Tiamo
|
Čer, dejte me strašit no...3 x mami, no želim ti srečo, da se bo čim bolje izteklo zate in za dete. KPMK ti pa nehaj takoj, vse bo uredu. Pixie, takoj pokaž slike trebuščka! JAz v materisnko šolo ne grem, moj tudi ne, čeprav nevem kako bo potem bil z mano pri porodu V ljubljani je obvezno predavanje, ampak če je nuja, se mi zdi da jim je vseeno samo da plačaš, sem slišala, da so jih spuščali zdraven brez predavanj. Pri nama je to problem, če se zgodi ponoči, sigurno ne bom zbujala princese, poklicala bom rešilca in to je to. Če se zgodi podnevi, bo princeso čuval kdo od mojih ali njegovih, moj bo šel pa zdraven. Samo ste me pa prestrašile res, jaz moram še dobiti posteljo za princeso, da kinderbed postavimo. Moj pravi ,da meni, da bom tudi jaz šla kmalu v rim. Ampak imam še tok dela, še en projekt moram narediti do oktrobra, eno dopolnitev projekta, pa čakam odgovor ministrstva za subvencijo, pa moj ima še tožbo v igri,....ne ne ne grem rodit, tam okoli 20.10 pa bo čas. Mamamajča, a sta se vidva kaj pogovorila o prejšnem dogodku? Lahko, da ga meče, lahko da ga je strah obveznosti...samo dej probi iz njega zvlečt kaj ga muči, po sliki sodeč nima druge, je čisti dobri očka brez slabe vesti. Dejta se zmenit in mu reči, da te ne motijo izhodi, samo moti te, da ti to ne pove, da naj ti samo pove da gre ven in pride k pride...ne mu težit, čeprav vem, da bi ga najraje nekam poslala.
|