|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
8.9.2010 20:38:43   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

matcar kak pa je kaj počutje? Se še ti vrti? Moja sestra pa zdaj dela nočne.
Ne,je ok zdaj.Zgleda me je res pritisk zjezal.user posted image Bogica,naj ji hitro minejo!user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 8.9.2010 20:39:17 >

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
8.9.2010 20:45:01   
marta82
Čer. Kako ste?

Elevitka user posted image user posted image za Taia in zate. Upam, da se bo čimprej navadil.

Rina, upam, da bo izpit šel skozi. Poznam pa ta način - mi smo imeli nekaj izpitov, ko je moralo biti vsako vprašanje 60% prav za pozitivno.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
8.9.2010 21:09:13   
matcar
Ne morem več sedet,grem počivat.Se zjutraj tipkamo!
Nočko vsem!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
8.9.2010 21:12:46   
ly117
Naše ure so že tudi ven. Gremo spat.

Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
9.9.2010 8:09:37   
arabela*
morninguser posted image

Spali tak-tak...M pri meni, pa še A je prišla in smo bili natlačeni celo noč, da se niti premaknit nisem moglauser posted image ...pa še ene trikrat sem M mogla sok it delat, pije ko žolna ponočiuser posted image

Obe sva bolančki...njo je nekja začelo haklat danes...zgleda sem jo jaz okužila.....ampak njej to tak ko da ni ničuser posted image ...zdaj bova malo počivale...ona je že zadremala na sedežniuser posted image

Nekam super vreme mi zgleda danesuser posted image user posted image user posted image ( ko sodni dan)user posted image user posted image

katy pa pakira sedaj.....za domovuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 9.9.2010 8:10:01 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
9.9.2010 8:54:19   
sami0804
Jutro!

Ura je tri četrt na devet,midva z user posted image pa sva že več kot eno uro sama doma.Sta otroka delala tako silo za šolo in vrtec,da je Mitja šel od doma že ob sedmih,Sara pa pol osmihuser posted image .In jaz sem razmišljala kakšne težave me vse čakajo pri uvajanju v vrtec?user posted image

No,malo skačem po netu in se počasi odpravljam na en razgovor za službo...ne,ne ni treba držat pesti,ker ni sanjski posel,ampak stvar iz zavoda,ki se ji človek ne more izognit.No,v torek sem bila na razgovoru pri svetovalki in sma malo bolj dorekle stvari,da me ne bojo več zasipavali s temi gostilnami,čeprav je nekomu,ki dela samo dopoldan hudo težko razložit,zakaj poleg dveh malih otrok ne moreš ravno delat do polnoči in še dalje,ampak na koncu mi je vseeno nekak uspelouser posted image

Bežim,se tipkamo kasneje...aja,popoldan imam en telefonski pogovor za en drugi šiht,tam pa pestke so zaželjeneuser posted image .

Pa-pa,sonček se kaže,zgleda bo še lep dan...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
9.9.2010 9:00:14   
koala
Jutro!

Vreme je hm??????Blajk???? Bo prav, ne?

Bolančki pozdravite se.

sami pestke za drug razgovor.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
9.9.2010 9:18:38   
matcar
Jutro!

Male spakirala hitro v vrtec,pol pa sem šla Saš-eve stvari rihtat.Ly,nabralo se je za 2,5 škatli.Upam,da ti bo prišlo prav,tak da se potem pripravi,ko prideš.user posted image nekaj sem na brzino pojedla,zaj pa na šiht.
Lepo bodite!
Pa-pa!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
9.9.2010 15:06:05   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Rina, upam, da bo izpit šel skozi. Poznam pa ta način - mi smo imeli nekaj izpitov, ko je moralo biti vsako vprašanje 60% prav za pozitivno.

Jaz tudi upam, da mi bo dala možnost zagovora.. Uf, ko bi vsaj user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
9.9.2010 15:09:50   
rina22
danuser posted image

kak ste kaj? jaz sem na "moj dan" user posted image v prlekiji, ker je imela T zdravnika (natehtala jo je 9130 g, zmerila pa 78 cm). Zdaj pa jo bom prepisala - je že kar skrajni čas user posted image

Aja, pa po voziček sem hodla - sem ga kupla zdaj. Na žalost ni take barve, kot sem želela, je pa full lepo ohranjen, pa niti drag ni bil. Sem pa namenila danes popoldan it gledat takega, kot sem ga želela - roza, pa sem si takrat, ko sem tega videla, kak je ohranjen, premislila in kar tega vzela. user posted image
Če bi koga drugega brala tole, kar sem zdaj sama napisala, bi kar bruhala user posted image user posted image saj vem - edinka, pol pa so posledice tu user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo bodite user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
9.9.2010 17:06:29   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

danuser posted image

kak ste kaj? jaz sem na "moj dan" user posted image v prlekiji, ker je imela T zdravnika (natehtala jo je 9130 g, zmerila pa 78 cm). Zdaj pa jo bom prepisala - je že kar skrajni čas user posted image

Lepe mere!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
9.9.2010 17:08:07   
matcar
Dan!

Jaz končno doma!user posted image user posted image user posted image Križ me tak boli,da bom hin.user posted image user posted image user posted image Ne vem,kaj je to zdaj,da me tak boli,kouser posted image .Saj me je prej tudi kdaj pa kdaj,samo ne taaaaak fejst,kot zadnje dneve.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
9.9.2010 20:37:41   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
9.9.2010 20:38:19   
matcar
Ly,upam,da bojo stvari ok in bo jih L lahko ponoso.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
9.9.2010 21:32:51   
arabela*
čeruser posted image

nič posebnega danes...cel dan bila doma...sama večji del z mičkenima....user posted image ..upam da bo jutri kaj boljšeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2515
10.9.2010 8:14:25   
matcar
Jutro!

Otroci v vrtcu,jaz na netu,pol pa sledi pospravljanje.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
10.9.2010 8:21:51   
rina22
jutro user posted image

jaz sem spet pri starših čez vikend, ker moj spet cel vikend dela, jaz pa še se bom ta vikend učila - če se bom lahko, ker T nekaj kuha, pa z noska ji tečeuser posted image upam, da jo bo hitro minilo. sicer vročine več nima, samo z noska ji pa full teče.

uživajteuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
10.9.2010 8:29:00   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

danuser posted image

Lepe mere!user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
10.9.2010 8:31:00   
rina22

Križ me tak boli,da bom hin.user posted image user posted image user posted image Ne vem,kaj je to zdaj,da me tak boli,kouser posted image .Saj me je prej tudi kdaj pa kdaj,samo ne taaaaak fejst,kot zadnje dneve.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi mene zadnje dni full boli, pa me nikoli do zdaj ni user posted image user posted image včasih me tak boli (pa samo na eni strani), da se komaj zravnam

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
10.9.2010 9:08:45   
arabela*
jutrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2520
10.9.2010 9:14:58   
arabela*
me pa A peljale v vrtec......in se še je M tam pol ure igrala......se je lepo ujelauser posted image ...bom jo naslednjič samo tam nekaj časa pustilauser posted image

Prehlad malo boljše....se vidi, da smo včeraj malo počivale doma in spile ogromno čaja z limonouser posted image

Zdaj pa sem pri drugi kavici, potem pa bom repo kuhala z ocvirki in fižolouser posted image

Vikend sem z babikama sama in bomo naokoli, tak da če bo katera kaj po mestu šetala......lahko gremo na kofeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
10.9.2010 9:38:10   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

me pa A peljale v vrtec......in se še je M tam pol ure igrala......se je lepo ujelauser posted image ...bom jo naslednjič samo tam nekaj časa pustilauser posted image

Prehlad malo boljše....se vidi, da smo včeraj malo počivale doma in spile ogromno čaja z limonouser posted image

Zdaj pa sem pri drugi kavici, potem pa bom repo kuhala z ocvirki in fižolouser posted image

Vikend sem z babikama sama in bomo naokoli, tak da če bo katera kaj po mestu šetala......lahko gremo na kofeuser posted image
Jaz sem tudi sama čež vikend,moj dela še v nedeljo.user posted image Sicer sem ju3 popoldan,v nedeljo pa se zna zgodit,da bomo šli kaj okoli,seveda če bo lepo vreme.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
10.9.2010 9:39:34   
matcar
Meni pa se tak lušta pečenic pa zelja pa krompira!user posted image Bom ju3 to za kosilo naredla.user posted image Danes pa bojo špageti pa omakica z faširanim.Itak sem sama,moj vprašanje,kdaj bo doma,otroci pa itak v vrtcu in šoli jejo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
10.9.2010 9:47:58   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz sem tudi sama čež vikend,moj dela še v nedeljo.user posted image Sicer sem ju3 popoldan,v nedeljo pa se zna zgodit,da bomo šli kaj okoli,seveda če bo lepo vreme.user posted image

no pokliči....če boš kje v bližini mestauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
10.9.2010 9:50:50   
arabela*

Meni pa se tak lušta pečenic pa zelja pa krompira!user posted image Bom ju3 to za kosilo naredla

joj...njamiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?