|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 9:52:35   
mamamajča
Evo, zdaj bo pa šlo.
Tak zgledata moja dva :
user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 9:56:39   
filisa
Najlepša hvala vsem za lepe želje za mojga atija!  Žal je njegovo stanje takšno, da .... al se zgodi čudež al pa naj bo čimprej rešen vsega trpljenja... Pripravljena sem (kolk sem pač lahko ) na najhujše... HB mi partner stoji maksimalno ob strani in me razume, saj je isto stvar dal skozi s svojo mamo. Čeprav mi je hudo, da se ne da opisat, vem, da bom že nekako zmogla! In pri tem mi bo najbolj v pomoč ravno najina user posted image .


Tud meni se je danes začela porodniška in kot nalašč je najina user posted image  tako norela že od 5 zjutraj, da sem se malo po 6. uri vstala.


Danes so me že klicali, da me izvidi za streptokok že čakajo... Grem kasneje pogledat kaj pravijo user posted image .



Jutri začnem z akupunkturo in sem že prav nestrpna, kako to izgleda, čeprav mi je setrična že veliko povedala o tem... Vam bom poročala user posted image



Zvečer bova pa s user posted image  najverjetneje še šla nakupit ene izmed zadnjih stavri za porodnišnico in user posted image  (modrc in blazinice za dojenje, plenice, ...) tako da si končno lahko pripravim torbo za v porodnišnico... Sem čist pozabla na to ob vseh ostalih skrbeh.




(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 10:02:32   
filisa
mamamajča - luškana slikca!


sasadejan in caroline - user posted image user posted image  - poročajta, kako sta!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 10:15:30   
mamamajča
filisauser posted image ni mi všeč, da zdaj doživljaš tole, ko bi se pa morala najbolj veseliti.
Saj bo.....

Če ti ni hudo govorit o tem- kaj pa je s tvojim očetom?
Žal mi je, vem kaj preživljaš...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 10:21:34   
pixieM
Dobro jutro in lep pozdrav!

Kako ste imele zanimiv in pester vikend. Tiste, ki ste se dobile, dajte kakšno slikico, da vas še mi vidimo.

Moj vikend je bil dokaj zanimiv. V soboto sva šle s prijateljico v terme na razvajanje. Najprej me je v roke dobila tajka, in mi zmasirala hrbet. Mmm, fino dokler se ni spravila odstranjevati vozle!!! Takrat sem prav parkrat zajamrala, ker je tako zelo, zelo bolelo. Ampak takoj, ko je spravila vozle ven, sem bila 2x lažja user posted image . Res nor občutek. Potem sem imela še nek tretma za nosečnice, kjer zmasirajo celotno telo (razen prsi in trebuščka seveda). Jaz sem se skoraj topila na mizi tako super je bilo. Bolečine v križu...kaj je že to?! user posted image Res ne morem verjet, da je lahko takšna razlika. Hrbet in križ sta me nehala bolet, pa tudi noge so lažje. Sem vesela, da sem si privoščila to razvajanje, ker se počutim odlično!!! Priporočam, res!!!
In zdaj ko se tako hvalim kako je fino in fajn, bi me pa ta vikend še moj fant peljal na masažo...ampak samo zato, ker bi se tudi on rad masiral user posted image . Mogoče ga presenetim za obletnico...bom še videla user posted image .

Sem pa imela zelo zanimivo nedeljo. Celo nedeljo me je bolel in otrdeval trebuh. Sicer nič hujšega, ampak najbolj me je zaskrbelo, ker se mi je povečal izcedek. Ampak danes je vse ok. Verjetno je samo telo tako odreagiralo na masažo?! Uglavnem, danes ni več težav in če se to ne ponovi, potem ne bom komplicirala. Enostavno sem si vbila v glavo, da je še prezgodaj da grem rodit in pika. Bom lepo čakala na 20.10..

sasadejan in caroline1user posted image user posted image user posted image user posted image javita kako sta!!!

mamamajča - saj bo bolje. Moški so pač moški!!! Jaz sem že obupala nad upanjem na izboljšave. Eni so pač bolj pozorni kot drugi. In tako pač je...

Danes grem pa v materinsko šolo... Upam, da je predavateljica pripravljena na mojih milijon vprašanj user posted image .



(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 10:24:43   
jana84
Hejla punce!
Evo, en lep vikend za nami...Večinoma deloven, pa kaj zato...Se človek počuti vsaj malo koristnega kljub svojo okornosti...Sem imela cunja party...Pregledala, oprala, posušila in spravila en miljon cunj za našga Jakoba (tiste, ki so mu premajhne vrnila lastnikom in bodočim uporabnikom, tiste, ki jih je dobil pregledala in posortirala-za doma, za v vrtec, prevelike...)...Tako, da sem bla celo soboto popoldani in nedeljo na kašči med cunjami...Seveda me je posledično tud malo bol zvečer poboleval trebuh, ampak to je samo opozorilo našega user posted image  da je tud on zmatran od vsega tega dela!

Pa da ne bo pomote, tud za prihajajočega user posted image  sem nekaj preprala: posteljnino, pa posteljico spraznila...poprosila sinkota in moža za pomoč pri predelavi za mičkanega uporabnika (vzdigniti dno na najvišjo stopnjo)...

Včeraj popoldan pa smo jo odrajžali prori naši ljubi obali...Pristali smo v Žusterni na en sprehod in malo igranja z sinkotom na obali...Je hranil ribice s kruhom user posted image ...In še celo pot nazaj od tega govoril...Kljub lepemu namenu pa izlet ni bil tako popoln kot smo si zamišljali, saj je Jakob že po poti tja dol bruhal v avtu, tako da smo ga morali komplet preobleč in kot nalašč človek nima vsega potrebnega za preoblečt s sabo ko rabi (smo imeli samo kratko rezervo), ampak nič hujšega, sej ni blo tako mrzlo...Tako da zdej moram pa še eno dolgo rezervo dat v potujoči nahrbtnik...In ponoči je spet bruhal...Kdo bi vedel zakaj...Mogoče kar takom saj ima vsake toliko kakšne prebliske in bruha user posted image  hja, ta naš božji refluks...Ko si človek reče, da zdej se je pa končno malo umirilo, pa takoj dobiš naslednji dan porcijo in to pogreto user posted image  

Mamamajča, upam da se z možem čimprej pomirita in vrneta na lepe stare tire...Verjamem da ne tebi ne njemu ni fajn bit "skregan", ker človek v zakonu oz. partnerskem odnosu ni temu naklonjen...Bo, počasi pa bo tud to šlo mimo...Malo pa moram pogladit moške po dlaki...Celo nosečnost so oni na stranskem tiru. Nam se vse dogaja, mi prve začutimo user posted image  v trebuščku, mi čutimo kako nas user posted image  brca, mi smo prve ki na UZ vidimo otročka in slišimo njegov srček, mi bruhamo in mi trpimo bočine in olajšanje pri porodu...MI,MI,MI...Očetje so tukaj žal potisnjeni na stranski tir in zato moramo tudi malo razumeti njihove prebliske med nosečnostjo...Kot otroci, ki nagajajo, tudi oni tako iščejo pozornost!
Zdej pa ne narobe razumet, da podpiram in dajem prav, da gredo brez kaj povedat za celo noč zurat z izklopljenim telefonom. Samo v razmislek, zakaj tako počnejo!

sasadejan, upam da niso bili tisti krči kaj hujšega...Meni se ni še nič javila, tako da zgleda da so še v enem kosu! Le tako naprej!
Nismo še na vrsti za rojevati! Jaz nimam še nič napravljeno! sem ravno danes z mamo "debatirala"...Ko me je vprašala, če sem že vse kupla za dojenčka...Jaz pa: ne kliči hudička, da pride prezgodaj...Druga polovica septembra mogoče! user posted image

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 10:31:39   
jana84
user posted image
 
 
PONEDELJEK, 6.9.2010
GretaGarbo
Zinchy UZ
Anju
 
TOREK, 7.9.2010
Smarnca
missD MV
 
SREDA, 8.9.2010
Tinaaleks
3xmami CTG
Kolumbo CTG
missD UZ
 
ČETRTEK, 9.9.2010
Mojcy3
 
PETEK 10.9.2010
born*to*be*wild CTG
 
 

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 10:41:20   
Pokora
Sasadejan in Caroline kako sta? Prosim javita da sta doma in da sta ok!user posted image

Smarnca jaz tudi ful rada smučam. Preteklo sezono sem sicer smučala minimalno - v glavnem turno, potem pa še to ne več zaradi N. Sem pa na zadnji turi že bila noseča, samo nisem vedela. Zato nekako računam da bom letos malo nadoknadila. Nama je od Cerknega ostalo še kar nekaj kart (sva jih lani v predsezoni kupila), tako da če ne drugega je treba te karte ponucat. Pa za letos tudi za tamaučka računamo da bo ornk zvozu.


Filisa, če je pa tako hudo, potem tvojemo očku privoščim da bi se čim manj matral in bil čim prej odrešen. Mogoče se sliši kruto, ampak na koncu zna biti res že tako hudo, da si človek prav želi da bi se ljubljena oseba čim prej poslovila. Vsaj pri mojemu dedku je bilo tako. Eno user posted image  zate, da bi čim lažje prestala vse to!


Jaz bom pa danes poklicala kje delajo samoplačniške teste za streptokok. Sem mojega zadnjič pozabila vprašat kako je s tem, čez 14 dni se mi zdi pa kar malo pozno že.

Pixie poznam kako Tajska masaža boli, ampak ko te premikastijo, si čisto prerojen. Ful lepo da si si takole privoščila!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 10:51:49   
mamamajča
pixieM- bravo za razvajanje, čeprav si zdaj malo težje predstavljam masažo hrbta- razsvetli me! Kako ležišuser posted image
Nisem še bila in bom najbrž miorala iti, da bom vsaj malo razgledana še v tej smeriuser posted image

jana84- naš Marki tudi velikokrat v avtu bruha. No, zdaj ko je večji, že redkeje, prvi dve leti pa katastrofa!
Kako recimo skrbiš za to- kakšni obliži, tablete, ali sploh nič?


(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 10:56:31   
jana84
user posted image
 
user posted image
 
(nick, starost, kraj bivanja, zaporedna nosečnost, otrok doma in letnik rojstva, spol otroka, kje bomo rodile, naslednji pregled)
 
28.september
SMARNCA 30 let, Mozirje, 2. user posted image  1user posted image (Lenart), user posted image , CE-SG, NP 7.9.
 
 
30. september
BINABINA 25 let, Celje, 2. user posted image
TINAALEKS 28 let, Ljubljana, 2. , 1 user posted image , user posted image Gabriel, PO, NP 9.9.  
 
 
1. oktober
 
2.oktober
TINDA 28 let 1.user posted image  
INNA79 30 let 1.user posted image
BIČKA user posted imageuser posted image
TEJČI08 32 let, Šoštanj, 3 user posted image , 2 user posted image  , user posted image , SG,
 
 
3.oktober
ARUAL2006 33 let, Celje, 2.user posted image , 1 user posted image ,user posted image
GRETAGARBO 28 let, 4.user posted image , 1 user posted image , user posted image , LJ-PO, NP 6.9.
ROSE85 24 let, 1.user posted image ,user posted image     
BORN*TO*BE*WILD 21 let, Dobrepolje, 1.user posted image ,user posted image Kiara, NP 10.9. CTG
 
 
4.oktober
3XMAMI 27 let, Obala, 3.user posted image , 2 user posted image (06, 07) ,user posted image , PO, NP 8.9. CTG 
PIKAB84 26 let, S Primorska, 1.user posted image , user posted image , PO,
FILISA 29 let, Maribor, 1.user posted image ,user posted image Brina, MB, NP 14.9. CTG
 
5.oktober
 
6.oktober
KOLUMBO 32 let, 3.user posted image , 2 user posted image , user posted image , NP 8.9. CTG
NEJAJA 23 let, Koroška, 1.user posted image ,  
LENCICA 2.user posted image
KPMK 26 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image  (09 Ian), user posted image , CE, NP 16.9. UZ , napovedan CR 5.10.
BEKA77 25 let, 1.user posted image , user posted image ,
BIČKA1 ?.user posted image , 1user posted imageuser posted image
 
 
7.oktober
 
8.oktober
MAMICA30
 
9.oktober
 
10.oktober
ZINCHY 23 let, Kranj, 1.user posted image ,user posted image  Mai Peter , KR, NP 6.9.
CAROLINE1 Celje, user posted image , CE,  
BIBALEZE1
 
 
11.oktober
ANJU 29 let, Primorska, 2.user posted image , 1 user posted image  (07), user posted image , PO, NP 6.9.  
NEJKEC 1. user posted image user posted image
MOJCAYA 26 let, 1.user posted image , user posted image , Ptuj
SAMANTKA 24 let, Štajerska, 1.user posted image , user posted image ,  MB
MELAMI
LIJA30 1.user posted image
MELITA 73  36 let, ?user posted image , 1 user posted image (06 Zara),  user posted image Juš, LJ,  
 
 
12.oktober
PIKICA1111 25 let
TINULA
 
13.oktober
KATRA55 3.user posted image , 1 user posted image ,  
SM10 33 let, 5.user posted image , 1 user posted image ,user posted image
SNEŽAKINJA user posted image
 
 
14.oktober
ZOJIKA80 Ptuj, 2.user posted image , 1 user posted image ,
 
 
15.oktober
KROKAR 31 let, 2.user posted image , 1 user posted image ,
ROKIPOKI
? user posted image , 1 user posted image ,
 
 
16.oktober
MAMAMAJČA Šmarje, ? user posted image , 1 user posted image (07 Mark), user posted image Brin,Ptuj, NP 23.9.
POKORA 35 let, Medvode, 5 user posted image ,  1 user posted image  (06), user posted image , LJ, NP 15.9.
 
 
17.oktober
ŽAN07
 
18.oktober
TYBYSY 36 let, 1.user posted image , user posted image , NM-LJ, NP 13.9.  
S*
34 let,  2.user posted image , user posted image , PO,
 
 
19.oktober
Ninka21
 
20.oktober
PixieM 26 let, Koroška, 1.user posted image , user posted image , SG, NP 21.9., 28.9. CTG
EJLA 29 let, 2.user posted image , 1 user posted image ,  
BTO8 2.user posted image , 1 user posted image ,
NOVA.MAMI.81 1.user posted image ,  
 
 
21.oktober
MISSD 23 let, 2.user posted image , user posted image Jakobuser posted image Sofia, PO-LJ, NP 7.9. MV, 8.9. UZ, 21.9.  
 
 
22.oktober
SASADEJAN 25 let, Domžale, 1.user posted image , user posted image Mark , LJ, NP 1.10. CTG, streptokok 
MOJCY3
25let, 1.user posted image , NM, NP 9.9.  
BLANCICA
 
 
23.oktober
JANAJA 26 let, Škofja Loka, 3.user posted image , 2 user posted image  (04 Val, O9 Leon ), user posted image  Rebeka, KR, NP 22.9.
KATIS, ?. user posted image , 1 user posted image , user posted image ,
 
 
24.oktober
ZANA21 4.user posted image
M&A
34 let, Domžale, 5.user posted image 2 user posted image (05, 07), user posted image ,
 
 
25.oktober
NIKA1 Ljubljana Polje, 2.user posted image 1 user posted image , user posted image , PO, 
NAJKI 30 let, Ljubljana, 2.user posted image 1 user posted image (Jan Mai),  user posted image , NP 15.9.  
ORHIDEJA80 29 let, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,  
ANAU

26.oktober
2URSAE 32 let, Ljubljana, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image  Lučka, LJ,
KODRANA 25 let, Dolenjska, 3.user posted image , 1 user posted image
 
 
27.oktober
POLMAJA 37 let, Obala, 2.user posted image , user posted image Bor, PO,   
BLOOM1 36 let, Murska Sobota, 8.user posted image , 5 user posted imageuser posted image Natan, MS, NP 14.9.
ROBERTA69 28 let, Ljubljana, 2.user posted image , 1 user posted image , user posted image , LJ
TINA078 31 let, Ljubljana, 2.user posted image ,
ALICIA84 26 let, Domžale, 1.user posted image , user posted image , LJ, NP 13.9.
TIAMO Ljubljana Vevče, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image , LJ,
 
 
28.oktober
LUNA_25 25 let, 1.user posted image , user posted image , NM,  
ČEBELI
3.user posted image , 1 user posted image  user posted image
URSHY78
32 let, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , LJ
MAMI_1979
30 let, 5.user posted image , 4 user posted image , user posted image , CE
MARJETICA21
 
 
29.oktober
JANA84 25 let, S Primorska, 4.user posted image , 1user posted image  (08 Jakob),  user posted image , GO, NP 21.9. 
BRinME 27 let, S. Primorska, 1.user posted image user posted image ,  PO,  
MAJABAR 28 let, Kolumbija, 1. user posted image , user posted image Lucian Mai, Medellin Kolumbija,   
ORTO2 ? user posted image , 1 user posted image
 
30.oktober
 
31.oktober
  
xx.oktober
ANJA83 1.user posted image
 
1.november
STRIPPY Ljubljana 1.user posted image
 
 
user posted image   
user posted image
 
 
 
user posted image
 
user posted image user posted image
user posted image  user posted image
user posted image  user posted image
 
 
user posted image
user posted image
Anonimna ****, Ticamica, Jekica, Himba, Pikicamala
 
user posted image
user posted image  
(pripišite nick mamice, ime otroka, velikost in težo ter seveda datum rojstva)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 10:57:22   
pixieM
Pokora - ta vikend sem bila prvič na takšnem razvajanju. Imam prijateljico, s katero sva sklenili pakt, da greva vsako leto nekam na počitnice skupaj. In glede na to, da sem letos v malce drugačnem stanju, sva se zmenili za to razvajanje. Najprej sva seveda šle na kosilo, potem masaže, po masaži koktejlčki (brezalkoholni zame), potem pa še šoping. Pravi babji dan! In imela sem se super.
Zdaj pa je moj fant tako navdušen nad masažo (hotel je namreč celo podrobnosti kako in kaj poteka - ne moreš verjet!!!), da bi tudi on šel in seveda vzel mene s seboj.
Tako, da zdaj razmišljam, da bom mogla malce več zapravit za obletnico, kot sem imela prvotno v planu. Ampak, saj je samo enkrat 5 let user posted image . Sem pa v dilemi na kakšno masažo ga peljati... Mislim, da ga bom kar na tajsko...pa naj malo trpi user posted image . Zdaj morem samo naštudirat en plan kako bi se odvijala tale najina obletnica... Sem si navlekla preveč stvari naenkrat. Ma bom že nekako naštudirala... Ampak me bo pa stala evrotov user posted image .

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 10:59:19   
mamamajča
user posted image user posted image user posted image za seznam- kak lepo, ko so že imena napisanauser posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 11:01:39   
jana84
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

jana84- naš Marki tudi velikokrat v avtu bruha. No, zdaj ko je večji, že redkeje, prvi dve leti pa katastrofa!
Kako recimo skrbiš za to- kakšni obliži, tablete, ali sploh nič?



ne, naš načeloma ne bruha v avtu...V dveh letih je samo 3x...Enkrat zjutraj ko ga je mož peljal v vrtec je zbruhal mleko, pol pa letos dvakrat - enkrat ko smo šli na vikend je zbruhal ubožček celo "porcijo" jagod, ki jih ima ful rad...Se mi zdi da je bil zarad tega ful žalosten...in včeraj...
Načeloma mu v avtu ne dela nič slabo in je zelo priden v stolčku...Tako, da daleč od tega, da bi blažili kakšne avto-slabosti!
Mislim, da je to njegovo bruhanje posledica njegovega GER (refluksa) in srčno upam da se bo začelo kaj izboljševati, ekr drugače ga bom še enkrat v bolnišnico spokala, da opgledajo kako in kaj je na stvari! sam si ne predstavljam kako bi bilo, če bi moral biti spet 24 ur tešč...Ko je imel 7tednov je bla še ena mislost, zdej pri 2letih pa si ne predstavljam!  

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 11:04:09   
jana84
pixieM, tole je pa super slišat...Tud meni bi pasalo kakšno razvajanje...In si kar mislim, da ga bom v bližnji prihodnosti tud izvedla...Imam namreč še vedno od lanskega RD bon v enem kozmetično lepotilnem salonu in bom kar tja drsnla...Mogoče kakšno masažo ali pa nego obraza...Da me mal polepšajo za rojsto 2.otročička!

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 11:07:51   
nejkec
pixieM, kam pa greš v materinsko? Jst tud danes začnem v lj porodnišnici.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 11:08:19   
pixieM
mamamajča - pri tajski masaži (pač prej moreš rezervirat tajsko masažo za nosečnice), dobiš eno veliko blazino in potem ležiš malo na enem boku, malo na drugem boku, potem se pa še vsedeš, takrat te pa tista tajka odbela, da boli!!! user posted image
Pri drugi masaži sem pa sedela na stolu in se nagnila čez mizo z blazino in je bilo super (bolj nežna masaža) user posted image .
Sem bila pa tudi jaz skeptična kako to izgleda, če ti mogoče dajo mizo, ki ima dve luknji - eno za obraz, drugo za trebuh user posted image .

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 11:11:25   
pixieM
nejkec - v SG grem v materinsko. Tako, da se ne bova videli user posted image .

masaže - toplo priporočam, res je super!!! Si kar dobre volje, ko se fajn počutiš user posted image .

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 11:12:47   
Alica84
Na srečanju je bilo res luštno! Samo se nismo nič slikale. Nevem, kar pozabile smo... Smo bile pa hecne: 7 trebuščkov na kupu- to ne vidiš kar vsak dan. user posted image
Ja naslednji datum je 18.9. mene takrat skoraj sigurno ne bo. Dajte se takrat spomnit za kakšno gasilsko fotko, kolikor vem, vas bo kar veliko.

mamamajča ful je luškana slikca tvojih dveh! Joj, držim pesti, da bi tole krizico uspešno rešila do te mere, da bi vaju vse skupaj obogatilo! Verjetno bi ti bil možek hvaležen, če bi ti prva pristopila k njemu z iskrenim pogovorom. Pri nama gre to precej bolje mojemu možu in sem mu bila še vedno hvaležna in ga občudujem, da to zmore. Men je uspešna partnerska zveza tako zelo pomembna in si tako močno želim biti srečna v zakonu, da sem vedno za premirje in za uspešno reševanje problemov, no zaenkrat se osredotočam še na uspešno učenje reševanja problemov. Ker če sva oba za, sva oba lahko srečna eden ob drugemu, ne glede na vsakodnevno rutino ali življensko situacijo v kakršni sva in ja, res je to, da si srečen sam, če osrečuješ drugega. In si želim, da bi se znala osrečevati skoz celo življenje. V to res rada vlagam energijo. user posted image  Sem se malce spovedala...

Končno sva kupila voziček!!!user posted image  quinny freestyle 3xl, rabljenega 3 mesece za 200€ na bolhi. Še "diši po novem" in ima vse kar sva oba želela od vozička! (še celo v prtljažnik od taščine petke sva ga zbasala!) In še prek spletnega BC sem naročila lupinico, tako da še enkrat hvala Jana84 za opozorilo za akcijo!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 11:17:33   
Pokora
user posted image Punce, te ki greste oz ste šle samoplačniško na test ta streptokok B: Koliko ste plačale za odvzem brisa?

Sem klicala v Dravlje (drugače ne vem kje še to delajo), pa je samo odvzem brisa 35€. Ostalo se pa naprej pri svojem G menišuser posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 11:33:25   
kpmk
Jutro he he ZDRAVO!!!

Mene je danes že skor kap, ker so mi iz službe javili da na CSDju niso prejeli moje vloge za porodniško :( in kličem in ja, tudi meni zagotravljajo da me nimajo nikjer not.... pa kako to če sem bila OSEBNO tam user posted image user posted image user posted image  še sreča da nisem dobila popadkov.... s porodniško pa štartam v sredo.....
Nič mi ni jasn in pravi da nisem edini primer user posted image user posted image user posted image user posted image  halooooo

a ve ste že dobile tisto pomoč ob rojstvu oz zavitek???

LEp dan vam želim in brez "tihih maš" in z polno energije, dobre volje in veselja!!!

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 11:35:08   
mamamajča
kpmk, denar bo nakazan 13.9.
Če vzameš paket, ga pa dobiš v 8.dneh od prejema odločbe.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 11:35:25   
kpmk
mamamajca -slika 1A

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 11:37:05   
mamamajča
Mene pa noge tak bolijo, da moram skozi nekaj hodit in delat, pri miru ne morem sedet. Mislim, da vreme, ker je precej turobno in se mi takoj pozna.

Je rekla stara mama, ko je še živela, da je žalostna, ker sem od nje pobrala najslabšo možno stvar- trganje po nogahuser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 11:47:22   
smarnca
mamamajča full fajn spančkata res, kr ne moreš bit več jezen...
pr nas tut Lenart full bruha v avtu. sm vprašala pediatrinjo kaj nardit v tem primeru, pa je rekla, da čist nč, da bo minlo samo od sebe. da pa se sam nam zdi full grozno, za otroka to ni preveč naporno. sicer tega ne verjamem, ker ko je nam slabo pa brugamo tut ni fajn.
tko, da se zdej vozimo k nam domov v crkno cca 2 uri takrat, ko ima čas za spanje da prespi tiste ovinke. če pa kam tko gremo sam po avtocesti pa ni panike mu pa ni slabo. obvezna oprema je pa flajštr čez popek pa v lekarni sem kupila ene trakce za na roke zdej ne znam povedat kake, k jih nimam pr sep,15 eur stanejo.  pa morem rečt, da zdej pa že od od junija ni bruhal v avtu, pa kr hodmo naokol. prej pa non stop kamorkol smo šli. tablet pa še nismo probal.

super lepi seznamček!!!!!

Pokora meni je rekla G, da stane okol 15 al 12 eurov, mi bo pa jutri na pregledu delala..kk se cene vrtijo od enega do druzga, ne moreš verjet ane?


(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
   RE: Oktobrke 2010 II
6.9.2010 12:01:13   
Pokora
Ma ja Smarnca, se mi je zdelo da je bilo tukaj govora okoli 15€, potem mi pa danes reče 35!

Ima katera idejo kje v Lj bi to še delali samoplačniško če nisi njihov pacient?

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?