|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
10.9.2010 21:13:05   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čer!

no, mi smo tok enih zadev za kosilo prštimaval...d sm posodo rihtala do 5huser posted image user posted image user posted image

pol pa smo drsnili...tuto kompleo na marost na en fajn sprehod, smo še našga kužata fajn zlaufal...Maj je mal v ruzaku se šlepal, veliko pa je tudi hodil...prišli domou je bil popolnoma posračkan in sestradanuser posted image

potem pa sm jz pljunila v roke...sm že ukuhala paradižnik...je že dobra mezgica za razne omakice, pa breskova marmelada se tud že šopiri v kozarčkih...jz sm pa kr zmatrana...so me otroci rešili pomivalca in eno rundo iz sušilca...kok so zlatiuser posted image user posted image user posted image

zdej pa še Majčija napokam..pa pojstlica...sam še mau se z Mihcem poigra...ker sta dons čist nora...se podita z avtočki po celem stanvanj..prej sta se pa z žogicami obmetavala...tko d mi ni treba posebej povedat kako zgleda naš stanvanjeuser posted image user posted image

čebel@...super d je hanči imela sam prehladuser posted image user posted image user posted image , naš je tud nor na vse sorte grozdjauser posted image

urša...nam se ju3 tud lušta en izletekuser posted image ...upam, da nam bo vsem vreme naklonjenouser posted image

jaz res občudujem tvoje veselje do kuhanja user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image za family sprehod ... imaš res pridne user posted image user posted image user posted image user posted image ...

urša, sjmm... pošiljam user posted image za ju3šnji dan ... uživajte

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
10.9.2010 21:17:51   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

izvidi Hanine vode in krvi so user posted image ,tko da ni nobena viroza-le prehladuser posted image

user posted image user posted image . pa maj čim prej mine tudi to user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
10.9.2010 21:19:39   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
10.9.2010 21:36:27   
TAMIKA3
čer, rebeka user posted image ... kako ste?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
10.9.2010 22:11:42   
Katjusa
evo vse 2x prebeljeno no hodnik in kuhinja.... ju3 se lotimo stropov sma si z mojmu zadala cilj da za vikend zaključimo strope v kuhinji, hodnik, dnevna in pol jst v ponedeljek dnevno belim potem v torek pa zečnem s polaganjem laminata... tko da do konca tedna bo načeloma stanovanje pripravljeno za pohištvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo šlo kot sem si zamisla, če me ne bodo roke izdale me tok boli da se kr bojim današnje noči.... vsaj malo še naj zdrži tok da tole končamo pol bom pa mal počivala......
aja mogoče bom dobla službo najprej občasno pol pa vedno več...... držte pesti, da bo in da bo kmalu:)user posted image user posted image user posted image

Petrušk soba je od Garanta mislim da ROSA al neki takegauser posted image

Kolumbo naj hitro mine čas k boš sama.... kako mučijo otroka tako dolgo nč jestuser posted image user posted image user posted image

čebela hvala za skrbuser posted image user posted image user posted image user posted image .... no sam da je hana boljšeuser posted image user posted image user posted image

urša mal pazi, da ne bo preveč pil pred spanjem (jst sem mu kako urco pred spanjem ponudila pit kolkr je hotu pol pa nič več, razn mlekeca ki pa sem ga dalča namesto 2 dcl samo 1).... če ima željo jst bi mu ugodila al pa mu reči, da če bo plenička zjutraj suha bo naslednjo noč brez (tako sem jst naredla)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno je že mimo vsaj upam...... sej imaš bit na kej ponosnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm imaš prav delo počaka sam zdej se to đže tok vleče, da se mi ne da več čakatuser posted image

birdy knedli..... si mi lušte naredla jst imam sicer tud ful rada šmorn in slive notuser posted image user posted image user posted image user posted image njamsi

ajvy evo tvoj dopust se je pričel... lepo se imejte in uživajte (a greste kam?)

OK se vdam ne morem več..... grem pod tuš in se mal postiskat pol pa spat..... ju3 me čaka spet eno fajn delo..... sme tok vesela in s tako energijo zdej delam tam, da se kr kadi..... ni kej katjuša vidi konecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pogrešam vas in komi čakam da vas vidim v Vitanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
10.9.2010 22:15:31   
Katjusa
mihailo če bosta imela laminat se ga kr sama lotita sej ni tak težko k zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridem pokazat..... ploščice so mal bolj zahtevne ampak tud ni neke panike če so le stene kolkr tolk ravne..... začet je treba in voljo je treba imet pa gre.... drgač ap jst sem že kot mala veliko atiju pomagala in tud zdej če je kej pač poskusim in če gre gre pa ponavadi kr gre..... kr korajžno in naj mal poskusi zakaj bi drago plačevala....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
10.9.2010 22:54:22   
Ajvy
ddddooooopppppuuuuuussssssstttttttttttttttttttt

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vsem ,ki ste z mano odštevale..-

So pa danes stranke  rekle, da je ful gužva na Bazarju...tko da moram še mal razmislit...bi blo pa fino it na avtobus....bi blo zanimivo za punce...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
11.9.2010 7:04:23   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
11.9.2010 7:08:05   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
11.9.2010 7:36:11   
Čebel@
jutro

Hana še spi.....naju je ponoči malo sprehajala,ker ona se je do 3.00 že naspalauser posted image user posted image .......no pa sem jo ob 5.00 le prepričala,da naj še malo zaspiuser posted image ......vročine ni bilo ne zvečer ne ponočiuser posted image user posted image user posted image upam da tako tudi ostaneuser posted image

ajvy......uživaj na dopustuuser posted image user posted image user posted image

tamika.....jutro....hvala za zajterkuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
11.9.2010 8:00:05   
baki
jutrooo.da se malo javim.je bil nik bolan.bruhanje,driska,pa še prehlad zravenuser posted image user posted image .zdaj je že najhujš mimo.tk da ni bil v vrtecu od srede.v ponedeljek pa na novo.spet bojo solze.KOSILO-špageti+polivka+solata.lepo se mejte čez vikend.se še kaj javim.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
11.9.2010 8:03:58   
TAMIKA3
čebel@... jutro user posted image ... Hana je pa zgodnja user posted image ... super, da je bez vročine user posted image user posted image
ajvy... DOPUST!!!!!!!!!!!!!! ... jeeeeeeee ... UŽIVAJTE!!!!
katjuša ... user posted image user posted image sam svoj mojster ... kapo dol user posted image ... zdaj res manjka samo še malo, vendar se čuvaj ... tvoja user posted image user posted image te še potrebujeta .... hvala za user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
11.9.2010 8:04:41   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutrooo.da se malo javim.je bil nik bolan.bruhanje,driska,pa še prehlad zravenuser posted image user posted image .zdaj je že najhujš mimo.tk da ni bil v vrtecu od srede.v ponedeljek pa na novo.spet bojo solze.KOSILO-špageti+polivka+solata.lepo se mejte čez vikend.se še kaj javim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
11.9.2010 8:09:36   
TAMIKA3
kako je naša TURBOMAMA? saj ni še šla v Rim user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
11.9.2010 8:25:02   
simonakr
Dobro jutro!
Midve sva atija ze spokale v Celje tko da že kraljujeva same doma! In gledava Tom in Jerry! Je tista z orkestrom ko dirigirata! In spet je Tom naj... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  
Dons se grem pa končno ustrišt! Bom tamalo poturila našin za 1 uro da šibam k frizerju, pol greva pa še mal na Narodne noše pogledat ker jutr se niti pod približno ne mislin gužvat!

Uživejte vikend, dopust, frej dan, naj bo sončen! 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
11.9.2010 8:26:46   
simonakr
Ja jest upam da ne!

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

kako je naša TURBOMAMA? saj ni še šla v Rim user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
11.9.2010 8:34:31   
TAMIKA3
sem zložila en stroj brisač user posted image user posted image , dala enga sušit in enga prat ... pa je še vedno polna pralnica user posted image

kaj kuhate??

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
11.9.2010 8:38:50   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Dobro jutro!
Midve sva atija ze spokale v Celje tko da že kraljujeva same doma! In gledava Tom in Jerry! Je tista z orkestrom ko dirigirata! In spet je Tom naj... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  
Dons se grem pa končno ustrišt! Bom tamalo poturila našin za 1 uro da šibam k frizerju, pol greva pa še mal na Narodne noše pogledat ker jutr se niti pod približno ne mislin gužvat!

Uživejte vikend, dopust, frej dan, naj bo sončen! 

a vidve sta tudi same user posted image ... mi tudi user posted image ... Tom & Jerry razturata user posted image user posted image ... user posted image user posted image za razvajanje user posted image , pa kako user posted image ... UŽIVAJTA!!!

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
11.9.2010 8:40:37   
Urša08
jutrouser posted image

Tamika hvala za kavico in zajtrkuser posted image

Ne boste verjele ampak včeraj sem šla že ob pol devetih spat in sem spala do pol osmih v kosu, 11 ur brez vc-ja user posted image user posted image user posted image sem očitno res potrebovala ta spanec. Možek je skuhal kavico, pripravil zajtrk tko da dons uživam. Sedaj se bomo počasi pripravili in šibnili do gradu Kamen in na Bled, nazajgrede pa k mojim na vikend na kavico in golažuser posted image .

Izkoristite ta prečudovit sončni dan

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
11.9.2010 8:42:23   
Urša08
Baki a Nik je bil tud bolančkan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čist pozdravi

Tamika ma ti maš že turbo vklopljen user posted image user posted image user posted image

Simonakr lepo se razvajaj pri frizerju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
11.9.2010 8:42:55   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutrouser posted image

Tamika hvala za kavico in zajtrkuser posted image

Ne boste verjele ampak včeraj sem šla že ob pol devetih spat in sem spala do pol osmih v kosu, 11 ur brez vc-ja user posted image user posted image user posted image sem očitno res potrebovala ta spanec. Možek je skuhal kavico, pripravil zajtrk tko da dons uživam. Sedaj se bomo počasi pripravili in šibnili do gradu Kamen in na Bled, nazajgrede pa k mojim na vikend na kavico in golažuser posted image .

Izkoristite ta prečudovit sončni dan

user posted image user posted image ZA SPANJE V ENEM KOSU ... pusti se razvajat, si zaslužiš user posted image user posted image ... izletek ... jupi
pri nas ni sončka user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
11.9.2010 9:05:44   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tamika....se mi je le posvetlo kva smo takrat jedliuser posted image user posted image user posted image user posted image

ekola : JOGURTOVA TORTA

-2 navadna jogurta
- 1/2 l sladke smetane
- 5 žlic sladkorja
- sok 1/2 ožete limone ali pomaranče
- baby piškoti - glede na velikost pekača..samo 1 plast
- 1 malo vrečkico želatine
- po želji malo ruma...1 žlico
- skodelico koščkov poljubnega sadja ( ne uporabimo ananasa ali kivija, ker izniči učinek želatine!!!!)

1.)   Piškote namočimo z mlekom.
     Želatino vmešamo v lončku s 3 žlicami vode, da se stopi.
2.) Skupaj zmešamo 2 jogurta, sladkor in sok limone ali pomaranče.

3.) Stepemo sladko smetano in jo rahlo vmešamo med jogurtno zmes.

4.) Želatino segrejemo, da se stopi, malo mešamo, da se malce shladi, dodamo rum in narahlo zamešamo v maso.

5.) Zalijemo piškote s polovico mase, potresemo s koščki sadja ( banane, hruške, breskve, jagodičevje) in prelijemo še s preostankom mase.

6.) Hladimo najmanj 2 uri..ponudimo! Dober tek :)))

prepisano user posted image
koliko mleka?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
   [Brisano sporočilo]
11.9.2010 9:17:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
   [Brisano sporočilo]
11.9.2010 9:34:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3474
11.9.2010 9:43:29   
Čebel@
kolumbo......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hitrost na infekciski-zakaj pa je mogel Maj tja?....pa sožalje za prijateljicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.