Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa HB za službo torej! Jaz sem bila pa doma in tamale nisem imela v vrtcu, no pol je šla sam je bila veliko bolana... Tulipan a v knjižnico hodita? Pa sej se kar zapolnejo dnevi, sam če tako hočeš in želiš. Sem ravno vzela v knjižnici eno knjigo, kaj delat iz papirja. Ma tolko idej je, da imaš ziher zapolnjeno urco ali dve. Pa tudi TC je varianta, pa kaj, sej so jih zgradili za ljudi! Ma ja, Lia je otrok, kateremu se mora non-stop dogajat. Evo, naš dan zgleda pribl. tak: pridem iz službe, njo že babica dostavi domov, skuham, pojemo kosilo, pomijem posodo (jaz al pa dragi), Lio medtem zamotim 15min kocke, 15min risanje, 15minostala krama... No, po kosilu, pa se že začne obuvat in gremo pa-pa. Vzamemo malico in pijači in gremo al na igrišče, park, igrala, čolnarno, kaki obisk, v mesto v šoping,... če je slabo vreme, pa gremo na kake lutke, kako pravljico, se kopat, v kaki TC, Bumbarpark, 1x na teden v eno telovadnico laufat... in se vrnemo domov cca ob 19.30. Potem pa tuširanje, večerja in uspavanje. Zaspi med 20h in 21h. In to je to. Včasih mi je bilo težko razmišljat kaj bom kuhala, zdaj se mi vse suče okoli tega, kakšna bo dnevna animacija , skuham pa kar se spomnim! Kako mi je vse to znano - otrok brez obstanka ves čas gas na polno in ja, tut jaz se v službi spočijem oz. se zmatram na drugačen način kot doma. Pa še med ljudi grem in imam občutek, da sem koristna Men se zdi, da so itak zdejšnji otroci vsi taki - živahnim brez prstanka in đabe vse igrače tega sveta, ko so jim najbolj zanimive stvari, ki NISO igrače in to, da gremo ven, da se zmigajo, to je najbolj pomembno. No naša Nika je za odtenek bolj mirna kakor je bila Tija. Tija v teh letih, letu in pol, je bila živi mali .
|