deveta
|
Eko me Torej: pridem not in najprej tehtanje in merjenje. Zmeri jo ena sestra in jo lepo pohvali, kakšne lepe kolobarčke ima itd... pol je mogla it nekaj ven ker so jo klicali in jo druga sestra stehta. Joj malo premalo je šla gor, bo treba kaj ukrepat (verjetno je mislila dodajat). Pol pride nazaj una prva sestra in reče, da ji nič ne fali, ker ima v dobrem od prej (prva dva meseca je šla gor precej). Tako, še preden sem do zdravnice prišla sem že dve mnenji dobila. Aja pa še to: "a ji daš mogoče preveč za popit in pol ne more jest" vpraša tista druga. Rečem, da ne ker sploh noče pit. " pol pa je žejna in ji daj pit", pa spet rečem, da NOČE pit. "Ja pol pa je ne sili, da pije, da si želodčka preveč ne napolne" in ko ji končno dopovem, da ona ne pije ker noče pit, ne glede na to če jo silim ali ne, končno reče ta druga, da če je dojena itak ne rabi . (so pa drugače sestre prijazne in jih nočem kritizirat). No to smo končno rešli in šli do zdravnice. Tu je bilo hvala bogu vse v redu, tudi za težo ni preveč komplicirala in je rekla da za silo je v redu in naj jo zaenkrat samo dojim še naprej. Lahko jo tudi v kengorujčku nosim (sem vprašala ). Pol greva pa nazaj k sestram na cepljenje. Aja BTW, če so malo prehlajeni jih vseeno cepijo, samo če je vročina jih ne . Ta mi je bila tudi nova. No, naša je bila na srečo zdrava. ko smo prestali pikico, smo se pogovorili še o uvajanju GH. Priporočajo pri 5 mesecu.In začeli naj bi z zelenjavo, ampak ne kuhano, s SRUOVO. Ta mi je bila pa še bolj nova. Dobro opran in nastrgan korenček (steklen ali plastičen ribežnik). Za začetek seveda samo sok in sok rdeče pese... pol pa še sok od sadja tudi svežega, celo pomarančo in limono lahko damo, ampak razredčen z vodo. Ko ste pisale o gosti hrani in govorile da boste itak vse prekuhale, se mi je zdalo čudno, da sem samo jaz omenila, da bi dala svežo jabolko. Zdaj pa sem dobila naročilo, da začnemo z vsem svežim . No ja tolko za zdaj. Je prišu mož domov in me podi z računalnika Pa lep dan še naprej, za seznamček dodam mere kasneje
|