|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
6.9.2010 9:12:17   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy u super spanje user posted image user posted image user posted image user posted image A potem tamali kasneje dostaviš v vrtec? 

direkt smo padle na zajtrk....user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
6.9.2010 9:15:32   
Čebel@
birdy.....drži se.....mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
6.9.2010 9:32:00   
sjmm
dan!

pri nas smo dons zgodnji...no, jz..pa Saška...je mogla že ob 6h na Bus...kva čmo...razkošje srednje šole...sej ju3 jo bo pa moj dostavu..pa bo lahk mau poležala....sej k smo mi hodil...to ni blo nč tacga...dons je pa to kr zgodiuser posted image

pijem 2 kafe

Majči mau risanke gleda, pa Lino kroglice gloda....je ob 7h mlekca stankal...tko d bo treba zdele kak zajtrk pojest al pa pozno malcouser posted image

birdy....ojoj....držim pesti, da so le lažni popadki in se čim prej umirijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša in čebel@.....za prehlad....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...in za vrtičkarjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa se pri nas tale viroza al prehlad...karkol že...ploh ne neha...jz sm sicer že bolš...sam včas se tko pokraham d se kr šipe tresejo....Maj pa tud še kr nos zabasan....naš se tud zdej tok joka in upira, čemu hočem nos ščistit...ga morava kr oba držat...pa od vsega vpitja dostkrat pol še bruhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak vreme je donsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša in kolumbo
...upam, danam uspe se vidt...moj je na vašem konc še ju3 in v sredouser posted image .....mogoče ju3....je reku d je nekak najbolš dan...glede na delo, da se zna u sredo k bo zaklučval kej zavlečt....sporočite, če bo tebi...urša...prehlad sploh dovolil kake obiskeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
6.9.2010 9:47:40   
claud
Morgen!

Vidm da je dons neki v zraku....

BIRDYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........upam da je vse skupaj lažno.......

V glavnem...delovno vikend za mano.....pa še delovni teden pred mano....user posted image
Larissa se je ponoč neki zbudila je hotla h nama spat in itak je plezala sam po men,,.... ob 6h se je odločla da je dost spanja in evo....ob 7h ustat in spet na šiht....user posted image

Šef mi neki skos teži če sm noseča......pa prav sj vem jst na delč zavoham take.....k je pogodba pa zanosjo.....user posted image
Pa me še enkrat vpraša če sm že....pa sm mu rekla da ne ker čakam na pogodbouser posted image ............nč mu ni blo jasnuser posted image

Sjjm ti si z brezovce ne? A kdaj prideš v tuš v notranje gorice?
No če kdaj hodiš tja se oglasi.....v salonu....da greva na kako kavicouser posted image ....

Upam da ta teden pripeljejo kuhinjo, ker so klicali da je že fertik narejenauser posted image

Še mal pa gremouser posted image user posted image user posted image

Šolarčkom in ............hm....vrtičkarjemuser posted image user posted image user posted image  (pomanjševalnica za tiste k grejo v vrtec......nism najdla druge....user posted image )........naj jim bo vsem lepo in naj hitro mine.....

Nosečke počivajte in uživajte.....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
6.9.2010 10:14:51   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Morgen!

Vidm da je dons neki v zraku....

BIRDYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........upam da je vse skupaj lažno.......

V glavnem...delovno vikend za mano.....pa še delovni teden pred mano....user posted image
Larissa se je ponoč neki zbudila je hotla h nama spat in itak je plezala sam po men,,.... ob 6h se je odločla da je dost spanja in evo....ob 7h ustat in spet na šiht....user posted image

Šef mi neki skos teži če sm noseča......pa prav sj vem jst na delč zavoham take.....k je pogodba pa zanosjo.....user posted image
Pa me še enkrat vpraša če sm že....pa sm mu rekla da ne ker čakam na pogodbouser posted image ............nč mu ni blo jasnuser posted image

Sjjm ti si z brezovce ne? A kdaj prideš v tuš v notranje gorice?
No če kdaj hodiš tja se oglasi.....v salonu....da greva na kako kavicouser posted image ....

user posted image user posted image zmenjen!!!

Upam da ta teden pripeljejo kuhinjo, ker so klicali da je že fertik narejenauser posted image

Še mal pa gremouser posted image user posted image user posted image

Šolarčkom in ............hm....vrtičkarjemuser posted image user posted image user posted image  (pomanjševalnica za tiste k grejo v vrtec......nism najdla druge....user posted image )........naj jim bo vsem lepo in naj hitro mine.....

Nosečke počivajte in uživajte.....

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 10:23:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 3031
6.9.2010 10:38:31   
Urša08
Jaz sem dons itak za nobeno rabo tko da sem samo omakico za makarončke skuhala, pa en stroj cot dala prat. Sedaj pa upam, da mi tri dni ne bo treba pratuser posted image . Sedaj pride ena kolegica na en kofi, ob pol enih pa že Nejca poberem.

Sjmm in kolumbo jutri meni odgovarjauser posted image

Pa ves čas mislim na Birdy in stiskam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
6.9.2010 10:44:43   
MIHAILO
punce hvala za odgovore glede postelje...ta je res nizka tut ce bi padel ne bi blo nic pa se ograjo ima je sam mal odprtine,tko da jo bomo kr nabavli ko bo denar enkrat do januarja ,dokler ne pride novi clan...

BIRDY mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamice ,ki uvajate -si kar mislim kako vam je,meni bi tudi bilo zelo hudoooo...Vsaka sprememba je teska ,ampak vsega se clovek navadi in se bojo otrocki tudi vrtca navadli user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
6.9.2010 10:48:06   
Čebel@
naša tamala že dihauser posted image user posted image .....so jo obdržali notr,tko da čakamo da rodiuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
6.9.2010 10:53:24   
antonia
Po dolgem času se vam javljam.
Tudi mi smo na uvajanju - eno privat varstvo smo zamenjali za drugo. V prejšnjem je sicer mali neskončno užival - zjutraj je komaj čakal, da gremo, popoldan pa se mi je skrival, ko sem ga prišla iskat...user posted image user posted image user posted image  Je bilo pa kar daleč in za naju velik logistični zalogaj, ker sva pod nujno potrebovala oba avta.

Zdaj se bo pazil pri eni gospe, ki je skoraj soseda. Danes je 4. dan po 4h - zjutraj joče, ko se poslovim, ampak baje že čez 3 min ne ve za nič...Mogoče že malce izsiljevanja. Namreč vem, da je zanj zelo lepo poskrbljeno - mogoče mu le ta varuška ni tako simpatična kot prejšnja. Ampak se bo moral navadit. Tudi ostalim polagam na srce, da malo stisnemo zobe ob kakšnih solzicah, če vemo, da se otroku ne godi slabo. Spremembe v življenju bodo in potrbno se je navaditi...Od kolegice hčerka je bila v privat varstvu do šole, zdaj je prvošolka in imajo blazne probleme...cele dneve joče, noče v šolo, ne more se vklopiti med sošolce. Starejši kot so, težje se prilagajajo.

Sicer pa čestitke vsem nosečkam. Birdy - držim pesti, da bo šlo srerčno. Meni so tudi v 28 tednu ustavljali popadke - 48h sem bila priklopljena na infuzijo, dobila inekcije za razvoj pljučk. Na srečo se je umirilo...So me kar solze oblile, ko sem ob novici o Birdy podoživela tisti teden.

Sunny - držim pesti za službo....

Sicer pa, drage februarčice, prosim držite pesti.... Sem v 6. tednu in glede na to, da se mi je samo 1 od 3 nosečnosti izšla OK in še ta z obilo komplikacijami, me je pošteno strah...Imam hormonsko podporo, buscopan...upajmo na najboljše, glede na to , da sem že veteranka (35)

Neposredna povezava do sporočila: 3035
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 11:03:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu antonia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3036
6.9.2010 11:15:41   
sjmm
kolumbo....pojma nima odkje vse vlečeš paketke...zmer se z enim cotkam ubadašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

antonia....držimo pesti...seveda!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša....nč gsm ne dviguješ???user posted image ....glede ju3...mi2 bi pač pršla do tebe...bi naju moj oddal...okol 8h-pol9h....pol pa d nebi do 2h al pa 3h pr tebi težila...a je kje bliz kak bus za LJ...d greva do glavne postaje, pa pol na vrhnčana....k sigurn morš ti pol po Nejčka pa to..pa te nebi rada preveč obremenjevalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3037
6.9.2010 11:16:42   
sjmm
greva mau na luft...k glih ne ščije

sam pr ns kr neki pihauser posted image user posted image ...bljak...hočmo sonce!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
6.9.2010 11:17:20   
sjmm
birdy...MISLIMO NATE IN NA TVOJGA BEJBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 11:55:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3040
6.9.2010 11:59:08   
Urša08
Sjmm se slišve, sm mela ravno obiske - sedaj se morm pa zrihtat in po Nejca.

Sem sam hotla povedat da je moja prijateljica rodila in sem čist solznauser posted image user posted image user posted image user posted image

šibam

Neposredna povezava do sporočila: 3041
6.9.2010 12:06:49   
petrušk_
dober dan punce...

2 dni špricam pa je že tolk, da bom komi vse prebrala...user posted image user posted image user posted image user posted image

v vrtcu problemčki...joka k norc in zavrača vzgojiteljice, tko da bo še kar dolgo trajal pomoje, da bomo ok....

zj greva pa kar obe skupaj počivat, k je bla nočka tud kr user posted image user posted image user posted image

zvečer upam, da najdem čas, da vas preberem in pokomentiram....

upam da ste ok....sploh pri urši in čebel v vrtcu :)

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 12:16:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3043
6.9.2010 12:23:41   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm se slišve, sm mela ravno obiske - sedaj se morm pa zrihtat in po Nejca.

user posted image ...ni panike...se bove že zmenleuser posted image ...ti kar počasi

Sem sam hotla povedat da je moja prijateljica rodila in sem čist solznauser posted image user posted image user posted image user posted image

šibam................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .čestitke!!pa še zate...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
6.9.2010 12:24:41   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM jutr po kavici te loh jst pol zapelem do 25ke k jo mamo u Medvodah, pa greš loh še direkt po Saškouser posted image .....oz tle iz Medvod maš do glavne na vsakih 15 minut une medkrajevne buse iz cele Gorenjske, pa vlak tut pele, ta je sploh brzinski, je u 5h minutah na štacjonu gre pa 13 37 iz Medvod

user posted image ...se zmenmo!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3045
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 12:26:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3046
6.9.2010 12:27:04   
Čebel@
midve sva doma-Hana pančka.....sem prišla je še jedla-samauser posted image user posted image user posted image ...je rekla vzojiteljica,da sploh noče da ji kdo pomagauser posted image .....pa me neki časa sploh opazila ni,ker mi je hrbet kazala,pol sem pa k njej stopila pa me je bila full veselauser posted image user posted image user posted image ......lepo je jedla zajterk,nobenih solzic,edino:KO JE BILO TREBA IT DOMOVuser posted image user posted image user posted image user posted image
jutri tam tudi prespijo-sem se zmenila da me bojo poklicale ko se bo zbudilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3047
6.9.2010 12:27:04   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

dober dan punce...

2 dni špricam pa je že tolk, da bom komi vse prebrala...user posted image user posted image user posted image user posted image

v vrtcu problemčki...joka k norc in zavrača vzgojiteljice, tko da bo še kar dolgo trajal pomoje, da bomo ok....

zj greva pa kar obe skupaj počivat, k je bla nočka tud kr user posted image user posted image user posted image

zvečer upam, da najdem čas, da vas preberem in pokomentiram....

upam da ste ok....sploh pri urši in čebel v vrtcu :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mamico in Evo......naj  se solzice hitro posušijo in se Eva lepo navadi na nov ritem!!! pa mami tudi.....sej nočm bit brihtna....sam mogoče tud evica čuti d je tebi hudo....morš bit tud ti pogumnauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
6.9.2010 12:30:36   
sjmm
mi2 sva bla zuni...mrazzzzz...sva po pol urce sprehoda kr not ušla.

..zdej pa spet Carse vrtimo....Maj je znoru od te risanke...pa največji štos...on prov not pade...sedi in gleda...k je pa muska pa ustane in pleše tle po dnevni k norc...joj, tile naši miškolini...user posted image user posted image user posted image user posted image

..jz se vsak dan naslajam nad novimi dogodivščinami tegale miškota...joj nekatere pa že naslednjega čakate....in sitno brojite...kr ne morm belivatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
6.9.2010 12:31:34   
sjmm
no, zdej pa šibava po Mihca na bus...dons prvič pride sam s šolskim busom...pa ga greva na postajo počakat...pol pa Maj u mižuleuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.