|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
4.9.2010 21:02:04   
neboglasnica
Porka motorka, dobim reklamni mail iz Cicibanove trgovine in glej ga zlomka, še 14 mailov iz njihovega poštnega naslova, brez vsebine, samo neki mail naslovi, verjetno njihovih zaposlenih. Napišem mail, kaj se gredo - evo, dobim dvojno porcijo, čez 40 mailov na isto foro. WTF???

Saj bi človek likal, pa kaj ko deca nečejo spat.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
4.9.2010 21:09:00   
neboglasnica
Pa še tole smolo imam: smo imeli doma neke bone za Benetton, še v tolarjih. Smo bili pa včeraj v Domžalah in za štos vprašam, kako je z boni. Ma, tudi te bone bi vzeli, če jih ne bi stran vrgla. Jih je bilo pa kar za nekaj tisoč tolarjev. No ja, bom drugič mogoče raje prej vprašala, ne pa kar stran vrgla, ne da bi preverila.

Ok, zdaj pa res neham morit.

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4127
   [Brisano sporočilo]
5.9.2010 9:38:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4128
5.9.2010 10:24:54   
neboglasnica
Daaaan!

Uživate v družinski idili?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
   [Brisano sporočilo]
5.9.2010 11:33:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4130
   [Brisano sporočilo]
5.9.2010 11:50:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4131
5.9.2010 14:03:45   
glugluglu
oj,

da se malo javimuser posted image , se nam kar dogaja
pa grem kar po vrsti
četrtkov sprehod v stari Lj. in večerja v Valvasorju (mnjamii, priporočam) s prijateljico - super truperuser posted image

v petek mi je moj dragi spet odepeketal, ampak to je do danes, smo že 2 meseca na to računali, da se je mogel s svojimi zdajšnjimi, bivšimi in mogoče tudi bodočimi sodelavci še malo videti in obujat spomine ter izkušnje misije, poslušat kaj je bilo na prejšnjih....no zdaj bo pa res mir s tem (upam) nekaj časa.

včeraj smo praznovali Ninin RD z njenimi sošolkami, je bilo prav fajn,user posted image sem v petek še tortico delala, ...

danes morava z dragim še do soseda, ker naju vabi že od srede, ker je njegova v sredo rodila, včeraj smo jima z otroci malo vhod pred hišo okrasili s tremi balončki, da bo še bolj vesela ko bo domov prišla. To je njun prvi user posted image pa še sama stanujeta, starši so tudi bolj oddaljeni po km.

almera, ja ti kar počakaj do naslednje sobote, v nedeljo te bo pa itak zagrabilo, ker bo v soboto preveč luštnouser posted image

neboglasnica tole s cicibanonom tudi jaz mislim, da je virus

Neposredna povezava do sporočila: 4132
5.9.2010 14:07:38   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Glu: KAPO DOL, ker zdržiš sama s tremi toliko časa. user posted image user posted image Meni se bo odpeljalo.

ja no saj veš kar se mora.... .

pa včeraj od 16.00 do večera jih je bilo 8, danes do popoldneva pa še vedno 4user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4133
5.9.2010 16:17:47   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

neboglasnica tole s cicibanonom tudi jaz mislim, da je virus

In kaj naj naredim? Antivirusni program imam, nič mi ne javlja. Enkrat, ko je en virus k nam zašel, me je takoj obvestil, zdaj pa nič. Hmmmm.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
5.9.2010 18:16:59   
nanka
Dan,

mi se še vedno sestavljamo od morja. Ravnokar smo prišli z enega družinskega srečanja, bilo je luštno ampak dolgočasno, ker je to precej oddaljena žlahta pa nikogar ne poznam.

Zdaj pa navijam za košarkaše, jim gre kar dobro.

Včeraj sem puncama garderobo prestavila ( uf kako sovražim menjavo letnega časa) da sploh vidim kaj potrebujeta za mrzle dni. Pa sem kar veliko stavri našla tako da ni panike. Vsaka potrebije kakšno jakno, pa mogoče še kakšne dolge hlače ampak ni panike.

Cel teden sem še doma, da bom lahko Natko uvajala v vrtec, vzgojiteljica prvi naj si vzamem kar cel teden, ker gre bolj počasi.

Neposredna povezava do sporočila: 4135
5.9.2010 20:28:17   
neboglasnica
Tle se pa dogaja, kot da je sezona dopustov na višku, user posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
   [Brisano sporočilo]
5.9.2010 21:05:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4137
6.9.2010 8:19:32   
tims
Dobro jutrouser posted image .

Ne morem verjet, da je že konc vikendauser posted image . Je tok šlo hitr.... V soboto smo šli na en roj. dan. Najprej smo mislil, da bomo kar na vrtu, ampak glih ko smo prišli se je ulil. Sta pa tamaldva ful uživalauser posted image . Nina je bila ko ena cigančicauser posted image . Kr k vsakmu je šla, sploh če je kdo kaj jedu, je bila takoj pri njemu.

Se je pa naša zdej ponoč ful navadla zbujat za lulat. Me sred noči pokliče in potem greva lulat. Sploh noče v pleničko. Dons ponoč je pa spala celo noč. Zbudila se je s suho pleničko, ampak ko je dirkala na kahlico ji je ušlo in se je polulala v plenico. Je bila potem ful žalostna in kr čez jok jamrala, da je lulala. Se mi je ful smilila. Pa sem jo mirila, da ni nič hudga, da se pač zgodi, pa se je komaj potolažlauser posted image .

Almera, še dober, da vas v soboto ni zmočil. Si pa kr predstavljam Bora, kako je čebljal na porokiuser posted image . Upam, da vama bo s tvojim uspel praznovat obletnico poroke v kakšnem romantičnem ambientu.

Nanka, upam, da bo Natka uživala v vrtcu in da ne bosta imeli problemovuser posted image

Neboglasnica, ja, škoda za bone, nouser posted image . O denarju se pa drugač raj ne pogovarjam. Se mi zdi, da je vse tok drago ratal, da me kr zvija ko grem v štacuno. Kar se pa mailov tiče... jaz sem od ene poslovodkinje vedno, ampak res vedno dobila 73 mailov. Nam nikol ni bilo jasno zakaj, ampak, ko mi je pisala iz domačga maila, sem jih vedno dobila tokuser posted image . Pa to samo jaz.  Če je pošiljala mail šefu, je bilo pa okuser posted image  Kdo bi vedu, kaj se je dogajaluser posted image

Mojcek, kako si? Je kaj bolš? Glavobol nehal?

3jeMi, dobrodošla nazajuser posted image user posted image . Upam, da kmalu prideš na tekoče z maili in RRuser posted image . Cote in ostale zadeve bojo pa že počakaleuser posted image

Glu, dogaja se vam na polno. Super, za praznovanje roj. dne, pa za večerjico.... Evo, enkrat bi lahko skupaj šle v Valvasorja, da sprobamo hranouser posted image . Evo, zdej k je pa dragi doma, se bo pa mal umirilo, a ne? Si boš lahko malo oddahnila.

Zdej pa spet delatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4138
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 8:24:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4139
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 8:34:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4140
6.9.2010 8:42:21   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Bravo naši košarkaši, četrtfinale here we come user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem se odločila, da ne bom več gledala tekm fuzbala in košarke. Sem ugotovila, da če gledam, smo ful slabi. Povsod. Primer: prvo tekmo fuzbala SP nisem gledala, rezulat: naši so zmagaluser posted image . Drugo tekmo sem mal gledala, mal ne, rezultat: neodločenouser posted image . Tretjo tekmo sem gledala celo: naši zgubijouser posted image user posted image user posted image .

Sem pa v soboto gledala Zavca. Sem tok stiskala pesti, da sem bla na koncu bol zmatrana k onuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4141
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 8:54:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4142
6.9.2010 9:18:59   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Bravo naši košarkaši, četrtfinale here we come user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem se odločila, da ne bom več gledala tekm fuzbala in košarke. Sem ugotovila, da če gledam, smo ful slabi. Povsod. Primer: prvo tekmo fuzbala SP nisem gledala, rezulat: naši so zmagaluser posted image . Drugo tekmo sem mal gledala, mal ne, rezultat: neodločenouser posted image . Tretjo tekmo sem gledala celo: naši zgubijouser posted image user posted image user posted image .

Sem pa v soboto gledala Zavca. Sem tok stiskala pesti, da sem bla na koncu bol zmatrana k onuser posted image .

Timsica, sem pod mizo , loooooooooooooool good one user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa tud jaz, če gledam zihr spušijo tekmo. Nazadnje sem kao gledala zadnjič proti braziliji se mi zdi. Zadnjih 6 min sem kr prešaltala, no pol pa pozabla da sem gledala basket, tako da sem šla na net gledat rezultat

user posted image user posted image user posted image . Ampak, tole pa je EMŠOuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4143
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 9:39:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4144
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 9:39:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
6.9.2010 9:45:20   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

A je katera že poskusla igrat Osvajalca? Ma naju je včeraj čisto potegnil. Super.

Jaaaaaaaa, jest ga včasih igramuser posted image user posted image user posted image . No, ČE imam mal prostga časa. Mene je moj navdušu in sem čist žalostna, če kakšno lobanjo dobimuser posted image Lušna igrca in fajn za ramigat možgančkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4146
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 10:15:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4147
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 10:16:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4148
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 10:33:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4149
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 10:52:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?