tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: tims Dobro jutro. Kako ste? Naša noč je bila spet svetla . Nina se je ponoč zbudila, sem jo vzela k seb in je lepo spala naprej. Pa sem ji dala roko čez trebuščka in je imela pižamo čiiiiist mokro. Sem najprej mislila da je samo hladna, pol pa ugotovim, da ji je vse mim pleničke usekal. Sem se valda takoj čist zbudila, dirkala po svežo pižamco in jo preoblekla. Je imela bušija čist ledenga. Zdej pa samo upam, da si ni kaj prehladila, ker v sobi je bilo pa kar hladno. Nimam pa pojma, kok časa je spala v taki mokri pižamci. Bogica mala In potem valda je trajal kr neki časa da je zaspala nazaj, tako da sem spet ko en zombi. Zdej pa delat. Je petek in itak vsi neki rabjo . Kako pa to da ji je mimo šlo vse? Upam tud jaz da se ni prehladila. Laro oblečem skoraj kot pozimi za spat, ker se odkrije in je pol odkrita celo noč, prav toplo pa tud ni ponoč, pa mamo vsa okna zaprta. Nimam pojma, kako to, da ji je šlo mim . Tole se je zdej prvič zgodil. Spat jo dajem pa v pižamci in plenička. Ima pa pižamco tok dolgo, da ni šans, da bi ji zlezla ven, tko da ima ledvička lepo pokrita. Zgleda, da se je orng premetavala in čist pomečkala pleničko in zato je šlo mim. Po moje. Nimam pojma. Dons ponoč ji bom definitivno dala spodaj še body, da bo plenica bolj fiksna. Ampak saj pravim, vedno jo dajem tko spat, pa se to še ni zgodlo . Ojla Nanka, dobrodošla nazaj. Mraz vas je pregnal v mraz . Dobro opravita z Natko v vrtcu. Upam, da bo uživala in da no nobenih problemov Umpa, imaš za dons najavljene goste
|