Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap Jaz sem pa ravno nazaj iz KR, sem šla kri in vodo dat pa na posvetovalnico ... ki jo imam pa šele ob 10:45 Kr neki, mi je prav cel dan pokvarilo, ker zadnjič se je takoj po odvzemu začela. Res pa je, da je dr. Reljić na dopustu in grem zdaj k eni drugi. Očitno si more človek res dopust vzet, zato da bom potem 5 minut noter in povedala, da je vse OK. Ultrazvoka mi tako verjetno ne bo naredila. Sorry, mal mi je zamoril, grem neki pojest in si zvišat sladkor Glede srečanja ... meni bi bolj pasalo ob 18. uri, lahko pa tudi ob 16. uri. Kje pa ta lokal sploh je? Mercator vem, kje je, pa tam zraven je res en bar, ampak igral pa nisem opazila Jaz se običajno tkole načakam . Prav bedno. Se je včasih še dalo zment, da me je kuj not vzela in bi poklicali me, če bi bilo z izvidi slučajno kej narobe. Zdej grem položnice vmes plačat pa v knjižnico pa na kufe pa take... Pa obvezno imam kej za brat s sabo, da ne crknem od dolcajta tam. V kerem tednu pa si že, se mi ne da it na seznam gledat? Ker po 16.tednu men zmeri posluša (no, pri prvem in zdej v zadnje tut že). Dobro opravi! Na srečanje pa mene verjetno ne bo, če pa bo le cajt, se mal oglasim. Zinchy tut ti dobro opravi, mal bol jo sprašuj, de ti še kej več pove . Lija bod pridna v šoli Letim kosilo štimat, čau!