|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako pa kaj alkohol?
7.9.2010 10:38:45   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra_26
Marsikateri človek se ne zaveda, kaj lahko alkohol povzroči. Zato tisti ki pijete, pijet po pameti, če že morete.Da pa se brez alkohola tudi preživeti.

Jaz se zavedam, kaj alkohol lahko povzroči. Če že ne zaradi česa drugega, pa, kot prvo, zato, ker je bil partner moje mame alkoholik (ob določenih njegovih dejanjih niti zavijanje z očmi ni dovolj), kot drugo pa zato, ker je moja najboljša prijateljica umrla v prometni nesreči (jaz sem preživela), ki jo je povzročil pijan voznik (napihal je 1,98).

Ne morem trditi, da vedno pijem po pameti. Ker ne. Pijem pa nekako po zdravi kmečki logiki. Konkretnega over-dose pri meni še ni bilo (over-dose zame pomeni, da človek napol nezavesten pade dol ali da ga celo odvlečejo na urgenco), enkrat na letni čas pa spijem dovolj, da sem trapasta (no - da sem še bolj trapasta, kot takrat, ko sem trezna user posted image ). Posledično tudi znam narediti kakšno traparijo, ampak do sedaj ni bilo še nič nerešljivega.

Nikdar se ne napijem vpričo otrok in nikdar se še nisem usedla za volan, četudi sem imela v sebi samo požirek piva. Pridno uporabljam taksi in lastne noge (odvisno od situacije). Prav tako svojemu g. Možu ne dovoljujem vožnje, ko spije več, kakor eno pivo (eno pivo pri njegovi višini, teži in splošni telesni konstituciji učinkuje približno enako, kakor kozarec soka), na srečo pa je tudi sam dovolj pri zdravi pameti, da na kaj takšnega ne pomisli. Kombinacije zdravil in alkohola ne prakticiram - razen enkrat, ko sem pozabila, da sem predtem požrla dva Nalgesina.

Alkohol pri nas doma je in se ga pred otrokoma ne skriva.

(odgovor članu Sandra_26)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.9.2010 11:46:11   
m_o_i
ze lep cas ne konzumiram tovrstnih pijac-enostavno zato, ker lahko prav lepo shajam tudi brez njega. no ja, koncerti big foot mame pred leti niso minili brez pijace, tudi siddhartinih nekaj ne-potem pa sem ugotovila, da mi je noro tudi brez tega.

in malo manj lep cas se obiskom ne opravicujem vec, da ga ne morem ponudituser posted image

ce cesa ne prenesem, je clovek pod gasomuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.9.2010 11:51:07   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Da se ne bo debatirali samo o tem, kako je kdo dober ali slab, ker kadi ali ne kadi...

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: a@n@
Nihče se pa ne zgraža, ko mame pijejo alkohol pred otroci.Pa ne samo pijejo, opijajo se. Pa takih mam je veliko, preverjeno.user posted image  

to bo naslov naslednje tebe-piti na balkonu al v dnevni sobi

Vprašanja so torej kar jasna...

- ali pijete alkohol ali ne?
- zakaj ja in zakaj ne?
- če ga ne pijete - kako ga tolerirate pri drugih (in kdaj)?
- če ga pijete - kje in koliko in kdaj?

Alkohola ne pijem. Zakaj? Ker sem vse kar me je"zanimalo" v zvezi z njim sprobala v srednji šoli;in seveda vsega bruhanja ki spada zraven.
Zmerno pitje pri drugih toleriram, mi pa grejo pijani ljudje in pijančki hudo na živce.
No, da ne bom en sam velik angelček. Kake 5x na leto si privoščim kak Band. Ice...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.9.2010 12:10:55   
ajsek
Kerensa, ti moraš res ogromno alkohola požret, ker očitno praktično sama vzdržuješ slovensko povprečje porabe 9,9 litrov čistega alkohola na leto. Sicer pa sami abstinenti povsod naokrog user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.9.2010 12:29:19   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Če spijem pivo, s tem v kri mojega otroka ne pride niti kapljica alkohola. Za nikotin od tvojega cigareta se pa to ne da ravno rečt, tako da to dvoje ni enaka stvar. Če bi pa pijan vozil, je pa druga stvar.

I agree

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.9.2010 12:29:22   
ronja
- ali pijete alkohol ali ne?

Ne.
- zakaj ja in zakaj ne?

Ker mi ni všeč - v prvi vrsti vonj - nekaj kar mi smrdi, težko pogoltnem, če ni res nujno treba (kako zdravilo kdaj).
Poizkusila sem enkrat 1 dl piva in enkrat 0,25 dl vina (ob različnih priložnostih) in nobenkrat mi ni bilo všeč. Prijatelji pravijo, da sem dovolj nora brez alkota, da ga ne rabimuser posted image . Na maturancu smo skakali iz nekih visokih skal in so mi na koncu fantje prišli čestitat - meni ni bilo jasno: saj so tudi oni skočili! Pa so rekli: ja, samo ti si bila edina treznauser posted image .
Ne vidim nič dobrega, zakaj bi morala to pit in ker mi okus ni všeč, ne vem, zakaj bi se silila. Gosti sok je pa super!
Rum v tortah (namočiš s sokom od kompota, kamor daš 1 žlico ruma), recimo mi je pa všeč - verjetno zato, ker večina alkohola izhlapi in ostane večinoma samo aroma. Vseeno za otroke delam sladice brez alkohola.
- če ga ne pijete - kako ga tolerirate pri drugih (in kdaj)?

Če se ga prijatelji napijejo, nimam nič proti. Če bi lubi večkrat kozlal po celem stanovanju, bi imela proti. Ko je brat (večkrat) kozlal, nisem imela proti , me je pa malo skrbelo zanj, da svojih problemov ne rešuje na pravi način in sem mu poizkušala pomagat.Pri bratu sem bila zelo tolerantna, ker je bil najstnik, ni imel familije, takrat me tudi pri lubiju ne bi toliko motilo, itak ne bi jaz pucala;), čeprav me res niso nikoli privlačili fantje, ki so se na veliko nalivali ali hvalili s tem, koliko so popili... Nekak se mi je vedno zdelo, da če je to tisto, kar imajo o sebi za povedat oz. za pohvalit, potem že ne morejo bit ne vem kajuser posted image .

Lubi spije kdaj kako pivo, vendar se skoraj nikoli ne napije (ni navajen, zato se vedno ustavi pri 2 pivih, ne zaradi mene, ker mene itak takrat navadno ni zraven, ampak ker njemu ni za bit ves mačkast naslednji dan). Nimam nič proti, če spije pivo, ko mu zapaše, bi se pa vprašala, kaj je narobe, če bi mu zapasalo vsak dan. Vsakodnevno uživanje alkohola mi ni, pa tuid če je malo. Vem, da to ne škoduje telesu, dokler je v malih količinah, vendar mene tu bolj skrbi psiha. Ne maram občutka, da se brez nečesa pa ne da. Zato tudi ne bi tolerirala, da bi se napil vsakič, ko bi se šel zabavat. Všeč mi je, da se zna zabavat brez alkohola. In všeč mi je, da mi ni treba bit policaj: da vem, da pijan ne bo vozil, pa da se glede alkohola kar strinjava. Obema se tudi zdi brezveze zapravljat za alko, ki nama ni všeč, če si lahko privoščiva nekaj, kar nama je.

Sem pa zelo proti alkoholu na cestah;sem imela tudi zelo boleče in dolgotrajne izkušnje s tem, da nekdo tega ni upošteval. Tistemu fantu nisem zamerila, ker se je sam čisto dovolj sekiral, sem pa proti temu, da vozijo ljudje pijani in če sem zraven, potem navadno jaz vozim, ker itak ne pijem (zato so me meli prijatelji zelo radi, hehe;).

Na živce mi grejo samo tisti, ki ti težijo, ko naročiš nekaj brezalkoholnega. Mene so v službi in družbi čisto sprejeli, da pač ne pijem, zdaj tudi nisem več edina; njemu včasih še malo težijo, če naroči gosti sok, ampak gre na boljše. (ženskam je to lažje, se mi zdi).

Največji "problem" alkoholnih pijač pri nama je to, da mi je zanimivo delat koktejle, pa ni veliko brezalkoholnih, hehe.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.9.2010 13:12:15   
krtačka

Če spijem pivo, s tem v kri mojega otroka ne pride niti kapljica alkohola. Za nikotin od tvojega cigareta se pa to ne da ravno rečt, tako da to dvoje ni enaka stvar. Če bi pa pijan vozil, je pa druga stvar.

user posted image user posted image user posted image

Alkohol pijem občasno, cca enkrat mesečno pivo z limono. Pijana sem bila kot najstnica cca. 10 krat (za 18. rojstni dan, maturantski izlet in še nekaj čagic). Pred otrokom še zaenkrat nism pila alkohola, ni še bilo takšne situacije. Bi pa tudi pred njim brez problema spila kakšno pivo.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.9.2010 14:01:14   
anabanana
Majku milu kakšni svetniki na tem forumi, svaka čast user posted image

Kalbo in Kerensa; če kdaj priletita do Kopra (pa ni treba skupaj) gremo na pivo/vodko. Jaz sem vama edina šansa, ker VSI OSTALI abstinirajo.

user posted image user posted image user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu krtačka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.9.2010 14:09:16   
kalbo
Samo če zrihtaš prevoz ali prenočišče.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.9.2010 14:46:19   
barni
V globalu ne pijem alkohola in moram rečt, da imam kar probleme zarad tega. Ker me v družbi in v službi na zabavah redno posiljujejo z alkoholnimi pijačami. Vsem je totalno čudno, da za novo leto ne nazdravim s šampanjcem (ki mi je resnično zanič) in da na večerjah ne spijem nikoli kozarca vina (ker to je menda pa res največi užitek spiti kozarec dobrega vina).

Meni okus alkohola ne ustreza. Imam rada kuhano vino, če je notri veliko vanilin sladkorja, veliko vode in čisto čisto malo vina. In rada imam teranov liker, če je notri veliko pomaranče in čisto malo vina. Pač to delam sama doma, če se mi slučajno kdaj zalušta, samo je to redko redko redko.

Pivo mi je ogabno, spijem kvečjemu sedaj neko pivo z grejpfutom (1 dcl pri pri mojemu). Žgane pijače so mi fuj in fej okusa. Edino kak Breezer bi še šel po grlu, samo da ne bi bilo čutiti akohola.

Moj dragec naj ne bi pil NIČ. Zdravstveni razlogi. Tega se načeloma drži, poleti je spil morda dve pivi in kozarec vina.

Meni osebno ni všeč, da se pije pred otroci alkohol. Kaj vem, pač mi ni. In se tega držim, če je možno. Drugim ne morem govoriti kaj naj delajo, zato jih s tem ne sekiram.

Navadno sem bila v družbi velikokrat edina trezna. Je bilo dostikrat smešno gledati, kaj vse folk počne, ko je pijan, dostikrat pa sem se precej dolgočasila, ker so bili milorečeno pomilovanja vredni. Marsikdo je naredil kakšno hudo neumnost, ki jo je potem krepko obžaloval. Ali pa so padle besede, ki sicer ne bi.

Tako da...meni alkohol generalno pač ni. Enim pa je. Različni smo. Za naše dete me je pa že zdaj strah, kaj bodo pogruntali ko bo v puberteti. Včasih se tolaćimo, da če bodo "samo" na lakotu, da bo kr ok user posted image  Kam gre ta svet.......

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.9.2010 15:11:24   
krauca
najprej takole: alkoholikov ne prenašam. jih imamo v družini. je pa razlika med alkoholizmom in občasnim uživanjem (dobesedno) alkohola.jaz ob kosilu/večerji (pred nosečnostjo tudi vsak dan; zdaj pa res občasno 1x na mesec - malo za kri) rada spijem kozarec terana ali refoška ... ali pa zvečer ob fuzbalu in kokicah kako pivo (trenutno je to zamenjalo brezalkoholno pivo) .... včasih si z možem privoščiva tudi čisto private tequila party (trenutno ne). to je parkrat na leto. in to vse fajn paše. sin me vidi ob pitju kozarca vina ob kosilu/večerji. iz tega ne delamo drame. in se ga tudi ne natolčemo. gre za "gušt".
ko vozim ne pijem.
so pa učinki alkoholizma res razdiralni. ne cesti, v družini ... katastrofa. in v sloveniji tako zelo razširjeni.
user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.9.2010 15:16:58   
krauca
... in še glede toleriranja pitja alkohola pri drugih:
1. zmerno (beri zgoraj) - nimam problema
2. pretiravanje - če mu/ji udari na veselo - nimam problema, dokler se ne vsedejo za volan
                       - če mu/ji udari na teženje - ne prenašam.
3. pitje alkoholikov - totalno ne prenašam. postanem čisto živčna, jih ignoriram in se odstranim kolikor hitro je mogoče.

(odgovor članu krauca)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.9.2010 15:22:43   
Teyla
Da še jaz dodam svoj del k "svetnikom" tega foruma. user posted image

Sama pijem alkohol zelo redko. Torej ja in ne-nisem pa popolni abstinent.

Pijem ga ne, ker mi okus ni všeč-pa sem probala že vse po vrsti. Ob vinu, pivu in šampanjcu se kar stresem, ko naredim požirek. So mi pa dobri kaki koktajli, ampak jih ni veliko-ker imam rada take "švoh".

Alkohol se mi je zameril že v rani mladosti, ker je oče alkoholik, in je to našo družino hudo zaznamovalo (in jo še vedno). Pil je že pred poroko in zadeva se samo stopnjuje. Ne bom nikoli pozabila kako me je bilo strah, ko je prišel pijan domov, da ne bo kaj narobe, kar bi povzorčilo kakšen izbruh. V svoji četrt stoletja stari zgodovini lahko naštejem dve darili, ki sem ju dobila od njega - 1x za rd in enkrat za novo leto. Pa me zadeva niti ne moti, ker sem si vedno zaželela nekaj, kar se ne da kupiti- da bi prenehal piti. No, tega "darila" nisem nikoli dobila.
Pri drugih ljudeh me alkohol ne moti, me pa motijo vsi, ki pijejo zato, ker se drugače ne znajo zabavati. V družbi so me tudi večkrat silili in ko najbolj inteligenten odgovor z njihove strani na moj "izgovor" da ne pijem, ker mi okus ni všeč, je bil "Saj se ne pije zaradi okusa". To mi je totalno mimo. Smisel je torej nacejanje in afterefekt. user posted image   Ne motijo me kolegi, ki pijejo, motijo pa me, ko so pijani. Ko bi nekateri vedeli kako patetični izgledajo takrat, ko so v stanju, bi se mogoče, ampak čisto mogoče, malce zamislili nad sabo. Verjetnost je pa verjetno majhna.

Moj partner ga prav tako ne pije - iz podobnih razlogov. Nobeden od naju tudi še ni bil nalit in želje tudi nimava. Sama sicer alkohol dobro nosim (verjetno dobri geni al kaj), pijana pa še nisem bila nikoli. Je pa res, da moj včasih proba kako pivo v tujini (reicmo angleško in podobno lokalno), ampak mu ne branim (zakaj mu pa bi? user posted image ), ker vem, da ga zanima okus in primerjava "znanega" piva z našim.
Da ne bo pomote, alkohola se ne bojiva, ampak ga enostavno ne konzumirava. Pri otrocih bo zadeva vzgojna. Alkohola jim ne mislim prepovedovati (ali naj jih dam na vrvico?), ampak se z njimi odkrito pogovarjati o posledicah in morda razložiti mojo zgodbo, da bi mogoče razumeli, da je alkohol strup in zelo huda droga.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.9.2010 15:23:39   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: ajsek
Kerensa, ti moraš res ogromno alkohola požret, ker očitno praktično sama vzdržuješ slovensko povprečje porabe 9,9 litrov čistega alkohola na leto. Sicer pa sami abstinenti povsod naokrog user posted image

Ouje, to pa user posted image ... vse tiste RR-ovke, ki so kdaj pile z mano, ti lahko potrdijo, da sem po treh vodkah (3x po 0,3 in ne 3 litri user posted image ) že fertik. Aja, čakaj... tiste, ki so kdaj pile z mano, se najbrž ne bodo javile. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana
Kalbo in Kerensa; če kdaj priletita do Kopra (pa ni treba skupaj) gremo na pivo/vodko. Jaz sem vama edina šansa, ker VSI OSTALI abstinirajo.

Mislim, da ne bova prišla skupaj, ker bi revež v tem primeru že po poti crknil od mojega dima. user posted image

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.9.2010 15:41:23   
Greenie

Točno tako.

Sama alkohol pijem občasno. Če gremo s puncami kdaj vn ali pa poleti kak Radler zvečer na balkonu.
Alkohol toleriram, če se ga pije v mejah normale (kar je lahko npr. 2× letno do daske ali 2× tedensko kozarček vina) in če tisti, ki pije ne vozi. Lubi gre tudi kdaj pa kdaj ven s prijatelji in pride domov nacukan in me to ne moti, ker doma pa nikoli ne pije nič. Bi me pa motilo, če bi se ga napil npr. vsak teden, kar je za mojo toleranco že preveč.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.9.2010 15:46:47   
pety78
Kak bandidos ICE vedno tekne, sploh ob večerih v družbi sosede. user posted image
Drugače pa mam ful rada borovničke iz borovničevca, ampak samo sadje pojem, alkohola pa ne spijem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.9.2010 16:35:55   
ronja
Majku milu kakšni svetniki na tem forumi, svaka čast user posted image

pa kaj moraš bit svetnik, da ne piješ alkohola? Če mi nekaj ni všeč, se mi temu ni treba odrekat - edino čemur se moram odrečt je sledenju čredi, da bi pila, ker pač to delajo vsi, čeprav mi ni všeč - to pa tudi ni tako zelo težko, da bi bilo ravno za svetništvouser posted image .

Ne vem zakaj moraš bit takoj svetnik, če pač ne piješ, ne kadiš in se ne drogiraš? Saj delam druge neumnosti, nič batuser posted image

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 42
7.9.2010 17:25:29   
aprilčica07
Podpis pod pety78 (ne znam citiratuser posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 43
7.9.2010 17:30:28   
Kerensa*
Tudi moj podpis pod Pety, kar se borovničk tiče user posted image - ampak jaz borovničke pustim, ostalo pa spijem. user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 44
7.9.2010 17:36:06   
Anonimen
Ja, vedno, ko mi zadiši, ga pijem, če je doma.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
7.9.2010 18:02:58   
Anonimen

Zanima me... hmmm, kako naj rečem?... moralni vidik konzumiranja alkohola pred otrokom (kakšen vzor s tem dajemo starši otrokom, kakšne so splošne posledice pitja in tudi potencialne na otroka).

Konkretno - pred otrokom ne skrivam alkohola, niti pod razno. Ker če mi zadiši kozarec rdečega vina, ne bom čakala, da ga otrok spat, da ga bom lahko spila. Ponudim tudi njej, če bi namočila jezik user posted image  - pa ji ni všeč. Tudi prav, zaenkrat.

Meni se celo zdi pomembno, da otroka kulture pitja alkohola naučimo doma.
Ker če se tega ne bo naučil doma, je velika verjetnost, da se bo naučil nekje zunaj, ob prvi priliki - naučil nekulture.

Sicer pa - najhujše alkoholičarke (ženske!), so tiste, ki skrivaj pijejo doma in nikoli v družbi. Vse, ki jih poznam, sicer ne kadijo user posted image  in tudi vestno pridelujejo bio zelenjavo na domačem vrtu...ampak, njihov zaripli obraz pove vse.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
7.9.2010 18:41:57   
Shorty_

IZVIRNO SPOROČILO: ajsek

Ouje, to pa user posted image ... vse tiste RR-ovke, ki so kdaj pile z mano, ti lahko potrdijo, da sem po treh vodkah (3x po 0,3 in ne 3 litri user posted image ) že fertik. Aja, čakaj... tiste, ki so kdaj pile z mano, se najbrž ne bodo javile. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Mislim, da ne bova prišla skupaj, ker bi revež v tem primeru že po poti crknil od mojega dima. user posted image

noče me spomin ne vara je bilo praznovanje mojega RD, malo bolj prestro kot tri vodke, jz sem bila pa tudi lepo v rožicah. Pijem občasno, večinoma vedno smile-a, žgano pijačo večinoma ne, 2x do sedaj sem pila slamerje, tako da ko pijem spijem pivo, max 3 smile, saj Kerensa ve kako hitro se mojih slabih 50 kg prime alkouser posted image
pred otrokom spijem poleti na pikniku pivo, mož tudi pbčasno kako pivo nekej 5x letno, ali pa malibu kolo

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
7.9.2010 18:45:53   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR
če me spomin ne vara je bilo praznovanje mojega RD, malo bolj prestro kot tri vodke

Malo bolj? user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 48
7.9.2010 18:47:33   
Shorty_

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR
če me spomin ne vara je bilo praznovanje mojega RD, malo bolj prestro kot tri vodke

Malo bolj? user posted image

joj kako se nasmejim, ko se spomnim, takrat je bilo pa res noro :D

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
7.9.2010 18:47:47   
blaža
Nisem vsega brala, pa vendar.

največ gre pri nas ruma. user posted image vse za torte, peciva, palačinke,... skoraj povsod mi paše, kar se tiče sladkega. Lih zadnjič sem ugotovila, da ga res gre ful flaš na leto,... pa dam v vsako pecivo le kak štamperlič.user posted image

Drugače pa ne pijem alkohola. No včasih mi zraven pice paše naročit še 2 dcl pive. bar mava doma zabasan kot največja pijanca.user posted image . vino se pa na srečo stara in stara,...

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

nada56

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 96

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!