glugluglu
|
oj, no danes je Tian majčkeno manj jokal kot včeraj, sem se pa malo pogovarjala z njegovo pomočnico vzg., ki je še ista in je rekla, da ima ziher krizo zato, ker je toliko novih, ki se uvajajo in so starši zraven in je večji problem zanj takrat ko so starši notri, ko pa gredo je pa Tian ok. Ja očitno bi on tudi mamico imel zraven. Ga je pa zelo pohvalila, ker lepo lula in kaka, v njegovi skupini sta samo 2 brez pleničk in to oba "ta stara". neboglasnica, kako pa ti skličeš meeting, če nimaš časa , ali si kasneje šele izvedela, ali med vikendom ali pa ob petkih tudi ne moreš? No saj jaz imam tudi smolo, ima ravno v četrtek prvi dan službe in eno tako stvar, neko izobraževanje, ki bo trajalo do poznega večera. Imamo pa namen iti (če bo vse po planu) v petek popoldan in zvečer vsa family ravno v City park. Največ bomo na relaciji Hervis in Thomas sport, ker potrebujejo otroci superge za športne dejavnosti, pa za ven, pa potem kakšne jesenske jakne po možnosti nepremočljive za ta večja dva, pa take.... metuljcek, sem ti pozabila povedat, da naš Tian tudi v trgovini zelo rad pometa tla s celim telesom, poskuša tudi plavati po tleh, ko riba na suhem, ampak ne pride daleč . Danes ga je dragi s seboj v trgovino vzel in je baje ves čas nekaj hotel, tečnaril, se tudi vrgel po tleh,... No ravno sem jaz že osvojila taktike, da se izognem tem rečem, sedaj mora pa še dragi. majuska, kako je bilo na dopustu? Bodo kakšne slikce? kako ste zrihtali z jutranjo flaško? auroraa, ali vam je uspelo prestaviti lokacijo počitnic, ali ste se kaj zmenili? Sem gledala vremensko napoved za naprej in bo lep sonček, na morju bo ziher topleje, mogoče bo pa prav lepo, kaže že tako naprej od petka.
|