aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85 Glede prvih obiskov pri novorojenčku, se pa strinjam z vami, jaz bom dovolila prvi mesec samo taožji družini, če bodo zdravi. Tašči pa najraje sploh ne bi, ker me je včeraj tako razjezila... razlagava o tem kako sva kupila voziček in to in mi pribije, da kaj se grem, zakaj že kupujem stvari za dojenčka, ker je do takrat še dolga in dojenček v meni lahko vsak čas umre... Zadnjič je bilo o tem kako sem premočna in ne bom mogla rodit, včeraj pa o tem da lahko dojenček umre... Vem, da sem zdej malo bolj občutljiva, ma tudi ni treba da mi take govori. Moj je kar ponorel, ji povedal svoje in sva šla... Ne moreš verjet! Jau, kaj je smešna? Prvo kot prvo, smo že precej daleč, lahko nas kaj preseneti in bomo rodile prej. A potem bodo pa vsi pametni kakšne mame bomo, če še za otroka nimamo pripravljenega vsega. Mene je mama pred kakšnim mesecem razjezila, ko je rekla, da je mogoče še prehitro. Takrat sem užaljeno reagirala, sedaj pa vem, da sem imela popolnoma prav. Ni bilo nič prehitro, mi je žal, da nisem že od tretjega meseca naprej nabavljala manjše stvari. Sedaj mi da mama prav, ko vidi, da že samo dva kompleta pleničk staneta 20€, pa bodiji, itd. Bi bilo lažje vsak mesec dati 50€. Tako da, če bo še kdaj kak , nabavljam prej. Nesramna pa je tudi izjava tvoje tašče glede tega, da lahko umre. Ja, vse je možno, ampak če bi tako gledali na to... Jaz imam 20 tetra plenic, zanekrat bo dovolj. Po porodu po potrebi dokupimo. Naročili smo tudi jogi - http://www.dormeo.net/za_otroke/lezisce_baby_pedic_darilo.html . Kupita ga tast in tašča. Moram povedati, da sem zelo vesela, ker vidim, da se vnuka veselita (spola še ne vesta), prav tako moja starša. Moja mama je včeraj dvojim obiskom razkazovala voziček. Hvala za čudvito kavico in zajtrk - moj je bil danes ful dober . Ura mi leti danes, se še sploh nisem spravila v red. Zdaj na hitro zdenstam zelje, da bo zraven včerajšnje pečenke, čakam, da se mi opere ne stroj cot, potem pa še kaj postorit...
|