mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: missD glede fantov,možev, partnerjev... mamamajča, vem da je bilo hudo tisto noč. jst bi ga pomoje kr zlasala ko bi pršu čez vrata. ampak, po rugi strani. tebi ni blo nič(razen skrbi) njemu tudi ne. pogovorita se. Jaz imam drug problem...jaz na mojega ne morem ostat jezna pa če še ne vem kako grdo gledam mu uspe, da se začnem smejat in me potem tudi jeza nanj mine. To je To je res... Midva tudi nisva nikoli skrega tako dolgo. Samo zdaj je pa druga, da me pogledat ne upa. ker ve, da je konkretno zaj*****. Niti ne dvigne pogleda. Včeraj je VSE delal namesto mene, stvari, za katere ga pač včasih prosim. pogrel večerjo, pripravil posteljo, vse, vse, brez besed, pogledal me pa ni. In žre ga in tudi mene, ker ne govoriva, ampak ne bom popustila. Danes ga tak cel dan ne bo, ker dela pri tastu, tak da nekje okrog sedme ure bo doma. Zjutraj sem pa spala, ko je šel in to je spet nekaj novega, ker brez cmoka nikoli ne odide... Bo že. Naj ga žre še malo in naj se zamisli, potem bom pa mogoče nehala bit trmasta. kpmk, jaz dobim denar že ta mesec nakazan, ker sem dala že avgusta vlogo. Tisto občinsko pomoč pa potem po rojstvu. pri nas se dobi od občine 200eur, kako je drugje? Tudi jaz bi rada katero spoznala in sem vam prav fauš, da ste se lahko dobile FB- večno sem tam Sicer, bolj ga prenavljajo, bolj dolgočasen je, ampak igrce za čas zabijat so pa dobre
|