arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer babike moje. Evo nas z dopusta, prišli smo že včeraj, ampak včeraj nisem nič šla na računalnik, danes pa sem tudi samo zato prišla, da vas pozdravim, da se me spomnite malo. Skrtaka dopust je mimo, bilo je super, čeprav je v Umagu malo vreme sračkalo, ampak bili smo skupaj, uživali v troje in se nacartali. Tudi v Izoli je bilo fajn, vreme super, malo je blo prilagajanja, ampak kljub temu fajn. Brala vas še nisem za nazaj, bom naslednji teden, ko je moj v službi, ampak sem se odločla, da zdaj ko sem malo ven padla s tega čveka, bom kar zunaj ostala , da še diplomo napišem. Valda pa vas pridem prečekirat, pa pozdravit, pa na kako pijačko, če se boste/bomo zmenle. Super za dopust.Ja,valda,da se boš nam pridružla na kavi in čveku. Pozdravit pa nas le pridi,če boš distancirala od RR-ja. upam, da mi rata, pa čimprej napišem diplomo, potem pa čvekam z vami 25ur na dan. ma daj..boš pa že kaj vmes prišla pogledat