Tulipan12
|
Ah, itak že spite, ja. Bi jaz tudi, pa čakam, da mi stroj opere, da obesim perilo, ker še nimam sušilca Čakam, da mi da kdo blagoslov, da se da elektriko potegnit v shrambo, ker drugam ga nimam kam dat Glede jokanja danes - Lia je bila katastrofa. Smo šli v Avstrijo, v avtu je bila še kolko-tolko ok, ker ji pač na DVD narihtava Nodija in je mir, ampak potem v mestu - groza! Jokanje brez razloga, sploh ne morem rečt, da je kaj izsiljevala ali ipičarila, ker ni, ker je celi čas samo nekaj jokcala, pa mami gor, mami dol...in to vse do doma, sem se morala k njej na zadnji sedež vsest, ker je tak milo jokala. Zdaj pa mi ni jasno kaj ji je. Ima sicer vneto ritko, pa predvidevam, da bi lahko bilo to, cel polpoldan je kakala kot zmešana , nič mi ni več jasno. Pa ne vem kaj naj naredim, ker imamo pa jutri planiran šoping v Ljubljani in ZOO, ampak če bo takšna kot danes, se nam lahko vsem samo zmeša, pa nihče ne bo imel nič od tega. Persida vedno znova te občudujem, ker imaš vedno dvojno dozo vsega! Tasa sem prebrala, da je Lija zbolela Najaa to podoživljanje zvečer in ponoči mi je full znano, ker imamo vedno probleme, če je čez dan preveč vzhičena nad čim, sploh pa če spozna ali vidi kaj novega, je najprej težko z uspavanjem, ponoči pa itak skoz neko jokanje. Tak, razpisala sem se, stroj je opral, če bo vikend tekel po planu, se javim, ko bom na delovnem mestu , če ne pa že mogoče kaj prej! Naj vam vikend čim počasneje mine! Nočko!
|