|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
9.9.2010 13:52:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ok, to mi bo pomagalo. Hvala, KOKICA. user posted image

user posted image

Samo, da se spet malo vidimo!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
9.9.2010 13:52:46   
KOKICA32
PRVA; PRVA; PRVA SEM!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
9.9.2010 13:53:10   
KOKICA32
Ema Tiara VIDIM TE! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
9.9.2010 14:07:04   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Se lahko štejem med mariborčanke, bi se pa mogoče povabla zraven 19. kaj pravite? Ta vikend bom po vsej verjetnosti na štajerski. In mama je v nedeljo fraj. In že tak dolgo obljubljam, da pridem... In če to vse seštejem,... no če vam ne bi smetala. user posted image

user posted image user posted image user posted image pa daaaaj, zdaj bi pa skoraj morala jaz tudi prit, da vidim vse na kupu! Bom kr danes prečekirala te naše zoprne vikende!

Persida je že javila, da žal ne more. Petra pa bo še videla. Od drugih pa še ni odziva. Upam, da nam rata. Kaj pa ura, Tulipan? So povedali kdaj bo?

Ne, ure ne povejo v reklami. Če bom kaj mimo hodila, bom vprašala, če ne pa drug teden pokličem!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
9.9.2010 14:09:08   
Tulipan12

user posted image  user posted image user posted image
Jaz pa zvezdice zbiram - en otrok + en na poti jaz pa imam samo 3user posted image  sramotna čveka sem!!! Bi moral moj dragi videt, ko pravi, da ne pride do besede!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
9.9.2010 14:15:49   
KOKICA32

Jaz pa zvezdice zbiram - en otrok + en na poti jaz pa imam samo 3user posted image  sramotna čveka sem!!! Bi moral moj dragi videt, ko pravi, da ne pride do besede!user posted image

Ja, kaj pa si počela med porodniško, ko smo me od večerih tako pridno klepetale? Takrat so zvezdice kar letele!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
9.9.2010 14:16:12   
KOKICA32

Se lahko štejem med mariborčanke, bi se pa mogoče povabla zraven 19. kaj pravite? Ta vikend bom po vsej verjetnosti na štajerski. In mama je v nedeljo fraj. In že tak dolgo obljubljam, da pridem... In če to vse seštejem,... no če vam ne bi smetala. user posted image

user posted image user posted image user posted image pa daaaaj, zdaj bi pa skoraj morala jaz tudi prit, da vidim vse na kupu! Bom kr danes prečekirala te naše zoprne vikende!

Persida je že javila, da žal ne more. Petra pa bo še videla. Od drugih pa še ni odziva. Upam, da nam rata. Kaj pa ura, Tulipan? So povedali kdaj bo?

Ne, ure ne povejo v reklami. Če bom kaj mimo hodila, bom vprašala, če ne pa drug teden pokličem!

te pa javi še nam...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4032
9.9.2010 14:16:58   
KOKICA32

je že pobegnilauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
9.9.2010 14:40:11   
ema tiara

malo vas pridem pogledat,mam lucasa doma te pa je gužva...smo pa bili v razvojni,pa ne rabimo več prituser posted image pa lucas ima 1030g,emma pa 5900,pa je baje premalo,se je 600g v 6 tednih zredila...bomo verjetno začeli počasi dodajat...user posted image zdaj pa se lucas z emmo igra,pa ji igrače daje...prava cukra sta...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
9.9.2010 14:43:42   
Tulipan12

Ja, kaj pa si počela med porodniško, ko smo me od večerih tako pridno klepetale? Takrat so zvezdice kar letele!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
9.9.2010 14:51:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

malo vas pridem pogledat,mam lucasa doma te pa je gužva...smo pa bili v razvojni,pa ne rabimo več prituser posted image pa lucas ima 1030g,emma pa 5900,pa je baje premalo,se je 600g v 6 tednih zredila...bomo verjetno začeli počasi dodajat...user posted image zdaj pa se lucas z emmo igra,pa ji igrače daje...prava cukra sta...

user posted image user posted image user posted image Za pridnega Lucasa!

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
9.9.2010 14:51:56   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image

okej, vredu izgovor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4037
10.9.2010 7:37:59   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

PETEEEEEEEEEK JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!user posted image user posted image

Pa čeprav tak črn, oblačen in skoraj deževen.user posted image

Kje ste vse.user posted image   Skoz se sama s sabo pogovarjam, pa malo s Tulipan.user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 10.9.2010 7:47:56 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
10.9.2010 7:52:30   
ema tiara
dobro jutro...pijem kavo...lucas je spal pri babici mami pa se je naspala...pa ja,peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
10.9.2010 8:39:38   
Najaa
Dobro jutro.

Sam pozdravt sem vas prišla, pa šibam dalje.
Včeri smo bile s puncama in felix z Jurčkom na otroškem bazarju in je bilo lepoooo. Polno vsega, Tiji se je kr mešal. Pa premal časa, da bi na vsakem punktu bila dolgo časa. Nika revca se je pa ful ustrašla Lumpkov, ki so bli res taki ogromni z velikimi glavami, pa luštni no, sa mala se mne je držala kot klop.
Zdej pa grem. Lepo se mejte. user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
10.9.2010 9:47:53   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

maš občutek, da pri nas glancamo? hm... mogoče Boris, jest pa definitivno ne user posted image

Ne vem kdo glanca, ampak tisti ki glanca, vsekakor lepo zglanca. user posted image user posted image

mu bom povedala, da bo spet kot pav hodil okoli user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
10.9.2010 9:48:01   
felix7

Aja še to...Moj Valentin je iz vrtca prinesel dve različni reviji, da si jih lahko naročimo. Cicido in Mini planet, se mi zdi..Ker sem jih malo pogledala in ugotovila, da to še ni za naše bebije, sem sedaj v dilemi, če ju naj naročim ali ne. Na obeh je oznaka, da so od dveh let dalje. Sedaj pa ne vem.user posted image A ima katera naročeni ti dve reviji?

nismo še dve leti stari user posted image user posted image user posted image  pa zaenkrat tudi nisem razmišljala, da bi kaj naročala, se mi zdi ful boljše, da greva z Juretom vsake tok mal v knjižnico user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
10.9.2010 9:48:06   
felix7

Kaj vaši že imajo večje postelje al so še v kinderpetu? Meni se zdi, da jo kinderpet utesnjuje, pa ima 140x70, ampak tak razmetano spi, da ji vedno kakšna rokica ali nogica gleda ven iz ograjiceuser posted image
Ah, sem se razpričala, cela familija spi, jaz pa naspidirana do amena!user posted image  Boste imele kaj za brat pri kavici!user posted image

naš malček je že v ta veliki postelji. Ta male posteljice namreč ni več prenesel, prav živčnega je fasal, če si ga dal notri user posted image  tako da je šel v svojo sobico in kar direkt v ta veliko posteljo. Sicer se ponoči zbudi in joka, tako da ga grem iskat in nadaljuje med nama user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4043
10.9.2010 9:51:17   
felix7

Dobro jutro.

Sam pozdravt sem vas prišla, pa šibam dalje.
Včeri smo bile s puncama in felix z Jurčkom na otroškem bazarju in je bilo lepoooo. Polno vsega, Tiji se je kr mešal. Pa premal časa, da bi na vsakem punktu bila dolgo časa. Nika revca se je pa ful ustrašla Lumpkov, ki so bli res taki ogromni z velikimi glavami, pa luštni no, sa mala se mne je držala kot klop.
Zdej pa grem. Lepo se mejte. user posted image

jap, jap, fino je bilo user posted image  samo Jure je bil proti koncu že čist koma in sva potem na hitro šla, pa še dežju sva ušla. Ko sva bila v avtu je prav pošteno lilo user posted image  pa itak je zdaj tudi Juretu že ogromno stvari zanimivih in ko se spravi na enega od vseh tistih igral, ga ne spraviš dol, oz. ko ga odneseš stran, je taaaaaaaaaaaaak jok user posted image  in pol v eni roki nosiš Jureta, v drugi roki voziček porivaš, s tretjo rok pa ankete izpolnjuješ user posted image user posted image user posted image
škoda, ko se nam ni mogla še yania pridružit.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
10.9.2010 11:21:36   
PERSIDA
kokica da boš imela kaj brat.Imam minutko časa ,pa moram to iz sebe dat.
RAZVOJNA BAY,BAY,..............DOKTORCA PRAVI ,DA STA ENA A IN PO NJENIH IZKUŠNJAH NE BI MOGLO VEČ IT NIČ NAROBE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DA SEM SREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEČNA DO NEBES IN NAZAJ NI TREBA RAZLAGAT NEuser posted image .
ČAUČI ŠIBAM NAPREJuser posted image .
UF KAK JE FAJN KO SE LAHKO DEREŠuser posted image .

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
10.9.2010 11:22:46   
PERSIDA
SAJ druge mam tud rada jauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
10.9.2010 11:34:53   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica da boš imela kaj brat.Imam minutko časa ,pa moram to iz sebe dat.
RAZVOJNA BAY,BAY,..............DOKTORCA PRAVI ,DA STA ENA A IN PO NJENIH IZKUŠNJAH NE BI MOGLO VEČ IT NIČ NAROBE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DA SEM SREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEČNA DO NEBES IN NAZAJ NI TREBA RAZLAGAT NEuser posted image .
ČAUČI ŠIBAM NAPREJuser posted image .
UF KAK JE FAJN KO SE LAHKO DEREŠuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITAMOOOOOOOOO!!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
10.9.2010 11:35:24   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

SAJ druge mam tud rada jauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
10.9.2010 11:35:56   
Tulipan12
Aja, pa dober dan! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4049
10.9.2010 11:38:28   
Tulipan12

Dobro jutro!user posted image

PETEEEEEEEEEK JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!user posted image user posted image

Pa čeprav tak črn, oblačen in skoraj deževen.user posted image

Kje ste vse.user posted image   Skoz se sama s sabo pogovarjam, pa malo s Tulipan.user posted image

PETEEEEEEEEEKKKKKKKuser posted image user posted image user posted image
Pa s Tulipanuser posted image  ? WTFuser posted image ? Upam, da si tegauser posted image kliknila, ker drugih ni gor, ne ker se moraš z mano pogovarjat?user posted image
Pa še jaz sem danes bolj pozna, ker mam tako gužvo kot da grem jutri rodituser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Odločitev za nakup novega vozička
endrina

Kako bi se odločila za nakup novega vozička?

izključno sama, glede na to kaj bi mi bilo všeč (11%)

nikakor ne brez partnerja (48%)

partnerja bi sicer vprašala za mnenje, končna odločitev pa bi bila moja (34%)

za mnenje bi vprašala kolegice (5%)

za mnenje bi vprašala starše (1%)

Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!