|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
7.9.2010 19:48:31   
jona klara
čer......
sem ćist zdelana od  današnjega dne...
imela sem 8.30 uro za redni pregled, gotova bila 14.45, lačna, utrujena od čakanja in sedenja.IMELA TEST ZA CUKER, SPLOH NISEM VEDLA, DA BO, KER MI NISO NIČ REKLI,vse okej ker sem dočakala izvide.Potem pa ni bilo dr. ja v ambulanti, ker stavkajo ali nekaj temu podobnega, obe amb. brez dr. ob 10 ih je prišla ena sekundarijka, ki ni vedela nč kaj...dala me je na uz zaradi gibov, kjer sem čakala do 14.30, rekel dr, vse okej in da do 30 tedna ni panike če bo tako.potem se mi je pa že mudilo v MŠ, kje rsem bila do 17.30, hujše os službe.Čakala je tudi ena ki je imela krvavitev, niso je šlivili, bila je na vrsti za mano ob kakih treh popoldan, niti ležati je nso dali, kr grozno, upam, da se kmalu zmenijo in začnejo normalno delati.

_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
   RE: Decembrke 2010 II.del
7.9.2010 19:50:13   
jona klara
betricija- jaz sem na bolniški, kdaj pa prideš v celje?

_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
   RE: Decembrke 2010 II.del
7.9.2010 20:53:28   
birdy
Jona klara, pa ja to ni bilo v porodnišnici? Groza kaj se zdej dogaja, mogoče bom s tem komentarjem sprožla naval kritik, ampak jst mislm da zdravniki pa ne bi smel tkole srat. Kljub temu da jih spoštujem pa mislm da majo res malenkost preveč nadur in kar previsoke plače. Fora je pa v tem da bi lahko imeli samo večje število zdravnikov in bi bilo vse fajn. Ampak to se pa ne bo zgodilo, ker so omejitve za na medicinski faks čist previsoke in pridejo gor le najboljši v srednji šoli, ki pa grejo tja le zato ker je to pač medicina. Sem imela sošolko ki je imela precej dobre ocene (prav dobra) pa ni prišla gor, čeprov se je res matrala in vse. Mislm, pa kaj ma neka zgodovina ali geografija veze z medicino?
Smo se pa mal pogovarjal tud o tem in jst sem prepričana da ko bojo naši politiki ugotovil da tkole ne bo šlo bosta samo dve možne rešitve. Ali bomo šli nazaj na tisto kar je bilo, al pa bomo še več zdravnikov "uvažali". Torej bomo zaposlili ogromno tujcev, čeprav je pri nas brezposelnost hudo visoka.
Ajme, ajme, me prov skrbi. Sem tud včeraj v Lj. P opazila ogromno gužvo, to pa mislm da zato, ker očitno ambulanta za patološko nosečnost sploh ne laufa in vse delajo v sprejemni za tiste ki grejo rodit?

_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
   RE: Decembrke 2010 II.del
7.9.2010 21:23:08   
jona klara
birdy- to je bilo v celju v bolnišnici, ginek. ambulanta, ker mi nimamo extra stavbe porodnišnica, je pa eno in isto, tja naj bi šla rodit, ampak neevem če bom,,,

_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 8:42:04   
Frutiq
Kje ste čveke danes? Se vam ne ljubi v takem vremenu? Jaz sem po dveh dneh spet v službi. sem bila na negi, ker je imela tamala vneto uhouser posted image .

Sem vidla, da ste govorile o številkah oblekic... Jaz sem prvič kupila št 56 za iz porodnišnice, pa jo mala ni imela niti enkrat oblečeno. Dobro da sem imela s sabo rezervo št. 62user posted image . Je bila pa ob rojstvu velika 55 cm, tako da je vse odvisno od tega kako bo vaš user posted image velik, ko se rodi. Jaz sem štartala s št. 62, je pa dobro imet kakšno 56 v rezervi, za vsak slučaj, če bo škratek bolj majhenuser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 8:56:30   
jona klara
jutro!
moj naslednji pregled je 5.10- še ne vedo kako bodo delali, ure še nisem dobila.sem patudi jaz kupila večino 62št oblačil za malega princa.


_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 10:01:18   
kar_ena
Živjo!

Lep pozdrav vsem souser posted image user posted image ! res smo že daleč prišle, kar naenkrat bo december user posted image .

@Jona Klara - a to je bilo v Celju? Katastrofa! Zdaj me je pa postalo strah naslednjega ponedeljka, ko imam spet pregled. Že brez stavke si se lahk včasih kar dobr načakal :S. Sicer sem s svojo G zadovoljna, ampak mi gre pa res na živce to čakanje.
Kam pa hodiš v MŠ? A ni v P CE le dopoldan?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 10:01:33   
betricija
dobro jutro pupe
vidim, da so vas zdravniki čisto navdušili. me pa imamo novo temo za "nabijanje" strani, da dosežemo čimprej 200 user posted image .

najprej jona, v petek bom prišla v Celje. kdaj ne vem. najprej sem zmenjena z Katy, Špico in morda še nani v Ljubljani. ob 11.30. kolikor mi je znano, ima Katy cca 40min časa, ravno prav za eno toplo kavico v teh mrzlih dneh, potem pa šibam po mojega v službo in odrineva v Celje. se moreva samo zmenit kdo vozi. če vozim jaz bova v Celju tam do 13.30, če pa moj pa malo kasneje. sem se odločila, da se ne grem gužvat na sejem, bi se raje s tabo na kavici II dobila, če si za. samo povej, kje bi se dobile, če nimaš prevoza te pridem iskat?, za točen čas, pa je najbolje da mi pustiš gsm, pa te pokličem. komaj čakam, da se vidimo.
a tako je pri vas v Celju v P? ja saj jaz se tudi bojim, da se bo tole zdravstvo čisto sesulo. sem zadnjič mojo G vprašala-no bolj sestre kako bo sedaj po novem, pa je rekla, da za njih prav nič. da so že sedaj delale več in nadure in niso imele nič plačane. ji kar verjamem, glede na to, da je to ZD. v P je sigurno drugače. no jaz sem jo prosila, če mi lahko da zgodnjo uro (zihr je zihr) in sedaj sem na vrsti ob 7. imaš pa naslednji pregled ravno na sestrin RD. juhuuhuu.

no tkole pa še o zdravnikih. mene je včeraj šokiralo dejstvo, da kar naenkrat ni zdravnikov, pa da namesto 7 operacijskih sob, obratujeta samo 2 ali 3. ja haloooo, itak je ponavadi tako, da operacije potekajo večinoma v dopoldanskih časih in če je problem v pomanjkanju zdravnikov, naj se operacije izvajajo tudi v popoldanskem času. samo takrat so zdravniki večino dežurni. to me je tako razkurilo, ker poznam zdravnika, ki je bil pred leti med 10 najboljše plačanimi zdravniki v Sloveniji. v Žurnalu je bila objavljena lestvica s št. ur, št. dežurstev in št. ur pripravljenosti na domu. ko sem vse te ure pri temu dr. seštela, sem prišla do podatka, da mu na leto ostane 18 dni prostega časa. kako je potem mogoče, da je bil na morju 2 meseca skupaj?in te ure so bile brez dopusta, za kar je znano, da (odvisno od dr) imajo v povprečju 50 dni letnega dopusta. v glavnem, sedaj sem ugotovila, da tiste ure, ki si jih je veselo pisal kot pripravljenost na domu, so njemu predstavljale kot dopust. takrat je bil na morju. če je bila kakšna nujna zadeva je moral biti v 2 urah v Ljubljani. to se je pa zgodilo samo 1 v 10 letih.sem šokirana. ker moj mož je tudi dežuren za celo Ljubljano, če pride do izpada turbine, in da gospode ne bi pozimi v rit zebel, mora biti ponoči ali po dnevi v pol ure v Ljubljani, kar je skoraj nemogoče, priti iz čisto neznanega konca Kamnika  v Lj. v pol ure. komajda.
in potem so tukaj res študenti... naši sosedi sta ravno dokončali FM. ena za radiologa, druga mora samo še diplomo napisat za porod.babico. in je ta ki dela na sevanjih na onkologiji, dobila delo samo za določen čas 9m, ker je ženska. pa ful jih rabijo. če si moški, dobiš takoj za nedoločen čas, če si ženska, ti 2x podaljšajo. da ne govorim o njeni sestri, ki je 2 leti delala preko študenta v P, jo je porodničarka tako zaje....la, da je pustila delo v Ljubljani, se odselila na primorsko in bo po vsej verjetnosti delala v izolski porodnišnici. sramota pravim. in potem pravijo da ni kadra.sami ga ne želijo imeti. pač živimo v Sloveniji, ki je znana po fouš ljudeh. pri nas v podjetju je tudi tako, da jih gre konec leta veliko v penzijo, sploh v enem oddelku že sedaj primanjkuje ljudi. in namesto, da bi vzeli mlade brezposelne vsaj 2 leti predno gredo ljudje v penzijo, jih raje ne, ker jih ta ki bo šel v penzijo ne bo nič naučil, ker njegovega znanja ne bo nihče podedoval...sramota. plače so pa itak na podnu, v primerjavi z drugimi hčerinskimi podjetji...ampak to je pa že druga zgodba..


jejhata sem se razpričala. če ste obupale brat, kratek povzetek; upajmo, da rodimo zdravega otroka.to je naša prva skrb.

uživajte v meglenem dnevu. neki se hoče že sonček kazat. kar naj, mene dež ni pustil spati od 3h zjutraj
pa pa

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 10:18:02   
Arwenko
betricija, nekako tako kot si napisala...oni imajo moč pogajanja samo tako dolgo, dokler jih je premalo...

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 10:29:30   
BabyKitty
Punce škoda se obremenjevat z zdravniki ipd. ker je čisto vsaka stvar v tej državi skregana z logiko... ljudje namesto, da bi se greli na Dobu so v parlamentu ali pa vodijo mesta, državo... Mediji stalno manipulirajo z nami ipd... skratka najbolje je odklopit, ker če ne lahko prideš do živčnega zloma... sploh pa zdej k smo user posted image se mormo pazit, da se ne živciramo po nepotrebnem ampak smo samo srečne in vesele user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 10:51:05   
dangermouse
Punce, ne se razburjat... verjetno ne bomo kaj dost spremenile, tud če se na glavo obrnemo user posted image
Drugače pa če ima katera težave z otekanjem nog, sem našla res odlično rešitev - ročna limfna drenaža - meni je maser iz obeh nog (ki so ble res kot od slonice) spravil 2kg vode... ki sem jo polulala v naslednjih 24 urah. Prej sem že mislila, da sem obsojena na to vodenost in okornost nog do konca user posted image , zdaj pa se počutim čisto lahka v noge in sem ful navdušena. Menda se da pri zdravniku dobit terapije z limfno drenažo, tako da je vse skupaj zastonj (oz. prek zdr. zavarovalnice, ki nas itak redno obira do kosti). V glavnem zelo priporočam, menda nima stranskih učinkov za otročka, ker se prek limfnega sistema odvečna voda izloči v mehur.

Drugače pa za seznam imamo naslednji pregled 1.10., cuker test pa smo opravili ok z 7,2 (od 7,9), sem pa dobila železo v tabletkah Retafer, ker je bila moja vrednost 103 (najnižja dovoljena je pa 105).

Lepo se imejte punce... mi smo se prejšnji srečno vrnili iz Turčije, kjer je blo fantastično vreme (32 stopinj) in super navijaško vzdušje (4000 Slovencev v zelenih dresih). Držimo pesti, da danes tud zmagajo! Uživajte souser posted image !

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 11:41:00   
mag3
OJla.

Zdaj sem gledala katalog od Leclerca, mislim, da velja od danes in imajo za user posted image  čist vse kar rabiš, od opreme, do oblekc, dud, kozmetike, ...... in to po ugodnih cenah,če katero zanima. Npr. prenosna posteljica 23€.

Saj vprašanje kakšna je kvaliteta, ampak za pogledat je. user posted image




< Sporočilo je popravil mag3 -- 8.9.2010 11:42:02 >

(odgovor članu dangermouse)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 11:56:56   
obcinarka
ja čav... čak mal a ti si iz celja????????????????'..... hmmmm jaz tud predvidevam da bom šla tja rodit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 12:50:48   
DeVilla
Punce, mal mislite name, čez pol ure izvem izvide za cukrov test. Včeraj je bil po 50 gr testu cukr previsok, pa sem mogla danes delat tadolg 3-urni test (100 gramski). user posted image  Bljak, kljub eni celi limoni je bil tisti zvarek ogaben...

_____________________________

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 13:01:18   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: mag3

OJla.

Zdaj sem gledala katalog od Leclerca, mislim, da velja od danes in imajo za user posted image  čist vse kar rabiš, od opreme, do oblekc, dud, kozmetike, ...... in to po ugodnih cenah,če katero zanima. Npr. prenosna posteljica 23€.

Saj vprašanje kakšna je kvaliteta, ampak za pogledat je. user posted image





Kar se tiče cunj sem bila jst z vsem ful zadovoljna. Samo pazite pri številkah, nekateri modeli so taki da recimo za 9 mesecev ni 74 ampak mislim da 71. Pa namest 56 je 54, pa 60 namest 62 pa tko. To mal poglejte...

_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 13:19:43   
obcinarka
oooooooooooo mene je tega strah ta dolgega, ker.......... se mi že rola če zjutri do osme neki ne pojem... bomo vidli mam v pondelk test
držim pesti za ok rezultate, pol pa leti po čokoladoooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 13:41:53   
betricija
tudi jaz bom šla po nakupe v Leclerck.
birdy hvala za opozorilo. jaz sem zadnjič gledala eno debelo jopco s kapuco samo je bila kao za 6 mesecev, pa se meni ni zdela tako velika. zdaj vem da jo bom kar vzela.
glede prenosne posteljice, sem jo jaz sošolcu kupila ravno v Leclercku, pa sta oba otroka prevale notr delala. mislim, da sta jo imela vsaj 4 leta. pa je bila takrat okol 10000sit. okol 25€. je pa fajn zadeva ta prenosna posteljca. jaz edino iščem tako,ki ima še ročaje na vsaki strani, da se bo lahko otrok prijel in dvignil na noge, ko bo čas prišel. te se pa malce dražje.so pa bomba sploh za na morje.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 13:51:38   
DeVilla
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

oooooooooooo mene je tega strah ta dolgega, ker.......... se mi že rola če zjutri do osme neki ne pojem... bomo vidli mam v pondelk test
držim pesti za ok rezultate, pol pa leti po čokoladoooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image


Mene je pa tolk cukr nafutral dons, da mi je v želodcu začel krulit šele, ko sem že odhajala domov. user posted image  Aja, pa more vrednosti so bile prevelike, tako da sem dobila napotnico za v Lj za Polikliniko... Moram poklicat v torek, da se zmenim z dr. Tomažičevo, če me bo hotla še imet...

_____________________________

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 14:00:16   
betricija
meni je bil pa ta kratki cukr test prav dobr, ker sem bila lačna in dva dni sem pazila kaj sem jedla, tako da sem z veseljem popila tisti sladkor. sem mislila, da bo bolj sladkano. no očitno je meni cukr takrat padel. rezultat je bil v redu. se mi je pa potem malce vrtelo v glavi. sem si pa zvečer takoj eno tortico privoščila. še zadnjič, sem takrat rekla.če bi bilo slučajno kaj narobe...pa ni bilouser posted image . naj vas ne bo strah tega testa. no tist na polikliniki je pa druga pesem. a kar se mora, se naredi.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 14:08:36   
n a n i
Mene pa jutri caka cukr test. Upam, da ne bom vsega izbruhala. Ker se vedno obcasno bruham, predvsem zjutraj mi je ful slabo, ce nimam svoje rutine. DeVilla upam, da dobis na polikliniki zeljeno dr. In da normaliziras sladkor z dieto. mi je pa ze par noseck, ki so imele sladkorno reklo, da je v BTCju v zvezdi na voljo en sladoled, ki  ne zviza cukra :) za probat je, ce katera ne zdrzi brez cukra. jaz bom v primeru sladkorne redna gostja tam.


Danes sem imela spet okulista. Moja je zgleda sla na porodnisko, pa sem mela enga tipa. Neprijazen, da kar res ni. Je pa rekel, da CR ne bo potreben in da ne rabim vec priti nazaj. Hmmm, kaj me je zmotilo je to, da sem ze 2 meseca od 4 dr poslusala, da morajo spremljat moje krvavitve in strdke v ocesu in se bodo tik pred porodom odlocili kako in kaj, ker se te krvavitve in strdki dnevno spreminjajo. Sedaj pa vedi. Najboljse, da grem se samoplacnisko po drugo mnenje. Kaj menite?

uzivajte v dezju. jaz se pogresam soncek.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 14:27:57   
betricija
joj nani, če je to res, da je z očmi vse ok, sem tolk vesela zate. bi pa jaz na tvojem mestu še enkrat šla do tiste zdravnice, ki te je do sedaj spremljala. pa naj ona še enkrat pregleda. ali pa se naroči v kakšnem ZD, napotnico dobiš pa pri svojem zdravniku, zakaj bi plačala. res pojdi še na eno mnenje, škodovat ti nima kaj, časa je še kar nekaj, pa še pomirjena boš. a tebi tudi dajo kapljice v oči ko imaš pregled?meni so zadnjič dali, sem bila taka kot narkotik. sem se direkt peljala domov ker če bi me policaj ustavil in vidil moje zenice, bi šla takoj na odvzem krviuser posted image .
srečno jutri pri cukr testu

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 14:42:01   
n a n i
Tiste zdravnice kaksno leto ne bo, ker je zgleda ze na porodniski oz bolniski.

Napotnice ni problem dobiti, je pa problem dobiti pod nujno, ker sedaj nisem vec nujna. In kamorkoli klicem, bi me sprejeli sele drugo leto. Na OK pa sem bila danes v urgentni ambulanti in so me kar tam vodili vsak mesec, sedaj pa se ne morem narociti, ker mi je na izvid napisal, da sem koncala pri njih. No edino seveda, ce bi se mi ful poslabsalo spet, kar pa si ne zelim. Raje dam tistih 80 EUR za pregled in smo ok.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 14:48:17   
zaljubljena23
Devilla, dobrodošla v mojem klubuuser posted image user posted image , pa da ne bo pomote, nobeni tega ne privoščim...Mah, sploh več ne vem kaj naj jem, karkoli pojem, nabije cuker..Jao...Sem že čist obupala nad tem..Na samih lahkih navadnih jogurtih, kruhu, solati in ''borovem'' mesu pa tudi ne morem živeti...Me na čase prav stiska kako vse tole vpliva na našo malo pikico...Da vam o kg ne govorim, sem že na -6kg...Bom videla kaj bo jutri rekla, mam kontrolo...

Za vozek smo tudi pokukali, pa žal ne bo nič s tem 30% popustom...Jih nimajo nič na zalogi, razen razstavljene modele oziroma kateri drugi vozek od PP...

Lelerca pa sem jaz že v ponedeljek pokukala in prekontrolirala..Bova šla po tisto posteljico...Da jo bo imel naš mali škratek pri babici in dedku...Pa cotike so tudi lubane...


< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 8.9.2010 14:51:07 >


_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 14:52:22   
n a n i
Zaljubljena 23 bebica si vzame kar rabi. Tako so meni razlicni dr pravili, ko sem prvih 6 mesecev izbruhala skoraj vse in hujsala. Sicer pa bos videla kaj ti bodo jutri rekli. Koliko poznam punce z NS so vse ful neki shujsale ob tej dieti. A polno zrnate testenine pa ne smes jesti, da bi te malo poredile?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
   RE: Decembrke 2010 II.del
8.9.2010 14:55:32   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Devilla, dobrodošla v mojem klubuuser posted image user posted image , pa da ne bo pomote, nobeni tega ne privoščim...Mah, sploh več ne vem kaj naj jem, karkoli pojem, nabije cuker..Jao...Sem že čist obupala nad tem..Na samih lahkih navadnih jogurtih, kruhu, solati in ''borovem'' mesu pa tudi ne morem živeti...Me na čase prav stiska kako vse tole vpliva na našo malo pikico...Da vam o kg ne govorim, sem že na -6kg...Bom videla kaj bo jutri rekla, mam kontrolo...

Za vozek smo tudi pokukali, pa žal ne bo nič s tem 30% popustom...Jih nimajo nič na zalogi, razen razstavljene modele oziroma kateri drugi vozek od PP...

Lelerca pa sem jaz že v ponedeljek pokukala in prekontrolirala..Bova šla po tisto posteljico...Da jo bo imel naš mali škratek pri babici in dedku...Pa cotike so tudi lubane...



zaljubljena...ena izmed septembrk, ki je rodila pred kakšnim tednom, je na podlagi te diete zaradi sladkorja, v nosečnosti shujšala skoraj 30kg, pa je z bebiko vse super, sladkor je pomembnejši kot kilogrami, sploh pri nas, ki imamo že kar precej zaloge, tako da se ne sikirat čisto nič prosim user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




krst in verouk
googica

ali boste krstili svoje otročke, bodo hodili tudi k verouku? prosila bi tudi za kometar, zakaj tako... hvala, lp :)

da, oboje (41%)

samo krst, potem bomo videli (19%)

samo krst (4%)

ko bo starejši se bo sam odločil (14%)

ne (22%)


Število vseh glasov: 1229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!