|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
10.9.2010 21:39:36   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Aja pa 3kg sem šla dol. user posted image  user posted image

pridna user posted image user posted image user posted image , jaz bi tudi mogla vsaj 5user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
10.9.2010 21:40:41   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ly,upam,da bojo stvari ok in bo jih L lahko ponoso.user posted image

Če verjameš ali ne še nisem uspela pregledat. Bom jutri, pa ti sporočim. Sicer pa midva itak vse ponosima. user posted image

P.S: Bilo je lepo poklepetati s tabo po dolgem času. user posted image  

Ja,upam,da bota ponosla.Saj,če kaj ne bo ok,pač vrži vstran.

Ja,s tabo je tudi blo fajn čvekat.Škoda,da je tak hitro minlo.user posted image

Ja, škoda.
Me pa lahko pokličeta z Sarayo če bosta šle v nedeljo na sprehod. Se z veseljem pridružim.

ok,vzeto na znanje!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
10.9.2010 21:41:17   
matcar

Še ena "zgubljena" se je javla. user posted image L spi, je zaspal pred TV medtem ko sem mu flašo delala. Drugač sem pa sama je moj na abrahamu in uživam v miru in tišini. Pa še paše ko malo sedim. Sem bla danes spet celi dan na nogah.
Sma že 2.Sem pekla danes celo popoldne.user posted image Pa zraven nog,me še križ tak boli,da joj!user posted image

Pa če je skoz nekaj. Pa bom že preživela sem zdaj skoraj 3 dni doma oz sem. Sem drugi teden v nočni.

user posted image to pa ni fajn.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
10.9.2010 21:45:19   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Danes sem se pa pobarvala v 3 barve...ful mi je všeč user posted image

bi nam kako fotko privoščla?

jes bejbi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
10.9.2010 21:47:27   
ly117

Še ena "zgubljena" se je javla. user posted image L spi, je zaspal pred TV medtem ko sem mu flašo delala. Drugač sem pa sama je moj na abrahamu in uživam v miru in tišini. Pa še paše ko malo sedim. Sem bla danes spet celi dan na nogah.
Sma že 2.Sem pekla danes celo popoldne.user posted image Pa zraven nog,me še križ tak boli,da joj!user posted image

Pa če je skoz nekaj. Pa bom že preživela sem zdaj skoraj 3 dni doma oz sem. Sem drugi teden v nočni.

Ma saj ni nekega problema. Sem ostale nočne preživela bom pa še te tudi. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
10.9.2010 21:50:24   
katy83
čer babike moje. user posted image

Evo nas z dopusta, prišli smo že včeraj, ampak včeraj nisem nič šla na računalnik, danes pa sem tudi samo zato prišla, da vas pozdravim, da se me spomnite malo.user posted image
Skrtaka dopust je mimo, bilo je super, čeprav je v Umagu malo vreme sračkalo, ampak bili smo skupaj, uživali v troje in se nacartali. user posted image user posted image user posted image Tudi v Izoli je bilo fajn, vreme super, malo je blo prilagajanja, ampak kljub temu fajn. user posted image

Brala vas še nisem za nazaj, bom naslednji teden, ko je moj v službi, ampak sem se odločla, da zdaj ko sem malo ven padla s tega čveka, bom kar zunaj ostalauser posted image , da še diplomo napišem. Valda pa vas pridem prečekirat, pa pozdravit, pa na kako pijačko, če se boste/bomo zmenle. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
10.9.2010 21:50:42   
arabela*

Ma saj ni nekega problema. Sem ostale nočne preživela bom pa še te tudi. user posted image

zelo pridnauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
10.9.2010 21:54:07   
ly117

Niti ne. Bolj potrebna dnarja. user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
10.9.2010 21:56:11   
botrca
Nova barva in frizura: (upam, da se lepo vidiuser posted image )

user posted image

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
10.9.2010 21:57:39   
botrca
Kathy83 dobrodošla user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
10.9.2010 21:57:53   
arabela*
botrca..krasna siuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
10.9.2010 21:57:58   
Blueberry
Čer! Ustni zagovor je uspel.user posted image user posted image user posted image Hvala vsem ki ste držale pesti.user posted image user posted image Zdaj pa 3. letniku nasproti.user posted image V ponedeljek še imam vaje v domu, v petek pa še neke vaje v Podčetrtku na kmetiji.user posted image Pol pa se lahko vpišem.user posted image katy kako ste se meli na morju? ste meli lepo vreme?

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
10.9.2010 21:58:56   
arabela*
kati...velkom.....napiši kaj večččč.......jaz bi spomine obujalauser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.9.2010 21:59:23 >

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
10.9.2010 21:59:19   
Blueberry
botrca super barva.user posted image Jaz tudi študiram da bi se doma začela barvat. Samo morem najt odtenek moje barve-oranžne. Pa da nebom na koncu zelena ven prišla.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

Neposredna povezava do sporočila: 2564
10.9.2010 22:00:04   
arabela*
jaz tud študiram....da bi šla na blont user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2565
10.9.2010 22:02:15   
matcar

Verjamem,da boš zmogla.Samo po kakih 2-gi nočno pa že kriza rata,vsaj meni je.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
10.9.2010 22:02:24   
katy83

kati...velkom.....napiši kaj večččč.......jaz bi spomine obujalauser posted image

user posted image user posted image user posted image

bom v ponedeljek dala slike na fb, pa obujaj spomineuser posted image
Ma, glej, super je blo, hrana, sobe, postrežba, bazen, plaža, sprehajalne poti...vse super. user posted image user posted image user posted image Ok, mogoče nisem tak fajn doživela tega Umaga kot vi, ker pač ni blo vremena, da bi bli na plaži oz. da bi se kopali, tak da to ni to, ampak vsekakor se še kdaj vrnemo tja. user posted image Smo mislili podaljšat za 2 dni, pa niso imeli prosto. Škoda, ker je ravno zadnji dan bilo super vreme. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
10.9.2010 22:02:39   
botrca

botrca..krasna siuser posted image

hvala user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
10.9.2010 22:03:25   
botrca

jaz tud študiram....da bi šla na blont user posted image user posted image

idi...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
10.9.2010 22:03:30   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Evo nas z dopusta, prišli smo že včeraj, ampak včeraj nisem nič šla na računalnik, danes pa sem tudi samo zato prišla, da vas pozdravim, da se me spomnite malo.user posted image
Skrtaka dopust je mimo, bilo je super, čeprav je v Umagu malo vreme sračkalo, ampak bili smo skupaj, uživali v troje in se nacartali. user posted image user posted image user posted image Tudi v Izoli je bilo fajn, vreme super, malo je blo prilagajanja, ampak kljub temu fajn. user posted image

Brala vas še nisem za nazaj, bom naslednji teden, ko je moj v službi, ampak sem se odločla, da zdaj ko sem malo ven padla s tega čveka, bom kar zunaj ostalauser posted image , da še diplomo napišem. Valda pa vas pridem prečekirat, pa pozdravit, pa na kako pijačko, če se boste/bomo zmenle. user posted image

user posted image user posted image user posted image Super za dopust.Ja,valda,da se boš nam pridružla na kavi in čveku.user posted image Pozdravit pa nas le pridi,če boš distancirala od RR-ja.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
10.9.2010 22:03:52   
matcar

Niti ne. Bolj potrebna dnarja. user posted image user posted image user posted image

user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
10.9.2010 22:03:55   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

botrca super barva.user posted image

hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2572
10.9.2010 22:04:07   
katy83
nič babike, grem

Botrca in Blueberry hvala vama za back dobrodošlico. user posted image
Botrca, super si. user posted image
Blueberry čestitke za opravljen zagovor. user posted image

nočka

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
10.9.2010 22:04:29   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Nova barva in frizura: (upam, da se lepo vidiuser posted image )

user posted image

user posted image

Lepo!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
10.9.2010 22:05:18   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

user posted image user posted image user posted image Super za dopust.Ja,valda,da se boš nam pridružla na kavi in čveku.user posted image Pozdravit pa nas le pridi,če boš distancirala od RR-ja.user posted image

upam, da mi rata, pa čimprej napišem diplomo, potem pa čvekam z vami 25ur na dan. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?