ronja
|
Ok, nekaj časa se nisem oglasila, ker se je kar precej dogajalo, kar sem hotela najprej sama predelat v glavi: - kar se tiče zdravja, nisem hotela nič napisat, dokler ne bo ok, to je pa kar trajalo, vendar to ni bila glavna stvar. - Ena je bila tista nesreča dveh slovenskih potapljačev, če ste kaj zasledile... No, z enim od njiju smo delali skup 2 izpita za potapljanje, pa skup smo se potapljali na MBP, ko smo vzorčili za njih, pa v bistvu je bil moj sodelavc (samo da je on delal na Primorskem) in je bil res fajn fant in me je kar malo butnilo... - Druga pa je situacija v službi, kjer zdaj kmalu kar nekaj ljudem poteče pogodba in ne bojo dobili naprej nič... In to so ljudje, ki so bili tu, predno sem bila jaz tu in mi je kar malo grozno, ker jih imam rada... Sicer pa da ne boste rekle, da se ves čas pritožujem: - moje zdravje - poštimano - AB prijeli, naredili svoje, sicer je potem še malo trajalo, da se je zrihtalo, ampak zdaj sem super, dobro se počutim, že cel teden ni od nikoder nobene krvi (razen m., hehe, samo tam je to ok ), ne iz nosa, ne iz ust, vročine nimam več, boli me tudi ne (včasih malo čutim, če se sklonim, samo skoraj nič več), omedlevam tudi ne več, alergij nimam, vse super!!!! - Ronja je sicer včeraj začela malo kašljat, ampak ker smo danes itak doma, upam, da bo vse ok do pon. (nima pa vročine in ni nič bolana sicer). Sicer je pa cuker, kot (skoraj) vedno - Lejla je zdrava in luštna in pridna, kot (skoraj) vedno - lubi je fajn, zadnje čase smo zelo aktivni: prejšnji vikend smo bili na Bledu, pa delale smo krede za risanje po asfaltu, pa delali smo vsi 4je gigantske milne mehurčke, pa voščilnice, pa papir za zavijanje (nečak ima rd v ned.)... Skratka, se dogaja:) Pa seveda smo sprobale še parkrat prikolico za kolo:) - tašča da mir, včeraj smo bili tam in smo se meli prav fajn (tudi Lejla ) - za vikend pride mami in bova imela z lubijem kako urico zase Ok, to je to. Kako pa ve? Ena kratka obnova, prosim khurde, javi se mi kaj, okidoki?
|