|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
13.9.2010 21:42:15   
KOKICA32
Evo, Najaa. user posted image Sem končala a sem pozabila za kaj se je že šlo.user posted image

So se oglasili? Kako si rihtala?

No, moj pa ni več Kekec.user posted image Je šla vsa oteklina nazaj!user posted image

Lahko noč!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
13.9.2010 21:42:30   
KOKICA32
Prva, prva, prva!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
13.9.2010 22:48:01   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dober dan, kako ste?
Jaz sem danes  Z O M B I , ker smo spali cele 3.ure ponoči. Lijo ful matrajo trojke in posledično ne spimo. user posted image user posted image Prvo sem ji dala Calpol, nič haska, čez 3. ure kričanja pa sem ji svečko prtisnila v ritko pa je vsaj 3. ure skup spala.

Drugače pa sma v soboto bile v Ljubljani, v Šiški na fuzbalu. Naši zgubili ampak saj ni važno. So mi pa lublančani, brudera tak prtisnili da je v zaščitno ograjo priletel in dobil pretres možganov ter fajne poškodbe po roki,glavi in nogah. Sem mislila, da je fuzbal bolj nežen šport pa sem na koncu videla, da se z Lj. ni za špilat user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak,. zdaj pa si grem kofe skuhat pa nekaj v usta vrečt, ker drugače lahko shujšam user posted image user posted image user posted image Sem kot Pujsa Pepa, kak sem se zredila v tem tednu kaj sem doma bla user posted image user posted image

ojoj, a so ga na urgenco peljali???

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
13.9.2010 22:48:07   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tak, kavo sem si skuhala, zdaj pa minutko uživancije pr njej. Morala bi peglat, mam že veeeelik kup ampak me ne kako ne potegne glih najbolj. 

to delo jaz opravljam zvečeruser posted image

meni je pa danes uspelo... Jure je spal na sedežni, jaz sem pa zraven ob TVju likala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
13.9.2010 22:48:19   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

jaz pa mam sušilec namesto peglanja...sem lena odkar ga imam se mi na likalniku prah nabirauser posted image  

jaz pa sušilca uporabljam le, ko se zaradi vremena perilo ne suši...se mi drugače oblačila preveč krčijo....user posted image

kaj pa če daš sušit na program za občutljivo perilo? no, jaz operem, pol pa en del cunj dam na stojalo, drug del pa v sušilca. Ta boljših majic in hlač ali pa srajc nikoli ne dajem v sušilca.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
13.9.2010 22:48:44   
felix7

mi mamo samo sušilnega,za dojenčka se mi ni nikol nič skrčilo,pa saj tak vedno kupim malenkost večjo za tako malo...cotike pa taaaaaaaaaaaaaak mehkeuser posted image

ja, sej to je men najboljše, prvič, ni treba obešat, drugič, je velik manj likanja in tretjič, so cunje ful bolj mehke, kar se pozna predvsem pri brisačah. Sem hotla poleti mal na štromu šparat pa zunaj sušit perilo, pol so se mi pa brisače zdele kot bi se s šmer papirjem brisala user posted image  mogoče je tut to krivo, ko imamo zelo trdo vodo

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
13.9.2010 22:48:54   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kaj vaši že imajo večje postelje al so še v kinderpetu? Meni se zdi, da jo kinderpet utesnjuje, pa ima 140_x_70, ampak tak razmetano spi, da ji vedno kakšna rokica ali nogica gleda ven iz ograjiceuser posted image
Ah, sem se razpričala, cela familija spi, jaz pa naspidirana do amena!user posted image  Boste imele kaj za brat pri kavici!user posted image

naš malček je že v ta veliki postelji. Ta male posteljice namreč ni več prenesel, prav živčnega je fasal, če si ga dal notri user posted image  tako da je šel v svojo sobico in kar direkt v ta veliko posteljo. Sicer se ponoči zbudi in joka, tako da ga grem iskat in nadaljuje med nama user posted image
ma dobro..napreduje kajuser posted image  še malo pa bo kraljeval v svoji sobi...faca malauser posted image

ja, mi je čist čudno, ko se lahko v postelji razkomotim user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
13.9.2010 22:49:16   
felix7

Evo...moja nasmejana žabauser posted image
user posted image

Kakšen mamin srček je ratal ej..ne morem verjet..mislim, da sm se na novo zaljublauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kdo se pa ne bi user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
13.9.2010 22:49:26   
felix7

ma vaši so radi v škornjih? Leon je ful jokal, ko sm mu jih dala gor in se je raje odpovedal lužam kot da bi mel tisto obutouser posted image

pri nas ista scena - mu obujem škornje in pol stoji na mestu in joka. Niti pod razno noče hodit v njih user posted image
ampak čakam, da bo res mokro, ko ne bo mel druge izbire user posted image  in glede na to, kako hoče bit vedno zunaj, jih bo moral vzljubiti

< Sporočilo je popravil felix7 -- 13.9.2010 22:50:21 >

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
13.9.2010 22:49:34   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Mi smo pa imeli krasno soboto! Nam je ratalo, da smo šli v Ljubljano, najprej zjutraj šoping 3 urce, potem Otroški bazar  2 urci, na koncu pa še ZOOuser posted image  Lia je bila čisto naspidirana od vsega, no, jaz pa od šopingauser posted image user posted image ! Ima pa Mother Care zasoljene ceneuser posted image , lahko bi celo trgovino pokupila, če bi imela kako kartico več!user posted image

Si pa dobra, da te nič križ ne boli, ko takole cel dan šetaš okol. user posted image
Ti je všeč v Mothercare? Men pa niti ni. Se mi zdijo cunje pa vse mal preveč pocukrano. Cene pa no comment. user posted image user posted image

jest sploh še nisem bla notri, mi je kar nekako "zoprna" ta štacuna... Neja, ti boš mogoče vedla, zakaj user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
13.9.2010 22:51:04   
felix7

No, moj pa ni več Kekec.user posted image Je šla vsa oteklina nazaj!user posted image

Lahko noč!user posted image

user posted image user posted image user posted image

in lahko noč user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
13.9.2010 23:01:00   
Najaa
user posted image Še kera druga bo ziher vedla...

V glavnem, da ne dolgovezim kot po svoji stari navadi, ma res ne morem iz svoje kože, sej razumete... user posted image no, bom povedala, naj vam bo. user posted image Nika danes ni imela vročine, iz oči ji je pa kar fejst tekel gnoj tak da sem ji dala tobre, ki sem imela čisto nove še doma in ko sem klicala P je rekla, da naj se jutri prideva vseeno pokazat, da bo poslušala pljučka. Joj sem se kar spomnila na tiste prve mesece ali leto, ko mi je vedno rekla, da naj pridem tudi če me sam skrbi. Da bo poslušala pljučka, da bom mirna. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
13.9.2010 23:01:40   
Najaa
Kaj felix, ne moreš spat, ko si zjutraj drnjohala do ur, ko imamo mi že prvi počitek? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
14.9.2010 7:38:23   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
14.9.2010 7:38:25   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz pa mam sušilec namesto peglanja...sem lena odkar ga imam se mi na likalniku prah nabirauser posted image  

jaz pa sušilca uporabljam le, ko se zaradi vremena perilo ne suši...se mi drugače oblačila preveč krčijo....user posted image

kaj pa če daš sušit na program za občutljivo perilo? no, jaz operem, pol pa en del cunj dam na stojalo, drug del pa v sušilca. Ta boljših majic in hlač ali pa srajc nikoli ne dajem v sušilca.

Enako!user posted image Če izberem program za občutljivo perilo pa perilo ni popolnoma suho ob koncu programa, ker je kao ready, da se samo obesi.user posted image Ampak meni to ni všeč, ker je še vedno vlažno.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
14.9.2010 7:38:49   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj felix, ne moreš spat, ko si zjutraj drnjohala do ur, ko imamo mi že prvi počitek? user posted image user posted image user posted image

Kak je enim lepo!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
14.9.2010 8:11:50   
tasa_m
dobro jutro  TTTTTOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKK JJJJJJJJEEEEEEEEEEEE user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
14.9.2010 8:12:19   
tasa_m
 XXXXXXX Haha ko se stalno deremo samo ob petkih, dajmo se še med tednom user posted image  user posted image  user posted image  

tisti x spredaj pa je pozdrav od Lije.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
14.9.2010 8:28:21   
KOKICA32
fjkdshfkljdhgl  Pozdravček Liji nazaj!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
14.9.2010 8:58:55   
tasa_m

fjkdshfkljdhgl  Pozdravček Liji nazaj!

user posted image user posted image user posted image hvala lepa.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
14.9.2010 9:02:09   
tasa_m
Gledam malo škornje po netu. Pa sem se zapičla v te: so mi ful lepi, cena malo manj, ampak je velik problem pr teh škornjih. Nisem tista fancy mama, katera bi otroka oblačla samo v oblekce, hlačke ipd. vse kar je IN. In tile škornji ne pašejo glih sp. delu trenerke ali pa kakih znucanim hlačam. user posted image  user posted image   Pa še Lija ima visok nart in vprašaj, če bi ji sploh na nogice šle.

http://malamasa.si/catalog.php?c_id=2&p_id=89

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
14.9.2010 9:19:50   
Tulipan12
Evo mene na broju! Dober dan, pa še lep bo!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
14.9.2010 9:22:56   
KOKICA32

Gledam malo škornje po netu. Pa sem se zapičla v te: so mi ful lepi, cena malo manj, ampak je velik problem pr teh škornjih. Nisem tista fancy mama, katera bi otroka oblačla samo v oblekce, hlačke ipd. vse kar je IN. In tile škornji ne pašejo glih sp. delu trenerke ali pa kakih znucanim hlačam. user posted image  user posted image   Pa še Lija ima visok nart in vprašaj, če bi ji sploh na nogice šle.

Lepi so a kot si že sama ugotovila ne bodo pasali k trenirkam.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
14.9.2010 9:23:37   
Tulipan12

Full lepi škornji! Sej če ima še kake gumi škornje za zimo, lahko ima tiste za raztur okoli bloka, te pa za malo bolj fancy - recimo kava z marčevkamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
14.9.2010 9:31:59   
Tulipan12
No, jaz pa sem se včeraj z Lio odpravila v EUpark po čevlje, ker je zunaj tak lilo, da mesto ni bila opcija za šoping. Mass - nič (dva para, nič kaj posebnega, en neki lakasti, en kr neki... skratka beda, imajo pa nove Nike-ice, lepe, ampak full drage, ampak rabimo čevlje in škornje!!!) Geox - katastrofa - vse neko lakasto, svetleče! Stiefelkoenig - nič lepega! No, potem pa sem videla trgovino Bambi, je sploh ne poznam, grem not, full lepi modelčki, cenovni razred Cicibana, ampak ni bilo številk, delala je 18letna punca, ki ni imela pojma o pojmu, celi čas je samo gledala kak ji bo kateri od otrok razmetal izložbo.... v glavnem, škoda, ker če bi se malo bolj potrudila, bi mogoče kaj našli, ona pa "se mi zdi, da ni manjših", pa take fore, Lia nervozna pri probavanju, jaz s tem lampom še bolj... eh, nikakvo! No, in smo še vedno v croksih in najkicah!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Piškoti/kruh
dejzi

Kdaj ste svojemu malčku ponudile piškot oz. skorjico kruha za grizljat?

prej (37%)

7m (28%)

8m (16%)

9m (7%)

10m (5%)

kasneje (6%)

Število vseh glasov: 391

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!