|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
13.9.2010 12:33:23   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasa, a greš na kontrolo? Držim pesti, da si okej!
ja, ob 16h imam dohtara.
Okej sem, okej. Bom pa ji vseeno rekla, če mi lahko da kri prekontrolirat, ker ne vem če nisem ki slabokrvna, glede na to da se mi kuj vrti user posted image

kaj Majale so še RR odklopli zdaj v službi al kaj?

takoj uzbuna, a??user posted image  malo sm si privoščla počitka, KAJ JE?! user posted image user posted image
Upam, da fajn zrihtaš!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
13.9.2010 12:33:58   
*MaJaLe*

Jaz sem ji lahko te gumi škornje res ful na easy gor potegnila. Sem mislila da nebom mogla, ker ima visok nart in ful težko dobim čeveljčke za njo. Vzela pa sem ji št. 21 in so tudi podloženi.

Ja, saj poleti baje nogica hitreje raste tak da možno, da ji je premalo.

a reeees?? to še nism slišala.
No ok.. zdej mi je jasno kako je lahko vse tako hitro prerastuuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
13.9.2010 12:34:13   
*MaJaLe*

ja, ob 16h imam dohtara.
Okej sem, okej. Bom pa ji vseeno rekla, če mi lahko da kri prekontrolirat, ker ne vem če nisem ki slabokrvna, glede na to da se mi kuj vrti user posted image

Kaj idi dat kri ja! Boš malo železa jedla. user posted image

Ne vem kje hodi.user posted image Sankcije na njen smeh!user posted image

hahaha...skoraj da resuser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
13.9.2010 12:35:04   
*MaJaLe*
Spet sm prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne me ubit!!user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
13.9.2010 12:41:13   
KOKICA32

Sedaj pa šibam v Mullerja po nove zaloge...user posted image
pa ne pozabi štručke usput kupit, ker se Persida ni nič javila in te ni na kosilo povabila user posted image

hvala, sem si kupila ja...Le kaj je v B. za kosilo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
13.9.2010 12:41:50   
KOKICA32

Nič, jaz pa grem cote skup malo vrečt...mogoče pa nebo vse za peglat. Bom danes zvečer vse spelglala, ker zvečer tak čveka ni. 

Jaz tudi!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
13.9.2010 12:42:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Jaz sem ji lahko te gumi škornje res ful na easy gor potegnila. Sem mislila da nebom mogla, ker ima visok nart in ful težko dobim čeveljčke za njo. Vzela pa sem ji št. 21 in so tudi podloženi.

Ja, saj poleti baje nogica hitreje raste tak da možno, da ji je premalo.

a reeees?? to še nism slišala.
No ok.. zdej mi je jasno kako je lahko vse tako hitro prerastuuser posted image

Ja, meni so to v Cicibanovi trgovini povedeli.user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
13.9.2010 12:43:01   
KOKICA32

ja, ob 16h imam dohtara.

A ja?

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
13.9.2010 12:43:41   
KOKICA32

Spet sm prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne me ubit!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jaz te ne bom, Tasa pa tudi menda ni taka.user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
13.9.2010 12:50:42   
PERSIDA
Dan.
Malo bolj pozna,ker po novem imamo nov sistem spanjauser posted image .Šele sedaj kuham ,ker imamo enostavno kosilo danes.

Tudi maladva sta včeraj skakala po trampolino do onemoglosti ,mati bo ,pa takrat, ko bomo svojega nabali - iz preventiveuser posted image .
Tak,da včeraj smo bili na obisku ,kjer imajo igrišče kar na svojem dvorišču.Tako,da je bil včeraj res en lep dan ker nista prav nič tečnarla kjub temu ,da sta spala pol urce samo v avtu.Se jima je preveč dogajalo ,da bi mela še čas matero sekiratuser posted image .

Naslednji vikend bo tudi pester ,trgatev,krst,.....pa še polno drugih stvari mater vsi so si ravno 19.9. zmislili met nekajuser posted image user posted image .Pa ni hujšega ko moraš pol nekaj ven spustituser posted image .

Zdaj,pa da povem še eno svetovno.Včeraj sta toliko preskakala in preplezala ,da je Anžetu plenica pri gležnju ven prišla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tak,da je mel gleženj tak kot ,če bi imel gips goruser posted image .Mislim ni nam dolgčasuser posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
13.9.2010 12:55:31   
KOKICA32
Hahahahah, bravo za Anžetovo premikanje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
13.9.2010 13:56:56   
Najaa

Dober dan!user posted image

Vikend je minil, kot da bi pihnil. user posted image Spet na delovnem mestu. Pa saj bo spet hitro minil ta teden.user posted image

No, da malo poročam. V petek zvečer je šel Valention spati k moji mami, ker sva šla midva s prijatelji na bowling. V soboto po jutranji pijački sva pa šla po njega. Mama mi je rekla, da ga je moralo nekaj ponoči pičiti za levim ušesom. Imel je tri pike in rdeč uhelj. Popoldan je uhelj postajal vedno bolj rdeč in otečen, prav tako desni uhelj. Na koncu sta bila oba že ful zatečena, da je zgledal kot Kekec!user posted image Namazala sem mu s Kamagelom. Ponoči ga je srbelo in se je kar dosti praskal. V nedeljo sem ga hotela odpeljeti k dežurnemu zdravniku a sem prej v mestu srečala eno znanko, ki je zdravnica in ji pokazala Valentina. Pa je rekla, da gre za alergijo, saj nima vročine in ne more biti vnetje. Naj mu dal pol žličke Claritina in mažem s Fenistin kremo. V ponedeljek pa naj prideva v laboratorij, če ne bo bolje. Danes zjutraj je bilo že bolje, tako, da na srečo ne bo potrebno hoditi k zdravniku.user posted image Madonca, kake bibe so to vse okrog nas. user posted image

Drugače pa smo bili doma, ker je ata rihtal dvorišče (polagal robnike in ostalo), midva sva bila zraven na gradbišču in mu "pomagala", pa vmes sva malo skočila na igrala. Pa je minilo. user posted image

Tako, nekaj od mene.

samo da je vse Okej. Samo ko pa si Kekca omenla, pa sem se morala nasmejat user posted image

Jaz tudi. user posted image Sam da je vse ok.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
13.9.2010 13:57:05   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

mi mamo samo sušilnega,za dojenčka se mi ni nikol nič skrčilo,pa saj tak vedno kupim malenkost večjo za tako malo...cotike pa taaaaaaaaaaaaaak mehkeuser posted image

Isto.
Če se pa kaj skrči, pa itak z likanjem, beri glajenjem (z roko mal pogladim, ko zlagam) nazaj raztegnem.

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
13.9.2010 13:57:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Mi smo pa imeli krasno soboto! Nam je ratalo, da smo šli v Ljubljano, najprej zjutraj šoping 3 urce, potem Otroški bazar  2 urci, na koncu pa še ZOOuser posted image  Lia je bila čisto naspidirana od vsega, no, jaz pa od šopingauser posted image user posted image ! Ima pa Mother Care zasoljene ceneuser posted image , lahko bi celo trgovino pokupila, če bi imela kako kartico več!user posted image

Si pa dobra, da te nič križ ne boli, ko takole cel dan šetaš okol. user posted image
Ti je všeč v Mothercare? Men pa niti ni. Se mi zdijo cunje pa vse mal preveč pocukrano. Cene pa no comment. user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
13.9.2010 13:58:14   
Najaa
no vsaj ena ki se strinja z manouser posted image
ene mame me kar gledajo tipo "kako ga lahko NE oblečeš v pižamo? Bogi otrok, zatraumiran!"user posted image user posted image

Jaz se tudi strinjam s tabo. Ne vem pa niti v čem je point, da je gledajo čudno. Nika že zdej spi v bodyju pa pižama čez. Ker pri nas je zelo mrzlo ponoči.user posted image No če pa ima vse pižame, ki so ji prav v pranju, ima pa kar kakšne legice za spat in zgoraj kakšno majico, ki je bolj raztegnjena in za doma. A sem jaz pol še bolj čudna od tebe? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
13.9.2010 13:58:19   
Najaa

Midve pa imava jutri zadnjo posvetovalnico in ceplenje ampak verjetno ker je prehlajena, je ne bo cepila ali? user posted image

Vidve tudi jutri? Midve tudi, ampak glede na to, da ima vnete oči in nos zabasan, ne bo cepljena.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
13.9.2010 14:45:36   
KOKICA32
In kje ste vse?

Zdravo, Najaa!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
13.9.2010 15:40:00   
*MaJaLe*

In kje ste vse?

Zdravo, Najaa!
Eni pridno delamo veš user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
13.9.2010 15:40:15   
*MaJaLe*

ja, ob 16h imam dohtara.

A ja?

ni blo tako hudo, neuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
13.9.2010 15:40:48   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Zdaj,pa da povem še eno svetovno.Včeraj sta toliko preskakala in preplezala ,da je Anžetu plenica pri gležnju ven prišla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tak,da je mel gleženj tak kot ,če bi imel gips goruser posted image .Mislim ni nam dolgčasuser posted image

hahahahaha...si kar predstavljam to scenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
13.9.2010 15:41:03   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ene mame me kar gledajo tipo "kako ga lahko NE oblečeš v pižamo? Bogi otrok, zatraumiran!"user posted image user posted image

Jaz se tudi strinjam s tabo. Ne vem pa niti v čem je point, da je gledajo čudno. Nika že zdej spi v bodyju pa pižama čez. Ker pri nas je zelo mrzlo ponoči.user posted image No če pa ima vse pižame, ki so ji prav v pranju, ima pa kar kakšne legice za spat in zgoraj kakšno majico, ki je bolj raztegnjena in za doma. A sem jaz pol še bolj čudna od tebe? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

amm...neuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
13.9.2010 15:45:51   
KOKICA32

In kje ste vse?

Zdravo, Najaa!
Eni pridno delamo veš user posted image

Jeeeeeeeeee....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
13.9.2010 15:46:13   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

amm...neuser posted image

Čakaj, da razmislim!user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
13.9.2010 15:57:09   
*MaJaLe*
Nič...grem domov user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
13.9.2010 16:06:18   
Najaa
KOKICA kak dolgo boš razmišljala? user posted image  user posted image

MaJaLe, Nika lepo pozdravlja Leona. user posted image (tako je ona rdeča, ne jaz!)

Jaz pa kličem in kličem v ta ZD in se sploh noben ne oglasi. Majke jim ej, ko jih rabiš jih nema! user posted image Sej Niki že dajem v okice Tobrex, sem mela ene zaprte doma, sam vseeno bi jo peljala na pregled.

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?