|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
7.9.2010 15:11:08   
Zvezdica
plohca... kak cukerček je metauser posted image

manca je pa itaq ta pridn srčekuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
7.9.2010 17:59:34   
rubica
dan

ploha lušni punci maš, pa kako so meti laski zrastl, naši pa res počas rastejo

vrtec gaja spet joka zjutraj ko jo oddamo sej se pomiri v par min. sam men je hudo, itak

danse sem šla v šoping zanjo, ker ni imela nič za oblečt, pa sem kupila samo par majčk 1 kaubojke pa 1 sp. del trenirke, 1 pulovarček in je šlo 100e user posted image , v to niso všteti gumjasti škornji (hvala najki) sem šla v leklerk in jih dobila za 7eur user posted image , pa čevlji- gležnarji elefanten znižani na 18eur user posted image , pa še copatke sem ji kupila za vrtec suprfit ti so bili pa žal redna cena.

hijacinta ali ima M&S- velike št?

gaja je pa res bol pri majhnih ima nogico 21-22, pa danes sem ji vzela 86 (h&m) pa ji je še pri kaki majčki rokav malo dolg, ostalo je pa ok.

ima pa 10.700 in 86cm (čista manekenka user posted image )- včeraj tehtana pri p, bila je tudi cepljena hb nobenih reakcij, je pa že ko je sestra začela pripravlaj cepivo jokala ne pika ne? sploh ne vem zgleda da si od maja ko je bila nazadnje cepljena zapomnila. pa bila je pohvaljena, da je res bistra- govori skos full, povedala je že pa stavkov ravno v ordinaciji in takoj naredila vse kar ji je sestra dala naredit user posted image user posted image , tako da sem res ponosna na mojo malo deklico.

grem gaji knigico brat, ker jo je prinesla, lep dan čeprav siv.

bolančkom pa zdravja!!!cuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
7.9.2010 18:57:26   
Najki
Rubica kaj pa so hotli videt od nje na posvetovalnici? Kaksne motoricne teste in to?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
7.9.2010 20:06:40   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Rubica kaj pa so hotli videt od nje na posvetovalnici? Kaksne motoricne teste in to?

sestaviti stolp iz kock, nahraniti dojenčka s flaško, dat rozino v steklenico in jo dat tudi ven, prepoznati narisane živali, pokazati dele telesa na sebi in še na dojenčku spraševala pa me je: kako gre po stopnicah, ali je z žlico- vilico sama, če se slači oz. oblači sama in njene govorne sposobnosti- samo te je kar lepo pokazala sama user posted image , mislim, da je to bilo vse.

sta se že kaj odločila glede imena ta dojenčico?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
7.9.2010 20:20:59   
marta82
Plohca lušni punčki.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
7.9.2010 20:26:47   
sonček33
M&M lepotički

zvezdica, upam, da si ok

vsem bolnim pikapoke

mi smo fajn...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
7.9.2010 20:27:24   
Ploha
meta na dojenje nič ne reagira,...čist znori, pa če manci dodatek dam, mislim ona bi flašo imela...tko da morm pol še njej v tamalo flašo naštimat mlek (valda cucelj zamenam)...

drgač jo boža velik, samo je pa tud nasilna velikrat...namenoma in nenamenoma...ko ji kaj ni prav valda takoj manco tepst...pa skos jo opozarjam, da ne prst v učka, pa sicer boga samo včasih jo spotoma, ko jo nežno po glavi poboža še v uč štokne, kokr da ji mal roka uide user posted image

dons smo ble cel dan same, pa še bedno vreme, skos notr...ajoooj...

in zdej prvi nakup, ki bo v kratkem....je ena gora lego kock user posted image sva se dons igrale z njimi in jih mava čist premal, ker sva si kradle tiste kocke ena drugi...user posted image user posted image

kaj ste se pol za srečanje zmenile???

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 20:28:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2183
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 21:12:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2184
7.9.2010 23:25:14   
Zvezdica
Čer

utrujena... od glavobola in dneva. Tečna sem bila ves dan, upam, da mi moja dva sončka nista zamerila. user posted image
zdaj študiram ta avtogeni trening.  A vam tudi dogaja, da vas  je na trenutke vsega strah?
Od kar sem postala mama se bojim resnično vsega,od tega kaj se lako njima zgodi, meni, le kdo bi skrbel za njiju, če se mi kaj zgodi? Taki strahovi mi hodijo po glavi in to vpliva na moje počutje, odnose, na sploh obnašanje. Ugotavljam, da sem zadnje dni veliko jezna, pod nekim čudnim strsom, se težko brzdam... posledično boli glava.. tko da. Čas je da se spet vzamem v roke. Ne vem a se mi je preveč nabral?

Kokrkoli, morala sem nekomu pojamrat. Hvalauser posted image

Zdaj popijem še kakav in grem spat user posted image Nočko

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2185
7.9.2010 23:35:00   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Ali mi lahko katera priporoči dobre nadomestne kartuše za epson tiskalnik? Enkrat sem kupila nadomestno pa sploh ni hotel več tiskati.

moj pravi, da samo original.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2186
8.9.2010 7:18:59   
krtekxx
A vam tudi dogaja, da vas je na trenutke vsega strah?

Ja, meni, pa vse, kar si v nadaljevanju napisala. Ampak mislim, da je to kombinacija neprespanih noči, frkerja z otroki, neopravljenih službenih obveznosti, nič časa zase. In tistih drobnih pritiskov: a ste videli, kako lepo risbico je vaš sinko narisal ? Ne nisem, ker ob 10h zvečer nimam dovolj energije, da bi odprla fršlus na njegovi torbi ali pa zato, ker je ravno takrat, ko sem to hotela narediti eden od treh otrok začel nekaj piskati....Ja a ga boste vi res vozili ob 5:45 v šolo, doslej ste ga vedno pripeljali ob 5:50? - a sem jaz kriva, če ena jutranja dežurna vzgojiteljica v vrtcu vsak dan ta teden zaspi? A naj jo tožim,ker mi že navsezgodaj zjutraj podere sistem? MIR MI DAJTE. V glavnem, Zvezdica, jaz sem napeta kot struna.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
8.9.2010 7:21:49   
nina166
Jutro!

Zvezdica si se kaj spočila ? Upam da si danes že bolje user posted image  Se pa tudi jaz včasih tako počutim, samo razmišljam, kaj bi bilo če se komu kaj naredi in potem sem slabe volje, razdražljiva, glava me boli...saj bo minilo user posted image user posted image user posted image  Drži se

Ploha tvoje pupe pa sta res tako srčkane...bi jih človek kar gledal user posted image  Lego kocke pa lahko zdajle kupiš v šparu za pike...so kar nekaj ceneje. Mi smo kupli ono veliko škatlo in je bla okoli 14€

rubica tudi naši ni blo treba nič pokazat kaj zna...razen žogo bi mogla brcnat pa je rekla "ne" in se drla zraven...je očitno vidla zdravnica, da ni pri volji. Ima pa tudi naša okoli 11kg.

Domen se je zbudil...danes ne gre v vrtec, ker imama potem zobozdravnika....greva po plombico...me je kar malo strah kako bo, ker mu bo prvič plombirala

Lepo se imejte

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
8.9.2010 8:50:15   
kiara24
Jutro,

Za vse ena velika user posted image user posted image user posted image user posted image .

spali super, danes moram malo naštimat za morje, najbrž bom za klaro najprej k bom itaq največ sabo vzela. Vikend naj bi bil lep na primorskem. uapm da resuser posted image .

Včeraj smo bili malo pri naših na obisku.

Klara mi pa zadnje čase ful trmari, ko dam dol jopčko je vse narobe, ko ji dam dol jakno je vse narobe, ko dam dol čevlje je vse narobeuser posted image ali ima katera kak predlog, kako to rešit.

Farfala- saj se hecaš a ne 26 št. naša jo ima 23 pa mi je ful velik to.

Zvzedica- upam, da bo danes boljše in da je glavobol hitro minil.

Ploha- mi imamo legice in so zakon, res.... ker to se ful zamoti pa sva jih kupila zraven zoo-ja še 80 pa jih je še zmeraj premalo, tako da sedaj zbiram nalepke od spara da jih pol tam kupim k je akicja zdej.....

Rubica- zanimivo je tole testiranje potekalo pri vas, me prav zanima kako bi naša reagirala na kaj takega, ker mi se igramo pokaži svoj nosek, usta, oči, rokice, nogice.... pa take fore, zanima pa me kaj bi bilo ko bi ji kdo drug rekel, da naj pokaže. JOj ko vas takkole berem a pol sam naša tolk mal zna povedat, pa skoz knjigice gledammo, pa skoz nekaj gledamo pa se pogovarjamo, pa nič, kaj prida ne pove, no vsaj meni se tako zdi, pokazati zna pa vse, kar ji rečeš.

Zajtrk vabiuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
8.9.2010 9:19:50   
Ploha
kiara: naša meta tud nič ne govori. Razume pa vse! In tud vem, če ji bo dr. kej naročvala kaj naj pokaže ne bo...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
8.9.2010 9:21:00   
Ploha
je pa meta v obdobju ko ni nikol sita user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
8.9.2010 9:30:58   
kiara24
to je pa dobro obdobje, mislim da ga imamo mi tudiuser posted image user posted image user posted image ko smo včeraj prišli domov iz varstva je jedla z nama juhico zelenjevno, pol pa čez še kunder jajček, pa pol smo šli do naših je kuhanj jajček, pa pol še 2 piškota, pa nekaj bonbonov, pa pol še sadje.... jo je prav luštkano gledat k tolk jeuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
8.9.2010 9:34:38   
Hijacinta
Jutro,

no danes pa je moj knedelček že ostal sam v vrtcu. Je še zmeraj hudo, ampak precej lažje kot uvajanje lansko leto, tako da mislim da kar bo user posted image

Jst moram pa plačat položnice user posted image . Imam še avgustovske, ker sem takrat bila v bolnici pa smo kar malo pozabili na njih, pa zapravili kar nekaj denarja namenjenega za to user posted image

Rubica številke kaj pa vem. Mislim da niti ne. Jst mu kupujem št. 2-3 leta (piše sicer da je za velikost 98 cm user posted image ), hlače pa eno št. manj, pa mu je ravno prav. V H&M mu je pa št. 86 premajhna, tak da mislim da bi moral imet 92 (ne vem ker mu nisem sedaj še nič kupila).
Mi tudi še moramo v posvetovalnico, čeprav ga sigurno še ne bomo cepli. Kar malo odlašam, ker ni bil cepljen še niti pri enem letu in se mi ne da razlagat zakaj ga še ne bomo cepili itd. Vem pa da bo tečnarla. Rabim pa še potrdilo za v vrtec, bom kar mojga poslala, bo to sigurno bolje shendlal kot jst. Moški šarm pa to user posted image user posted image

Zvezdica pride tako obdobje user posted image

Niia pojma nimam za kartuše.

Farfala to je pa res ogromna nogica.

Kiara ne sekiraj se. Naš tudi skoraj nič ne govori. Razume ogromno, reče npr. bager, mama pa ne user posted image . Pa kaj češ, bo že, vse ob svojem času, tako kot je bilo z vsemi ostalimi stvarmi. Čeprav tole besedico na m že kar nestrpno čakam, pa mu rečem dej reci mama, ma-ma, pa zasliši avto in se dere avto, avto user posted image Cuker moj, za požrt je.

Lepo se mejte, za kafetek je pa meni vseeno kdaj, povejte tiste ki ste v službah, ker jst se lahko prilagodim.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
8.9.2010 9:36:00   
Hijacinta
In tud vem, če ji bo dr. kej naročvala kaj naj pokaže ne bo...

Isto pri nas user posted image

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
8.9.2010 9:55:42   
Jancci
je pa meta v obdobju ko ni nikol sita user posted image

Naša tut!! Včeraj sem spet burek delala (blitva, malancana, bučka, paprika) in je kar jedla, jedla,.. kar ni bilo konca. Pa potem eno uro kasneje še svojo večerno dozo čokolinota pred spanjem.
Ob 10ih je bilo pa konec spanja v njeni postelji in se je držala za ograjco in skakala pol metra v luft in se drla ko sraka, nič ni pomagalo, še nogo je tišala čez ograjico, da sem misllla da bo kar čez padla, ...dokler je nisem vzela k nama in potem smo nekak spali. Vmes sem jo hotla nazaj prenest, pa se je zgodba ponovila. Tak da sem malo zmatrana user posted image

Včeraj sem imela P, pa nisem nič novega zvedela. Ti pregledi so čist BV. Pa cel dan mi je šel za to...user posted image

Ploha luštni sta tvoji rožici.user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
8.9.2010 10:11:09   
Jancci
Kiara ne sekiraj se. Naš tudi skoraj nič ne govori.

Besede naše gospodične:
mami + moje ime
oči
auto
mama
ata
Me (njeno ime)
Mi (priimek)
Ta (sestra)
pis (časopis)
ama (lačna)
pa oponaša živali
... to bi bilo pa v glavnem vse. Včasih še kako drugo besedo malo ponovi, ampak na to njeno okrajšano varianto. user posted image Pa tudi ne prav dosti. Razume pa čisto vse. user posted image

Zadnjič me je meni nič tebi nič klofnila po obrazu. Kar dost. Ne vem kje je to videla, ampak jest sem ostala ful resna in ji rekla da to ne sme, da mamico boli in vsi okol so bili čist tiho. Pa me gleda, se mal posmeje, jest ostanem resna in potem mi je dala lupčka in me objela. Naslednji dan sem doma razlagala kaj je naredila in ona posluša in kar naenkrat sama sebe klofne po ličku in potem začne s kazalcem kazat, da to se pa ne sme. Si je zapomnila in zgleda slišala in ponovila kar sem ji rekla. Smo samo gledal. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
8.9.2010 10:49:10   
kiara24
No če jaz povzamem kaj mi govorimo:
Mama
Ati
ata
baba- babi
auto
avu- kot kao boli auvč
živali kako deljo tudi zna povedati
ne
ja
a uhka- a lahko
bona- bombon
lada- čokolada
am am- lačna
ugan- jo vpr. kaj iščeš ona pravi ugan
dida- duda
dedi
To pa mmislim da je že kar vse. So pa še kaka čudna ponavljanja ostalo je vse kitajščina in rabimo prevajalcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
8.9.2010 11:09:27   
Ploha
nš repertuar pa je:

ja! jaaaaa in JA.

skor nikol ne reče ne, vedno ja.

pa neke čudne spakedranke, k še nism razvozlala kaj pomenjo...

oponaša: kravo in ovco

pa - opa
ja ja - aja
ati

razume pa vse. No ko zgleda, da ne razume, se samo dela, da ne razume user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
8.9.2010 11:31:03   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

sestaviti stolp iz kock, nahraniti dojenčka s flaško, dat rozino v steklenico in jo dat tudi ven, prepoznati narisane živali, pokazati dele telesa na sebi in še na dojenčku spraševala pa me je: kako gre po stopnicah, ali je z žlico- vilico sama, če se slači oz. oblači sama in njene govorne sposobnosti- samo te je kar lepo pokazala sama user posted image , mislim, da je to bilo vse.

sta se že kaj odločila glede imena ta dojenčico?

Ma ful majo hecne te teste, sprasujejo stvari, ki bi jih morali starsinajprej nauciti, kaj pa ce zivali se nikoli videl ni user posted image , moj recimo se v lajfu ni imel dojencka lutke v rokah, kaj sele da bi ga futral user posted image . Sej so ble ze prejsnje posvetovalnice tko hecno zastavljene.

Nisva se odlocila, sam Lien je trenutno v preizkusnji user posted image .

Dons imam slab dan, ne morem se zbudit, folk vozi 40 po cestah, policaji me cudno gledajo pa se ful jih je, delavci so lift zadrzali, sem sla v tretji stuk peske, folk se je parkiral cez 2 ali 3 parkirisca, sem komaj nasla plac, tamala me ze 10min brca pod rebra, drisko imam, prejle sem se spihala na elektro ljubljana zaradi enga blesavega opomina, pol se na klik nlb, zakaj mi opomini sploh prihajajo, ceprav sem vnesla placilo, pa sele 3 ure sem pokonci... prav PMSjevski dan...

Totalno sem neprespana, zdej mi bo pa se zeleza zmanjkalo, pa ne vem, ce dobim se eno flasko, tako da bom do poroda lezla po tleh.

kiara nas tudi vcasih noce sezuti copat, cevljev, ce zaspi po poti in ga hocem sezut, se bo zbudil, tulil ne in potem jokal se eno uro... sam drgac se sam v predsobi ustavi in zahteva, da ga sezujemo, slecemo. je ful na rutine mahnjen. probaj ji povedat, da zdej se morata slect, da bosta potem lahko poceli nekaj, kar rada pocne. samo slacenje je pa pogoj.

Pa kaksne bombone dajete tem mulckom? Nas od sladkarij dobi samo svoje piskotke pa vcasih kinder cokoladico, ce jo dobi od none al pa temno cokolado kaksen koscek na mesec. Bonbonov pa se zase ne kupim in niti ne vem, kaksni so primerni za take malcke. Vem samo, da morajo bit mehki, da jih ne valjajo predolgo po zobeh, tako da lizike odpadejo user posted image .

Hijacinta moj je tudi sele pri letu in pol rekel mami in mislil name. Zdej se pa kr ne navelica govorit... Ima od takrat eno tako mantro, ko je zaspan "oti...mami...oti...mami", zdej pa se sebe poklice Maj, pa je mantra "oti...mami...maj...oti...mami...maj..." user posted image . Prou vem, kdaj je zaspan. Je pa ze ful prej vedel, da sem jaz mami, samo klical me je pa vse drugo... Mama je pomenilo jesti, potem je pa zamenjal s papa in mene klical mami.

Besednjak:
oti = oci
mami = jaz
papa = jest
koka = kocka in piskot
goga = zoga
auto = avto
oki = rokica
maaa = mijav, tako rece muci, vcasih pa poppy, ker je tako nasi ime
ou ou = kuza
buu ali atobuu = avtobus
lolo = kolo
pij, piu = pil bi
babi
ti = stric
tata = sasa (ime)
teta = teta
too = motor
doo = dol
ala = hvala
ata = vrata
pi! = odpri ali zapri
titi = civ civ za ptice in tudi slincek
ita = zlica
moj moj = moj moj
ta = tja ali tam
ija ija = konjicek ali gugalnica
paa = padel
buba = boli, pokaze kje njega buba in kaj ga je udarilo
oga = noga
ate = copate in cevlji
apa = kapa
tita = cica, sedi
opa = v narocje
lak ali tuu tuu = vlak
nona = nona in telefon
Maj = Jan Mai
dede = dedi
lala = neki s tvjem v zvezi, ponavadi ksn glasbeno plesni program al pa sam cebljanje tvja
aja aja = spat in postelja
popi = popek in nasa muca poppy
aki al nekaj podobnega za laski
ne
duda je znal, pa je nima vec niti ne omenja
gooo = gol in kos

Pa se ksna, ki sem jo pozabila, oponasa se par zivali, zvok vode, avtov, sesalca, telefona ipd., razume pa vse. Bi rada, da bi dojel Kaj je to? in mi odgovoril, znas samo Kje je to, pa pokaze...

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
8.9.2010 12:22:54   
farfala
Sem še vedno doma, ponoči je S. spet zakuhal, sva bila danes pri P, dal kri, ušesa niso vneta, malo grlo, neka viroza pač, je imela že 10 takih primerov ta teden.

Tečni dnevi zadnje čase, same neke bedarije in neprijetnosti. Pa za ta vikend že imamo plačane toplice in ne vemo, če bomo lahko šliuser posted image

zvezdica nisi edinauser posted image user posted image , mene se take misli polotijo, kadar sem bolna ali sta otroka bolna, včasih je dovolj že kakšen film ali knjiga na takšno tematiko, nevarna situacija v prometu.... Predpogoj, da pa sem tečna in zadirčna pa je neprespana noč(i). Takrat sem res vzkipljivauser posted image  in grem že sama sebi na živce. Si je treba vzet čas za sebe, to je res zelo pomembno!

A torej naš ni edini, ki bolj obvlada kitajščino kot slovenščinouser posted image user posted image  Reče:
mamiuser posted image
tati
ej (Asej)
duda
dedi
babi
gol (žoga)
kaka - sem pravkar napolnil plenico
ama - jedel bi
aja aja
Včasih še prikima ali odkima, ostalo kaže s prstom

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.