matcar
|
Čer! Ja,jaz tudi taki dan za sabo,da groza ! Me zjutraj kliče šefica ob 7.10,če lahko pridem delat za ob 8-h,a jaz prosla za danes,da bi mela fraj zaradi zobarja.Tak,da sem šla ob pol 1-h domov,se porihtala pa do zobarja.Aja,pa še sušilca sem kupla in bi mi ga mogli dostavit dopoldan,mene pa seveda ni blo doma.Pri zobarju čakala do 2.15,se razkurla in vzela kartico in šla,nekaj doma na brzake pojedla,pa po otroke v vrtce.No,popoldan pa sem dočakala sušilca.Boli me križ tak,da komaj sedim ali stojim,pa zadaj čez rebra me špika,da komaj diham.Ne vem al je to posledica padca včeraj al kaj druga. Moj pa počasi pride domov s terena,upam da ne bo preveč pozen. Aja,Ly,imam ogromno stvari za L,ker je Saš-u več kot polovico premalo.Tak,da veš! Ja,Maks je ok,sicer sma še na AB,ker jih mora do konca pojest,driska je počasi tudi šla nazaj,bule pa še vedno ima,tak da bomo vidli,kako bo.Pa včeraj sem ga vagala spet.me je skoro kap,ker se je otrok v roku 1 meseca zredil za 2 kg,kar pomeni,da jih ima 25. Bom ga mogla na konkretne preiskave peljat,ker to definitivno nekaj ne štima.Samo,kdaj?Mi je ata danes reko,da si naj cajt vzamem,pa ga peljem,ko bom na dopustu,ker drugače mi tak ne bo ratalo.