|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 21:10:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4226
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
7.9.2010 21:11:12   
glugluglu
almera, še vajino obletnico, do sobote ponoči moraš zdržatuser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 21:12:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4228
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 21:13:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4229
7.9.2010 21:17:53   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Jaz moram pa Bora pohvalit, da so sedaj ni imel še nobene scene v trgovini - on je čisto zadovoljen v vozičku, potem mi pa pomaga noter dajat, ipd.

user posted image priden,
jaz ga pa sedaj že zunaj posadim v ta velik voziček, potem hitro letim mimo tistih manjših, da jih ne vidi, grem takoj do kruha, da dobi za zvečit kakšno žemljico in pozabi na bonbone, potem pa mi še enako pomaga dajati stvari v voziček in potem kar gre za nekaj časa.
Pa je dragi danes vse upošteval, samo pozabila sem mu povedat, da mu mora pustiti, da daje kakšno stvar v voziček in, da ga ne sme ven vzet, ga je pa Mark ven vzel, potem je bilo pa konecuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 21:20:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4231
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 21:28:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4232
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 21:38:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4233
7.9.2010 21:53:20   
Majuska
Madona, kako ste navalile na naše fotke ... komaj dohajam komentarje user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4234
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 21:56:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4235
7.9.2010 22:06:49   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

A nimate omaric v vrtcu, kamor spravljate stvari, recimo oblačila za preoblečt, copatke, pleničke,...?

Mi gremo z nahrbtnikom kadar kaj dodatno nesemo tja, če vidim da več ni, potem vse zložim v omarico in to je to. Če je kaj umazanega, da ju tam preoblečejo, mi dajo v eno vrečko in obesijo na njun obešalnik pod omarico.

Pri nas so bile omarice lansko leto - imajo jih najmljaši, ampak so stvari vzgojiteljice ven vzele in dale kar notri v igralnico, da je bilo bolj pri roki. So pripravile lepe škatlice z imeni in za vsakega zložile notri.
Pri večjih pa imamo sedaj obešalnike v garderobi, ampak so tudi vse ven vzele in dale v igralnico, v tistih igralnicah, kjer notri ni prostora, so pa taka stojala-omarice iz škatlic oz. kartona naredile takoj pred vrati igralnice. Problem, je, da je garderoba kar daleč in jwe fajn, da je rezerva bolj pri roki.
Tako, da mi prinesemo rezerve v navadni mali vrečki, ne potrebujemo nahrbtnikov, v garderobi so pa tudi še dodatno za vsakega posebej nad obešalniki lepe škatlice nastavljene, da daš kaj notri.

Neposredna povezava do sporočila: 4236
7.9.2010 22:37:39   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

A nimate omaric v vrtcu, kamor spravljate stvari, recimo oblačila za preoblečt, copatke, pleničke,...?

Mi gremo z nahrbtnikom kadar kaj dodatno nesemo tja, če vidim da več ni, potem vse zložim v omarico in to je to. Če je kaj umazanega, da ju tam preoblečejo, mi dajo v eno vrečko in obesijo na njun obešalnik pod omarico.

Pleničke imajo vse v igralnici, nič ne rabimo nosit ... videla sem pa le vrečke, najbrž kar tam damo za preoblečt ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4237
7.9.2010 22:57:03   
Majuska
No, še kratko poročilo:

Bivanje: nismo dosti pohajali naokoli, ker mali še vedno potrebuje dnevno spanje. Gibanje smo omejili na plažo in bazen, pa do jedilnice user posted image

All inclusive: bi se dalo debatirati o tem ... imeli smo 3 obroke, o vmesnih obrokih niso hoteli nič slišati. Ker je bilo v hotelu malo gostov, se jim enostavno ni ljubilo narediti kakih malih snackov, vsaj za otroke, a ne ... šele zadnji dan smo dobili neko pecivo. No, vsaj pijačo smo imeli neomejeno.

Bazen, plaža: tu je Aleksander užival. Čeprav tobogani niso dosti obratovali - spet zaradi premalo gostov - je naš mali vriskal in se podil okoli njih.

Hrana: dobra, vendar ravno toliko drugačna, da je Aleksander postal nekam zbirčen. En večer se je kuharju očitno čili zvrnil v pisker, ker smo jedli nenormalno pikantno govedino - ni šans, da dam kaj takega Aleksandru. Na srečo so imeli testenine z bolj nežno omako. Sadja smo videli bore malo, tako da je fantič malical v glavnem piškote!  So imeli pa krasne sladice user posted image

Osebje: vsi so zelo prijazni, moški so včasih nekoliko preveč vsiljivi ... do nas sicer ne, ampak ene naše pupe so imele pa že kar probleme. Sploh ker smo bili dol v času ramadana, ampak na srečo smo jih uspeli skulirati. Aleksandra so pa vsi zelo obrajtali user posted image   predvsem animatorji!

Sobe: luštne, precej tradicionalne. Postelje so izgledale krasno, vendar smo imeli ene čudne jogije, zato sem se zbujala vsa polomljena. Smo pa po prvem večeru menjali sobo, ker smo bili preblizu večerne animacije, ki so muziko nabijali do 23h in Aleksander zlepa ni zaspal. Ko smo bili na drugi strani hotela, je bilo super, smo dobili družinsko sobo v 2 nadstropjih!

Vodič: naleteli smo na poba, ki je bil najin vodič že 4 leta nazaj, ko sva bila dol na honeymoonu. Zabaven fant, pa vse je zrihtal, kar si ga prosil. Super fant!

Vreme: odlično, bilo je precej vroče, nekje med 30-33 stopinj. Le en dan je bilo oblačno, z nekaj kapljicami dežja, ampak je pasalo.

Zadnji dan smo morali vstati ob 3h, da smo pravočasno prispeli na letališče in odfrčali domov. Smo pa imeli slepe potnike v torbi - tunizijske mravlje, ki so sila trdovratne, ampak so na srečo že odplaknjene.

Takole malo telegrafsko, pa še nekaj slikic ...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 23:09:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4239
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 23:19:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4240
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 0:07:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4241
8.9.2010 6:23:52   
Majuska
Jutro,

uh kolk sem še zaspana danes ... ampak me čaka fajn dan - Aleksander gre v vrtec, mami pa se bo vmes baje že lahko potepala. Vsaj upam, da se res tako izide user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4242
8.9.2010 6:41:28   
neboglasnica
user posted image user posted image user posted image , Staš je namreč malo pred polnočjo nekaj stokal, sem mislila, da greva lulat - ga dvignem, nesem proti wc-eju in začne bruhat in to tako, kot jaz še nisem videla. Sva bila oba pobruhana od glave do peta. Malo kasneje še enkrat in konec. Zdaj pa ne vem, ali naj ga peljem ali ne. Glede na to, da sta danes z Ano vstala seveda z lahkoto pred šesto in se normalno igrata, ga verjetno bom. Moram pa reči, da prejšnja dva dni, ko smo vstajali pred šesto, ju nisem in nisem mogla prebuditi, danes pa oba auf!

Glede CP, četrtka..: hvala Almera, ker si pojasnila. Jap, tako je to. Ima dragi en tečaj cel september, sploh ne vem kako bom še RS od otrok spravla čez.user posted image

Bodte lepo!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 7:37:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
8.9.2010 7:42:45   
nanka
Jutro, z NAtko se odpravljava v vrtec, imam pa Zojo doma, ker jo boli grlo. Izgleda da se je že začelo, popoldne pokličem zdravnico, pa da vidim ali potrebuje atibiotik.

Neposredna povezava do sporočila: 4245
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 8:37:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4246
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 8:40:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4247
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 9:25:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4248
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 9:43:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4249
8.9.2010 10:19:23   
nanka
Rebeka a je katera noseča pa še ne vemo? Ti?

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?