|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
6.9.2010 10:05:15   
nadka30
Ja tinka danes je že moj drugi rok no enga imam še v petek in ja priznam počasi bi pa že šla me že malo jezijo ti lažni popadki, tako fajn je ko se začnejo in maš filing sedaj pa bo pol pa jih kar čez čas zmanjka, najbolj so bili zanimivi v soboto med boksarsko tekmo, pol je bilo pa tekme konec popadkov pa prav takouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
6.9.2010 10:05:27   
archie
zivjo vsem!

vidim, da se pocasi pripravljate na prihod novih septembrckov!! user posted image user posted image super!! veliko srece tistim, ki odhajate user posted image user posted image user posted image

Benika: iiiii, kaksna lepoticka je!! user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
6.9.2010 10:16:02   
mala2001
Kajča - sem brala in čakala, da bo na koncu pisalo, da si se potem zbudila in da si vse sanjala.... user posted image Res čudno, da so te po vsem tem še domov spustili....user posted image

Js pa grem jutri! To je datum, ki sem si ga sama zastavila.... lahko bi me tao naše user posted image vsaj tokrat ubogalo....user posted image

Mi je pa od včeraj ponoč slabo in mi gre na bruhanje - mogoč sem včeraj zanosila, ker sva zvečer user posted image in je to jutranja slabost.... kaj menite? user posted image user posted image

Sva bila v mestu na kavi in se kar nelagodno že počutim po svetu hodit... sam čakam, kje mi bo voda odtekla.... v 1. user posted image mi je k sreči doma, ponoč....

Je pa user posted image velik bolj aktivna odkar sem zaključila z antibiotiki....

Grem zdej neki v lonc vržt.... Se beremo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
6.9.2010 10:19:38   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001mi je pa od včeraj ponoč slabo in mi gre na bruhanje - mogoč sem včeraj zanosila, ker sva zvečer user posted image in je to jutranja slabost.... kaj menite? user posted image user posted image

ma ne no. ne bodi tako nestrpna!! Saj ves, da se znaki ne pokazejo takoj naslednji dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pocakaj nekaj dni in naredi test user posted image user posted image user posted image

meni se tudi cudno zdi, da ji je odtekla voda in da so jo spustili domov user posted image
a ni tako, da je to en izmed znakov, kdaj moras it v P? Ce ti odtece voda ali ce so popadki na 5 min (pri prvorodkah).

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
6.9.2010 10:29:04   
tejči28
Ja,to je res čudno,da odteče plodovnica,pa še vnetje in jo pošljejo domov.user posted image Bi bilo boljše,da bi vsaj čez noč na opazovanju ostala.

Mi smo danes ponoči zelo slabo spali,je skoraj celo noč mali spal pri nama,pol pa spi ti normalno,ko rita in se premetava.user posted image Zgaga me peče fuuull, sem tudi rupurut pojedla in ne pomaga,tak da ga ne jem več.Mislim pa,da se vseh nas treh nekaj loteva.Očitno smo se za vikend prehladili,ker smo preveč zračli novo hišo.To še mi je zdaj treba,da bom imela zamašen nos,ko bom šla rodit.Počutje pri meni je še isto,tak da ne verjamem,da bo danes kaj.
Kaj pa če bi nadka ali  tinka otvorile "našo trojico"?user posted image user posted image Mogoče še mene pol zagrabi.

benika kaka lepa pupika,jaz bi tudi to cartala in lubčkala.user posted image user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
6.9.2010 10:29:04   
Klemcy
tejči - ja torej se v sredo spet vidiva??? Jaz imam ctg ob 9.20. Pa ti? Ja včeraj so imeli kr gužvo ja v porodnih, tut jaz sem mogla zdravnico kar lep čas čakat, da mi je napisala izvid, ker je bla pri porodu. Sobe polne, tako da bom počakala še par dni user posted image

benika - zeeelooo lepa punčka, sem vidla na fb, da ima pravo čupo user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
6.9.2010 10:30:05   
tinkatonka
kajča...uf to je bilo pa pestro. No pri meni je res čisto malo manjkalo, da se nisem šla pokazat. Mi je kr mal žal. No in tudi pri meni so popadki kr izveneli. Mah bo že ko bo. Od tebe torej najkasneje jutri že lahko pričakujemo lepe novičke! user posted image user posted image Komaj čakam in SREČNO!

tejči....kdaj bodo tebi sprožli, če se ne bo začelo nič dogajat?

nadka...pa pri tebi, kakšne je načrt po PDP? Mene bo pomojem naročila čez dva dni, potem pa če ne bo nič, mislim, da bom mogla it v petek že v P. Ampak to so zgolj ugibanja. Bom vidla danes po pregledu.

benika...punčka ja prekrasna! Komaj čakam, da nam malo opišeš porodno izkušnjo in dobrodošli doma! Kako pa kaj bratca sprejemata sestrico? In tvoj cukr zdaj? Si nehala z "dieto"?

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 6.9.2010 10:32:02 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
6.9.2010 10:30:39   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Kaj pa če bi nadka ali  tinka otvorile "našo trojico"?user posted image user posted image Mogoče še mene pol zagrabi.

ja katera se bo opogumila in ostale za sabo potegnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
6.9.2010 10:31:31   
tejči28
klemcy ne bit jezna,ampak jaz bi rajši,da se ne vidima v sredo.user posted image user posted image user posted image Vsaj ne na pregledu,lahko pa se zmenima,da se v sobi dobima.user posted image user posted image user posted image ja,pregled imam okoli 10h,pa bom tam šla prej tja,da bom prej gotova.Tak da se vidima,če ne bo nič.

Tu v MB P sprožijo šele 14dan po PDP,če je vse ostalo kot mora bit.A si misliš,da bom recimo mogla to prenašat še do 15.9.?user posted image Pa itak bi raje šla na Ptuj rodit,tak da upam na spontane popadke.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 6.9.2010 10:33:18 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
6.9.2010 10:32:28   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

ja katera se bo opogumila in ostale za sabo potegnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se javim...ampak ne vem, če me bo dete ubogalo user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
6.9.2010 10:34:15   
nadka30
tinka jaz imam jutri pregled upam da kaj zvem, ampak jaz imam še v petek 10.9 še eden rok poroda je pa pri meni problem ker meni verjetno ne bdoo sprožali poroda zaradi predhodnega cr in bodo še en čas čakali drugače bo pa potem sledil ponovni cr, tako da jaz bom morala še kar nek časa čakatiuser posted image user posted image user posted image user posted image že zaradi tega bi zame bilo fajn če bi se počasi začelo kaj samo od vsega dogajatuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
6.9.2010 10:34:27   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

V sredo greva pa lahko midve na kavo, ce si zato. Pa ce se katera zeli se pridruzit, morda kar tako kot prejsni teden: sreda ob 10.00 v Zvezdi??

če ne rodim do takrat, pridem tudi jaz. Imam z Anejem ob 7h logopeda, potem ga odpeljem v vrtec in sem frej. Drugih opravkov kot samo še porod, pa nimam v planu. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
6.9.2010 10:35:43   
Klemcy

klemcy ne bit jezna,ampak jaz bi rajši,da se ne vidima v sredo.user posted image user posted image user posted image Vsaj ne na pregledu,lahko pa se zmenima,da se v sobi dobima.user posted image user posted image user posted image ja,pregled imam okoli 10h,pa bom tam šla prej tja,da bom prej gotova.Tak da se vidima,če ne bo nič.

hehe, ok, jaz ti res želim, da srede ne dočakaš več 2v1!
Sej jaz tak če razmišljam, mi je moj PDP datum prav všeč, pa še 9 mescev sem ga imela v mislih in sem se ga prav navadla, pa še lepo se napiše  8.9.10 user posted image  Bom imela v sredo kr torbo v avtu pripravljeno user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
6.9.2010 10:35:52   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

V sredo greva pa lahko midve na kavo, ce si zato. Pa ce se katera zeli se pridruzit, morda kar tako kot prejsni teden: sreda ob 10.00 v Zvezdi??

če ne rodim do takrat, pridem tudi jaz. Imam z Anejem ob 7h logopeda, potem ga odpeljem v vrtec in sem frej. Drugih opravkov kot samo še porod, pa nimam v planu. user posted image

do kdaj ste ponavadi v Zvezdi?

Neposredna povezava do sporočila: 2164
6.9.2010 10:37:48   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: archie

ponavadi cca 2h. Tm do 12h. Prideš tudi ti?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
6.9.2010 10:40:14   
archie

IZVIRNO SPOROČILO: archie

ponavadi cca 2h. Tm do 12h. Prideš tudi ti?

ne vem se. Imam ob 10h pregled pri G. Sedaj je pa odvisno, kako hitro bom fertik. Mi je pa Zvezda na poti domov. Tako da mogoce se se celo vidimo.

Neposredna povezava do sporočila: 2166
6.9.2010 10:46:54   
nenka7
oh, kako lepo, koliko lepih novičk!! user posted image  user posted image  user posted image punce za vse vaše sončke!!

meni se pa nič še ne mudi. mož je sicer nekej datum izbral ta teden, ampak meni še ni nič kaj dosti za iti ko mi je čisto fino in me nič ne matra... niti mi ni ne vem kako težko nosit vse skupaj. ma jaz bom še malo uživala, sej sem komaj porodniško dobro začela. kak teden pred koncem septembra bi bilo že ok, če bi prišel naš mali na svet, da ne bo res pretežek, pa bo kriza rodit, to je pa vse...

sicer pa je bil lušten vikend tudi pri nas in trenutno imam v planu samo kavico še skuhati in se malo pocrkljati. danes imam kosilo že pripravljeno in bom samo malo poprčkala po stanovanju in to je to...

benika, res lepa pupika, bravo mami in ati!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
6.9.2010 10:49:44   
tejči28
user posted image      Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

06.9. tinkatonka,amelie010,lenca78
07.9. nadka30,SOncIca, Izabelina
08.9. almera, archie,mala2001,eva2010
09.9. nenka7,corfu,Inčy
15.9. NiNiBo,T.Z.
16.9. sanje2

user posted image    UZ pregledi    user posted image

06.9.
lillchy123,T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

06.9. tinkatonka,teodora75, brezcopatka,T.Z.
07.9. SOncIca, Izabelina
08.9. Archie,klemcy,mala2001,
         eva2010
,tejči28

09.9. sanje2
10.9. mala
13.9. PikicaT

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
6.9.2010 10:57:25   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

hehe, ok, jaz ti res želim, da srede ne dočakaš več 2v1!
Sej jaz tak če razmišljam, mi je moj PDP datum prav všeč, pa še 9 mescev sem ga imela v mislih in sem se ga prav navadla, pa še lepo se napiše  8.9.10 user posted image  Bom imela v sredo kr torbo v avtu pripravljeno user posted image

ha ha, tole mi pa sploh ni potegnilo!! no, pol bom pa jst tud prosila mojo G, če se lohk za sredo po 11uri zmenimo! user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
6.9.2010 11:24:30   
katrinka

Laliela: iskrene cestitke za Nika!!user posted image user posted image
Bambinca: iskrene cestitke za Zojo!! user posted image user posted image

ŽanaTaja: iskrene cestitke za Kiaro!! user posted image user posted image

Natalija28: iskrene cestitke za Matijo!! user posted image user posted image

iskrene cestitke se od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
6.9.2010 12:09:27   
Pokora
Pozdravljene!

Tukaj soseda iz oktobrskega foruma. Bi imela eno vprašanje za vas - za te ki ste šle samoplačniško na odvzem brisa za streptokok B.

Torej, kam v Lj ste šle samoplačniško - da sploh niste njihove pacientke, na odvzem brisa za streptokok B? Hvala vam že v naprej!!!

Pa se opravičujem da vdiram v vašo temo.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
6.9.2010 12:30:27   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Torej, kam v Lj ste šle samoplačniško - da sploh niste njihove pacientke, na odvzem brisa za streptokok B? Hvala vam že v naprej!!!

Jaz sem bris opravila in plačala kr pri svoji G v ZD Fužine. Nisem rabila nikamor drugam hodit.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
6.9.2010 12:32:23   
binabina
ojla punce po dolgem času,.... ja ja sem v 36. tednu nosečnosti čez 4 tedne pa imam rok, hmmm pregled bo v četrtek ko nastopim 37. teden, pa me zanima eno
na hlačkah sem zasledila rjav izceddek pa že cel dan se tko čudno počutim utrujeno kaj mislite da se je že začel čep luščiti???

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
6.9.2010 12:37:47   
barbi195
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Pozdravljene!

Tukaj soseda iz oktobrskega foruma. Bi imela eno vprašanje za vas - za te ki ste šle samoplačniško na odvzem brisa za streptokok B.

Pa se opravičujem da vdiram v vašo temo.

Meni je bris vzela da moja ginekologinja in potem sem ga sama odnesla na inštitut za mikrobiologijo. Tam sem plačala okoli 16 eur. Poltem sem pa čez 2 dni poklicala in vrašala za rezultat. Ker je bil pozitiven sem morala še enkrat tja in doplačat mislim da 25 eur, da so testirali še keri antibiotiki primejo. To je to...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
6.9.2010 13:23:22   
NiNiBo

Tinka, madonca sej zelo rada s tabo klepetam, ampak upam da te ne vidim v sredo user posted image user posted image user posted image .   Archie, jaz sem zadnjic mogla it ob 11.30, tokrat bom pa lahko tam do 12.30 imam potem se en opravek planiran. A se nam pridruzis?? Lillchy, najboljs da imata s Tinko torbe s sabo, kofi spijeta v Zvezdi potem gresta pa v P-bo najmanj kompliciranja, pa se druzbo si bosta delali pri dihanju in v sobi user posted image user posted image .

Pokora jaz sem delala test pri Dr. Res-Muravec, v Dravljah, stane 35 Eur, sem pa njihova pacientka-poklici, morda tudi tebe vzamejo, ker delajo veliko za ne-paciente. Rezultat, je bil pa se isti dan.

dobra novicka  moj je imel danes sestanek in rekli so mu, da ga bodo s sredino oktobra zaposlili. Zacne s 30%, kar nama super fino ustreza, tako da bo imel za zacetek dovolj casa se za mene in strucko, ter slovenscino. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, sem ful vesela samo, da se nekam v pravo smer odvija in koncno je padel prvi konkretni dogovor!!

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Vozicek
Tehtnica25

Kateri vozicek vam je bolj vsec, oz. katerega imate?

Vozicek s tremi kolesi (48%)

Vozicek s štirimi kolesi (52%)

Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!