Najki
|
Jaz se s karitejevim maslom mazem za strije, pa zaenkrat se ni novih, samo tiste 3 iz prve se hocejo daljsati. Je pa vceraj moj pribil, da se mi pa zgleda strije delajo, pa ze 2 meseca so taksne . Tolk o moskih dolgih kablih, pa se on me je mazal obcasno . jaz sem imela en teden zaporedoma cel dan zgago, zdej pa ze par dni nic , pa sem zvecer pojedla 2 kinder pinguija . se pa dostkrat zjutraj v postelji poskusam obrnit na drug bok, pa mi medenicna kost ful naglas poci, ker se nekaj zasteka. Vam nisem prav nic fous za vnetja spodaj. Se nisem imela kaksnega resnega, da bi rabila kaksne posebne ukrepe, ce me je kaj hotelo pect, je pomagalo ze umivanje z intimnim milom, pa pred se je moral se on dobro umiti.Tako da nikoli ni trajalo vec kot en dan in vecinoma je bil on kriv . Aja pa pobrijem se, ker vcasih rastoce ali daljse dlake ful ful drazijo in srbijo. kmpk za vrtec mu ne dam zab, samo debelejse nepodlozene hlace, stumfke, zgoraj pa dolg bodi in tanjso majcko z dolgimi. Zraven se jopico ali vetrovko za ven pa tanko kapo ali trak, ker je imel vneta usesa, pa tudi pri 12 stopinjah zunaj je ze kar cas. S sabo mu dam vsekakor, ker se rado vreme spremeni od jutra do popoldne, pa fajn, da je pri roki. Sam nasi imajo atrij, ne vodijo jih na sprehode, za sprehod bi zihr kaj dala, ker mimogrede kaj zapiha. caroline1 drzi se napotkov pediatrov, babic, patronazk za oblacenje, pri tem pa za obcutek veckrat potipaj prsni kos in vrat, ce svica, je hladen ipd. Na zacetku ne morejo sami regulirat toplote, zato se jih par mesecev bolj oblaci, ma ni treba pretiravat se z dekami in podobnim. Tolk ste naklepetale, da po moje ne pridem skozi zdaj, delo caka . pokora jaz imam tudi Jabooze, sam jih morava spet nafilat nest. Sem veliko predojila na jaboozu, sam zdej sta prevec prazna, pol bosta pa nekaj casa pretrda . Prvo sem celo spala na njem, ker sem si lahko poze nastimala . Jaz imam dnevno in spalnico v enem, tako da bo itak v zibki. Ce bom sla pa dol na obisk, bo pa zelo verjetno v mehki kosari od vozicka. Mogoce bo kdaj tudi na moji postelji, samo ne bo vec tako varno s starejsim radovednezem v blizini. V lezalniku ne bo, dokler ne zacne opazovati okolice, ceprav se ful poleze, ma ni namenjen spanju ampak igranju. Razen ce bo imala probleme s polivanjem, ker potem ji lahko dvignem vzglavje. anju moj je bil zjutraj tudi cela sitnoba in vresceca posast. Danes je tak dan, tudi drugi v vrtcu so bili jokavi. gretagarbo drzim pesti, da bo vse v redu z vama. V Lj ne dobimo obcinske pomoci . caroline1, povej mu, ko se zbudi...
|