j.b.
|
Živjo punce! Naš že drema dopoldanski počitek, jest fruštkam in čakam da se zbudi, da pojeva in greva na obisk h mami . So kupil nov tv, pa mi je rekla da to pa morem videt , da je baje tooolk velik No, uglavnem, spet se je začela sezona štunfov, danes imam temno modre Tut mi smo imeli prejšnji teden drugo posvetovalnico, teški smo 6360 in dolgi 61 cm. Dobili smo tudi pikico. Jokat se je pa začel že ko mu je dohtarca pregledvala ušesa (to je nardila bolj grobo kot mami ko jih umiva, in mulc je bil presenečen nad tem in takoj smo imeli histerični jok ). No, in ta jok se je vlekel dokler ga nisem oblekla. Popoldanske reakcije HB ni blo, edino mogoče sem ga malo več certala tist dan. Imeli smo tut uv kolkov - vse tipi topi Naročeno mi je blo, da z GH začnemo po 5em mesecu. Jaz sm pa glih u četrtek z njive pobrala korenček - bi ga kr skuhat in zmiksat šla , ne pa da čakam še mesec pa pov ... Še skoz imamo nekaj kužkov če kdo pozna koga sm že mal teška s tem ane??? ledene rokice, tut naš jih ima ponoč. Mu pa oblačim po tanovim tadebel pajacek, in s kovtrom je pokrit. Sam kaj, ko je takoj odkrit. Sem poiskala nekaj spalnih pajacov in jih dala prat, tak de danes sprobam kako se bo spalo v pajacku. Če pa ga ponoč želim pokrit, se pa hitr zbudi ... K_a_t_i, to se je pa tut meni začel dogajat, da se naenkrat zbuja še ob polnoči al pa enih ponoč?! Prej je skoz spal do 3h ali celo do 6ih, zdej pa spet želi ponoč jest 2x???!!! Me je čist razvadil ko je tak pridno spal Je mogoče res kaj v povezavi z mrazom? Imeli smo pa 17 stopinj v spalnici takrat ... Hmmm nevem....? Kontracepcija, ne uporabljamo Zaenkrat metoda umika, ampak ne vem kolk dolg se bova pazila tetka s krvavca, not jet izpadanje las, sem hujš kt psica ko se gul... Šopi las vsepovsod in skoz več. Na glavi pa skoz bolj tenak rep Pa sem se razvadla med nosečnostjo, da lasje niso bli tolk hitr mastni, zdej morem pa spet skoz glavo prat m_o_i, premajhne cunje, ne govor!!! Vse kar probam novega oblečt, se izkaže da glih 1x al 2x bo še lahko oblekel, pol pa rabmo večje cunje ... HB da sem vse cunje dobila (rabljeno), da bi blo novo kuj premajhno bi me pa sevede še bolj jezilo . In glih tak kot ti prekladam te cunje ke pa sem, iz kupa še nenošenih po nove, in kar je premalo v vrečko ki roma k sestrični (ima fanta 1 mesc starga). Al mam jest enga dela M_o_i, in AT, kej pa imata vidve ene napredne lupince z vaservago??? No, pridne bodite!!! papa
|