tims
|
Prebrala vse Neboglasnica, hvala na vprašanju . No, zdej lahko odgovorim, da sem mal bolš Kako pa je s Stašem? Se kaj kuha, al je vse ok? Majuska, lepo poročila si napisala . Pa ful lepe fotke Aurora, super, da ste si lahko zrihtal dopust . HB, da so še taki na svet, da se da kaj zmenit Rebeca, te čist zastopim, kako se počutiš, ko si zvedla za I . Jest pa skor vsak dan poslušam, kako se naša mlati . Ruzak za vrtec - mi ga tam puščamo, razen takrat, ko vidim, da so jo preoblekli. Potem vzamem domov, malo pregledam, kaj manjka, dodam, zamenjam in potem je spet par dni kar tam. Ne nosimo a vsak dan s sabo. Mojcek, ne bo nobene panike, bomo drugo leto vse ponovile, če bo potrebno HD, ni kaj, res odraščajo naši malčki, oz. postajajo bolj korajžni, samostojni. Je pa fino, a ne, da imaš nimaš nič slabe vesti, ko Kali kar tako sama gre "v vas"? Nanka, za Natko. Sam da ni joka Sem prebrala, da ne pijeta sirupov. Kok se pa potem namatraš, da spijeta zdravilo, če sta bolni? Joj, mi mamo kr srečo, kar se tega tiče. Sta oba taka, da kar popijeta zdravila. Zenkrat. Upam, da mi ne bo še žal za te napisane besede. Populis, iz srca upam, da ne bo potrebna operacija pri Lari. Zimska, za Vidka, da lepo je. Res je lep občutek, ko vidiš, da otroček lepo papca Umpa, sorry, ampak jest pa verjetno ne bi bila tako nežna. Če bi jih enkrat opozorila in bi bil moj otrok moker, bi jim takoj rekla tudi drugič. In če še to ne bi pomagalo, bi šla pa naprej. Če kaj ne prenesem, je pa to, da pustijo otroka mokrega. Haloooooo? Kar se noska tiče... zdej se lahko kar malo pripraviš, da bo verjetno ves čas smrkav. Večina otročkov je smrkavih od sept. pa vse do maja. Na žalost No, to mislim da je zaenkrat vse .
|