|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
8.9.2010 11:51:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julka8
drgač sm pa v tem času uspešno naredila 2 izpita!! user posted image user posted image user posted image user posted image sm čist veselauser posted image user posted image user posted image še 4 izpiti in diploma (no to bo še trajal, pa bo že)user posted image

BRAVO!!! Jaz sem naredila enega - matematiko. Me pa čakata še 2, pa se nikakor ne spravim zravenuser posted image

(odgovor članu julka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
8.9.2010 12:08:53   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

meemee zna bit, da je kaka alergija. ce je mozno, spravi plenicko in jo pokazi pediatrinji
srecno user posted image

Hvala user posted image . Plenica je žal že v smeteh user posted image
Upam, da nima alergije na gluten ali jajca, kot jaz (sem se pred kratkim pregrešila in pila Radlerja, pa ene piškote z jajci sem pojedla) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
8.9.2010 12:27:56   
ozzi
EJ PUNCE!

zanima me kakšno blato izločajo vaši dojenčki. Moj fantič izloča skoraj tekoče rumeno in včasih so noter bele kepice. Je pa samo dojen tako, da ne vem ali je sploh mopžno da bi bilo blato trdno.
Imamo pa jutri 3. posvetovalnico pa bpmo vprašali kako je kaj s tem

Kaj pa misliti, koliko bi se morali zdaj naši dojenčki rediti na mesec? naš je dobil sigurno kg od ta zadnje posvetovalnice mogoče tudi več.

Lp

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
8.9.2010 12:38:40   
m_o_i
nas nakida rumeno, rahlo zrnasto blato - to zdaj, ko pijeva babylove mleko
po aptamilu ADC je bil kakec zeleno-rjav user posted image , dosti bolj tekoc kot ta rumen...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
8.9.2010 12:43:33   
deveta
Ojla, pri nas dež in dolgčas. Ni dolgčas doma, ampak zunajuser posted image user posted image , da se ne bomo narobe razumeleuser posted image user posted image

Meemee
: jaz ti priporočam isto kit m_o_i. Če se še kaj pokaka shrani pleničko. Če si ti alergik, bojo tudi tvojga otročka spremljali (tako je vsaj pri nas in so me že v prvi posvetovalnici vprašali ali je v družini kdo na kaj alergičen)

Ozzi: poglej na naš seznamček in primerjaj. Zadnji je na strani 70 (se mi zdi), je pa sigurna pravi korenjak po tem kar si opisalauser posted image user posted image . Blato pa je po moje v redu tako kot si ga opisala.

Aprilčica: ma kako bi te lahko pozabiliuser posted image user posted image . Kaj Benjamin kaj več spi. Odkar si napisala da spi samo 9 ur, me je skoraj kapuser posted image . In še skozi po rokah hoče bit, ojoj, ti prav nič ne zavidam. Je pa sigurno dobrovoljček kot ga opisuješuser posted image user posted image

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
8.9.2010 13:11:57   
farina
oj punce,da vas pozdravim in pokomementiram
pa gremo pop vrsti,dans pa včeri smo bili mal v šopingu, mal kupovali pleničke pa  cotike,res mal,user posted image
kot drugo,kakanje; ja naša tud kaka včasih tak, drugač tak,včasih bolj trdi kup,sam zdaj vedno manj, ko prakticiramo gh,ima srednje trdega kakecauser posted image kak se to smešn sliši
drgač pa dans je pojedla 8 žlic korenčkove kašice, bomo vidl kak bo....odločla sem se 2 ali 3 dni,ene hrane, pol pa naslednje dni druge....
glede kg, je ena spraševala.naši korenjaki in korenjakice, bi naj dovivale vsaj 20 dag na dan,pol je pa spet odvisn,kake sorte so in kolk rastejo, ter če so dojeni ali ne.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
8.9.2010 13:15:27   
Anonimen
ozzi: tako blato je v redu. Verjetno so v kakcu še delci neprebavljenega mleka. Tako kaka Benjamin, ko se samo dojiva, če pa je vmes še kaj GH, pa je kakec bolj oranženkast in smrdi za crknituser posted image user posted image user posted image

memmee: se strinjam z deveto in moi. Shrasni pleničko in jo nesi pokazat. Saj ti bo danes popoldne P sigurno kaj svetovalauser posted image

deveta: Benjamin se je kar popravil. Če bom imela še kdaj kakega otroka (na morju nama je počil kondom, me že zdajle stiskauser posted image ), hočem, da je takoj star 4 meseceuser posted image user posted image Smo imeli vmes tudi žurke, ko sem vstajala na vsake pol ure, ker je hotel malo pozizat oz. se pocrkljat. Sem okrog hodila ko zombi... Katastrofa!! Včeraj ponoči mi je spal pa prvo rundo 5,4h, danes 3h, pa potem naprej. Sem mu pa dala zvečer v svoje načrpano mleko 4 žličke Milupine kašice riž-banana, da ga malo bolj nasiti. Je pa taka smejka... adijo pamet. Bom pripopala kasneje eno slikco. Zdajle se je zbudil, pa hoče met rit previto takojuser posted image

Papa

(odgovor članu deveta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
8.9.2010 13:37:07   
Anonimen
user posted image

Ena z morja...

Eno vprašanje imam: ima katera od vas flaško TT?? Ker moj se je odločil, da ne bo več pil čaja iz nje, pa mislim, da je problem v premajhnem cuclju. Imamo namreč še vedno 1kouser posted image user posted image user posted image Ste že menjale?

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1883
8.9.2010 13:40:44   
farina
aprilčica, mislisš tommie tippe, mi imamo, ker nukove ni hotela, sam je oblika mal bolj okrogla,težko se je drži,cucelj, pa je kao narejen po materini obliki prs.srednje zadovoljna.malecka pa vleče iz nje,tak da če njej paše, je men tud okej,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
8.9.2010 13:42:12   
farina
ja pa cucelj, smo že menali, pri 3, 5 mescih, ker s eje iz enke full mučla.tak da probajte,edin sokovi mislim da obarvajo flaško, to mi tud ni fajn,

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
8.9.2010 13:42:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: farina

aprilčica, mislisš tommie tippe, mi imamo, ker nukove ni hotela, sam je oblika mal bolj okrogla,težko se je drži,cucelj, pa je kao narejen po materini obliki prs.srednje zadovoljna.malecka pa vleče iz nje,tak da če njej paše, je men tud okej,

Katero št. cuclja pa imate?? Ker moj je samo s te flaške pil, druge ni hotel. Zdaj jo pa zavrača. In tako ne spravim vanj nič čajauser posted image

(odgovor članu farina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
8.9.2010 13:44:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: farina

ja pa cucelj, smo že menali, pri 3, 5 mescih, ker s eje iz enke full mučla.tak da probajte,edin sokovi mislim da obarvajo flaško, to mi tud ni fajn,

Ahaaa, bom šla potem po dvojkico. Upam, da bo potem pil. Hvala!!

(odgovor članu farina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1887
8.9.2010 13:44:57   
farina
2, aprilčica,mogoče pa sama naredi večjo luknjico,z nekim koničastim predmetom, iglo,sam prej steriliziraj iglo, pol pa cucelj,pa boš vidla če je problem v cucelju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
8.9.2010 14:01:29   
emibu
Punceee a je katera iz Celja al pa kje drugje kjer imajo Deichmana-trgovino s čevlji??? rabla bi ene čevlje do petka pa mi je daleč se za vozit samo po ene čevlje,čebi jih katera šla iskat pa mi jih poslala po pošti krijem poštnino in use še kakšen evro vam denarja pošljem več..res bi vas lepo proslaaa.
Lahk mi tut na ZS napišete.

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
8.9.2010 14:28:59   
nusi
meemee - to je imel tut moj, ampak to ni čist driska, ker driska je zelena, moj je to dobil en dan preden sm js dubila mastitis, se je pa v 2-3 dneh samo umiril tut P mi je rekla, da če je živahen in ne traja več kot 5 dni ni panike

apriličica - pa sej ti celo leto pripada zaradi materinstva user posted image , ne vem zakaj te skrbi da ti ne bi opravičili

ozzi - tako blato je čist normalno za dojene, za zalivančke pa nimam pojma

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
8.9.2010 15:21:09   
Sapin
Živjo!

Mene tudi malo skrbi tole blato. Ajda sicer kaka med 3 in 5x na dan. Kaka rumeno ... Zadnje dni se mi pa zdi, da ji kakec kislo smrdi. Je pa še vedno rumen, le malo sluzast. Sem najprej mislila, da je to od jabolčnega soka (dobila tri žličke). Ve katera kaj o tem?user posted image

Drugače pa je Ajda z menoj pri mojem prehranjevanju (v avtosedežu na mizi) in kaže tak interes za hrano, da ji kar težko odrečem. Sem si že pred dnevi rekla, da ne dobi nič več kot le mojo joško, ampak ... Ko me vidi kako mljaskam in se bašem bi ona tudi in me tako milo gleda, da mi ni pomoči.user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
8.9.2010 17:08:24   
bubolin
Pozdravljene.

Ja naš tudi kaka vsaj 3x na dan rumeno z belimi koščki vmes. Po moje je to ok user posted image

Drugače pa vreme - joooj za popiz***, pri nas že cel dan lije kot iz škafa user posted image Jutri gremo na ene mini počitnice (ene 2-3dni) h kolegici na vikend - jeeej komaj čakam user posted image

Dejte mi povedat, a po vsaki uporabi prekuhate flaške ali samo pomijete in včasih prekuhate user posted image user posted image user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
8.9.2010 17:53:11   
m_o_i
bubolin dejmo se met mal radeuser posted image  a nimas pametnejsega dela, kot prekuhavat flaske za vsako?! jaz tega nisem pocela niti na zacetku, ko sva prisla po enem mesecu iz u iber sterilnega centra za nedonosencke! umivam jih s cetom, vroco vodo in scetko; prekuham jih, ko se spomnim-kar je nekje enkrat na dva tedna, ali pa se manj.

jaz sem danes sla v nabavo novih flask-starih nukovih ni za dobit, pocasi bom pa mogla vse zamenjat in zdaj sem izropala muellerjauser posted image  ni vrag, da ne najdem kake "taprave" pravzaprav se mi gre za to, da bi mu bla vsec kaka s sirokim vratom (drzijo 300, 330 ml), ker vecerne doze mu moram narest vec kot 250 (to je pa max pri ozkih steklenickah).

iii pa eno z luknjo na sredi sem mu kupla-mulc hoce na vsak nacin flasko sam drzat; prav odriva mi roke proc. itak ma potem mleko se v usesih in na celu, ker mu pada iz ust...no, te so pa baje za ucenje drzanja steklenick-bomo danes zvecer vidli; bo pravi testni veceruser posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
8.9.2010 18:42:28   
bubolin
Moi polepšala si mi dan!!! user posted image user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
8.9.2010 19:17:56   
Meemee
Hvala vsem user posted image
Smo s posvetovalnice. Ni je cepila, ker je rekla, da je to začetek driske in bomo raje malo počakali. Moram pa spremljat in če bi se nadaljevalo ali bi se pojavila kri, moram pa takoj tja. Upam, da bo vse ok. Sicer pa jo bom jutri poklicala, da zvem, kdaj bomoimeli cepljenje.

Za seznam:
6015 g, 59 cm in obseg glave 39 cm.

Ja, pa dobili smo napotnico za razvojno ambulanto in smo naročeni čez 1 mesec user posted image

< Sporočilo je popravil Meemee -- 8.9.2010 19:18:45 >

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
8.9.2010 19:31:07   
m_o_i
user posted image user posted image user posted image  adijo pamet-kaj sem le mislila, ko sem mislilauser posted image , da bo veljala ktera druga flaska kot samo in edino stara, ozka Nukova!?

pa kaj si nor, kak je mulc znorel prejle! najprej sem mu dala tisto, ki bi jo lahko sam prijel-se obraca proc...prelijem v babynova s sirokim vratom iz muellerja, zacne pojokavat...ko pa sem sla po "staro" /te pa res nisem mela pri roki v sobi/ je pa u iber popeezdo in sem rabla 10 min, da ga tok umirim, da je sploh se hotu cucelj v usta vzetuser posted image  spil mi je samo 180 in izmucen zaspal...
res ne vem, kak bo tole slo naprej-teh flask ni pravzaprav nikjer vec za dobit!!!

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
8.9.2010 20:13:53   
Sapin
moi - NUKove ozke flaške sem jaz videla po lekarnah in v baby centrih. Tudi moja pije iz njih. Sem jih pa jaz izbrala, ker so steklene in sem bila ob nakupovanju nekakšen eko frik. Sem še mojmu prepovedala piti iz plastičnih steklenic user posted image , da se ne bo poženščil od estrogena, ki naj bi ga plastika oddajala.

Lahko pa jutri pogledam v trgovini, če imajo tudi kako ozko flaško z držali. V bližnji trgovini (sem pa trenutno na gostovanju v Nemčiji) imajo kar nekaj Nukove izbire.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
8.9.2010 20:48:43   
deveta
Dober večer!

Joj joj, ti naši majčki so pa trmasti!
M_o_i: vem da ti je groza in te razumem. Mi imamo doma podobno situacijo. Veronika sicer flaško sprejme ampak ko je res  ekstremno žejna in še to popije do 10 ml in ne več. Sem pa imela te dni malo mleka, ker se je odločila da ne bo več tolko jedla in mleka je posledično manj. Pa sem si začela izpumpavat kar ostane, da malo stimuliram mlečne žleze. In si včeraj dopoldne po njenem obroku izpumpam 30 ml in pol ko je vstala sem ji to mleko želela dat. IN, NI ŠANSuser posted image user posted image . Joško pa potegne. Zvečer je popila obe joški in še neki jokala, pa ji grem dodatek pripravit (itak vem da ga ne mara, ampak poskusimo) in še hujše. Če ji je slučajno ena kapljica padna v usta, medtem ko sem ji cucelj v usta tiščala, jo je tako elegantno izpljunla in tak jok je zganjala. Verjetno tako kot tvoj Elias. Jaz ne vem kaj bo če ostanem brez mleka, to bodo muke.

Zdaj pa grem na kavč, grem počivat, da se bo mleko delalo, sicer mi bo otrok sestradaluser posted image

Lahko noč

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
8.9.2010 20:49:34   
deveta
Bubolin, upam da ti nimaš teh teževuser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
8.9.2010 21:07:48   
m_o_i
sapin steklene se dobijo tudi v BC, ampak je zal jaz nisem sposobna drzatuser posted image  moje roke so tako zanic (ze od prej sindrom karpalnega kanala na obeh rokah; desna je sicer operirana in je malo boljse, ampak kaj, ko sem staknila vnetje tetive. jap, se vedno se vlece...), da vcasih dobim solzne oci -od tiste peekoce bolecine-ko mulca dvigujem, previjam itd. tudi na rokah ga nisem sposobna met med hranjenjem zdaj, ko je tezji...ensotavno ga moram dat v gugalnik al pa v blazino za dojenje. malo mi tudi na psiho tolce, ampak se ne dam! pac more tak bit
skratka, ceprav eko osvescena, MORAM met plasticne flaske.sej jih mam, ampak pocasi bo treba vse cuclje zamenjat in je tudi te tezko dobit.
no, sej jutri morava se Nuby steklenicko sprobatuser posted image  mogoce bo ta tapravauser posted image
ce pa res ne bo slo drugace, te bom pa prosla za uslugouser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Klomifen!
Matejčika

V katerem poskusu ste zanosile po Klomifenu?

V prvem! (67%)

V drugem! (9%)

V tretjem! (5%)

V četrtem! (2%)

V petem! (1%)

Več kot petem! (16%)

Število vseh glasov: 424

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!