|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
10.9.2010 14:24:35   
Katalenca
Helo, danes bi pa morala na pregled k svoji gin in imam od jutra kr eno vrtoglavicouser posted image  Tako da raje nisem vsedla v avto in vseskupaj prestavila na pon.
Ko sem bila 10 dni nazaj na pregledu za epiduralno v porodnišnici, sem zvedela, da delajo tam tudi akupunkturo. Anesteziologinja me je pregledala (sem prišla nekaj čez 10 in me je še vzela :)) in jo vprašala kako poteka ak. in potem mi jo je takoj naredila.  Torej dogovoriš se z anesteziologom. Za začetek 3 iglice v vsakonogo. Hecen občutek. Naj bi še dodatno mehčalo mater.vrat, pomagalo usklajevat popadke... Pa sploh se mi ne zdi drago za 6 obiskov..
Pa še sprehodim se lepo 2x na teden do porodnišnice user posted image
sicer pa res komaj čakam, da to malo štručko primem v roke, baje da bo sinčekuser posted image .
Lep vikend vsem, če se bolje počutim jutri mogoče grem še na otr. bazar v Lj. Gre katera od vas???

Lp

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
10.9.2010 15:51:02   
lija30
nina 33-jaz imam dioptirje kr veliko -8,5 in -8, tko da k sem jo imela tolk k ti sem bla še vesela.Je pa res,da se mi zdej že dolgoni poslabšalo, in sem ful vesela:))))Tko,da me zato skrbi,da se mi ne bi zarad poroda pol spet kej ful slabšalo!

Lep vikend tudi tebi!

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.9.2010 0:47:40   
Nina33
Katalenca, kolk pa stane? Smo le Gorenjke user posted image . Pa predvidevam, da se začne z njo par tednov pred PDPjem? Sinček-sonček, praviš user posted image Joj, tale bazar mene res mika, samo nas avto neki heca pa.... Bomo vidli.
Lija, se mi je zdelo, da si tam nekje z dioptrijo user posted image . Men se je na leto za skori eno pokvarila, poj so mi pa astigmatizem ugotovili in se je +/- ustavila. Sem pa delala tut ene vaje za oči po eni knjigi, zdej jih bolj na redko, pa se mi zdi da kar zaležejo, vsaj oči si "spočijem" user posted image . Eko, bom en link do nje prilepila:
http://www.cangura.com/knjigarna/zdravje/ostalo-zdravljenje/zalozba-mavrica-boljse-zivljenje-brez-ocal-vaje-za-izboljsanje-vida-po-metodi-dr-batesa.php?referer=0&referer_page=0&title=0&sortby=&sortorder=
A ve pa lohka spite user posted image Srečke user posted image . Upam, da se tole kaj umiri, če ne bom do februarja zombi user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
11.9.2010 11:51:19   
lija30
nina33-to knjigo imam tud jaz.Pa sem ful vaje iz nje delala, pa se mi ni nič kej ustavilo.No sej sedaj imam že ene 5 let isto tko da je prov super.Sem rekla,da bom šla potem,ko se bova odločila,da ne bova več imela otrok na operacijo oči.Mi je možek obljubil,da mi en uček plača:), tko da za enga bom pa že našparala:)))))))

Jaz kr ok spi.Mal več se morem obrača okrog, ker me kolki bolijo,če sem predolgo na enem.

Sem ravno stanovanje posesala, pa postelje slekla, zdej pa čakam možka da pridem iz službe, da mi bo pomagal postelje oblečt, pa še zaveso v spalnici mi bo dol snel,da jo bom dala oprat:)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
11.9.2010 20:40:49   
Katalenca
Nina33, 6 obiskov stane 60€ , no, v poplavi stroškov (večjih) se mi ni tako hudo zdelo user posted image . Res pa je, da proti koncu denar kr leti iz denarnice.
Začneš pa res proti koncu, po 36 tednu. Glede na vse "pripomočke", ki jih imam (olje za masažo presredka, malinov čaj, akupunktura, dianatal), bi moralo dete kar samo ven poletetuser posted image .
Pričakujem pa sinčka jauser posted image . Ravno danes sem po pošti dobila kompletek postelnine, baldahinček, obrobo za okol postelje... in mi je stroj 100/h pral. Na koncu mi še centrifuga ni hotela več delat, saj sem preveč napolnila boben, no, sem morala potem pol stvari ven dat. Se je kojter čist preveč napil vode. Pa še likala sem potem (še rjuhe). No, naj mu bouser posted image , da bo imel posteljico lepo pripravljeno. In lija30 tudi jaz sem danes med drugim še zavese oprala. Res imamo čistilno akcijo :)))

Spanec pa izgleda tako, da se ene 4x obrnem, iz enega na drugi bok seveda je največji problem kako spravit trebuh na drugo stran, komaj zdaj sem ugotovila, da je najbolje, če ga kar primem in nesem čez. Seveda ko sem že vzglavnik (ki ga imam med nogami) prestavila. Spanec je bolj tko tko potemuser posted image
Sicer pa še 12 dni...

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
12.9.2010 11:54:02   
Nina33
Ja, 60€ za 10x res ni tolk user posted image . Čeprav sem glih zanč mal finance svoje gledala, in mi je mal slabo ratal user posted image user posted image . Sej mam še čas user posted image .
Bo kar poletel user posted image , no, bomo navijali za to user posted image . Mene pa tole "gnezdenje" pred porodom ni nič grabilo user posted image , še za s sabo nisem imela naštimano, sem mogla kr med popadki štimat. Me je sicer res mal prehitel, ampak tolk zelo pa spet ne user posted image . Sem pa zdej bolj aktivna, moramo malemu škratu sobico uredit preden novi/a član/ica pride, de ne bo kašne zamere user posted image .
Ja, s spanjem je user posted image . Sem upala, de me bo šele proti koncu doletelo, pa me že zdej matra. Upam, da se umiri user posted image .
Čudovito nedeljo vsem!
LP, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 1931
12.9.2010 12:46:29   
Nina33
Lija, sej glih kej zelo popravilo se tut men ni, so pa uči velik manj utrujeni po teh vajah user posted image . Pa super za operacijo, no za možev en uček user posted image . Moja kolegica je šla na to op., pa je res zadovoljna.
Patty, dobro opravi jutri!
Zinchy, upam, da uživaš na morju, vreme sta super zadela user posted image . In pa Nov2010, enako za Prekmurje user posted image .
Mi smo bili včeri okol Črnave, je blo super, moja dva sta spet ml več na kolesu, mali uživa 100 na uro user posted image , po kosilu gremo pa al labode futrat al na kakšno igrišče al pa "samo" okol hiše se lovit user posted image .
Uživajte!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
12.9.2010 13:09:25   
branka81
ojla..no nisem več nosečka sm pa mamica 6 mesečne punčke...če je katera iz jesenic,se mi lahko kdaj pridruži na sprehodu.....lepo nedeljo nosečke

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
12.9.2010 22:27:10   
zinchy
čerrrrrrruser posted image
evo me doma iz zadnjega dopusta letos..bilo je superuser posted image vreme sončno,v morje nisem sla ker se mi je zdelo malo premrzlo pa nisem upala reskirat,da bi mela se kakšna jajca zdej na koncu..vse kaj me je motilo je da sem celo noč hodila na wc in pol se te mehke hotelske postelje,celo noč sem bolj dremala zjutrej pa bolečine v hrbtu in bolec kolk,,,
In kako ste ve???? ste se vse v enem kosu??user posted image

nočko

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 1934
12.9.2010 22:50:04   
Nina33
Čer!
Jaz se še v enem kosu user posted image , upam de še ene slabe 5 mescev user posted image . Lepo, da si uživala "zadnji" dopust user posted image . Postelja je pa edina prava le tista doma, ne user posted image ? Pa še ta tkole prot koncu ni več kej prida user posted image .

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
12.9.2010 23:05:17   
zinchy
user posted image Nina sem vedla,da mi boš pisla še danes..ma ja to mas prov,postelja je iz dneva v dan slabša..neki me že po hrbtu spika in trebuhu zgleda,da se vse skupej ze malo pripravljauser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
12.9.2010 23:26:00   
Nina33
Eh, mal še zdrži/zdržita user posted image .
Jah, si imela prav, kuj odgovorim user posted image . Še vedno ne morem spat user posted image , vsaj ponoč ne, čez dan imam občutek, da bi samo mal dalj imela oči zaprte pa bi me zmanjkalo. Magari za šporgetom user posted image .
Moj user posted image je pa brcike čutil user posted image . Kolk je men to fajn, de lohk delim to z njim. Sej je krasno tut že prej, sam poj je pa še bolš user posted image . Sem pa postala pravi žrec: sem bila prelje (okol desetih) "mal " lačna... In sem pojedla ene ribe s kruhom, pa je en košček kruha ostal, sem si Nutelo gor na debelo namazala... pa se mi zarad tega zlušta čokoladno mleko - odprem pol litrčka... kruha z Nutelo zmanjka, jaz pa mleko poj s piškoti dokončam... In jaz bi še!!!!! POj sem mal jogurta spila in si rekla, de j blo pa to čist dost user posted image . Sej ni čudno, de mam trebuh kot v 7. mescu v 1.user posted image user posted image . Kaj šele bo z mene user posted image .

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
12.9.2010 23:37:29   
Nina33
Zinchy - sem pozabla - še dobra 2 tedna zdržta, mam 27. posvetovalnico in cajta za pet kavic user posted image . Poj greš pa kuj lohk na dvoje user posted image . Pa še 38 tednov boš napolnila, de bo birokracija štimala user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
13.9.2010 9:27:34   
zinchy
oh,Nina glede hrane nič ne skrbi...evo še eno,ki ima napade žretjauser posted image jest sm skos lačna,jem jem jem pa nikol nisem sitauser posted image
Ja sej jest mam tut se ene par načrtov predn pride mali škratek..tko,da upam da te počakam v enem kosu in greva na kavo še prejuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
13.9.2010 10:24:05   
lija30
no lepo,da si uživala na morju.Jaz sem še v enem kosu ja.Sam imam pa skoz bolj občutek, da se počasi spodej nekaj dogaja.Me na časa kr mal črviči, pa tko tečna sem retala zadnje par dni.No upam,da še kšen teden, dva zdržim v enem kosu.
Jutri bom začela piti malinov čaj, potem pa čez ene teden še v shopping po seneni drobir, če se nav še nič dogajal!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
13.9.2010 18:17:44   
Katalenca
Men se še pa nič ne dogaja, bla danes na pregledu in sva samo ctg delali, srček bije, skoz aktiven, pregleda pa danes ni delala. Ne čutim nobenih sprememb. Pa tudi vag. pregled ni najbolj prijeten zadnje dni...
Napadi žretja, zdele bi ubijala za čokoladouser posted image , doma pa sam keksi.
No, in še teh ni več :)
Lepo se mejte!!!

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
14.9.2010 10:09:51   
lija30
zinchy
zinchy
-no kako si kaj?Jaz sem danes že ob 4 zjutrej vstala sploh nisem mogla spat.Pa me ni nič bolelo, samo kr naspana sem bila.Sedajle bi pa kamot v stoje zaspala.Pa ne smem k čakam,da pride dimnikar, k smo dobil pošto, če bo danes od 7-15 nekdo doma, da dimnikar opravi svoje delo.In glej ga zlomka, kot nalašč sta šla tašča in tast na morje tko da sedaj jaz dežuram:(.Tko,da že od sedmih čakam, pa še ni blo nobenga.Ziher bo šele ob 14 prišel:((((((((,
A že kej komej čakaš dan d?Jaz ga že kr mal, na čase me kr mal zvija spodaj, pa ne vem a je prebava,a je že kaj drugega.Pa zadnje dva tedna imam ful belega toka!

Neposredna povezava do sporočila: 1942
14.9.2010 10:24:07   
archie
no, tako. odlocitev je padla, najina punca se vedno sedi na riti (in vceraj na UZ je G rekla, da ni sans, da se sama obrne). Tako me v cetrtek caka CR. Na Jesenicah niti ne poskusajo z normalnim porodom v tem primeru, ker je prevec tveganja za otroka in za mamo...
sedaj boste pa imele nekaj casa mir pred mano user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
14.9.2010 10:48:45   
nov2010
Hej gorenjke!

Upam, da ste OK. Vidim da že nestrpno odštevate dneve da nastopi Dan D.

Vsem želim vse dobro in da boste čim prej zagledale svoje bebice.

No saj pri meni bosta ta dva dobra 2 meseca tudi hitro minila, sploh takrat ko bom doma. Še dobrih 14 dni službe user posted image .

Archie - držim pesti da se vse dobro izteče

Uživajte še naprej!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
14.9.2010 13:30:32   
Nina33
Archie, vso srečo obema user posted image . A že kaj veš oziroma si se že odločila ali boš v splošni anesteziji ali boš s spinalnim blokom rodila? Pri spinalnem je user posted image baje lohk zraven user posted image , pa še ničesar ne zamudiš user posted image , zato je men veliko bolj pri srcu.
Nov2010 bo minilo kot bi mignil, Liji in Zinchy pa še hitreje user posted image .
Sam teli dimnikarji ipd. gredo pa meni mal na neki... A se ne znajo zorganizirat, porkaduš? Da morš na takle lep dan notr čepet in jih čakat... Grrrr... Jaz bi popiuser posted image .
Midva z mojim fantkom sva šla pa dons na sprehod do cca. kilometer oddaljene gmajne, je vse sam prehodil user posted image . Zlati pobauser posted image .
Uživajte!

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
14.9.2010 13:32:00   
archie
trenutno sem na tem, da bom vzela spinalno.
Ne, moz ne sme biti zraven na Jesenicah. Ker je to vseeno operacija. in se mi zdi, da tudi nima zelje biti zraven operacije....

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
14.9.2010 14:02:15   
Nina33
Ah, škoda user posted image . Moja znanka je v Postojni tako rodila, pa je bil user posted image zraven. Vidi se itak ne, kaj delajo, je zavesica čez. Sem pa dons v Oni brala, da je v KR lohk zraven user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
14.9.2010 14:02:52   
Nina33
Ja, pa podpis morš spremenit, zdej se vama bo 16.9. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
14.9.2010 14:05:23   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Ja, pa podpis morš spremenit, zdej se vama bo 16.9. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bom bom :)

Ne, na Jesenicah ne more biti zraven. V kr pa je lahko. vem.
sicer pa je rekel, da ne bi hotel biti zraven. se jaz vem, da bom komi zdrzala...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
14.9.2010 14:23:54   
iluzija
No evo me Nina33 pa sem šla takoj še na ta forum pogledat kaj dogaja in da se pridružim Gorenjskimuser posted image

en soooončen pozdravček

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......