|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
2.9.2010 11:49:13   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ne, ne, Lia gre septembra drugo leto v vrtec, user posted image  pa januarja 2012 k babici v varstvo.
No, sem ti rekla, da Liji naroči brateca al pa sestrico
aha, tak je to,.
Tulipan, kaj pa si ti zdaj neka humoristka postala al kaj?
Če pa štorkje nič ne skačejo tu okoli blokov user posted image user posted image

Čuj, sej nisva tak daleč natazen, pa so okoli nas kar v jatahuser posted image  Bo zdaj malo zapihalo zunaj, pa hitro pride do vas še kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
2.9.2010 11:50:34   
Tulipan12

[/quote]kot prvo ti pošiljam velikkkk user posted image user posted image user posted image

ja, na žalost imajo moški vse povsod boljše pogoje, čeprav delodajalci trdijo da to ni res.

No, pol pa kar na akcijo za 2. user posted image user posted image Jaz bom držala pesti močnooo da čimprej rata,

[/quote]

Se podpišem!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
2.9.2010 12:12:33   
tasa_m
Tak, jaz pa sem zdaj v vrtec poklicala in povprašala če je bila kakšna kriza pa je rekla, da ne, da Lija zdaj spi in da je vse okej. user posted image

to je moja frača user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
2.9.2010 12:29:09   
Tulipan12

Tak, jaz pa sem zdaj v vrtec poklicala in povprašala če je bila kakšna kriza pa je rekla, da ne, da Lija zdaj spi in da je vse okej. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
2.9.2010 12:30:32   
Najaa
Bravo Lija! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3805
2.9.2010 16:49:07   
ema tiara
mi pa smo dočakali 5.zobek...user posted image user posted image user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
2.9.2010 21:29:41   
*MaJaLe*
Čeeeeeeeeeeeer...a še kira straši tu??user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
2.9.2010 21:30:51   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz pa sem mu kupila dr. Harvey copatke..sem slišala, da so dobri. Ti mehki, ki jih ve vse kupujete so mi ful všeč a jih pri nas v vrtcu ne smemo imeti, le trde. user posted image Tak da...Smo pa pri št. 22 za copatke in št. 24 Ciciban čevlji, št. 23 Elefanten čevlji in št. 25 Fila. Ful različno..v cm pa ima nogico dolgo 14 cm.

sm misnla, da ma Leon veliko nogo...pa sm se očitno zmotla user posted image on ma 12cm...in tudi pri njemu ne najdem standard številke...enkrat ma 22, enkrat 24...nimam pojmauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
2.9.2010 21:31:29   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

mene niti ne boooooooooooooouser posted image
Z Leonom mava ponovno uvajanje v vrtec...tokrat v ta pravi (prej je bil v varstvu na domu) tako da me prow zanima kako bo.
Danes ob 18.00 je otvoritev vrtca ker je bil zgrajen čisto na novo in baje je najboljši vrtec v Sloveniji. Fuuul je lep res, polno igral, igrišč, igralnic...
komaj čakam v glavnemuser posted image

to je pa super! naš vrtec tudi ni slab, samo z igračami se mi zdijo bolj slabo založeni. no, ko so bli še malo manjši, so jim dali kar papirnate reklame, teh, ki jih vsak dan dobimo poln kaslc in so jih navdušeno trgali user posted image  skratka, otroke se da zamotit z vsem živim.

Ampak un ruzak od Leona je pa tok posrečen, pravzaprav je posrečen Leon, ko ga nosi user posted image
ma hwalaaaaaaaaaauser posted image cel ponosen je zjutraj...sicer lih za ene 3 minute, ma že to je nekajuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
2.9.2010 21:32:11   
*MaJaLe*

ooooooo, moja draga Majale nas je dala nazaj na seznam user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image
bi se pa spodoblo, da povem kakšne bolj frišne mere, a ne? user posted image
no, trenutno ima 12,5 kg, višina pa je neznana user posted image  Majale, neki si zmisli, sej si vidla, kok je visok user posted image
haha...je večji od Leona ne? ma sej niti Leon ne vem kolko je velikuser posted image počakamo na pregled? sej bojo zdej enkrat septembra ne? al kako že?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
2.9.2010 21:32:46   
*MaJaLe*
Zdej bom pa monologe tolkla neuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
2.9.2010 21:34:36   
*MaJaLe*

Evo---žogice naročeneuser posted image

Pravilna odločitev, zdej bosta pa z Juretom enake mela user posted image
nisem jih dobilauser posted image ni imela pravih velikosti...ker za 18-24mesecev ni žogic...tako da sm mu naročila TE.
Samo kaj tudi vaše črvičke tako tiščijo?? Leon ima kar odtis od elastikeuser posted image se to še kaj raztegne?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
2.9.2010 21:34:57   
*MaJaLe*

BRAVOOO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
3.9.2010 8:30:52   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Moram vam povedati, da je Valentin včeraj v vrtcu veliko jokal, skoraj nič spal, malo jedel...danes mi je sicer pomahal v slovo a je že nabiral solzice. Vso pot do MB sem jokala.user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
3.9.2010 9:07:05   
Tulipan12
Dobro jutro, v petkovo jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
3.9.2010 9:09:05   
Tulipan12

Moram vam povedati, da je Valentin včeraj v vrtcu veliko jokal, skoraj nič spal, malo jedel...danes mi je sicer pomahal v slovo a je že nabiral solzice. Vso pot do MB sem jokala.user posted image

Kokica user posted image user posted image user posted image  jaz te full razumem, čeprav še nimam te situacije, ampak mi je že misel na to grozna!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
3.9.2010 9:11:35   
Tulipan12

nisem jih dobilauser posted image ni imela pravih velikosti...ker za 18-24mesecev ni žogic...tako da sm mu naročila TE.
Samo kaj tudi vaše črvičke tako tiščijo?? Leon ima kar odtis od elastikeuser posted image se to še kaj raztegne?

Jaz grem jutri v Leclerc ravno iz tega razloga, da ji malo probam, pa ta elastika se mi zdi močna, ja, ampak mogoče pa se zrahlja ali pa se raztegnejo. Naj povedo tiste, ki imajo izkušnje!

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
3.9.2010 9:13:40   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

mi pa smo dočakali 5.zobek...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  čestitke!

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
3.9.2010 9:15:41   
Tulipan12
Tasa, si ok? Sem prebrala na FB, da si bila boga včeraj!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3819
3.9.2010 9:21:23   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Faza MAMA traja pri nas že odkar se je Nika rodila. Tija nikoli ni bila tak cartljivček in sem to kar malo pogrešala. No mam pa zdej pri Niki 100x-no dozo. user posted image Še posebi zvečer, takrat reeees ni nihče dober, sam jaz. Čez dan pa seveda hoče nadoknadit vse, kar je dopoldan z mano zgubila, men pa tud paše. Na srečo jo pa tud Tija dosti zamoti.

Punce dejte mi nekaj povedat. Sam informativno me zanima. Če dobiš službo, kam vse moraš to sporočit. Za otroške in vrtec vem... pa kam v vrtec javiš, mislim na uravno enoto a ne? Al počakaš do novembra, ko se itak oddaja znižano plačilo?

po pravilih bi moral na občino javit vsako spremembo takoj - zaradi vrtca mislim.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
3.9.2010 9:21:30   
felix7

sej ti so tut lepi user posted image  ja, elastika je pa dosti močna... mogoče jo lahko malce zrahljaš tako, da kadar nima copatkov gor, copatek nategni čez nekaj okroglega, kakšno steklenico npr. Po mojem bi se morala elastika mal zmehčat.

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
3.9.2010 9:21:36   
felix7

user posted image user posted image user posted image  boš vidla, vsak dan bo malenkost lažje...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
3.9.2010 9:22:09   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

user posted image user posted image user posted image  čestitke!

user posted image
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3823
3.9.2010 9:23:23   
felix7

ooooooo, moja draga Majale nas je dala nazaj na seznam user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image
bi se pa spodoblo, da povem kakšne bolj frišne mere, a ne? user posted image
no, trenutno ima 12,5 kg, višina pa je neznana user posted image  Majale, neki si zmisli, sej si vidla, kok je visok user posted image
haha...je večji od Leona ne? ma sej niti Leon ne vem kolko je velikuser posted image počakamo na pregled? sej bojo zdej enkrat septembra ne? al kako že?

tut sanja se mi ne, kok cm ima user posted image  pregled imava pa 15.10.

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
3.9.2010 9:24:25   
felix7

kot prvo ti pošiljam velikkkk user posted image user posted image user posted image

ja, na žalost imajo moški vse povsod boljše pogoje, čeprav delodajalci trdijo da to ni res.

No, pol pa kar na akcijo za 2. user posted image user posted image Jaz bom držala pesti močnooo da čimprej rata,

hvala user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?