|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
7.9.2010 10:57:47   
Mubi
izalina lepo da si se oglasla!! dobrodošla, pa piši večkrat! user posted image
samo zanima me, rekla si dve žlički kašice... v koliko vode? 1dcl? manj? več?
bom probala raje tko, ker dojim in bi mi blo lažje.... samo upam da bo sprejel...

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
7.9.2010 11:04:48   
izalina
Jaz dan 1 čajno žličko v 10ml vode....na začetku sem delala bolj redko, da se je navadila, zdaj dam bolj gosto. To v bistvu ni kašica v tistem steklenem lončku, ampak riževi kosmiči (kot čokolino) v škatli, imam jo od Holle. Dve žlički dam Zarji, itak nekaj ostane, ker je nemogoče naredit tako malo. Na začetku sem imela nekaj težav, ker ni znala jesti po žlički, tko da vztrajaj. Mi smo osvojili žlico v 2 dneh in tako zdaj sama odpre usta ko vidi žlico. Pa pričakuj, da se bo na začetku pačil in kremžil, saj gre za nov okus in rabi kakšen dan, da se na okus navadi.

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
7.9.2010 11:07:29   
Mubi
izalina res hvala tud za tvojo pomoč! bom dons začela prakticirat to. ja, imam to kašico v škatli.... ne vem pa točno kera firma, v merkatorju se kupi :) dobila sm za darilo.... Ja, moj tud ne vrjamem da bo znal že po žlički, mu bom kr tko s prstom dala, pa pol poliže/pocuza :) Žličke namreč še nism kupla, še morm :)

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
7.9.2010 11:08:11   
m_o_i
Mubi pri Nuku je opzaneceno takole: cucelj st.1 je do 6ih mesecev; znotraj te enke so pa luknjice oznacene z zapolnjenostjo krogca:tretjina krogca je polna pomeni najmanjso luknjico-za caj, polovica krogca je za mleko, kake druge pa pri enki se nisem vidla.
za starejse od 6 m so pa cuclji st. 2, na te se pa se ne spoznam  user posted image

za Avent pa vem samo to,da so oznacene s stevilkami-1 je za caj, 2 je za mleko; nimam pa pojma, kak je naprej...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
7.9.2010 11:17:15   
Mubi
ufff vidim, da se bom mogla v flaše še mal bolj podrobno poglobit, ker očitno ne vem še zadost user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
7.9.2010 12:02:04   
j.b.
Aninchy, na katerem kanalu pa je tale pop brio??? Jest bi ga tut gledala user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
7.9.2010 13:39:35   
nusi
živjo.

pri nas dežuje že cel dan, tko da ne moreva nikamor user posted image , tole prekladanje po stanovanju pa me res uničuje. Žiga spančka trenutno in to že 1,5 ure, kar je njegov dnevni rekord user posted image .

Kaj kej ve počenjate na take dneve, midva sva mal na igralni blazini, no sej to se kr sam zamoti, ampak js res nisem vajena doma čepet, upam, da ne bomo imeli preveč deževne jeseni in zime.

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
7.9.2010 13:44:56   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Aninchy, na katerem kanalu pa je tale pop brio??? Jest bi ga tut gledala

Mi mamo T2 in ga imamo na 45, kolegica ma pa kabelsko pa ga ima na 35 user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 7.9.2010 13:56:39 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
7.9.2010 13:52:42   
deveta
Mi pa imamo siol in ga imamo na 80. Sem tudi jaz včeraj gledala in če Aninchy ne bi napisala se mi še sanjalo ne bi da ta program obstajauser posted image user posted image . Pa sem šla lepo po vrsti in sem ga našla. Sem mislila da bo to na POP TV in me je čudilo ker je bil filem a so govorili da bo na popuser posted image user posted image user posted image . Pol pa preden sem rač ugasnila sem se par postov prebrala in glej ga zlomka Aninchy (hvala) me je razsvetlilauser posted image user posted image user posted image . Pa ne da sem strašna oboževalka teh šovov, me je pa zanimalo če katero poznam. Nisem si pa mislila da bodo že 15 letne punce tam. Jaz pri petnajstih še skoraj zase nisem vedlauser posted image user posted image user posted image . Bom pa najbrž gledala še naprej, zdaj me pa zanima kako bouser posted image . Aja Aninchy kaj to bo zdaj vsak ponedeljek?

Zdaj pa grem malo počivat, ker je tudi veronika zaspala. Sva bile pa danes na sprehodu z dežnikomuser posted image , ona pa v kengorujčku.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
7.9.2010 13:59:21   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: deveta
Bom pa najbrž gledala še naprej, zdaj me pa zanima kako bouser posted image . Aja Aninchy kaj to bo zdaj vsak ponedeljek?

Jap. Sej tud js nism vedla, pa sm vidla reklamo in je pisal ob ponedeljkih...user posted image

Pri nas tud dežuje, sem misla, da boma šla mal ven, ker je prej nehal, pa sm hotla vozek ven dat, je pa spet padal user posted image sicer mam tisto prevleko za dež, in zadnjič je prav užival, ko so se slišale kapljice in je spal ko top!user posted image To ma zgleda po mamiciuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 14:50:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1861
7.9.2010 17:06:12   
julka8
helou!

že dolgo se nisem nč javila, smo bli mal na dopustu na gorenjskem - je blo fajn, sam kr mal mraz zame user posted image user posted image

tko da mi niti ni ratal velik prebrat, k ste se spet kr razpisaleuser posted image user posted image user posted image
včer smo mel tretjo posvetovalnico; za seznam: zdej merimo 64,7 cm in tehtamo 7120 g! user posted image user posted image naslednji pregled pa je 7.10.. mel smo tut ceplenje in je bil spet pridenuser posted image
drgač je pa nam pediater reku naj kar počasi začnemo z uvajanjem GH, najprej naj sprobavamo pol pa nadomestimo en obrok. reku pa je naj začnemo s sadjem, pol zelenjava, pol pa meso - okol 6.mesca da že more jest meso. tko da se bomo počas kr lotli, najprej jabolka, hruške, breskve... - to kar zdej rasteuser posted image
drgač sm pa v tem času uspešno naredila 2 izpita!! user posted image user posted image user posted image user posted image sm čist veselauser posted image user posted image user posted image še 4 izpiti in diploma (no to bo še trajal, pa bo že)user posted image

sm vidla neki da ste se menile o naslednjih otrocih, js sm gruntala da bi bla fajna razlika tam nek med 2-3 leti med enim in drugim.. kake mate kej izkušnje mamice z več otroki?

gromska - ja, ko bom mela kej časa, sm ti tut js mela namen poslat porodno zgodbo..sicer bom vrjetn že okvirne smernice pozabla do takrat, tko da ko bom mela cajt ti javim na zsuser posted image

spanje - naš user posted image še kar lepo spi, tam okoli 8 ur ponoči vsaj, podnevi pa tko tko..pa se znajdem, ko mal zaspi, porihtam kar mam za porihtat al pa se učituser posted image

no to je zaenkrat to..letim ...
lep dan vsem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
7.9.2010 19:53:56   
m_o_i
mene oz. naju pa tole vreme prav nic ne moti-dezna prevleka gor in gremo na luftuser posted image  mal je sicer zoprno men s tistim parazolom vozicek potiskat-sploh, ce je treba prek kakega robnika-ampak se res ne pustim motit. mulcu pa tudi nekaj manjka, ce ne grreva nic ven. za pozimi pa samo upam, da ne bo prehudih zametov in da bova sla na kavico sedet.
aja, sedim vedno zunaj-mam ze stalno mizo v enem kaficu v centru mesta; Elias gleda listke in se na hudo pogovarja z njimiuser posted image  jaz pa lahko v miru kavo spijem-doma je ne morem...

bravo za izpiteuser posted image , super za cudovite dopusteuser posted image

porodo zgodbo z veseljem napisem, samo ne vem, kolk je aktualni urgentni carski rezuser posted image  sicer sem bla skoz prisotna in prisebna, tak da...gromska, povej ce jo spisem(pa to te hocem vprasat ze sto let-od takrat, ko si prilepla na forum; ampak ker nisem TAKOJ, sem pac pozabla)!

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
7.9.2010 19:57:08   
barvar
Čer! A mulci in mulke že spijo? user posted image Naš je po kopanju omagal, ati je v nočni, jaz pa spet ne vem kaj naj počnem???
Bom šla kar pod tuš, nekaj pojest, pol pa na kavč.
Gromska, tudi jaz te imam v mislih user posted image . Bo kmalu...
Pa lep večer vsem.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
7.9.2010 21:22:50   
bubolin
Ojlaaa čveke.

Samo na hitrco, me nekaj zanima: tiste ki hranite malčke po flaški, ali jo prekuhate po čisto vsakem obroku ali samo umijete user posted image user posted image user posted image

Aja, MOI a lahko še enkrat napišeš kako ti dodajaš tisto kašico v mleko (količinsko in pa katero) - bi šla za nazaj brat, pa nimam časa, moram še par stvari zrihtat predno se mali spet zbudi - danes ga kar nekaj matra, se skos zbuja in nekaj tuli user posted image

Paa paa

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
7.9.2010 21:49:22   
Sapin
Živjo!

A-T - Ja, moje malo srčece ima tale angelski poljub, ki naj bil bližnji žlahtnik štorkljinega ugriza na ustnici. Naj bi pa tale žilna sprememba izzvenela sama od sebe in pri Ajdi se mi zdi, da že malo zgineva in se robovi pomikajo navznoter. Bomo videli. Sem pripela še eno sliko. A se jo da videti, ali imam morda kaj narobe v nastavitvah?

Julka 8 - Jaz bi imela naslednjega mladička čez kako leto in pol, dve leti. Imam pa malo problema, kako preprečiti, da se ne bi prej kaj zgodilo, kot se je zgodilo pri Ajdi, ki je sicer zelo zaželjenouser posted image , vendar ne pretiroma načrtovano deteuser posted image .

Kontracepcija -  jaz še vedno študiram kaj naj. Sem pa našla nek pripomoček - cervikalno kapico, ve katera kaj o tem? Sem našla tudi en filmček in prvič v življenju videla, kako zgleda vagina od znotraj (pripeta povezava). user posted image

Teža itd - Moja ima ravno pravšnjo in tudi dolga je prav toliko kot mora biti, kar bo pediatrinja zihr potrdila na naslednji posvetovalnici. Če ne bi brala tega foruma, sploh ne bi vedela, da obstaja tudi napačna teža ... user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 22:35:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
7.9.2010 22:59:33   
m_o_i
gromska - dobisuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
7.9.2010 23:21:24   
kanarka

IZVIRNO SPOROČILO: julka8
sm vidla neki da ste se menile o naslednjih otrocih, js sm gruntala da bi bla fajna razlika tam nek med 2-3 leti med enim in drugim.. kake mate kej izkušnje mamice z več otroki?

Jaz imam razliko točno vmes (2,5 leti)user posted image . Meni je super, ker je ta večja že res odrasla in jo obožuje. Če bi razlika bila manjša, bi bilo zame težje. Tako pa je tavelika že precej samostojna in res veliko razume v primerjavi s parimi mesci nazaj. Ljubosumja HB ni bilo, le dodatno pozornost včasih zahteva, da vidi, če je še prva violina. Smo jo pa celih 9 mesecev že na to pripravljali. Če bi bila razlika manjša, bi bilo sicer na začetku težje, vendar bi se kasneje hitro skupaj začeli igrati. Če imaš koga, da ti pomaga...go for it. Ne meni se za razliko. Ko bo, pač bo.

Vprašanje: A nobena od vas ne razmišlja, da bi se moški zaščitu (vazektomija)? Sej ne vem, ali se to v Sloveniji sploh izvaja, ali pa so moški drugačni in jih kap, da jim to predlagate. Men se zdi pa dobra rešitev. Nisem ravno naklonjena kemiji. Priznam pa, da ostalih posegov pri ženskah ne poznam. In če so ravno tako zahtevni, zakaj se pa moški ne bi za spremembo zaščitu.

Lep pozdrav majčice.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
8.9.2010 8:45:43   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Vprašanje: A nobena od vas ne razmišlja, da bi se moški zaščitu (vazektomija)? Sej ne vem, ali se to v Sloveniji sploh izvaja, ali pa so moški drugačni in jih kap, da jim to predlagate. Men se zdi pa dobra rešitev. Nisem ravno naklonjena kemiji. Priznam pa, da ostalih posegov pri ženskah ne poznam. In če so ravno tako zahtevni, zakaj se pa moški ne bi za spremembo zaščitu.

Zamisli si, da pride do prepira in se par razide. Moški (od enih tukaj še zelooo mladi fantje) pa nima več možnosti, da si ustvari novo družino. Meni se ta varianta zdi egoistična.
Sicer pa si to isto lahko da narediti tudi ženska - to se mi zdi pametna varianta za tiste, ki so blizu 40. in trdno odločene, da ne bojo več imele otrok (mogoče zaradi kakšnih zdravstvenih težav).

Sicer pa sem mnenja, da je pri izbiri kontracepcije potrebno upoštevati pogostost spolnih odnosov. Tista, ki to počne vsak dan se bo gotovo zaščitila drugače kot tista, ki to počne enkrat na mesec.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 8.9.2010 8:50:08 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
8.9.2010 9:18:08   
nusi
Jutro user posted image

No, hvala za poučen video naše notranjosti user posted image .
kotracepcija - mamo kr lepo kondome, kombinirano s tehniko umika user posted image

Za čuda še ne dežuje, zato bom probala čimprej ven, samo da mali učke odpre. No in to je za enkrat to user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
8.9.2010 11:03:38   
Meemee
Pozdravljene.

Imam eno nujno vprašanje.
Naša pikica je zdaj nekaj časa prav lepo rumeno kakala in bil je lep gost kakec. Zadnje dni pa opažam, da je v plenički vse več rjave tekočine. Prejle pa sem jo previjala, ker se je ponovno pokakala (po dobre pol ure spet) in je med previjanjem izločila gosto rumeno zelo smrdečo sluz. Ali katera ve, kaj bi to lahko bilo. Me je kar strah.
Sicer imamo danes pediatrinjo in prvo cepljenje ampak to je šele ob 16ih. Do takrat me bo pa kar konec od skrbi user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
8.9.2010 11:42:29   
Anonimen
Zdravo punce, po dooooolgem času... ste me verjetno že pozabileuser posted image user posted image

Mi smo bili na morju (11 dni), bilo je super, 27 stopinj, Benjamn je užival, midva z možem pa tudi.

Začeli smo z uvajanjem GH, ker se s svetlobno hitrostjo približuje moj fax, pa ne vem koliko bom sploh lahko doma, koliko mi bodo upravičili (če sploh kaj) zaradi materinstvauser posted image Je pravi jedec, on bi pojedel že kar celo kašico, pa mu ne upam dati že cele, tako da se potem joka, in odklanja moje prsiuser posted image Kasneje se lepo doji...

Mene skrbi naslednja posvetovalnica, saj se je prejšnjič premalo zredil (le 490g) in je rekla, da če bo tokrat tudi tako, da bomo morali ukrepatuser posted image Sem mu že poskusila dati AM, pa je jokal kot dež, ko sem ga posilila, da je spil je pa vse zbruhal - cela štala. Sva bila potem samo na dojenju spet, no zdaj pa ga sračkava s temi kašicami.

Bodite lepo, vas redno berem, le potem se ne spravim kaj napisatuser posted image

Papa

(odgovor članu Meemee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
8.9.2010 11:46:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

živjo.

pri nas dežuje že cel dan, tko da ne moreva nikamor user posted image , tole prekladanje po stanovanju pa me res uničuje. Žiga spančka trenutno in to že 1,5 ure, kar je njegov dnevni rekord user posted image .

Kaj kej ve počenjate na take dneve, midva sva mal na igralni blazini, no sej to se kr sam zamoti, ampak js res nisem vajena doma čepet, upam, da ne bomo imeli preveč deževne jeseni in zime.

Lepo se imejte user posted image

Jaz ga cel dan vlačim po rokah, ker na igralni blazini noče bit več (max 5 minut), pa še zraven moram biti non-stop, ker se mi iz hrbta v sekundi obrne na trebuh in potem se začne dret, ker se še ne zna plazit in mu gre očitno to na živce. Fuuul se zabava pred ogledalom - se pogovarja sam s sabo z odsevom v ogledalu, potem prijemava različne stvari, pleševa itd.

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
8.9.2010 11:47:13   
m_o_i
meemee zna bit, da je kaka alergija. ce je mozno, spravi plenicko in jo pokazi pediatrinji
srecno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Torta za otrokov rojstni dan
ksenija12

Kje kupite torto za otrokov rojstni dan?

spečem jo sama,babica.. (39%)

v hipermarketih (E.Leclerc, Mercator) (5%)

slaščičarna (48%)

drugo (8%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!