Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ja pa ga pustijo mokrega... ne vem kako še naj prijazno povem, da tega nočem... v enem tednu se nahrbtnik še ni odprl, vedno ga dobim nazaj v istih cotkah. en dan sem ga dobila, da je mel čist mokre čevlje, notri je vse teklo (sva zdaj kupila take da ne premoči)... prišla sem po njega ob treh... pa je mel še vedno iste in vlažne nogavice gor, noge pa čist premražene... se pravi je bil tri ure v mokrih nogavicah zadnjič ko je bil dež,pa je blo vse mokro spet zunaj, je bil v isti trenirki kot je prišel, čeprav vem da je mogel met do kolen mokro, ker se igrajo na travi (midva sva šla sam pol minute mim trave, pa sva bla oba premočena).. predvčerajšnim se je polil pri pitju (sej se vedno ) pa je mel še spodnjo majico mokro, pa sem rekla da ni nič hudega, ker sem videla, da je še za mizo sedel, se je torej ravno polil... včeraj pa je gledal knjige ko sem prišla... rokave mokre in zavihane do komolcev. mi je takoj rekla, da se je nekaj polil... roke premražene, ledeno mrzle... zabit nos in kašelj že od nedelje, sej ni čudno... vsak dan ko pridem je cel usran okoli ust, pa dobr si pač mislim, sej nimajo cajta za vse skrbet (čeprav je dejansko samo ene 5 takih majhnih, ki še ne znajo)... že prvi dan je mel zasušen smrkelj od joka okoli nosa... včeri pa svečko iz nosa do ust... pa sem rekla, če mi da robček in je rekla: ja sej mu skoz teče... ma mu je do večera v 4 urah še samo enkrat ven steklo, tak da skoz tudi menda ne... no včeri pa ga odvijem in je dobesedno zasmrdelo iz pleničke, ritka pa čist krvavo rdeča, da je jokal da ga boli... ni bil vnet že od novorojenčka dalje... ker ne vem al so krive pleničke oz robčki, nisem zaenkrat nič rekla... vse kar sem rekla, je blo, da sem lepo opozorila, da naj ga prosim ne pustijo mokrega, a jeb.iga drug dan je bil spet... a kompliciram ooooo! jst bi znorela! ne znorela, ampak ZNORELAAAAAA! tkle pa se ne morjo it... otroke morjo oskrbet ravno tko, kot ga ti doma. mora bit čist, previt, in čist nič moker! se zgodi, da bo popacan pršu domov... sam mokeeer??!?!?! no go! glede grupiranja - ka pa jst vem... sa mmen se pa zdi, da se že mal... kr Brin se skos z enimi in istimi druži. tako pove doma (in so tut same punce ), pa tut vzgojiteljica pove, da je babjek in da se druži z istimi. populis - si ti ena lisica! hvala za link... ampak si ga poslala ob totalno neprimernem času! ker sm čist broke! našla pa zihr 5 parov... ah
|