|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
7.9.2010 19:38:22   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

IZVIRNO SPOROČILO: texx

Danes sem imela pregled, G pravi, da je fantek malo premajhen. Sedaj sem sem 36.teden (v čet bom 37) pa tehta 2650g. Meni se to zdi čisto normalno, tako da ne vem zakaj takšen odnos. No koliko sem pač gledala po tabelah je vse v mejah normale. 14.9. imam prvi CTG. Vam se še javim kaj user posted image

Eh,te mere so čisto ok.Ne vem zakaj eni g tak komplicirajo. Itak lahko v 4t pridobi še cel kg,kar pa je več kot lepa mera.user posted image

se strinjam meni so te mere čist ok, ne vem kaj nekateri G pričakujejo, še tako do roka lahko pridobi cca 1kg ali še več, tako da po mojem ni treba skrbetuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
7.9.2010 19:40:33   
mala2001
A nocoj bo pestra noč?user posted image

Jst mam tak občutek kot da se bom razpočila....user posted image in to že ves dan.user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
7.9.2010 19:42:03   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

kaj pa vem zaenkrat še ni panike imam pa nek filing da počasi nekaj pa le bo, mogoče bo pa lunca pomagala meni in tejči in boma midve jutri vsaka z svojo štručkouser posted image user posted image user posted image

ej, ej kaj pa jaz???? user posted image Meni tudi že "pripada" čast, da grem!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
7.9.2010 19:42:36   
nadka30
se pozna da se prazna lunca bliža in da štorklja darila prinašauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da čim več družin v teh dneh razveseliuser posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
7.9.2010 19:44:19   
nadka30
tinka ti pa tako avtomatcko pripadaš sveti trojici čakajočih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
7.9.2010 20:31:27   
archie
Tinka, jutri je kava, potem pa lahko gres user posted image a bo to ok? user posted image

Srecanje jutri: jaz imam pregled jutri pri G ob 10h. ce bom hitro fertik, vas pridem malo pogledat.

Danes sem bila na razgovoru za EA. Kar me je presenetilo je to, da je rekla anesteziologinja, da kljub EA lahko hodis naokoli (sem imela v spominu, da pri EA nog ne cutis user posted image ). In da ti jo dajo precej hitro na Jesenicah. In da na koncu ti jo izklopijo, tako da iztis (skoraj) normalno cutis.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 20:40:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barbi195)
  Neposredna povezava do sporočila: 2332
7.9.2010 20:52:50   
benika
Archie, temu se reče walking epidural in jo v KR prakticirajo od lani. Je pa fino, ker gravitacija tudi naredi svoje.

Vsem, ki boste ponoči odšle v P, SREČNO.

Tannya vas vse lepo pozdravlja, pravi, da sta vredu. Živa je prelepa miškauser posted image Sta pa skupaj v sobi z lillchy, tako da dolgčas jima ne bouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
7.9.2010 21:05:47   
Natalija28
no ker se ata rad pohvali s svojim lepotcem vam dam eno slikico še,narejeno takoj po rojstvu :)

user posted image

aja, Natalija pride jutri domov po vsej verjetnosti...:))

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
7.9.2010 21:11:53   
tejči28
iiii hvala ponosen ati.Lepa slika. Čestitamo novi družinici.Zdaj pa se le cartajte in uživajte. Pozdravi Natalijo in lubčka Matiju.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
7.9.2010 21:27:19   
tpmc
ko pišete o teži po UZ. Meni je moja G ni nikoli povedala pa sem si sama izračunala po oni formuli ki sem jo že enkrat napisala in je bilo da je težka 2760 bila pa je 2730. Na isti dan sem računala ko sem rodila. Pa je bilo le 30g odstopanja... tako da priporočam izračun preko interneta tiste ki vas strašijo da je velik otrok, itd..

19. avgust 2010 ob 12:01, ukc Maribor 2730g & 48cm - datum, ki je NAJU za vedno spremenil v NAS.

www.nakupite.me

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
7.9.2010 21:29:52   
tpmc
aja.. naši Nuši pa je začela zlatenica končno upadat. kar se pozna pri aktivnosti. Je že fajn budna. Tudi ponoči dela direndaj :) hvala bogu.

A so vas po porodu začeli boleti zobje? joj mene od istega dne ko sem rodila bolijo, potem se je umirilo zdaj pa spet dva dni nenormalno.. tašča je rekla da so njo tudi in da je potem s časom dobila tako slabe da je šla kmalu po protezo.. auč!

čestitke vsem novopečenim mamicam! user posted image user posted image user posted image

19. avgust 2010 ob 12:01, ukc Maribor 2730g & 48cm - datum, ki je NAJU za vedno spremenil v NAS.

www.nakupite.me

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
7.9.2010 21:57:14   
archie
tpmc: super za punco, da je vedno manj zlatenicna!!

Super za Natalijo, da pride domov!

Benika: ja, sem ze slisala za walking epi, ampak sem bila prepricana, da jo uporabljajo samo v tujini....

Sem zjutraj napisala Tannyi SMS, da bo tudi Lillchy danes rodila in da bosta mogoce celo cimri. pa nisem verjela, da se bo to res zgodilo user posted image user posted image

srecno jutri vsem na pregledih in srecno tistim, ki odhajate v P... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
7.9.2010 22:10:28   
tejči28
tpmc super,da tvoji pupi izginja zlatenica.user posted image user posted image Ja,polsedično ne bo tak zaspana in ponoči je ne boš več rabla zbujat za hranjenje,da se navadi na novi urnik. Moj mali se je sam zbujal na 1,5 ure ponoči in ni bilo nič lušno.user posted image Bi ga kar pustila spat.Še zdaj se zbuja 2-3x na noč.   

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
7.9.2010 22:20:04   
baby blue
Pozdravljene septembrke...

Čestitke vsem mamicam... Ostalim pa želim čimlepši in čimmanj naporen porod...

archie... Vidim da boš rodila na Jesenicah... Tudi jst sem pred enim letom... Mi je dala EA zelo hitro kmalu po tistem ko so me pripravili za v porodno... Popadkov nisem imela so mi ob pol 6 dali umetne takrat so mi pa počas tud "vklopili" EA... Jst noge sem imela malo omrtvičene tako da na WC nisem mogla... Na koncu so popustili tako da sem iztis delno čutila ampak ni bilo hudo...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
7.9.2010 23:29:50   
NiNiBo
...smo pozni, smo se potepal, zato samo na hitro: Lilchy123 CESTITKE ZA NAJO!!!

Ce bo slo pa se katera od svete stiriceuser posted image user posted image user posted image (tejci, nadka, tinkatonka in mala2010) danes v P, pa srecno!!!!!

Se vidimo ob 10.00 v Zvezdi na kavi, jaz bom tocna in vas cakam!!

nocko

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
8.9.2010 7:26:16   
nadka30
jaz sem še tukaj ampak imam rahle popadke sedaj pa čakamo da vidim če bo jih še kaj več oz. če se bodo kaj zgostili ali pa postali močnejšiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
8.9.2010 7:29:09   
mala
Dobro jutrouser posted image

No pa smo imeli tudi mi včeraj vajouser posted image . Me je cel dan že tok zvijal, potem so se začeli popadki na 10 min in sem se zvečer odločila, da se grem pokazat, da me nebi kaj sredi noči presenetilo. Jah odprta sem 2cm, popadki so tudi bili samo ne še dovolj močni, zdravnik je rekel, da se otrok spušča, maternični vrat mehča...poslali so me domov z odgovorom, da je lahko to začetek in bom mogla že čez par uric nazaj ali pa se bodo popadki ustavili in bomo še nekaj dni 2v1user posted image ...bila je pa nora gužva...v uri in pol se nas je nabralo 7 in smo šle kot po tekočem traku na CTG-je, je bilo potrebno čakat tudi par minut pred vrati, da si prišel na vrsto. Jih je šlo pa 6rodit ta čas ko sem jest vse rutinske preglede dala skozi in pojma nimam kam so jih dali..se mi zdi da jim bo sob zmanjkal in babic...zato sem šla še rajši domov in pridem, ko se bojo sobe malo spraznileuser posted image ..

Popadki so ponoči minili, mogoče je še na kakšno uro eden, tako bomo zdaj videli kaj bo v naslednjih dnehuser posted image

Kavicauser posted image  danes odpade zame, sem utrujena od noči in bom dopoldan malo nadoknadila s spancemuser posted image

lilchy123 ČESTITKE ZA PUNČKO, LEPO SE CRKLAJTEuser posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste danes na vrsti - SREČNOuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 7:29:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2344
8.9.2010 7:30:44   
hanizali
Tudi jaz še kar strašim tukaj,kljub temu,da mi je čep šel včeraj dopoldanuser posted image user posted image user posted image Sem se tolažila,da bo to hitreje šlo,tako kot pri prejšnjih dveh porodih,ko sem rodila potem še isti dan.Ma ne kaže prav nič,o popadkih ne duha ne sluha...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
8.9.2010 7:41:30   
cresisy
Sporočam, da je LoveLove danes rodila fantka Jonasa. Oba ok, hiter porod.

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
8.9.2010 7:49:56   
hanizali
Lilchy123 čestitke za malo Najo!!!!user posted image
Lovelove čestitke za poba Jonasa!!!!user posted image

(odgovor članu cresisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
8.9.2010 7:50:53   
nadka30
čestitke za pobičauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
8.9.2010 8:07:16   
corfu
Jutro

Kako ste? Danes imam družbo, hčerka nekaj kašlja pa jo imam kar doma, zdaj pa uživava ob čaju z medom in limono in svežemu krofu.

Naj vam dan lepo mine.

Uživaj življenje...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
8.9.2010 8:07:31   
mala
user posted image čestitke Lovelove za fantkauser posted image user posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Spolnost med nosečnostjo
pikpiki

Kolikokrat na mesec ste imele/imate spolne odnose med nosečnostjo?

0_x_ mesečno (29%)

1x mesečno (14%)

2x mesečno (17%)

Do 5x mesečno (17%)

Do 10_x_ mesečno (9%)

Več kot 10_x_ mesečno (14%)

Število vseh glasov: 90

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!