|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
10.9.2010 11:40:04   
KOKICA32
Persida, HVALA TI ZA TO PREČUDOVITO NOVICO!!!user posted image user posted image user posted image

Saj drugače tak ne more biti, ker ko sem ju v soboto po res dolgem času videla ponovno videla, sem ju samo gledala, kaka asa sta. user posted image Res si lahko ponosna nanju, kako lepo rasteta in se razvijata. Bravo, supermami!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
10.9.2010 11:40:24   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ema Tiara VIDIM TE! user posted image

je že pobegnilauser posted image

malo vas pridem pogledat,mam lucasa doma te pa je gužva...smo pa bili v razvojni,pa ne rabimo več prituser posted image pa lucas ima 1030g,emma pa 5900,pa je baje premalo,se je 600g v 6 tednih zredila...bomo verjetno začeli počasi dodajat...user posted image zdaj pa se lucas z emmo igra,pa ji igrače daje...prava cukra sta...

Meni se je Lia v enem obdobju zredila v peth tednih samo za 500g, pa je rekla, da jo moram budit, pa začet dodajat... pa nisem in je bilo naslednji mesec ok. Mogoče je samo fazauser posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
10.9.2010 11:41:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro!user posted image

PETEEEEEEEEEK JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!user posted image user posted image

Pa čeprav tak črn, oblačen in skoraj deževen.user posted image

Kje ste vse.user posted image   Skoz se sama s sabo pogovarjam, pa malo s Tulipan.user posted image

PETEEEEEEEEEKKKKKKKuser posted image user posted image user posted image
Pa s Tulipanuser posted image  ? WTFuser posted image ? Upam, da si tegauser posted image kliknila, ker drugih ni gor, ne ker se moraš z mano pogovarjat?user posted image
Pa še jaz sem danes bolj pozna, ker mam tako gužvo kot da grem jutri rodituser posted image

user posted image

ja, tega user posted image sem kliknila, ker ni drugih, tebi lahko samo user posted image user posted image user posted image , da si.

Ufff, da ne bo pomote, je bilo res dvoumno napisano.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4053
10.9.2010 11:46:02   
Tulipan12

Dobro jutro!user posted image

PETEEEEEEEEEK JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!user posted image user posted image

Pa čeprav tak črn, oblačen in skoraj deževen.user posted image

Kje ste vse.user posted image   Skoz se sama s sabo pogovarjam, pa malo s Tulipan.user posted image

PETEEEEEEEEEKKKKKKKuser posted image user posted image user posted image
Pa s Tulipanuser posted image  ? WTFuser posted image ? Upam, da si tegauser posted image kliknila, ker drugih ni gor, ne ker se moraš z mano pogovarjat?user posted image
Pa še jaz sem danes bolj pozna, ker mam tako gužvo kot da grem jutri rodituser posted image

user posted image

ja, tega user posted image sem kliknila, ker ni drugih, tebi lahko samo user posted image user posted image user posted image , da si.

Ufff, da ne bo pomote, je bilo res dvoumno napisano.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sej res, da sem občutljiva riba in še nosečnica s presežkom hormonov, ampak itak, da sem razumela! Malo se šalim, če pa je peteeeeek, pa še 3 urce in pičim domov!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
10.9.2010 11:48:37   
Tulipan12
Včeraj sem videla Tasa family na sprehodu, sam so bili reees daleč in jih nisem motila, srečnežev na dopustu!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4055
10.9.2010 12:13:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica da boš imela kaj brat.Imam minutko časa ,pa moram to iz sebe dat.
RAZVOJNA BAY,BAY,..............DOKTORCA PRAVI ,DA STA ENA A IN PO NJENIH IZKUŠNJAH NE BI MOGLO VEČ IT NIČ NAROBE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DA SEM SREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEČNA DO NEBES IN NAZAJ NI TREBA RAZLAGAT NEuser posted image .
ČAUČI ŠIBAM NAPREJuser posted image .
UF KAK JE FAJN KO SE LAHKO DEREŠuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
10.9.2010 12:14:10   
tasa_m

Včeraj sem videla Tasa family na sprehodu, sam so bili reees daleč in jih nisem motila, srečnežev na dopustu!user posted image
a res?
Kje si bila?? user posted image
Čuj Tulipan, pol pa si imela res srečo, da si vidla celo family, ker ponavadi pr nam ata šprica sprehode user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4057
10.9.2010 12:16:05   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

a res?
Kje si bila?? user posted image
Čuj Tulipan, pol pa si imela res srečo, da si vidla celo family, ker ponavadi pr nam ata šprica sprehode user posted image user posted image

Mi smo šli v Cascayo na kavo, vi pa ste šetali po pločniku na C. proleterskih. Mislim, da je bil T. zraven, ker nek moški je bil sigurno!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
10.9.2010 12:17:13   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara
malo vas pridem pogledat,mam lucasa doma te pa je gužva...smo pa bili v razvojni,pa ne rabimo več prituser posted image pa lucas ima 1030g,emma pa 5900,pa je baje premalo,se je 600g v 6 tednih zredila...bomo verjetno začeli počasi dodajat...user posted image zdaj pa se lucas z emmo igra,pa ji igrače daje...prava cukra sta...

Ema Tiara meni se je Lija stalno premalo zredila,. pa nisem nič dodajala. Ma saj me ne more prisilit. da dodajam ali? user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
10.9.2010 12:23:16   
tasa_m

Mi smo šli v Cascayo na kavo, vi pa ste šetali po pločniku na C. proleterskih. Mislim, da je bil T. zraven, ker nek moški je bil sigurno!user posted image
Ja, v lekarni smo bili, ker smo iskali sol za kopel za Lijo.
Smo hoteli tudi v Cascayo na kofe prit ker se je Lija že od daleč drla "TAM" (kar pomeni na igrala) ampak ker je bilo mokro nismo šli.

Ja, ja saj je bil T. zraven user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4060
10.9.2010 12:28:50   
Tulipan12

Smo hoteli tudi v Cascayo na kofe prit ker se je Lija že od daleč drla "TAM" (kar pomeni na igrala) ampak ker je bilo mokro nismo šli.

Hahah, Lia se tut vedno dere TAM ali pa GALA, kar pomeni igrala. In ja, pametna mami, jaz bom za včerajšnje cunje porabila pol litra Vanisha!user posted image
S čim spravljate madeže iz cunjic? Jaz sem prej uporabljala roza Vanish, pa mi je rekla prodajalka, da je ta za barvasta oblačila, pa sem kupila nazadnje belo flaško, pa se mi zdi, da ni tako učinkovituser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
10.9.2010 12:45:46   
tasa_m
S čim spravljate madeže iz cunjic?
Jaz uporabljam Ariel odstranjevalec. Ampak ko je kaj bolj trdovratnega, pol en dan prej namočim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4062
10.9.2010 13:42:56   
felix7

RAZVOJNA BAY,BAY,..............DOKTORCA PRAVI ,DA STA ENA A IN PO NJENIH IZKUŠNJAH NE BI MOGLO VEČ IT NIČ NAROBE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DA SEM SREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEČNA DO NEBES IN NAZAJ NI TREBA RAZLAGAT NEuser posted image .

juhuhu, bravo bavca user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
10.9.2010 13:45:11   
felix7

Hahah, Lia se tut vedno dere TAM ali pa GALA, kar pomeni igrala. In ja, pametna mami, jaz bom za včerajšnje cunje porabila pol litra Vanisha!user posted image
S čim spravljate madeže iz cunjic? Jaz sem prej uporabljala roza Vanish, pa mi je rekla prodajalka, da je ta za barvasta oblačila, pa sem kupila nazadnje belo flaško, pa se mi zdi, da ni tako učinkovituser posted image

no, jaz sem pa do zdaj prala samo s praškom in mehčalcem in večkrat zaprala kakšno cunjico od Jureta (on je pač največji "prašiček" pri naši hiši user posted image ). In ne da bi se jest prej spomnila... sem šele zdaj kupila Vanish, v prašku, ne tekočega in vsakič malo dodam prašku in res - so cunjice popolnoma lepe, nič zaprane. Ja, priznam, nisem neki hudi gospodinjski tip in se vsak dan kej novga naučim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4064
10.9.2010 18:24:46   
PERSIDA
Jaz ,pa samo rečem bogu hvala za Megllio user posted image  in res na prste lahko preštejem kolko imata zapackanih majčk.
Smo ,pa kot pri felix na koncu dneva "ko prašički"user posted image .

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
10.9.2010 19:18:00   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Aja še to...Moj Valentin je iz vrtca prinesel dve različni reviji, da si jih lahko naročimo. Cicido in Mini planet, se mi zdi..Ker sem jih malo pogledala in ugotovila, da to še ni za naše bebije, sem sedaj v dilemi, če ju naj naročim ali ne. Na obeh je oznaka, da so od dveh let dalje. Sedaj pa ne vem.user posted image A ima katera naročeni ti dve reviji?

nismo še dve leti stari user posted image user posted image user posted image  pa zaenkrat tudi nisem razmišljala, da bi kaj naročala, se mi zdi ful boljše, da greva z Juretom vsake tok mal v knjižnico user posted image

Ali pa na otroški bazar, pa nabereš revij za celo leto vnaprej. user posted image Resno, toliko jih imamo, da jih bom nekaj dala v omaro in ko bo vse zdejšnje pregledala, dobi vsake toliko kako novo.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
10.9.2010 19:18:09   
Najaa

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
10.9.2010 19:19:42   
Najaa

Jaz ,pa samo rečem bogu hvala za Megllio user posted image  in res na prste lahko preštejem kolko imata zapackanih majčk.
Smo ,pa kot pri felix na koncu dneva "ko prašički"user posted image .

Jaz tudi prisegam na njega, že dolgo časa. Sam zdej sem mal eksperimentirala s praški in ugotovila, da je Rex totalno zanič, saj mi je zelo slabo pral. Tak da nekaj zaflekanih cunj imata.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
10.9.2010 19:21:41   
Najaa
Bo kakšen petkov žur danes? Moj je sicer doma, sam kaj češ, če z deloholikom živiš, pa še petkov večer izkoristi za delo...user posted image Tija ima vikend paket pri babici, Nika pa gre kmalu ajat.
Moram povedat, včasih se mi zdi, kot da Nika že vseeee razume. Ko jo kaj vprašam, odgovarja kakor velika z ja in ne. In ponavlja kot papiga. Ma ful je hecna, res, sicer pa sej same veste kak je. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
10.9.2010 20:28:18   
PERSIDA
Najaa jaz sem tudi v pripravljenosti za žur ,če glih mi oči že vse skup vleče.Ne vem vsak dan sem bolj crkjena kaj šele bo ko grem na šiht,ajajaj ....

Jaz ,pa še zaenkrat samevam,no bavca spita.Pa upam,da celo noč danes je blo zapop..... Kar naprej je Tomaž jokal,pa nimam pojma zakaj tak,da sem se pol naveličala skoz sem ,pa tja hodit,pa sem ga k vsebi vzela ,pa je blo malo boljše skoz sem mu prigovarjala  ,da sem zraven njega.Ne vem bo čas pokazal zakaj je to tak ,ker ,če je vse ok spimo celo noč z rahlilmi prekinitvami to danes ,pa je blo za znoret.Ni čudno ,da mi sedaj oči vleče na vse strani.

Če se boste drage dekline tako obnašale do naju z Najao greste s seznama ( beri - kod da katero prizadeneuser posted image ).

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
10.9.2010 20:32:09   
PERSIDA
Najaa jaz jima tudi ne nasedam več,da me ne razumeta user posted image .Včasih strmita v mene kot sveto čudo včasih ,pa še stavka ne povem do konca ,pa že greta user posted image .V glavnem ,če se jima je me poslušata ,če ne ,pa se njima fučkauser posted image user posted image user posted image .user posted image  Imata srečo ,da ko me šinfata jih ne zastopimuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
10.9.2010 20:51:04   
Najaa
user posted image user posted image res, ko šimfajo, pa čist v svojem jeziku govorijo. user posted image
Nika je pa včeri takooo težko zaspala. Namreč na bazarju se je tiste maskote oz. kar več jih je bilo, tako ustrašla, da so jo še zvečer strašile in ponoči se je parkrat mal zajokala v spanju... danes pa je spet noro jokala, da sem jo prišla objet in pomirit.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
10.9.2010 22:40:00   
Tulipan12
Ah, itak že spite, ja. Bi jaz tudi, pa čakam, da mi stroj opere, da obesim perilo, ker še nimam sušilcauser posted image user posted image user posted image  Čakam, da mi da kdo blagoslov, da se da elektriko potegnit v shrambo, ker drugam ga nimam kam datuser posted image
Glede jokanja danes - Lia je bila katastrofa. Smo šli v Avstrijo, v avtu je bila še kolko-tolko ok, ker ji pač na DVD narihtava Nodija in je mir, ampak potem v mestu - groza! Jokanje brez razloga, sploh ne morem rečt, da je kaj izsiljevala ali ipičarila, ker ni, ker je celi čas samo nekaj jokcala, pa mami gor, mami dol...in to vse do doma, sem se morala k njej na zadnji sedež vsest, ker je tak milo jokala. Zdaj pa mi ni jasno kaj ji je. Ima sicer vneto ritko, pa predvidevam, da bi lahko bilo to, cel polpoldan je kakala kot zmešanauser posted image , nič mi ni več jasno.
Pa ne vem kaj naj naredim, ker imamo pa jutri planiran šoping v Ljubljani in ZOO, ampak če bo takšna kot danes, se nam lahko vsem samo zmeša, pa nihče ne bo imel nič od tega.user posted image
Persida vedno znova te občudujem, ker imaš vedno dvojno dozo vsega!user posted image
Tasa sem prebrala, da je Lija zbolela user posted image user posted image user posted image
Najaa to podoživljanje zvečer in ponoči mi je full znano, ker imamo vedno probleme, če je čez dan preveč vzhičena nad čim, sploh pa če spozna ali vidi kaj novega, je najprej težko z uspavanjem, ponoči pa itak skoz neko jokanje.

Tak, razpisala sem se, stroj je opral, če bo vikend tekel po planu, se javim, ko bom na delovnem mestuuser posted image , če ne pa že mogoče kaj prej!
Naj vam vikend čim počasneje mine!user posted image
Nočko!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
11.9.2010 10:45:57   
Najaa
Dan.

Tulipan čist možno, da je to od kakega zobka. Pol jih pa rita peče in je itak sitnoba tukaj.

Danes je lep sonček. Fajn. da se je naredil tak lep dan, ker gremo popoldan na RD in bomo vzunaj.
Lepo se mejte. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4074
11.9.2010 22:32:38   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Bo kakšen petkov žur danes? Moj je sicer doma, sam kaj češ, če z deloholikom živiš, pa še petkov večer izkoristi za delo...user posted image Tija ima vikend paket pri babici, Nika pa gre kmalu ajat.
Moram povedat, včasih se mi zdi, kot da Nika že vseeee razume. Ko jo kaj vprašam, odgovarja kakor velika z ja in ne. In ponavlja kot papiga. Ma ful je hecna, res, sicer pa sej same veste kak je. user posted image

v bistvu ne vemo, ker naš ne kaže kakšnega interesa za govor user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Predsednik in porodniška
Admin

Za kako dolg porodniški dopust bi se moral zavzeti novi predsednik Slovenije?

takšen, kot je sedaj (24%)

krajši (34%)

daljši (42%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!