|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
14.9.2010 7:42:26   
mala
Dobro jutro punceuser posted image

Jest sem pa danes res dobro spalauser posted image , nisem dve uri gledala v zrak sredi noči-tako kot ponavadiuser posted image

A še katera ne more spati ponoči??
V glavnem imamo vse pripravljeno za našegauser posted image  ...no edino povijalne plenice nisem pripravila, pa očitno jih bom mogla ali kako je zdaj s tem??
Javite nam tiste, ki boste te dni prišle iz  LJ P, če delajo zdaj UZ kolkov ali neuser posted image  Mislim si zmišljujejo ti doktorjiuser posted image

Archie in brezcopatka - srečno na CRuser posted image , bomo čakali na lepe novičkeuser posted image

Tiste, ki boste pa že danes crkljale svoje štručke pa čimlažji poroduser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
14.9.2010 7:57:31   
katrinka
mala - jaz pa nisem spala dobr...loh uganes zakaj...hehe,
ma ce se bodo dohtarji v res spravl pol bodo spet slikal drugac pa res do prvega pregleda,ma pripravi si jih - skodit ne moreuser posted image

mi smo vceraj dobili zdr.kartico za sandro tako da imam vse papirnate stvari urejene,tudi nova odlocba o otroskem dodatku je ze prisla...vsaj to je okuser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
14.9.2010 8:07:11   
mala
No potem bom pa res pripravila še par povijalnih plenic...no še dobro da ni poletje, da jim ne bo vroče v tem in jih bo malo grelouser posted image

Katrinka - super, da ste dobili že dokumente, ne morem verjet, da bo vaša Sandra že en mesec stara, kako gre hitrouser posted image
No upam, da boste imeli čimmanj takih nočiuser posted image . A dudiko si si že zrihtala?? Mogoče bi ji to malo pomagalo..

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
14.9.2010 8:20:19   
katrinka
ja res je fajn k ni poletje zarad povijalnih - mi smo mogl lansko leto suzano povijaz sredi poletjauser posted image

ja nasa sandra bo kmalu en mesec - ja ful hitr gre,smo kupl dudiko - tko tko ji je vsec...na meni bi znala po ure viset...lupma,cisto nasprotje od suzaneuser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 8:43:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2705
14.9.2010 9:29:30   
Mašna
dan!
letanje po štengah ne pomaga - preverjeno. že en mesec skačem gor in dol pa nič...user posted image danes sem 2dan čez rok.

zdaj imam komaj kaj časa, da kaj tudi pokomentiram, berem vas pa redno.

lepo se mejte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
14.9.2010 9:39:02   
archie
jutro user posted image danes sem malo dlje spala, ker sem bilal vceraj leteca ceeeeel dan (od pol7 zjutraj do 22h) in sem samo padla v posteljo. Spala sem celo noc kot top (ok, en obisk wcja ne steje user posted image ), ker sem bila res fuuul utrujena.

danes pricakujem(o) lepe novicke od "Brezcopatka". Od drugih ni se nic novega. a je spet malo zatisja?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Mašna)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
14.9.2010 9:53:52   
sanje2
dober dan, no ni tak dober, ker je zaspan!!!!

grozna noč oz. že začetek: moji mali petletnici skuham oz. vsem nam žgance in belo kavo, jaz se lepo najem, moja mala pa reče veš mami jaz pa žgancev nimam preveč rada, joj bi jo,...user posted image , kako sem bila jezna,.. prvo pa reče immmmmmmmmmmm to pa je za mene....

jo dam bolj hitro spat, se grem omit in si mislim uf danes bom pa jaz tudi prej zaspala, jaja boš user posted image  zaspala; me začne nekaj šravfat, grem na WC - pa nič, grem ležat spet zašravfa, itd,.. ta postopek kar parkrat ponovim,.. nakar končno lahko grem na blato in to je to, sledi še občasno šravfanje,...nakar mi rata slabo in seveda prej ko se jaz iz postelje prekotalim in pridem do WC mi že vse ven iz ust pade, vse po wc školki in za njo, sem bila jezna ko sto user posted image user posted image user posted image , in tako sem lepo  ob 22. uri čistila kopalnico.

mi je pa bilo vse skupaj čudno, zato namečem vse nujne stvari v torbo,  če bo slučajno treba it po user posted image , no in še vedno sem tu,...slabo mi je pa bilo še celo noč,....

zaj pa ne vem če naj grem likat ali spat

aja po bruhanju me je pa križ začel bolet, ko da bi celi dan nosila žakle krompirja,.. sem se namatrala to noč,.. in bila 100 procentna da če ne zaj , zjutraj pa gremo ziher v P,...jaja očitno je našemu prelepo v mojem trebuščeki,...

(odgovor članu Mašna)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 10:03:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2709
14.9.2010 10:13:14   
NiNiBo
katrinka, corfu in sanje2 upam, da bo prihajajoca noc kaj bolj uspesna glede spanja!!

Almera se strinjam, kar pazi se ker je bil tecno bolan te zadnje dni nosecnosti. Men sicer pase, da lezim vendar moram reci, da se res ne pocutim dobro, pa je samo en tak prehlad. Sem dvakrat bolj utrujena, kot bi bila ce ne bi bila noseca.

Jaz planic za siroko povijanje sploh nimam in bom videla, kako bo v P. Ce ne bom pa mojega poslala naj jih kupi ce bo treba. Sicer pa upam, da se bodo razmere umirile do takrat ko bom jaz in moja strucka na vrsti.

Nic, jaz pa z cajckom nazaj v posteljo, bom danes kar se lezala, ker ni nic bolje kot vceraj.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
14.9.2010 10:17:47   
archie
Almera: za Bora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne bo zbolel!!

Neposredna povezava do sporočila: 2711
14.9.2010 10:21:11   
nenka7
jutro punce!!

spanje je pri meni kar v redu, obisk wc-ja samo 1x na noč, edino user posted image mi je že kar težek in včasih se mi naguzi skoraj pod moj vrat, da mi želodec preščipne in je boleče... sicer pa kar v redu prenašam - fizično...

kar pa se psihe tiče, sem pa zadnje čase čisto v kuser posted image pa sploh ne vem zakaj... sama sebi sem odveč, prestavljam se iz levega kota kavča na desnega, nič ni od mene, sem ko raca, če bi pa rada šla na sprehod, pa se že odločim, me pa začne pikati in boleti in potem seveda takšna ne grem... debela sem sama sebi, čisto sem si odveč, kar na jok mi gre... groza!! user posted image

mah, sej bo, samo ne vem kdaj...

v glavnem, jaz bom tudi naštimala povijalke za vsak slučaj, potem pa kakor bo. škoditi ne more...

brezcopatka, veliko sreče danes!!
archie, tebi pa potem od jutri naprej!!
sanje2, ja jaz bi na tvojem mestu enako bila prepričana, če ne bo ponoči, zjutraj sigurno gremo v P. in potem po vsem prestanem... NIČ!? da se človek zgrozi...
almera, mislim, da je res, da precej razsaja trenutno okrog nas in jaz bi se isto odločila, tveganja zate je pač malo manj. pa nič ne pomaga očitno preventiva, kakor se ohladi, so naši sončki bolani... sploh če so v vrtcu...
soncica, a ti ostajaš v firmi, pa so ti kokr službeni telefon vzeli?? jaz kar pričakujem, da bodo meni naredili kaj podobnega, čeprav do sedaj se ni nihče še zmrdnil, upam da pozabijo, pametni so dovolj... itak sem raje tiho, kot da bi šla preverjat, ker preden sem šla, mi ni nihče znal povedat, ali obdržim kot službenega ali ne...

tudi jaz nimam pojma, kaj bom danes počela. sonček se je naredil, kolegico imam naročeno, da pride na obisk, morda pa kak sprehod vseeno pade... bomo vidleli... se pa že veselim kakšne nove lep novičke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2712
14.9.2010 10:21:25   
mala
Almera - upam, da se vaš Bor hitro pozdravi, da te bo lahko prišel pogledat v Puser posted image

Naši tudi nekaj smrkajo in kihajo in samo čakam, da ne bi nihče zbolel, ker potem me ne bi mogli priti obiskatiuser posted image , pa zgleda da je vreme tako, ker so vsi nekaj prehlajeni. No upajmo, da se bo vse uredilouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2713
14.9.2010 10:23:23   
janjja

IZVIRNO SPOROČILO: Mašna

dan!
letanje po štengah ne pomaga - preverjeno. že en mesec skačem gor in dol pa nič...user posted image danes sem 2dan čez rok.

zdaj imam komaj kaj časa, da kaj tudi pokomentiram, berem vas pa redno.

lepo se mejte!

No hvala enako, jaz sem že 5 dan čez rok pa še nič , razen tega da hodim vsak dan na ctg in uz v porodnišnico. Tako da jaz sem se čisto sprijaznila da bo moj verjetno not ostal user posted image
Pravijo da je plodovnice še dovolj in da se še čisto dobro počuti, velik je okoli 4000guser posted image , se je pa spustil in preostane le čakanje.user posted image

(odgovor članu Mašna)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
14.9.2010 10:27:09   
benika
Almera, upam, da bo zmagalo tistih 99% in da se Bor izliže brez ležanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

brezcopatka, srečno!

Danes je bila pri nas zopet patronažna. Prišla je stehtat malo in po slabem začetku, ko se ni redila, je danes že presegla porodno težouser posted image user posted image user posted image Res je, da smo jo budili in hranili na 2 uri, ampak se je izplačalo. Kopali je nismo, ker ima popek še vedno malce krvav, poleg tega pa malce kiha in ima zabasan nosek, tako da že na veliko uporabljamo fiziološko in nosni aspiratoruser posted image Dneve povečini preživljamo na sončku (zunaj ali le pod oknom na svetlobi).

Tiste, ki ste rodile v avgustu in ki že vozičkate...a se bomo zmenile za kakšno kavico?

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
14.9.2010 10:30:01   
benika
No hvala enako, jaz sem že 5 dan čez rok pa še nič , razen tega da hodim vsak dan na ctg in uz v porodnišnico. Tako da jaz sem se čisto sprijaznila da bo moj verjetno not ostal user posted image
Pravijo da je plodovnice še dovolj in da se še čisto dobro počuti, velik je okoli 4000guser posted image , se je pa spustil in preostane le čakanje.user posted image

Te čisto razumem in vem, da tako čakanje ubija. Sama sem 2x rodila čez rok (prvič celo 14 dni čez). Želim ti, da se čimprej začne kaj dogajat in boš kmalu stisnila naslednika/co v svoj objemuser posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
14.9.2010 10:32:28   
janjja
Benika hvala za spodbudne besedeuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
14.9.2010 10:34:05   
nenka7
ojoj, benika, a celo 2 tedna te pustijo, da čakaš čez rok, da sprožijo?!?! jaz si to sploh ne predstavljam, sploh, če imaš napovedano, da bo okrog 4kg težak ob PDP, kaj šele še čez 14 dni... hm hm user posted image

janjja zate pa en velik koš user posted image da te tvoj sonček neha matrati in enkrat samo ostaneš v P!!!!!!!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 10:40:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mašna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2719
14.9.2010 10:44:29   
archie
joj punce, vam se vsem nekam mudi, jaz pa se kar ne bi sla... user posted image trenutno mi ni hudo in res se se ne zavedam, kaj me caka... da strahu pred oskrbo user posted image niti ne omenjam user posted image

nikoli ne dobimo tistega, kar si zelimo user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, Janjja, a tako velikega otroka ti napovedujejo? glb.... saj bo, saj bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
14.9.2010 10:47:17   
eva2010
Dober dan punce.

Vidim, da ste mele kar pestre noči.
Jaz sem imela pa pestro jutro.user posted image  Točno ob 7.00 zjutraj se mi je zavrtela cela soba in čez 5 minut še enkrat in še močneje, takoj zatem mi je ratal slabo in sem bruhala, sicer samo žolč, ker sem imela prazen želodec.user posted image user posted image user posted image  Pol sem pa ustala, ker nisem mogla ležat, ker mi je bilo še bolj slabo, klicala G in se šla pokazat. CTG je bil OK, pritisk nekoliko povišan, odprta 3 cm, nič popadkov. Včeraj sem jedla gobe, sicer preverjene. Tako, da mi je G rekla, da lahko, da je od gob in naj spijem enega Jegra ali kaj podobnega (sem jo debelo gledala user posted image ) pa pravi ja nič se ne hecam, če pa ne bo nič boljše, niso krive gobe in mi dala napotnico za porodnišnico, kamor naj se odpravim popoldan. Je pa rekla, da lahko komot rodim. No pa sva šla z user posted image  v prvi lokal, naročila 2 Jegra in kelnarca debelo gleda "a resno", pa pravi moj JA je zdravnica naročila, pa pogleda na uro, ki je 5 do 10 in se naju vseeno usmili user posted image . No zdaj pa doma čakam kaj sledi. NP v petek 17.09.2010 + CTG.

Čez vikend ponavadi nicem na računalniku, pa vidim, da ste bile nekatere spet pridne:
Tinkatonka, Kesi in T.Z, ISKRENE ČESTITKE ob rojstvu sinov. Obilo užitkov vsem user posted image user posted image user posted image

Jaz pa upam, da tudi čimprej odrinem v P, rok imam jutri. Samo rada bi še počakala do večera, ker ima Eva danes prvi dan plesno šolo in smo imeli cel teden velike priprave. Je namreč precej boječa in se mora na nove situacije precej pripraviti, tako, da upam, da jo bom danes še pospremila na prvo plesno urico user posted image , pol pa v P user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
14.9.2010 10:47:51   
nenka7
archie, meni se tudi nikamor ne mudi!! čisto vseeno mi je, če je še en mesec pri meni, edino kar me je strah, da bo potem reees ogromen user posted image in ga bo težko ven spravit...

se pa pridružujem, najbolj me skrbi, če bom sploh znala postopati vse, kar bo user posted image od mene zahtevla user posted image tega pa priznam, da me je kar malo strah, ampak po drugi strani, pa če so vse zmogle, pa ne vem zakaj jaz nebi...

aja, a si se kaj pohvalila da smo dobile dinarčke!? jaz sem šla šele danes gledat, pa je bilo nakazilo že včeraj user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
14.9.2010 10:49:16   
archie
Eva2010: user posted image user posted image user posted image ta zdravnica je pa faca!! user posted image user posted image user posted image saj naj bi Jager res pomagal pri prebavnih tezavahuser posted image
upam, da bos kmalu bolje!!

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
14.9.2010 10:50:52   
archie
Nenka7: jaz sem ze v petek sla pogledat na CSD Siska, kdaj bo izplacilo te pomoci in je bilo napisano 13.9.

Ja, ja, vceraj smo dobili nakazano pomoc ob rojstvu otroka user posted image user posted image user posted image a se spomnete debat izpred 1 meseca, kako ste se hvalile, da ga boste sle zapravit? user posted image jaz sem ga tudi ze. hihi

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 10:52:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!