|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
5.9.2010 10:57:25   
zinchy
gorenjske nosecke dobro jutrouser posted image
kako ste?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
5.9.2010 11:03:53   
Nina33
Ojla, Zinchy!
Gre, gre user posted image . Kako pa ti?

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
5.9.2010 12:11:37   
lija30
ojla,

jaz sem ok.Sam od včeraj zvečer meskoz mal špika v nožnici.Ne vem kaj bi to bilo?Upam,da se ni že kaj začelo.No sej v torek imam pregled pa bom vidla pri čem sem!

Drugače pa trenutno pripravljam kosilo, bova danes z mojim orado jedla:))))), da se mi mal železo izboljša!
Potem bova šla pa mal ven na zrak!

Pa ve kaj počnete?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
5.9.2010 13:03:06   
Nina33
Jaz sem tut ravno kosilo naštimala za na štedilnik user posted image , bomo imeli boranijo z mesom pa široke rezance, mljask user posted image
Pa še eno kavo grem pristavit, že tretjo danes, mi jo moj vedno "po nesreči" skor vso spije user posted image .
Mali škrat je zaspal pred ene pol ure, sva bila na sprehodu z vozkom (drugače ne zaspi user posted image ), pa žehtam pa take... Skratka uživamo user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
5.9.2010 17:18:54   
antoninap
Moj vikend je pa bolj delaven, kaj čmo, novice ne počivajo user posted image

Kako kaže s srečanjem, se dobimo v torek ali je vse skupaj padlo v vodo? user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
5.9.2010 18:18:38   
Tira
Ahoj!

Jz vam že sedaj sporočam, da v torek ne morem user posted image  Popoldanske obveznosti v službi. Blah.... Pa drugič...

Drugače pa nič novega... še vedno slabosti, posebno če sem doma. V službi začudno ne, HB. Pa tolk sem grozna, da skoz pozabljam na to folno kislino. Ah, verjamem, da bo tudi brez tega vse ok.

Uživejte na srečanju... user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
5.9.2010 20:03:06   
nov2010
Hej user posted image !

lija30 - tud mene don skoz po malem v nožnici šoika. Upam da so to samo predpriprave in da se počasi vse malo razteza in pripravlja. Drugač pa so od včeraj tudi brce bolj šibke sicer jih je kar nekaj ampak so tako pogoste kot prej. Mogoče naš čmrlj nima več tolk prostora in ne more več tolk krilt z rokicami in nogicami

SREČANJE - jaz definitivno pridem. Samo povejte še katera ura vam bolj odgovarja ob 16ih ali 18ih?

No uživajte v nedeljskem večeru!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
6.9.2010 8:26:50   
antoninap
Jaz sem pa ravno nazaj iz KR, sem šla kri in vodo dat pa na posvetovalnico ... ki jo imam pa šele ob 10:45 user posted image Kr neki, mi je prav cel dan pokvarilo, ker zadnjič se je takoj po odvzemu začela. Res pa je, da je dr. Reljić na dopustu in grem zdaj k eni drugi. Očitno si more človek res dopust vzet, zato da bom potem 5 minut noter in povedala, da je vse OK. Ultrazvoka mi tako verjetno ne bo naredila.

Sorry, mal mi je zamoril, grem neki pojest in si zvišat sladkor user posted image

Glede srečanja ... meni bi bolj pasalo ob 18. uri, lahko pa tudi ob 16. uri. Kje pa ta lokal sploh je? Mercator vem, kje je, pa tam zraven je res en bar, ampak igral pa nisem opazila user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
6.9.2010 8:43:55   
nov2010
antoninap - ne se sekirat, naj ti to ne zamori dneva. Jaz ko imam posvetovalnico se že kar malo prej prštimam k pr men je skoz neki al zamuja al more vmes v porodno letet al pa kaj tazga. Tako da mi ca. dve uri nikol ne uideta.

SREČANJE
No zmenjeno potlej lahko kar rečemo za ob 18:00, lokal pa je čisto na koncu poleg igralnice, oz. greš samo pri Intersportu desno do konca (če seveda prideš iz garaže). Upam da boš našla, lahko pa ti še na ZS napišem mojo cifro.

Neposredna povezava do sporočila: 1884
6.9.2010 10:22:51   
zinchy
antoninap jest mam tut dons posvetovalnico pri dr. Kastratijeviuser posted image imam jo pa ob 11.30 res pozn,ponavadi sem že malo čez 9 konec..
Jooj kaksno vremeuser posted image mislm,da je konec poletja...

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
6.9.2010 11:05:22   
lija30
jutro.

no vidim,da ste nekatere danes že vesel kri pa vodo dale.Jaz bom šla popoldan dat kri pa vodo, ker imam potem jutri ob 10 pregled.Ker hodim k ginekologinji v zdravstveni dom je pri njih taka navada, da lahko daš kri pa vodo že en dan prej, da ko prideš naslednji dan na pregled so izvidi že.
Pa še popoldan v laboratoriju ni gužve, tko da grem rajši popoldan, kot dopoldan to opravit.

Jutri pa na pregled bomo videl kaj poreče!

Otročiček je zadnje dni ful dejaven, me tko brca,da me na čase prov boli!

Ta teden bo pa ful slabo vreme skoz, kr neki.Dober ,da imam še nekaj za postorit doma, da mi dan hitreje mine.

Aja,pa danes se mi še materinska šola prične:),upam,da kej pametnega povejo!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
6.9.2010 13:20:16   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Jaz sem pa ravno nazaj iz KR, sem šla kri in vodo dat pa na posvetovalnico ... ki jo imam pa šele ob 10:45 user posted image Kr neki, mi je prav cel dan pokvarilo, ker zadnjič se je takoj po odvzemu začela. Res pa je, da je dr. Reljić na dopustu in grem zdaj k eni drugi. Očitno si more človek res dopust vzet, zato da bom potem 5 minut noter in povedala, da je vse OK. Ultrazvoka mi tako verjetno ne bo naredila.

Sorry, mal mi je zamoril, grem neki pojest in si zvišat sladkor user posted image

Glede srečanja ... meni bi bolj pasalo ob 18. uri, lahko pa tudi ob 16. uri. Kje pa ta lokal sploh je? Mercator vem, kje je, pa tam zraven je res en bar, ampak igral pa nisem opazila user posted image

Jaz se običajno tkole načakam user posted image . Prav bedno. Se je včasih še dalo zment, da me je kuj not vzela in bi poklicali me, če bi bilo z izvidi slučajno kej narobe. Zdej grem položnice vmes plačat pa v knjižnico pa na kufe pa take... Pa obvezno imam kej za brat s sabo, da ne crknem od dolcajta tam. V kerem tednu pa si že, se mi ne da it na seznam gledat? Ker po 16.tednu men zmeri user posted image posluša (no, pri prvem in zdej v zadnje tut že). Dobro opravi!
Na srečanje pa mene verjetno ne bo, če pa bo le cajt, se mal oglasim.
Zinchy tut ti dobro opravi, mal bol jo sprašuj, de ti še kej več pove user posted image .
Lija bod pridna v šoli user posted image
Letim kosilo štimat, čau!

Neposredna povezava do sporočila: 1887
6.9.2010 14:33:58   
zinchy
nina33 sm mela pregled in končno enkrat vse BPuser posted image ja se me je pa pomojem se spomnila,ker sem bila na začetku nosečnosti v porodnišnici zaradi krčev in mi je ona UZ delala pa odpustila me je tut ona pol...sm bla pa ful vesela ker je srčk poslusala in sem ga po dolgem času spet slišala,nazadnje sem ga na nuhalni...no in pol sem bla se celo uro čist blažena user posted image zmerla mi je tudi trebuh in je rekla da je vse uredu...user posted image Jutri pa še UZ,upam da bojo se tm tko dobri rezultati! user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
6.9.2010 22:05:16   
Nina33
Zinchy user posted image za uspešen pregled in user posted image . Upam, de jutri zveš, da je poba na glavo user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
6.9.2010 22:06:00   
Nina33
Antoninap, kako je šlo? Mal deli z nami, no user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
7.9.2010 10:03:27   
antoninap
Sorry, ker se nisem nič javila, je prišlo do krize v službi in sem morala kljub temu na delo. Vreme je očitno res zagodlo in je folk bolan, tako da delam naslednjih nekaj dni dvojni šiht ... kavica je tudi za mene tako padla v vodo, pa sem se že full veselila user posted image

Glede pregleda, vse OK, kri in utrip super, srček je pa poslušala za 10 sekund, se je komaj slišal, jaz ga sploh nisem, ampak imam na srečo doma angelsound, tako da v miru vsake toliko dni poiščem našo user posted image

zinchy, potem sva se pa morale videti v čakalnici, ker sem bila tam itak do 12. ure user posted image Jaz sem bila verjetno una ta tečna looking, s knjigo v rokah in očali v sivem puloverju, bež plašču user posted image

Nina33, jaz sem v 19. tednu (18 tednov in 4 dni), prav tako februarka user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
7.9.2010 12:47:23   
nov2010
Hej gorenjske user posted image !

Kaj ste danes očitno čisto pod vplivom tega bednega vremena. Res je mal čudn no. Sem pa mislila da bomo imeli še lepo jesen in bi lahko potlej kakšne sprehode še delala pa to. No upam da res ne bo sedaj 2 meseca dežja vkupu.

SREČANJE - resno punce me zanima katera oz. koliko vas lahko potrdi, da danes res lahko 100% pridete. Ker če res ne bo nobene potlej tudi jaz ne bi rada sama tam v lokalu čakala. Prosim sporočite!

No upam, da se vidimo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1892
7.9.2010 13:15:03   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap
Nina33, jaz sem v 19. tednu (18 tednov in 4 dni), prav tako februarka user posted image

Sej vem, de si februarka user posted image , sam gledat se mi pa ni dalo (si zgleda dober teden pred mano - sem zdej preverila čist natančno: 9 dni user posted image ). Fajn, da je vse OK, za user posted image je pa itak "vseeno", če imaš AS doma user posted image . Jaz se spet neki z enmu starmu stetoskopom trudim, čeprav že pri prvem nisem nič slišala user posted image . Upam, de mam zdej kej boljšo domišljijo user posted image . No, zaenkrat ne user posted image .
Nov2010, mene 99% ne bo user posted image . Tale vreme pa vse...
Zinchy ne pozabi poročat user posted image , navijamo za na glavo obrnjenega user posted image .
Lija, ti tudi poročaj, pa dobro opravita obe user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1893
7.9.2010 14:45:56   
zinchy
nov2010 mene ne bo,ker celo noč nisem spala in sem sam se za v posteljo...
Danes bla na UZju...sine je na glavouser posted image zdej bom pa sam se uzivala ta mesecuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
7.9.2010 17:59:00   
lija30
evo mene, tole vreme danes je pa adijo pamet, sam za spanje:)

na pregledu je bilo vse ok!Kri se mi je popravila, tko da železa ni treba več jest, voda ok, bris za streptokok negativen!Danes sem dala še kri za toksoplazmozo.
Otročiček je še vedno obrnjen na glavo:))))))))))),je rekla,da bo ziher tko ostalo.Plodovne tekočine še dovolj, posteljica se dobra.
Sem pa že dobila napotnico za rešilca, če bi lih kej blo!Naslednjo kontrolo imam čez 14 dni, še prej morem it pa ctg V porodnišnico.
Tiste, ki ste že imele ctg, kako izgleda to?

Nina33-super,da je bilo vse ok na pregledu!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
7.9.2010 21:38:50   
Nina33
Zinchy super user posted image user posted image user posted image . Zdej pa sam še uživancija user posted image .
Lija, tut tebi user posted image za pregled, za user posted image na glavo, pa de ti ni treba več železa jest. Je bila pa Antoninap na pregledu, ne jaz user posted image . Za CTG te prepasajo ( res, čeprav se čudn sliš user posted image ), da se sondice lepo trebuha tiščijo pa te pustijo neki cajta (15 minutuser posted image , se ne spomnim več user posted image ) in se krivuljice lepo rišejo na papir, poj pa pogledajo "izvid" in to je to. Pač prisluškujejo mal user posted image . No, pa mal se pogovoriš, o popadkih (če so), kako malega/malo čutiš pa tko. Vmes pa kšno k rojeva slišiš, to je še najbolj "stresno" user posted image .

Nov2010, je propadlo srečanje al je blo kej?

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
7.9.2010 21:59:01   
archie
zinchy, super, da se ti je obrniluser posted image moja punca se vedno sedi (se mi zdi).

Danes sem sla v P jesenice na pogovor glede EA. mi je bilo prov fino fajn user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
7.9.2010 22:16:43   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: archie
zinchy, super, da se ti je obrniluser posted image moja punca se vedno sedi (se mi zdi).
Danes sem sla v P jesenice na pogovor glede EA. mi je bilo prov fino fajn user posted image

Mogoče pa je že na glavo, je treba bit optimističem user posted image . Zase vem, da bi lahko (in očitno tut je, ker je imel popkovnico dvakrat okol navito) prevale delal, pa ne bi bila zihr. Za to a je na glavo al ne pa tut ne bi nikol roke v ogenj dala user posted image . V glavnem, želim ti/vama, da se obrne lepo in da rodiš tako kot si želiš user posted image . Pa super za pogovor.
Aja, kdaj imaš pa pregled glede vstave?

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 7.9.2010 22:17:42 >

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
7.9.2010 22:23:02   
zinchy
lija30 a ti si ze dobila napotnico?? jest nisem dobila se nič,naslednjo posvetovalnico imam 29ga,upam da jo docakam user posted image
Ja Nina sm prov vesela,da se je fant spametoval in se ubrnuuser posted image drugače mi ga je še zmerila in se je tut potegnu,prej so bile mere zmerej za kakšen teden manjše,zdej pa vse za 1 teden prehiteva razn glavice..
Archie ja jest sem tut že bila za EA na pogovoru,sicer jest sem bila v Kranju tako,da imam za vsak slučaj rezervo če bom rabla...čeprov se bolj nagibam k ultivi.Teb pa bolj EA pošev pride.
Ja jest sem pa prejčni teden začela čutiti brce v rebra in se mi je kar zdelo,da se je na glavo ubrnu..no sm upala,da imam pravuser posted image Tko,da zdej se zadnič z dragijam letiva ta vikend mal na morje uživat.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
7.9.2010 22:30:16   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy
Tko,da zdej se zadnič z dragijam letiva ta vikend mal na morje uživat.

Joj, morje user posted image ... keri lušti... sej boš uživala še za nas, ki ne moremo it, a ne? user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......