aleunam
|
Dan! Ogromno se piše tukaj gor, pa še sploh na porodniški nismo. Kaj še-le bo. Porod... Jaz včasih za trenutek pomislim nanj, ampak se zaenkrat ne sekiram. Saj itak ne vem kaj me čaka. Me pa muči zdaj ta epiduralna, do naslednjega pregleda se moram odločiti... Kaj pa vem, injekcija v hrbtenico. Če bi bila 100%, da so potem popadki "nežnejši"... Imam pa v MS v vsakem trenutku na razpolago epiduralno, če se le prej "naročim" na njo (da me anesteziolog pregleda). Mene fantič tako prijetno brca, da bom prav pogrešala to. Saj komaj čakam, da ga primeva v roke, ampka biti je zelo fajn. In moram povedati, da se ful dobro počutim kot (če pozabimo na občasno tiščanje, boleča rebra, križ, nerodno obračanje v postelji ), prav všeč sem si. Sem se pa malo prehladila, grlo in nos me prav pečeta, ostalo je še ok. Stres, hladno vreme, včeraj sem pila tudi hladno vodo in rezultat je tukaj. Danes sem dobila vabilo za šolo za starše. Se mi zdi kar pozno, začnemo komaj naslednji četrtek. Renesme, hahahahahaha, sem se nasmejala kot že dolgo ne - dobro te je oblekel dragi. Zakaj pa keksi v porodnišnico? Predvidevam, da zaradi prebave. Škorpijonček, čestitke! Simonmojca, predlog za bolniško ti lahko napiše tudi nadomestni G, sicer pa upam, da si zrihtaš svojega. Smo pa najbrž vse v tej kdaj morale k drugemu, smo le v času dopustov. Urša08, jaz sem razmišljala o tistem iz Recinkota, je res poceni, pa me včeraj moj prepričuje, zakaj ne bi Dormeo-ta. In naj bi ga kupila njegova starša. Saj, kakšno zadevo komot dasta zraven, se pa cene gibljejo od 85€ do 130€ za velikost 120x60cm. Oprema. Če bo vse po sreči, jutri oz. v nedeljo nabavimo rabljen voziček, potem vzmetnico naj bi njegova starša nabavila, posteljica je doma, čakamo nekaj rabljenih oblačil, moja mama pa je zadnjič kupila 2 paketa pampersk, 20 tetra plenic, vso kozmetiko (no, danes grem še po hladilno mazilo) in banjico. Potem pa bo že kar nekaj zadevic pri hiši in bom lahko mirneje zadihala.
|