nenka7
|
jutro punce!! spanje je pri meni kar v redu, obisk wc-ja samo 1x na noč, edino mi je že kar težek in včasih se mi naguzi skoraj pod moj vrat, da mi želodec preščipne in je boleče... sicer pa kar v redu prenašam - fizično... kar pa se psihe tiče, sem pa zadnje čase čisto v k pa sploh ne vem zakaj... sama sebi sem odveč, prestavljam se iz levega kota kavča na desnega, nič ni od mene, sem ko raca, če bi pa rada šla na sprehod, pa se že odločim, me pa začne pikati in boleti in potem seveda takšna ne grem... debela sem sama sebi, čisto sem si odveč, kar na jok mi gre... groza!! mah, sej bo, samo ne vem kdaj... v glavnem, jaz bom tudi naštimala povijalke za vsak slučaj, potem pa kakor bo. škoditi ne more... brezcopatka, veliko sreče danes!! archie, tebi pa potem od jutri naprej!! sanje2, ja jaz bi na tvojem mestu enako bila prepričana, če ne bo ponoči, zjutraj sigurno gremo v P. in potem po vsem prestanem... NIČ!? da se človek zgrozi... almera, mislim, da je res, da precej razsaja trenutno okrog nas in jaz bi se isto odločila, tveganja zate je pač malo manj. pa nič ne pomaga očitno preventiva, kakor se ohladi, so naši sončki bolani... sploh če so v vrtcu... soncica, a ti ostajaš v firmi, pa so ti kokr službeni telefon vzeli?? jaz kar pričakujem, da bodo meni naredili kaj podobnega, čeprav do sedaj se ni nihče še zmrdnil, upam da pozabijo, pametni so dovolj... itak sem raje tiho, kot da bi šla preverjat, ker preden sem šla, mi ni nihče znal povedat, ali obdržim kot službenega ali ne... tudi jaz nimam pojma, kaj bom danes počela. sonček se je naredil, kolegico imam naročeno, da pride na obisk, morda pa kak sprehod vseeno pade... bomo vidleli... se pa že veselim kakšne nove lep novičke
|