|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
11.9.2010 13:12:19   
koala
Dan

Bluberry čestitke za opravljen izpit.user posted image user posted image user posted image

botrca dobra frizura.

katy dobrodošla nazaj.

Saraya jaz sicer nimam kombiniranega stroja, pa sušilca tudi ne, ampak ima pa ga moja sestra (kombiniranega Gorenje) in ni zadovoljna pa tudi vse ki jih poznam in imajo kombiniranega pravijo da se ne obnese.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
11.9.2010 15:57:25   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: koala

botrca dobra frizura.

hvala user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
11.9.2010 15:59:13   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

botrca, lepa frizurca user posted image user posted image

hvala user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
11.9.2010 16:03:15   
botrca
Dan user posted image ,

vreme je danes končno malo bolj "normalno" in sem ga že zjutraj izkoristila in se s sestro in Janom odpeljala na obisk k najini omi na koroško. Je ful boga in bog ve kako dolgo jo bomo še imeli user posted image user posted image user posted image . Jan je tudi malo nahoden in pokašljuje in to je posledica samo 3 dnevov vrtca. Do zdaj je bil pa skozi zdrav. Pri nas pa že razsaja škrlatinka in uši user posted image . Pa v vaših vrtcih?

Grem zdaj spakirat stvari za Jana pa ga peljem k sestri v varstvo, ker greva z dragim na en roj. dan. Sosed praznuje 40 let. Pa še to grem z njegovo sestrično, da se ne rabim s svojim avtom peljat, ker moj dela do 22h sigurno. Eh bom že. Končno po 1,5 letu grem nekam. user posted image user posted image user posted image   Aja, danes bo prvič prespal pri botrci.

Se tipkamo papa user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 11.9.2010 16:05:04 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
11.9.2010 19:14:55   
Vrtnica79
Dan, kako ste kaj? Nikjer žive duše, se vse potepate danes ko je tak lep danuser posted image .

Malo sem se oglasila da vidite da še dihamuser posted image .

Ly, vidim da tudi ti začenjaš z nočnimi. Dobrodošla v klubuuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem jo imela ta teden oz. 4 dni. Je bilo vzdržno, res pa je da sem tudi malo "švinglala" in smo spali kolk se je dalouser posted image .

Danes sem malo sortirala po omarah in končno poletno garderobo pospravila in dala zimsko v uporabo. Baje da bo po 20. mrzlo zimskouser posted image . Čeprav so napovedovali toplo jesen.

Uživajteuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
11.9.2010 20:23:34   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
11.9.2010 20:24:39   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ly, vidim da tudi ti začenjaš z nočnimi. Dobrodošla v klubuuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem jo imela ta teden oz. 4 dni. Je bilo vzdržno, res pa je da sem tudi malo "švinglala" in smo spali kolk se je dalouser posted image .

Pri nas pa ne bo švinglanja.

Neposredna povezava do sporočila: 2607
11.9.2010 20:26:15   
ly117
Matcar sem danes uspela pogledat pakete in če boma midva to vse ponosla sma tak dobra. user posted image

Hvala ti.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
11.9.2010 22:13:35   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
11.9.2010 22:14:11   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Matcar sem danes uspela pogledat pakete in če boma midva to vse ponosla sma tak dobra. user posted image

Hvala ti.

Ni kaj,še imam nekaj,sem imela v pranju,tak da ti ju3 prinesem zraven.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
11.9.2010 22:17:00   
matcar
Nočko,punce!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
11.9.2010 22:51:45   
arabela*
....gledam tv.....fajn filmi...

se tipkamo jutri...
nočkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2612
12.9.2010 7:54:40   
ly117
Jutro! user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
12.9.2010 8:11:11   
Sacherca
Jutro tudi od mene po dolgem casuuser posted image

Pijem caj z medom, v petek me je zagrabilo,poln nos, bolece grlo,kasljamuser posted image Upam,da se kmalu porajtam...Je pa mali bil prvi prehlajen,sicer je se zdaj ampak niti priblizno tako fejst kot jaz.Ob vecerih pa sem pri knjigah ali na pop briu...V petek pa je se moj imel rd in sem mu za petekl naredila orehovo rulado,danes gremo pa k nasim za cel dan pa sem vceraj pacala visnjevo-malinino tortico...
Sem videla,da ste ze vse imele rod v vrtcu,mi ga imamo zdaj v torek.

Omar se nisem zreducirala , ta teden pridejo koncno na vrsto,tako,da se takrat spet javim user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
12.9.2010 8:37:50   
botrca
Jutrouser posted image ...

spali smo super do 7.30, jaz na veliki dozi kave, Jan gleda ringarajo na popu, moj še spi. Včeraj pa nisem imela sreče. Po enem letu in pol imela priložnost z mojim it ven in kaj se zgodi? Me sestra kliče po cca. 2h da je Jan dobil vročinouser posted image . Kaj sem drugega naredila kot se vsedla v avto in šla ponj. S tem se je moja zabava končala. Moj je pa delal do 21h, prišel domov se stuširal in preoblekel in šel samuser posted image .

Grem Janu dat zajtrk, pa se javim kasneje.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
12.9.2010 8:48:00   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
12.9.2010 8:51:10   
matcar
Mi pa spali do 7-h!user posted image user posted image user posted image Pa še bi najbrž potegnili malo,če ne bi mojemu alarm zvonil,ker je mogo it delat danes.user posted image
Rod imam ju3 v šoli,23-ga pa ga ima Saš.Kdaj pa ga bo imel Maks pa še ne vem.user posted image
kak mi ni za nič! Mi je tak fajn,malo na relax.user posted image edino Lea in Maks imata že spet izpade.Grrrr!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
12.9.2010 8:52:10   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jutrouser posted image ...

spali smo super do 7.30, jaz na veliki dozi kave, Jan gleda ringarajo na popu, moj še spi. Včeraj pa nisem imela sreče. Po enem letu in pol imela priložnost z mojim it ven in kaj se zgodi? Me sestra kliče po cca. 2h da je Jan dobil vročinouser posted image . Kaj sem drugega naredila kot se vsedla v avto in šla ponj. S tem se je moja zabava končala. Moj je pa delal do 21h, prišel domov se stuširal in preoblekel in šel samuser posted image .

Grem Janu dat zajtrk, pa se javim kasneje.

Ojoj,Botrca! Pa res nimaš sreče!user posted image user posted image user posted image za tebe,za Jana pauser posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
12.9.2010 8:53:06   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Jutro tudi od mene po dolgem casuuser posted image

Pijem caj z medom, v petek me je zagrabilo,poln nos, bolece grlo,kasljamuser posted image Upam,da se kmalu porajtam...Je pa mali bil prvi prehlajen,sicer je se zdaj ampak niti priblizno tako fejst kot jaz.Ob vecerih pa sem pri knjigah ali na pop briu...V petek pa je se moj imel rd in sem mu za petekl naredila orehovo rulado,danes gremo pa k nasim za cel dan pa sem vceraj pacala visnjevo-malinino tortico...
Sem videla,da ste ze vse imele rod v vrtcu,mi ga imamo zdaj v torek.

Omar se nisem zreducirala , ta teden pridejo koncno na vrsto,tako,da se takrat spet javim user posted image

user posted image user posted image user posted image še za tebe.Mnjami,to se pa dobro sliši,tortice pa rulade. Mmmm!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
12.9.2010 9:01:39   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ojoj,Botrca! Pa res nimaš sreče!user posted image user posted image user posted image za tebe,za Jana pauser posted image user posted image user posted image

res je nimam user posted image , prav slabe volje sem zaradi tega...hvala za objemčke in pikapoke. Upam, da ne bo kaj hujšega, za zdaj nima vročine in noč je bila mirna.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
12.9.2010 9:05:04   
botrca
Kaj bo dobrega danes na vaših jedilnikih? Midva sva sama kot ponavadi. Juha s gris knedli, rizi-bizi, pečen kare in pečena paprika.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
12.9.2010 9:06:38   
Sacherca

res je nimam user posted image , prav slabe volje sem zaradi tega...hvala za objemčke in pikapoke. Upam, da ne bo kaj hujšega, za zdaj nima vročine in noč je bila mirna.

zate user posted image , za Jana user posted image

Zdaj pa ne cakajta zopet leto in pol, pa ze prej  to noc notr spravta...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
12.9.2010 9:53:22   
arabela*
morninguser posted image

Spale lepo....do pol desete...pol pa sta me malečke že skoraj na silo s postle zvlekleuser posted image
Zdaj pa se igrata s pojočimi lutkami......pa plešeta, jaz pa na dozi kofeinauser posted image

kuhali?..Nič posebnega...helenjavni zrezki, široki rezanci, pa paradajz solata kcujuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
12.9.2010 9:53:55   
arabela*

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
12.9.2010 9:54:44   
arabela*
včeraj sem spet zjala tv do pol dveh...ampak konca filma pa mi ni uspeli videtuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?