nenka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 mleka je za izvoz lumpa, ali imaš presežek ali ti vse popije? kaj pa narediš s tistim, ki ga je preveć? jaz tudi močno upam na dojenje, pa se malo izobražujem pri vas, ki to že prakticirate... imaš pa reeees pridnega jest bi tuuuud archie, ni panike če nisi vprašala, upam, da boš danes pri svojem G izvedela kako pa kaj, ker če boš imela CR na jesenicah, se moraš po moje kar mal tam pozanimati kako pa kaj, no, vsaj jaz bi se, da imajo pripravljeno zate... LoveLove, bravo za fantička, končno spet en fantek in reeees lepo ime sta izbrala!! no, mene v zvezdo ne bo, ker sem nemobilna, na trolo mi pa ni za iti v teh zadnjih tednih. sploh ne po tem, ko imam sedaj tudi jaz kar malo "menstrualnih" težavic, ampak ni neke panike, tako da se še ne izpisujem iz archie kluba, ker mi ni še nič hudega... archie, si ti videla lillchy!? lepo po desni mimo naju no, ampak lillchy vse čestitke za tvojo sončico!! jaz pa lenčina danes spet za znoret, ampak je v planu osovraženo "peglanje" tako da bo treba kar v akcijo, preden se moj naslika domov in spet ne bo nič narejenega... popoldan me pa sestrična pride iskat in pičiva na kafetek, komaj čakam, mi je prav dolgčas takole cele dneve sami, prav priznam...
|