|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
2.9.2010 21:41:31   
sonček88
Zdravo punce...mi smo danes bili pridni...smo nabirali slive:PP (no jaz mal manj, ker sem imela delo z tamalim, ki hoče vse videt)
V glavnem, bo hmali slivova marmelada in sladki njoki:PP njam njam :PP

Jaz ne dojim že 1 mesec (na žalost) in menstruacije še sploh nimam?!?;/ kaj je to normalno ali je kaj narobe??

deveta   kako si kaj? Kaj kaj tamala Veronika? Raste, papa, kriči, se smeji?;o)))
kako kaj ponoči, ti spančka?
Moj mali, vsak dan nekaj drugega, en dan spi celo noč, drugi se zbuja, tretji na momente,,,nisi več pameten;o)
Zdej pa ki bi moral že zaspat, se pogovarja z mojim..hehe;o)

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
2.9.2010 21:52:26   
farina
mislim a z menstruacijo ni nič narobe, pri doječih materih, pride kasneje, za vsak slucaj pa vseen poklic gineko,
mene pa zanima nekaj<meni so zaceli fuuullll lasje izpadat, še kateri, to je zarad hormonskih sprememb?

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
3.9.2010 8:54:04   
barvar
Jutro! Jaz sem v Maxi cosi že lep čas nazaj odstranila tisti vložek, ker sem Maja komaj not stiščala. Zdaj ima okoli glavice samo en drug "svaljk", da mu ne omahuje ko zaspi.
Jaz menstruacije še nimam (dojim) in je verjetno še nekaj časa ne bo, glede na to, da je tudi pred nosečnostjo nisem ravno pogosto imela. Zaščite trenutno še nimava in se igrava z metodo pazi!user posted image user posted image user posted image
Tako, šibam zdaj malega spat dat in pridem kasneje nazaj. Pa lep začetek dneva vam želim user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
3.9.2010 10:17:14   
Aninchy
Dan!

menstruacija - js sm jo dobila, ko je bil Martin točno dva meseca star. Mi je pa takrat že zmanjkovalo mleka, ko sem pa M dobila, se je pa čist ustavilo...user posted image Ne vem, če je res, ampak pravijo, da če dobiš M med dojenjem, se okus mleka spremeni in ga user posted image lahko začne zavračat... user posted image

izpadanje las - se mi zdi, da smo se že menile o tem... in, ja, smo ugotovile, da to nam skoraj vsem in je to čisto normalno, ker med nosečnostjo ne izpadajo in morjo zdej velik bolj user posted image

Naš Martin je pa danes spal najdlje do zdaj! Od pol 9h pa do 5h! user posted image Sicer tudi nasplošno lepo spi, ampak tole je zdej rekord user posted image No, in potem se je najedu in spet spal lepo do pol 9h ko ga je začelo tak šraufat, da je začel tak kričat, da smo se vsi zbudiliuser posted image Ma se mi zdi, da starejši ko je, več krčkov ma user posted image user posted image No in zdej ob 10h je spet zaspal user posted image Ti moj priden fant, ti user posted image

Nekaj mi povejte....
Otrok spi v svoji posteljici in skoraj vedno ma rokice nad glavo zadaj... in čeprav je pokrit s kovtrom in še z dekno ima ponoči čiiiiiist ledene roke! In itak jst pol ne morm spat in ga hodim kr po rokicah pokrivat in nwm kaj še vse, ampak nč ne pomaga.... in pol se mi bošček tak smili, da ga dam k seb v postlo, pol je pa tak lepo topel ko se k men stiska user posted image Ne bi pa rada, da  bi se navadu skos zravn mene spat! Kaj da nardim?! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
3.9.2010 10:35:50   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Otrok spi v svoji posteljici in skoraj vedno ma rokice nad glavo zadaj... in čeprav je pokrit s kovtrom in še z dekno ima ponoči čiiiiiist ledene roke!

tole pa tud mene zanima!
Namreč Gašper je spal običajno od 20h do 3-4h v enem kosu, pojedel in spal dalje. Zdaj pa se mi kar naenkrat zbuja prvič že ob polnoči. Zdaj pa ne vem, a rabi več hrane, al se zbuja, ker ga zebeuser posted image Sem ga že stlačla v spalko, dala dodaten bodi z dolgimi rokavi, samo roke ima pa še vedno ledene... Help!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
3.9.2010 10:52:44   
Mubi
kontracepcija jest sm že začela z njo, mi je G dala tabletke. na to, da nism mela menstre se ne mislem zanašat, ker še zmeri lohka zanosiš in pol čakaš kdaj boš dobu menstro, ti pa že noseča spet....vem za en tak primer, tko da sm rekla da bom raj tabletke vzela....

menstruacija sem jo že dobila prejšnji mesec. vse je blo normalno, le mleka sem imela občutno manj tisti teden.... tko da dobr, da sm si prej dala mal v skrino ga, tako da sm mela nekaj zaloge.... zdej si jo pa že delam za naslednji mesec, ko pride spet ta menstra user posted image

izpadanje las ja, to je hormonsko. nam so to že v MŠ povedal. Med nosečnosto ti zarad hormonov ne izpadajo lasje (men res ni skor noben izpadu)user posted image zdej prejšnji mesec se je pa že začel, pa na veliko izpadajo...

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
3.9.2010 11:09:51   
deveta
dobro jutro!

Danes pa smo obe spale do 9ih, jupiii. Ker zadnje čase vstajava med 7 in 8. Ampak mama ima svsaj zvečer svoj mir, saj mala najkasneje do devetih spiuser posted image .

Aninchy:  Stari ljudje tukaj pri nas pravijo, da če ima otroček rokice gor pomeni da je zdravuser posted image . No, to so neke stare vraže, ampak pogost so kar pravilne saj temeljijo na dolgoletnih izkušnjah. Ti poskrbi, da je v telo topel in da ima debelejšo majčko z dolgimi rokavčki in da je pokrit. Če so samo rokice (dlani) mrzle in je ostalo toplo, je vredu. Lahko pa si pomagaš tako, da mu daš majčko s predolgimi rokavi, ki mu segajo preko dlani.

Sonček: mi smo v reduuser posted image . Veronika je začela zadnje dni tudi malo vriskat, se kar ustrašim kakšen krat, ko preseneti s svojim vriskomuser posted image . Za jest je kar v redu, čeprav imadneve ko malo štrajka in poje ful malouser posted image . Za spat pa je tako tako. Ponoči pa je kar pridna (trkam na les, da se ne zarečem prehitro). Zdaj prvo rundo pogosto povleče 6 ur. Tako, da v povprečju spi nekje od 8 ali 9, pa do nekje okoli 2ali treh, včasih tudi do 4 (zelo redko), pol poje in spi nekje do 6. Pol pa jo vzamem k sebi in spiva skupaj do 7 ali 8. V tem času je ponavadi že malo predramljena tako da če zanjuri, jo dam k joški, pa pol spi še malouser posted image .
Za menstruacijo se ne sekiraj, čeprav ne dojiš več. Počakaj še teden ali tri in uživaj dokler je ni. Če pa se ti, tudi po dveh mesecih od prenehanja dojenja, ne pojavi, pa preventivno pokliči genikologa. Po moje prej ni treba delat panike.

Barvar: kakšen recept pa imaš, da tudi ko nisi noseč imaš menstruacijo bolj po redkouser posted image user posted image . Je res, da sem imela tudi jaz bolj neredne in mi je pogosto zamujala tudi 2 tedna, ampak je le zmeraj prišlauser posted image user posted image user posted image (no ja lani septembra pa sem veselo ugotovila, da je zdaj nekaj mesecev pa le ne bouser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
3.9.2010 11:33:12   
Mubi
Rabim vas za pomoč..... zanima me, kako se nej najhitreje znebim (brez krem in tablet seveda, ker dojim) glivic na nogi, za katere niti ne vem če so res glivice, ma recimo da so.....????

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
3.9.2010 12:41:50   
Sapin
Dobro jutro - Ja, smo se že vstali user posted image

No, vidim da nisem edina, ki ne je raznih hormonskih pripravkov user posted image

mubi: Glede gljivic ali karkoli že. Tudi meni se je nekaj udomačilo na nogah po prihodu s porodnišnice. Sem probala lamisil, in canesten, pa ni delovalo. Potem pa mi babi reče naj se namažem z šentjanževim oljem (rožice namočene v olju), ki se dobi tudi v lekarni. In delovalo je presenetljivo hitro. Je pa treba redno mazat kake dva tedna, da se gljivic dokončno znebiš. Baje se gljivice utaborijo v spodnjih plasteh kože in da preženeš sev, moraš biti vztrajem - nasvet farmacevtke.

Ajda pa ima zvečer in ponoči že kar nekaj dni napade lakote. Zjutraj (no, okol 12.00 user posted image ) sem tako sestradana, da do ene treh popoldne žvečim in sem kot kobilica. Vse pojem.

Danes se greva pa midve s tramvajem vozit. To bo dogodivščina!

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
3.9.2010 12:53:27   
sonček88
Ciao punce, spet to vreme (na obali) se oblači...prav zmešano..

Aninchy  ojla, mogoče zveni malček čudno, ampak če ima res mrzle rokice, probaj mu dat (ko zaspi) malečk večje nagavičke gor...po moje nebi škodlo.
In to kar pravi deveta, je res. Vsi tukaj pravijo tako. Če ima rokice na glavo, mu ne manjka prav nič. Spi prav blaženo:PP
Jaz tudi malega imam najraje pri sebi ko spimo...tudi moj mi pravi, nestoj ga navadit daspi z nami...samo konec konecv...čas tako hitro beži, da dva krat se bomo obrnili in si bojo že "mama ne me ljubčkat pred drugimi;o)))tako da zdej dokler lahko si ga kar privoščim:PP hehe

deveta aja? hehe...zdej postaja šele zanimivo...na začetku, sem ga samo opazovala in čakala da se bo malček premaknil...:PP zdej pa vsaki dan nekaj novega:P
Ko pomislim, se mi zdi kot da sem bila še učeraj v bolnici...a zdej je že "velik" korenjak..

Mubi   verjetno nisi iz obale??! ker če bi bila, bi ti rekla, da namakaj noge v morje...(moja mama mi je vedno pravla...morje ozdravi vse)
že če nimaš te možnosti, probaj dat noge v vodo in dodaj malček soli, ki sol naj bi uničila bakterije...
Če pa prideš za kak dan na morje si uzemi kako flašo zraven in jo napolni z morsko vodo:PP

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
3.9.2010 12:57:38   
barvar
Joj deveta, ni tako luštno kot je slišat, vsaj ko poskušaš zanosit user posted image . Imam PCOS in moja user posted image pride (če sploh) dva do tri krat na leto. Tako, da nikoli ne vem kdaj so plodni dnevi. No, potem so ugotovili, da brez kemije niti ovulacije nimam. Pa smo pol malo čarali in po precej mesecih poizkušanja našli čarobno formulo. In tako je tu Maj user posted image .
Naš pišček ima danes spalni dan, tako da jaz na intervale čistim. Grem zdaj še kopalnico okupirat. Pa,pa...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
3.9.2010 13:29:35   
K_a_t_i
moi, evo dete, ki ima cca 70cm in več kot 10kg v peg perego lupinci

user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
3.9.2010 13:40:04   
Mubi
Sapin hvala, bom probala!! mislim da bom šentjanževo olje dobila pri mamic user posted image (zeliščarka in rožičarka)user posted image Ja, jest mam lamisil, ampak v navodilih piše da doječe matere ne smejo se s tem mazat, ker pride v mleko.... pediatrinja mi je rekla, da lahko, da ni to tok krizno... sm se predvčerišnjem prvič namazala in ne vem a je blo to krivo al kej drugega, ampak se je Nejcu cel dan "zaletavalo" kot da nebi moral vsega pogoltnit in se je začel jokat in mu je kr zmankalo sape, sm se tok ustrašla, sm ga mogla za noge prjet pa na glavo obrnt, da je pršu k seb user posted image user posted image ne bom rekla, da je lamisil kriv, ampak tko je blo, dons je pa mali kot nov, k se nism več mazala pol.... morm se jih pa znebit, ker grem v toplice... user posted image

drugače mi je pa zdravnica rekla, da je pri ženskah ki so rodile zelo gost pojav, da se jim začne kej na prstih na nogah delat.... al se začnejo nohti vraščat, al glivice, al karkol, neki pač.... zanimivo ne?

sonček88 hvala, bom na FB uprašala če gre kdo proti obali user posted image

vprašanje za štajerke in tud ostale: vas kej skrbi oslovski kašelj? zdele na 24ur vidim da se je pojavu user posted image

< Sporočilo je popravil Mubi -- 3.9.2010 13:42:04 >

(odgovor članu Sapin)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
3.9.2010 13:41:54   
m_o_i
iii, kati, hvalauser posted image  no, potem bo pa res slo in se ni treba novega sedeza kupovatuser posted image

zdaj pa jaz ne vem-a ve tudi stalno cotke za user posted image  prelagate?! ma jebelacestauglajena-ce pa sem pred dvema tednoma vse premale proc dala, nastimala 62tke, zdaj pa vsaka druga stvari, ki jo vzamem iz predala-je PREMAJHNAAAAAAAuser posted image
jezus, kak sem mu vceraj ene hlace gor tiscala-pa ni slo; se je "ritka" ustavla sred bedrc user posted image  

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
3.9.2010 13:55:47   
Angel_Tian
Pozdravček

imam kosilo ob branju postov user posted image user posted image

moi - daj idi ti s to tvojo jajčko v kak BC tečnarit no user posted image user posted image Nekak se mi zdi, da bi tu spet znala kaka diploma padit user posted image user posted image

Saj ne, ti le sprašuj. Ampak tvoj Elias še sigurno ni preratsel jajčke in še imata čas za nabavo velikega avtosedeža. Pa jajčka mora biti vedno obrnjena nazaj, moja jajčka ima tudi nalepko gor - pravilno in napačno nameščanje. Še vaservago ima na strani user posted image

sapin
- a med pristajanjem bi zaradi pritiska lahko bilo kaj narobe z ušesi ali kako? In zanima me, kako bi pa dojenje takrat lahko pomagalo? user posted image Nikoli še nisem letela in verjetno tudi ne bom, pa sem tak trotl glede tega.

Ta angelski poljub - No, ko sem to prebrala, sem mislila, da je to kaka posebna oblika ustnice user posted image A to potem samo od sebe izgine al moraš kaj zdravit? V tvojem albumu ni nič videti.

Kontracepcija - jaz sem si šla po tabletke. Dojenje ni 100 % sigurno, sploh pa ne več, ko se menstruacija pojavi.

farina
- meni so tako lasje izpadali že pri Tianu, zdaj pa še bolj. Sem se zaradi tega odločila, da se bom šla na kratko postričt, preden ne bo sploh ničesar več za stričt user posted image

aninchy - naša ima isti stil spanja in roke tudi stalno hladne. Pa nosek tudi. Ampak, če bi ji hotela roke pokrit, bi bila tudi cela glava pod kovtrom. Jo pustim pač spati tako user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
3.9.2010 13:59:46   
Angel_Tian
moi, evo dete, ki ima cca 70cm in več kot 10kg v peg perego lupinci

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, zdaj ima naša moi tudi dokaz. Odlično kati user posted image

moi - ja, mi smo prestavili na 62, ampak ji je zdaj kar vse nekam tesno postalo. Ampak kaki pajaci pa morajo biti celo 74, 68 je že premajhno user posted image Tako da zdaj kombiniram nekaj še 62, večina 68, nekaj pa 74. Rastejo naši mulčki, ni kaj user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
3.9.2010 14:01:09   
deveta
Ojla!

Barvar: joj joj, no pol pa ti tega ne privoščimuser posted image . Važno da je vaš sonček uspešno na svet prišeluser posted image

Oblačila: jaz skoraj ne gledam številk. Ker so tako različne. Nekateri bodiji so ji še 56 prav, medtem ko ji je kakšna majčka 62 že premajhnauser posted image . tako da ji oblačim stvari od 56-68. Odvisno od modela.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
3.9.2010 14:34:34   
m_o_i
AT sej jaz vem, da jajcka mora bit nazaj obrnjena. samo si res nisem znala predstavljat, kak bo mulc sedel not, ko bo 10 cm daljsi in 4,5 kil tezji. se mi zdi, da ma ze zdaj nogice na koncu...bom zdaj bla tiho o jajcki in jo bom koristla se nekaj mesecev-pa ce ma mulc noge za vratomuser posted image  pa na nasi je tudi vaservagauser posted image

evo, spet sem premetala tono cotk! zdaj pa se bundice poiscem-ce pa je nekih 15 stopinj napovedano drug teden user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
3.9.2010 15:21:58   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

zdaj pa jaz ne vem-a ve tudi stalno cotke za user posted image  prelagate?! ma jebelacestauglajena-ce pa sem pred dvema tednoma vse premale proc dala, nastimala 62tke, zdaj pa vsaka druga stvari, ki jo vzamem iz predala-je PREMAJHNAAAAAAAuser posted image

Mi smo 62 praktično preskočili user posted image
Pa tavelikem je vse od lani premajhno user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
3.9.2010 17:15:22   
farina
hej majčiceuser posted image user posted image se še spomnite začetkov nosečnosti?
no glede izpadanja las, hvala za pojasnilo, očitn se bom na kratko postrigla,ker se mala kar obeša na moje lase.
jajčka,ja moji sorodniki tud pravijo, da si mormo večjo nabavit, ker bo tamala prerasla.pa jim rečem, če pa to mora bi tak,,,
glede oblačil, mi smo 62 tud preskočli,nosimo 68, sicer me pa res zanima če kolk je zrasla in se zredila od zadnjega pregleda,
sicer je 68št. baje za pol leto starega otroka, naši majčki so pač mal večji.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
3.9.2010 21:33:34   
bubolin
Pozdravljene.
No mi smo v sredo imeli pregled kolkov - vse ok user posted image user posted image

Danes pa smo imeli pediatra in prvo cepljenje - smo fasali vročino, tako da je mali že dobil eno svečko zdej zvečer. Upam da čimprej prime.user posted image Smo bili pa skoraj cel dan na rokah - je bil kar mal tečka user posted image

Smo se pa premalo zredili, tako da bomo počasi začeli še dodajati - poleg dojenja user posted image In pa dobili smo napotnico za RA - za tisto zvijanje nazaj desno user posted image Upam, da tole dodajanje čimprej steče, ker noče piti po flaški - sploh ne zna. Sem prej probala z Nukovo flaško (doma sem imela aventovo - jo ni hotel) in je celo malo spil po tej flaški user posted image

Za seznamček: 3.9. - 63,2 cm in 5160g naslednja posvetovalnica 15.10.

Naš ima tudi zelo mrzle rokice ponoči.

Nočko - se mi zdi da danes ne bomo prav veliko spali user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
3.9.2010 22:09:05   
K_a_t_i
bubolin, pa saj se je tamal zredil za pol kile! A še po čem drugem (razen po tabeli) opaziš, da se premalo redi? (ni živahen, ne spi,...) - ker v nasprotnem primeru jaz ne bi začela dodajat. Sej zdej bomo itak začeli z GH. Pomojem bo to dovolj. Otročki se ne bojo več redili po kilo in več na mesec.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
3.9.2010 22:11:32   
sabri
Oj oj, bom bolj hitra, samo da vas pozdravim malo, ker je ta velika spet prehlajena in kašlja za pop...sem ji šla danes iskat za odpornost že tretja varjanta Mupi al kaj že in je kar lepa cena, 30€, da bi vsaj pomagalo, če je že drago. Rokice mrzle ima naša cel dan in noč, ker jih ima skos v ustih in ima vse slinaste mokre in zaradi tega tudi mrzle, če je ostalo telo toplo, mislim, da je ok. Spi pa v tankem pajacu in pokrita z kovtrom in je topla. Zdaj grem pa ta veliko cartat, mala se pa trudi zaspat, se malo zbuja še.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
3.9.2010 22:28:23   
m_o_i
steklenicka mora bit "prava"; vsaka ni OKuser posted image  vam jaz povem, ker sem diplomirala iz flask in na koncu ugotovila, da mora bit NUKova-tista stara,ozka in ne ta tanova, siroka (in drug cucelj). tak da-poskusat je treba in najt tapravouser posted image
AVENT je lahko pa zadnja flaska na svetu, pa ne bo vleku iz nje!

teza nama je v sredo na kontroli v SGju navagala 5800, kar pomeni, da se je od posvetovalnice-v 18ih dneh-zredil 420 g...jaz tudi mislim, da vse te tabele in to ni najbolj sveta zadeva. ce je dete na pogled zdravo, nespremenjeno, klinc pa tistih 20 g manj, ki jih je pridobil. ceprav je cudno slisat to od mene, ko se bi mogla od rojstva obremenjevat z njegovo tezo(ker nam je v interesu dohitet vrstnike). pa vam povem, da sicer se full razveselim, ko naju pohvalijo, ampak drugace pa nisem obsedena s tem. mulc je zdrav, nasmejan-kaj hocem vec?!

kontracepcija sicer sem dobila cerazette in pojedla eno tablico, potem pa nehala...ma ne vem, res sem pojedla teh AB pilul v zivljenju u iber (v 15ih letih se jih nabere nekajuser posted image ), tak da bomo kr pri kondomih ostali se dobrega pol leta, potem pa ce se kaj zgodi, se pac bouser posted image
menstruacijo sem pa itak dobila 1,5 meseca po porodu-kar se je meni zdelo hitro. najprej sem itak mislila, da je kaka cisca se, samo potem je pa predolgo trajalo in stare, dobre menstrualne bolecine, tak da mi je vkloplo, kaj to jeuser posted image

zacetki nosecnosti evo punce, nas mulc je danes "star" 1 leto in en danuser posted image . zanosla sem namrec 2. septembrauser posted image  18ega nama je pa prvic pomeziknil s tistega trakca, ko ga je treba v lulanje pomocituser posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
4.9.2010 9:27:52   
j.b.
Živjo punce!

Naš že drema dopoldanski počitek, jest fruštkam in čakam da se zbudi, da pojeva in greva na obisk h mamiuser posted image . So kupil nov tv, pa mi je rekla da to pa morem videtuser posted image , da je baje tooolk velikuser posted image
No, uglavnem, spet se je začela sezona štunfov, danes imam temno modreuser posted image

Tut mi smo imeli prejšnji teden drugo posvetovalnico, teški smo 6360 in dolgi 61 cm. Dobili smo tudi pikico. Jokat se je pa začel že ko mu je dohtarca pregledvala ušesa (to je nardila bolj grobo kot mami ko jih umiva, in mulc je bil presenečen nad tem in takoj smo imeli histerični jokuser posted image ). No, in ta jok se je vlekel dokler ga nisem oblekla. Popoldanske reakcije HB ni blo, edino mogoče sem ga malo več certala tist dan. Imeli smo tut uv kolkov - vse tipi topiuser posted image
Naročeno mi je blo, da z GH začnemo po 5em mesecu. Jaz sm pa glih u četrtek z njive pobrala korenček - bi ga kr skuhat in zmiksat šlauser posted image , ne pa da čakam še mesec pa pov ...

Še skoz imamo nekaj kužkov če kdo pozna kogauser posted image sm že mal teška s tem ane??? user posted image user posted image user posted image

ledene rokice, tut naš jih ima ponoč. Mu pa oblačim po tanovim tadebel pajacek, in s kovtrom je pokrit. Sam kaj, ko je takoj odkrit. Sem poiskala nekaj spalnih pajacov in jih dala prat, tak de danes sprobam kako se bo spalo v pajacku. Če pa ga ponoč želim pokrit, se pa hitr zbudi ...

K_a_t_i, to se je pa tut meni začel dogajat, da se naenkrat zbuja še ob polnoči al pa enih ponoč?! Prej je skoz spal do 3h ali celo do 6ih, zdej pa spet želi ponoč jest 2x???!!! Me je čist razvadil ko je tak pridno spaluser posted image Je mogoče res kaj v povezavi z mrazom? Imeli smo pa 17 stopinj v spalnici takrat ... Hmmm nevem....?

Kontracepcija, ne uporabljamouser posted image Zaenkrat metoda umika, ampak ne vem kolk dolg se bova pazilauser posted image

tetka s krvavca, not jet

izpadanje las, sem hujš kt psica ko se gul... Šopi las vsepovsod in skoz več. Na glavi pa skoz bolj tenak repuser posted image user posted image Pa sem se razvadla med nosečnostjo, da lasje niso bli tolk hitr mastni, zdej morem pa spet skoz glavo pratuser posted image

m_o_i, premajhne cunje, ne govor!!! Vse kar probam novega oblečt, se izkaže da glih 1x al 2x bo še lahko oblekel, pol pa rabmo večje cunje ...  HB da sem vse cunje dobila (rabljeno), da bi blo novo kuj premajhno bi me pa sevede še bolj jezilouser posted image . In glih tak kot ti prekladam te cunje ke pa sem, iz kupa še nenošenih po nove, in kar je premalo v vrečko ki roma k sestrični (ima fanta 1 mesc starga). Al mam jest enga delauser posted image user posted image user posted image

M_o_i, in AT, kej pa imata vidve ene napredne lupince z vaservago???user posted image user posted image user posted image

No, pridne bodite!!! papa

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

če se otrok ponoči po nesreči polula v posteljo 2
muška

torej vprašanje št. 2 če se otrok ponoči ponesreči polila v posteljo, kdaj potem preoblečete posteljo?

takoj (77%)

naslednji dan (21%)

ko je na vrsti preoblačenje postelj v mesecu (2%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!