|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
8.9.2010 8:42:58   
Patrisha
hel32 juhej sem prau vesela da nisem sama user posted image  aja s kerga lovrenca si? na pohorju, na drvaskem polju... vec pa jih ne poznam user posted image user posted image
bom se sla malo v ljubljanski emporimum pogledat al pa se v avstrijo, tam vedno najdem vse in se vec. Ampak tak je ane, ko nekaj isces ne najdes, to je kot zakleto! ce pa nimam denarja potem pa imajo vse in se kaj vec... user posted image  ali pa imam samo jaz tako sreco.. bravo jazuser posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
8.9.2010 8:44:36   
Jane77
IZVIRNO SPOROČILO: valek

jane 77,....
tudi jaz sem na bolniški in je tudi bilo podobno, le da sm js še imela na začetku krvavitev, se pa zdravim še za ščitnico in vozim se v službo malo dlje....in so me dali v bolniško...
si pa mislim da je prav tako...menda da zelo dobro vpliva na otroka ,če je mamica v nosečnosti sproščena, nima stresa...se razvaja itd...
menda so taki otroci manj razdražljivi,...itd

Ja, saj se strinjam, verjetno je res tako najbolje za otročka, da je mamica sproščena in brez stresov. Tako, da sem se že kr sprijaznila, da bom lepo doma. verjetno mi ne bo treba počivat, ker za to nimam indikacije, se res dobro počutim že od vsega začetka. Bom pa pol več na forumu visela user posted image ...si morm še internet v najini hiški zrihtat, verjetno kr mobitelov, ker tam še ni napeljanega optičnega kabla. No, punce, uživajte pa se beremo!

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
8.9.2010 8:46:51   
Patrisha
tamy82 prvo mi prosim povej kje se ga da kupit? ker sem iskala tale caj povecjih stacunah ala Mercatorjevi centri in tema. Tnx :)
sara1986 komot! prej ko slej morem v resni napad! ti sporocim user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 8:59:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
8.9.2010 9:05:07   
Patrisha
Registriana :)) no bom poskusla ... tnx
aja a si ti vrjetno tut opazla kaka strasanska razlika je med H&M in C&A slovenski in avstrijski! ni primerjave!! jaz ko sem doma v Mbju mi Lipnica pa grala cist folgata, pa c&a so prestavli v eno krizisce bolj gor :), drugace pa ko sem doma tu pa grem v celovec in tudi ej, ni primerjave!! se v avstrijskem Kiku majo majka cunje in ful izbiro, drugo kvaliteto.. tako, da se splaca se vseeno gor hodit :) pa se za otrocke imajo ful lepse in cenejse stvari :) je pa res, da sem nasla vcerjav v C&A za user posted image  bodije z dolgimi rokavcki za 2,90€ poceni, glede na to, da so ostali bli 6€ + bolano :) LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
8.9.2010 9:10:04   
sara1986
Danes pa pregled, komaj čakam , upam da mi naredi kratki uz in da bom vidla svojega metuljčka, ki me tako nežno žgečka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 9:17:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sara1986)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
8.9.2010 9:41:34   
cukica
Včeraj je bilo v Mš super imeli smo predavanje o bioshrambi popkovnične krvi in pa nega novorojenčka,...Kr fajn ta stvar,...Naslednji torek mamo predavanje priprave očeta na porod,...in pa nosečnica in malček v  prometu,...Nas je kr dost in tud zanimivo za poslušat,...Dori vesela,da sem te spoznala,...komaj čakam naslednji torek,da bova spet kakšno rekli,...
Drgač sem pa danes full energijsko razpoložena tko,da grem na en sprehod pa kolega pogledat je na bolniški ga je zvil hrbet,...
Pa od komisije sem dobila podaljšano do 15.10. še trikrat mi bodo podaljšal pa bo porodniška,...haha

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
8.9.2010 9:49:22   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Patrisha, naj ti povem da sem imela iste težave kot ti. Nikjer nisem našla primernih kavbojk zase. Vse so mejhne številke. Za suhe nosečke s trebuhi.
user posted image  Sem bila ful razočarana!!! Če najdeš kako fajn štacuno, javi user posted image
ž
Ker je Popek sicer dražja trgovina od ostalih, mislim da je zadnja kamor bi jaz šla pogledat ampak ne glede na velikost jih tam po moje dobiš ker oblačila sami šivajo.

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
tamy82 prvo mi prosim povej kje se ga da kupit? ker sem iskala tale caj povecjih stacunah ala Mercatorjevi centri in tema. Tnx :)

Vem da ga ma Interšar, imel pa ga je tudi DM;)

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 9:52:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2460
8.9.2010 10:00:31   
tamy82
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Ej jaz sem ga kupla v Intersparu. Je pa res, da ga v manjših Sparih nisem dobila, pa v DM ga tud nisem vidla. Provaj v kakšnem večjem Sparu, alla BTC in podobno. Meni kar pomaga če me kaj špika v trebuhu ali pa pri slabosti na začetku - vsaj za nekaj časa pomiri želodček user posted image

Uf, še dobro da mam konfekcijsko 38, da nimam problemov s cunjami. Vem pa kako je, če ničesar ne dobiš, ker je pa moj user posted image med bolj okroglimi in mava vedno probleme s tem user posted image Sam tako ga moram skoraj prisilit, da si kaj kupi user posted image

lp

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
8.9.2010 10:03:40   
tamy82
Aja cukica kaj ta tvoja MŠ je tečaj za zgodnjo nosečnost al že pač tisti predporodni tečaj? Ker men so rekli da pred 6. oz. 7. mesecem nima smisla še delat to user posted image tako da bom mogla do novembra čakat user posted image Dolga bo..
Aja, a partnerji so lahko zraven na vseh predavanjih al samo na tistem o porodu?

tnx user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
8.9.2010 10:08:39   
Juxy
Evo, moj pregled je za mano. Sem jih fejst slišala zaradi kil in če mislim tako vsak mesec nabirat kam bo to pripeljalo, pa kako to škodi celemu telesu in bla bla bla... sem kar slabe volje, sploh ker niti nisem nekaj lačna že par tednov, kaj šele bo, ko bom res lačna... user posted image   Drugače vse vredu, samo naj ne bi smela delat več kot 8 ur, a kaj ko imamo tak delavnik, ko si 4 dni v službi od 8,5 do 9 ur, da smo potem v petek prej prosti....

Moj naslednji pregled z morfologijo je čez 2,5 tedna, pa uro prej moram še v laboratorij kri in vodo dat... pa spet test za toksoplazmozo... ne vem kaj to rabijo spet testirat, če je bil pa prvi pregled negativen...

Drugače pa sem slišala srčka kako je razbijal... No, moja pikica je včeraj zvečer tako delala prevale, da je še moj čutil brciko, ko je držal roko na trebuhu .... to je sicer fuuuulll prekmalu še, da bi že partner začutil brco, ampak očitno je tudi to možno. Je pa G. rekla, da do polnih 20 tednov nosečnosti ni rečeno, da otročka čutiš vsak dan, po tem pa ja.

No, pa še G. mi je tako rekoč predpisala nosečniško telovadbo, ker me že zdaj križ boli, ko še običajno ne bi smel... joj, pa že od nekdaj mi gre aerobično hopsanje na živce, sem namreč čisti fitnes tip človeka user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
8.9.2010 10:11:49   
Teyla
Jaz začnem tečaj za zgodnjo nosečnost šele 20.9. Takrat bom ravno na polovici.  user posted image
Tudi meni so rekli, da je drugi del tečaja smisleno obiskovat po 30.tednu.
Kaj se meni nič ne da danes. Sem ena lenoba. mogla bit na faks v št.referat vprašat za podaljšanje absolventa, ampak me je ful strah. Pa še butasto je vse skupaj razlagat tam pred kopico študentov, ki čakajo v vrsti. Al sem pa samo jaz čudna. user posted image

Veliko sreče vsem, ki imate danes pregled, hitro sporočit nazaj na forum kako je šlo, ker smo firbci. user posted image

juxy  super za srčka in za prvo brciko! user posted image   Saj ne morem verjet. Jaz svojega sploh ne čutim vsak dan, kvečjemu vsak tretji dan in me je že malce zaskrbelo, tako da hvala za pomiritev. Ker si bila negativna na tokso, te testirajo še dvakrat (če se slučajno vmes okužiš), da vedo kako ukrepat. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 8.9.2010 10:14:30 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
8.9.2010 10:27:23   
lil_
patrisha ja sej pravm smehi...sva se res nasmejala...mogoce so pa take neumnosti tko k tale s spoli fajn, k je ze tko en kup skrbi, pol se pa saj tle nasmejes user posted image

vipercat ma sej se ne sekiram tok...sam kar povejo ostale...bi jst tut metulce cutla user posted image loh pa sploh ni tok oh in sploh, pa me ostale sam drazjo, pa luste delajo user posted image sej vem da ne user posted image ja pravjo da je do 24 tedna cas. uf se dovol casa. pol bom itak se vec doma kot zdej, in bo velik casa za pocitek in da bom lahko se 3x bolj pozorna na trebuscek in kaj se v njem dogaja user posted image

jane77 jst takoj k sm zanosila sm mogla do tirologinje, ker sva ble ze prej tko dogovorjeni, ker mi je mogla zamenjat zdravila. no tja sm sla v 5 tednu in sm dobila izvid, na katerem je pisal da morm bit doma. drugac sm studentka, ampak v primeru, da bi hodila v sluzbo bi bla od prvega dneva doma. tut moji hormoni so bli v ravnovesju in vse, mogoce so bli se mal bols kot en mesec prej, ampak je rekla da je scitnica zadosten razlog da sm doma. ja vrjamem da ti je v sluzbi fajn...jst bi mogla oktobra tut spet na fax...pa so mi rekl, da ga nebom vidla. nimas kej, vazno da bojo nasi zakladki zdravi.

patrisha glede hlac. sm sla jst tut vceri po hlace. sicer so mi vse moje se vedno prov...sam mi ful lezejo dol zarad trebuscka, pasu pa nemorm namontirat kr na sredino trebuscka...skratka cudn. no sm sla po hlace...jst sm mela pa obratn problem. obicajno mam stevilko M probam M in so mi 3x prevelike, nakonc probam XS in so mi se vedno visele, ceprov bi mi ble pa hmal prekratke. pol nism kupila nic in sla v nasledno trgovino. tm spet hocem M ...in mi prodajalka zacne razlagat da so M 34, 36 in 38...in ze to se mi je trapast zdel zakaj pol nimajo samo stevilcnih oznak, ce M zajema 3 razlicne stevilke. no probam 38...pac svojo normalno stevilko in so mi hlace super in lepo prav. lahko probas benetton, saj so se men zdele stevilke zlo velike. in tko k ti jamras da nemors oblect nobenih je bla men se najmanjsa mozna stevilka prevelika. tko da je zgleda od trgovine do trgovine drugac.
drugac sm pa dala za hlace 52€ in glede na to da so ble kuplene v emporiumu se mi cena se ni zdela fuuul grozna.

tamy82 mam jst 38 pa sm tut komi dobila hlace. k si omenla dragega da je bolj okrogel, moj pa tok suh in visok, da mu spet ni nic prav user posted image ma nemormo bit vsi po jusu user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
8.9.2010 10:31:13   
Teyla
lil_ ko praviš, da si šla v emporium-si to kupila hlače za nosečnice ali kake druge? Oz kje je tam trgovina za nosečke? 

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
8.9.2010 10:32:26   
Patrisha
lil_ se popolnoma strinjam.. ce drugje kupis za min. 30 pol 50 ni neka strasna razlika.. tam sem vedno nasla, ampak se nisem prisla do tja user posted image  grem danes al pa jutri pofirbcat. Edino kaj mi gre na zivce je to, da se morem fjakat semintja in guzve itd. Sem tip, ki nasplosno ne mara sopingiranja :S nvem, se po futer mi je tesko it :) bom sporocila kako bom napredovala :D LP

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
8.9.2010 10:38:24   
tamy82
Patrisha jaz tudi hrane pa teh stvari fuuul ne maram kupovat, pa potem ponavadi kar mojga pošljem - pa potem prinese še ful stvari zraven, ki mu jih nisem naročila user posted image Drugače se pa šopinga cunj in čevljev nikol ne branim user posted image Sem pa res zdej veliko prej zmatrana od vsega skupaj, še posebej če je ful gneča.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
8.9.2010 10:52:31   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: Juxy

Evo, moj pregled je za mano. Sem jih fejst slišala zaradi kil in če mislim tako vsak mesec nabirat kam bo to pripeljalo, pa kako to škodi celemu telesu in bla bla bla... sem kar slabe volje, sploh ker niti nisem nekaj lačna že par tednov, kaj šele bo, ko bom res lačna... user posted image   
Juxy Kok kil si se pa zredila? Joj mene je prou strah danes. :/ Da me ne bo napizdila tam, jst sm se 4 kile v dveh mescih. Pa tehtala me bo popoldne ko bom verjetno še kak gram težja, ker spijem 2-3 litre  na dan. Bolano.

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
8.9.2010 10:56:43   
tamy82
Ja pa še skupaj z vsemi oblačili in čevlji maš ziher 2 kili več user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
8.9.2010 11:00:01   
tamy82

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled
1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , M:15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 8.9.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10., M: 30.9.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 15.9.
2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 27.9.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 24.9.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 28.9.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.9.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 8.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.9, M: 21.9.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P: 13.9.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: 8.9., M: 27.9.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 28.9.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.9.

9.2.
10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P in M:21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P:16.9.
user posted image petrap, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 8.9.
11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:1.9.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: _____
13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 27.9., M:28.9.
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.9.
14.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , P:16.9.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:7.9.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___
17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:______
18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , P:___
19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:27.09.
20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P:31.8.
user posted image
valek
, 29, Ptuj, user posted image , user posted image , P in M: 29.9.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 10.9. in 1.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 13.9.
23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 14.9., 27.9.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:14.9.
user posted image Mišyka, 29, Škofja loka, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:6.9.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.10

25.2.

user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:16.9.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana,1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.9.
user posted image tanjusi, , , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P:14.9.

Skupaj nosečk: 65 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
8.9.2010 11:07:15   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Ja pa še skupaj z vsemi oblačili in čevlji maš ziher 2 kili več user posted image

Jst sem kr 1 kilo manj rekla, tko pač kot mi doma pokaže. Takrat ko sem se prvič tam vagala sem bla gor bosa (sem sam natikače dol vrgla), pa v kiklci in majci brez rokav. Ker takrat je pa isto pokazal tam in doma.

Zaenkrat mam dobro kilo in pol več. Je blo pa prej že ful podlage.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 11:13:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2473
8.9.2010 11:29:31   
tamy82
Registrirana meni tudi!! No potem mi ene slabe pol kilce odbijejo, ker itak zmeraj kar zaokrožijo na celo cifro in potem je valda zmiri 2 kili več kot zadnjič vsaj user posted image Mah zarad tega se mi pa res ne da sekirat user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 11:31:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Napoved spola s pomočjo brcanja
Kljub temu da sta na pregledu izrazila željo, da ne bi želela vedeti za spol otroka, je radovednost vseeno velika. Morda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?