|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
2.9.2010 10:04:41   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ema ravno sem na fb gledala tvoje slike. Lepi ste vsi, res. user posted image

jaz tudi in se podpišem user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
2.9.2010 10:04:47   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

HB za službo torej! user posted image Jaz sem bila pa doma in tamale nisem imela v vrtcu, no pol je šla sam je bila veliko bolana...
Tulipan a v knjižnico hodita? Pa sej se kar zapolnejo dnevi, sam če tako hočeš in želiš. Sem ravno vzela v knjižnici eno knjigo, kaj delat iz papirja. Ma tolko idej je, da imaš ziher zapolnjeno urco ali dve. Pa tudi TC je varianta, pa kaj, sej so jih zgradili za ljudi! user posted image

Ma ja, Lia je otrok, kateremu se mora non-stop dogajat. Evo, naš dan zgleda pribl. tak: pridem iz službe, njo že babica dostavi domov, skuham, pojemo kosilo, pomijem posodo (jaz al pa dragi), Lio medtem zamotim 15min kocke, 15min risanje, 15minostala krama... No, po kosilu, pa se že začne obuvat in gremo pa-pa. Vzamemo malico in pijači in gremo al na igrišče, park, igrala, čolnarno, kaki obisk, v mesto v šoping,... če je slabo vreme, pa gremo na kake lutke, kako pravljico, se kopat, v kaki TC, Bumbarpark, 1x na teden v eno telovadnico laufat... in se vrnemo domov cca ob 19.30. Potem pa tuširanje, večerja in uspavanje. Zaspi med 20h in 21h. In to je to. Včasih mi je bilo težko razmišljat kaj bom kuhala, zdaj se mi vse suče okoli tega, kakšna bo dnevna animacijauser posted image , skuham pa kar se spomnim!

Kako mi je vse to znano - otrok brez obstanka user posted image  ves čas gas na polno user posted image  in ja, tut jaz se v službi spočijem oz. se zmatram na drugačen način kot doma. Pa še med ljudi grem in imam občutek, da sem koristna user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
2.9.2010 10:04:51   
tasa_m

Ojla punce, na drugi strani smo bile po dolgem času. user posted image

No, jaz sem že oddala oba čmrlja v vrtcu. Tija je itak ok, no problem, ker je isti skupini in vse. Nika pa je šla v drugo skupino in da ne govorim, da sem se skoraj zjokala. user posted image Pa sej bo, se bova obe navadli pa bo.

user posted image user posted image user posted image
tudi Lija je šla v drugo skupino in meni niti malo ni všeč tole, niti vzgojiteljici ne user posted image Ampak ***** ga te že mora tak bit.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
2.9.2010 10:09:23   
tasa_m
torej
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA3

Sem šla v vrtec in moje dete je spalo!user posted image user posted image user posted image user posted image So mi rekle, da je imel ob 09h krizo in je jokal pol urce, potem pa se je pomiril in ko so dale ven ležalnike je med prvimi zaspal. user posted image Tak, da kaj čem. Po kosilu ob ca 13.30h grem po njega. Ja, Najaa že kar prvi dan je pri nas pestro.
Tudi zajtrk je lepo jedel, malice ob 10 h pa ne. To se niti ne sekiram, ker ni navajen jesti ob taki uri. user posted image Zaenkrat torej vse SUPER!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
2.9.2010 10:13:46   
felix7

O, super, poroka!user posted image
Jaz pa grem jutri na eno dekliščino, je v bistvu kar dosti na meni, ker je priča rodila pred 14timi dnevi in je še zelo boga, tak da imam celo organizacijo od darila do hrane jaz preko (gre za dekliščino presenečenja - bodoča nevesta je noseča in se bosta na brzino poročila v ožjem krogu in sploh nič ne sluti o dekliščiniuser posted image  upam, da uspe!)

u, presenečenje user posted image  jaz mam rada presenečenja, ampak običajno sem jaz tista, ki jih pripravljam user posted image  čakam, da se kdaj spomni kdo od bližnjih tudi mene presenetiti... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3780
2.9.2010 10:15:30   
tasa_m
Aja, pa dober dan.

Glih sem si skuhala kavico in vas mal prebiram.

Lijo sem zjutraj dostavila v vrtec in gre po njo teta Sara, ker mama gre popoldan delat.
Ma naša mala frača zdaj spi tak dolgo, da jo moram ob 8h zbujat, da grema v vrtec user posted image user posted image med počitnicami, ko bi ša lahko spala pa je bila že auf od 6,30 al pa še prej user posted image

Drugače pa nić novega.

Vidim, da imamo več ali manj vse v vrtcu otroke, no razen Tulipan. user posted image Aja, Tulipan ti boš drugo leto vpisala tudi user posted image v vrtec, da bo pri 1.letu začel že hodit ali kako?
Lijina skupina ima 4 user posted image , kateri bodo prišli v decembru, ko bodo dopolnili 11.mesecev.
Je Lija tak smešna, jih boža pol pa jih pogleda in kar nekaj po svoje začne bleblebat ion se smejat user posted image

Feliša... čaki, pa kje zdaj delaš? Ma, se vidi da premalo na fb sodelujem user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
2.9.2010 10:16:06   
tasa_m

O, super, poroka!user posted image
Jaz pa grem jutri na eno dekliščino, je v bistvu kar dosti na meni, ker je priča rodila pred 14timi dnevi in je še zelo boga, tak da imam celo organizacijo od darila do hrane jaz preko (gre za dekliščino presenečenja - bodoča nevesta je noseča in se bosta na brzino poročila v ožjem krogu in sploh nič ne sluti o dekliščiniuser posted image  upam, da uspe!)

ooo, ful dobro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
2.9.2010 10:19:13   
tasa_m

Kokica in Najaa sploh si ne znam predstavljat kaj še mene čaka, ko sem res ena taka jokica in me že srce boli, ko Lia joče za mano, če grem zvečer ven. Pa ko vem, da je pri atiju v super rokah, pa me srce boli... kaj bo šele, ko jo bom nekje pustila. Ampak kot pravijo vsi, je nam huje, njim pa ok in pač moramo usmeriti misli na njih in njihovo počutje!
Jaz pa mam zadnji teden full krizo, ker Lia non-stop joče, če me ni v njenem vidnem polju. Saj je vedno bilo prvo "mama, mami, mamica", ampak zadnje čase je res hudo. Zdaj pa ne vem ali mene hormoni dajejo ali je to bližajoči prihod dojenčka in ona čuti, da sem tudi jaz nervozna kak bo... ampak reeees me srček non-stop boli.user posted image  Sem se odločila, da si vzamem en dan dopusta samo zanjo in bova imeli nori mama-hčerka danuser posted image , da se malo olajšam, pa da ona vidi, da z mamo ni vse tak kul, da ji babi in dedi več pustita, bo me mogoče manj pogrešala!user posted image
Ah, malo sem zabluzilauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma, tistemu pa sem se morala nasmejati user posted image

Pa vi ste tudi v fazi: mama-mami-mamica user posted image Ah, saj jo je lepo polsušat samo celi dan pa samo to... Uhhh

Neposredna povezava do sporočila: 3783
2.9.2010 10:22:47   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Feliša... čaki, pa kje zdaj delaš? Ma, se vidi da premalo na fb sodelujem user posted image

nisem na FB nič pisala o tem user posted image  ker ni še nč dorečeno...

zdej pomagam pri naših sosedih, ki majo žago v G. Tko pisarniška dela in to, samo nič še ni definirano... Uradno sem prijavljena za Zavodu, tle pa nekako poskusno, če se me odločjo zaposlit. Ma ni to neka sanjska služba, ampak bolj štukanje, ker je trenutno za moj profil nemogoče najti pametno zaposlitev. Ma res, včasih sem prav žalostna, da je glavni kriterij pri delodajalcih spol osebe, ki jo zaposlujejo. In seveda, vedno izberejo moške... Sej niti nima smisla razlagat, kako sem razna testiranja znanja in psihoteste naredila perfektno, potem na zagovoru je pa padlo vprašanje, če sem poročena in koliko otrok imam in je blo vsega konc user posted image user posted image user posted image  skratka, ful sem razočarana nad odnosom delodajalcev. In sem kar nehala iskat zaposlitev, namen imam tukaj bit, magar da me zaposlijo za določen čas, pa da grem še na eno porodniško, počakam, da kriza mine in pol iščem sanjsko službo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
2.9.2010 10:25:14   
felix7

Kokica in Najaa sploh si ne znam predstavljat kaj še mene čaka, ko sem res ena taka jokica in me že srce boli, ko Lia joče za mano, če grem zvečer ven. Pa ko vem, da je pri atiju v super rokah, pa me srce boli... kaj bo šele, ko jo bom nekje pustila. Ampak kot pravijo vsi, je nam huje, njim pa ok in pač moramo usmeriti misli na njih in njihovo počutje!
Jaz pa mam zadnji teden full krizo, ker Lia non-stop joče, če me ni v njenem vidnem polju. Saj je vedno bilo prvo "mama, mami, mamica", ampak zadnje čase je res hudo. Zdaj pa ne vem ali mene hormoni dajejo ali je to bližajoči prihod dojenčka in ona čuti, da sem tudi jaz nervozna kak bo... ampak reeees me srček non-stop boli.user posted image  Sem se odločila, da si vzamem en dan dopusta samo zanjo in bova imeli nori mama-hčerka danuser posted image , da se malo olajšam, pa da ona vidi, da z mamo ni vse tak kul, da ji babi in dedi več pustita, bo me mogoče manj pogrešala!user posted image
Ah, malo sem zabluzilauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma, tistemu pa sem se morala nasmejati user posted image

Pa vi ste tudi v fazi: mama-mami-mamica user posted image Ah, saj jo je lepo polsušat samo celi dan pa samo to... Uhhh

ta faza je očitno zelo popularna user posted image  pri nas tudi oči ni več dober, samo mami... ampak ker sva z Juretom skupaj samo dobre tri ure dnevno (od 16.30 do 20h), se takrat stiska k meni non stop. Ma otrok si mora nafilat baterije user posted image  meni pa tut paše user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
2.9.2010 10:45:50   
Tulipan12

Aja, pa dober dan.

Glih sem si skuhala kavico in vas mal prebiram.

Lijo sem zjutraj dostavila v vrtec in gre po njo teta Sara, ker mama gre popoldan delat.
Ma naša mala frača zdaj spi tak dolgo, da jo moram ob 8h zbujat, da grema v vrtec user posted image user posted image med počitnicami, ko bi ša lahko spala pa je bila že auf od 6,30 al pa še prej user posted image

Drugače pa nić novega.

Vidim, da imamo več ali manj vse v vrtcu otroke, no razen Tulipan. user posted image Aja, Tulipan ti boš drugo leto vpisala tudi user posted image v vrtec, da bo pri 1.letu začel že hodit ali kako?
Lijina skupina ima 4 user posted image , kateri bodo prišli v decembru, ko bodo dopolnili 11.mesecev.
Je Lija tak smešna, jih boža pol pa jih pogleda in kar nekaj po svoje začne bleblebat ion se smejat user posted image

Ne, ne, Lia gre septembra drugo leto v vrtec, user posted image  pa januarja 2012 k babici v varstvo.
No, sem ti rekla, da Liji naroči brateca al pa sestricouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
2.9.2010 10:46:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

nisem na FB nič pisala o tem user posted image  ker ni še nč dorečeno...

zdej pomagam pri naših sosedih, ki majo žago v G. Tko pisarniška dela in to, samo nič še ni definirano... Uradno sem prijavljena za Zavodu, tle pa nekako poskusno, če se me odločjo zaposlit. Ma ni to neka sanjska služba, ampak bolj štukanje, ker je trenutno za moj profil nemogoče najti pametno zaposlitev. Ma res, včasih sem prav žalostna, da je glavni kriterij pri delodajalcih spol osebe, ki jo zaposlujejo. In seveda, vedno izberejo moške... Sej niti nima smisla razlagat, kako sem razna testiranja znanja in psihoteste naredila perfektno, potem na zagovoru je pa padlo vprašanje, če sem poročena in koliko otrok imam in je blo vsega konc user posted image user posted image user posted image  skratka, ful sem razočarana nad odnosom delodajalcev. In sem kar nehala iskat zaposlitev, namen imam tukaj bit, magar da me zaposlijo za določen čas, pa da grem še na eno porodniško, počakam, da kriza mine in pol iščem sanjsko službo user posted image
kot prvo ti pošiljam velikkkk user posted image user posted image user posted image

ja, na žalost imajo moški vse povsod boljše pogoje, čeprav delodajalci trdijo da to ni res.

No, pol pa kar na akcijo za 2. user posted image user posted image Jaz bom držala pesti močnooo da čimprej rata,

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
2.9.2010 10:47:41   
tasa_m

ta faza je očitno zelo popularna user posted image  pri nas tudi oči ni več dober, samo mami... ampak ker sva z Juretom skupaj samo dobre tri ure dnevno (od 16.30 do 20h), se takrat stiska k meni non stop. Ma otrok si mora nafilat baterije user posted image  meni pa tut paše user posted image
meni paše, če bi bile skupaj tudi zelo malo, samo ko pa sem fraj pa drugi ne obstaja za Lijo, razen mama. Če pa mama slučajno ne sliši pa pride do mene, me pocuka pa reče: "mamica" user posted image pa saj pol pa jo moram stisnit pa je kak jeuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
2.9.2010 10:48:08   
Najaa

o feliša, kaj skačeš po netu, namesto da bi delala? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, če pa šefice še zdej ni... in ne vem, kaj naj delam user posted image  mogoče bi šla z viličarjem hlode prevažat user posted image user posted image user posted image

Vzem si malco pa h men na kavo prid. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
2.9.2010 10:48:21   
Najaa

HB za službo torej! user posted image Jaz sem bila pa doma in tamale nisem imela v vrtcu, no pol je šla sam je bila veliko bolana...
Tulipan a v knjižnico hodita? Pa sej se kar zapolnejo dnevi, sam če tako hočeš in želiš. Sem ravno vzela v knjižnici eno knjigo, kaj delat iz papirja. Ma tolko idej je, da imaš ziher zapolnjeno urco ali dve. Pa tudi TC je varianta, pa kaj, sej so jih zgradili za ljudi! user posted image

Ma ja, Lia je otrok, kateremu se mora non-stop dogajat. Evo, naš dan zgleda pribl. tak: pridem iz službe, njo že babica dostavi domov, skuham, pojemo kosilo, pomijem posodo (jaz al pa dragi), Lio medtem zamotim 15min kocke, 15min risanje, 15minostala krama... No, po kosilu, pa se že začne obuvat in gremo pa-pa. Vzamemo malico in pijači in gremo al na igrišče, park, igrala, čolnarno, kaki obisk, v mesto v šoping,... če je slabo vreme, pa gremo na kake lutke, kako pravljico, se kopat, v kaki TC, Bumbarpark, 1x na teden v eno telovadnico laufat... in se vrnemo domov cca ob 19.30. Potem pa tuširanje, večerja in uspavanje. Zaspi med 20h in 21h. In to je to. Včasih mi je bilo težko razmišljat kaj bom kuhala, zdaj se mi vse suče okoli tega, kakšna bo dnevna animacijauser posted image , skuham pa kar se spomnim!

Kako mi je vse to znano - otrok brez obstanka user posted image  ves čas gas na polno user posted image  in ja, tut jaz se v službi spočijem oz. se zmatram na drugačen način kot doma. Pa še med ljudi grem in imam občutek, da sem koristna user posted image

Men se zdi, da so itak zdejšnji otroci vsi taki - živahnim brez prstanka in đabe vse igrače tega sveta, ko so jim najbolj zanimive stvari, ki NISO igrače in to, da gremo ven, da se zmigajo, to je najbolj pomembno. No naša Nika je za odtenek bolj mirna kakor je bila Tija. Tija v teh letih, letu in pol, je bila živi mali user posted image .

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
2.9.2010 10:48:25   
Najaa

Ojla punce, na drugi strani smo bile po dolgem času. user posted image

No, jaz sem že oddala oba čmrlja v vrtcu. Tija je itak ok, no problem, ker je isti skupini in vse. Nika pa je šla v drugo skupino in da ne govorim, da sem se skoraj zjokala. user posted image Pa sej bo, se bova obe navadli pa bo.

user posted image user posted image user posted image
tudi Lija je šla v drugo skupino in meni niti malo ni všeč tole, niti vzgojiteljici ne user posted image Ampak ***** ga te že mora tak bit.

Kako se pa Lija počuti pri njih?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
2.9.2010 10:48:54   
tasa_m

Ne, ne, Lia gre septembra drugo leto v vrtec, user posted image  pa januarja 2012 k babici v varstvo.
No, sem ti rekla, da Liji naroči brateca al pa sestrico
aha, tak je to,.
Tulipan, kaj pa si ti zdaj neka humoristka postala al kaj?
Če pa štorkje nič ne skačejo tu okoli blokov user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3792
2.9.2010 10:50:32   
Najaa
Faza MAMA traja pri nas že odkar se je Nika rodila. Tija nikoli ni bila tak cartljivček in sem to kar malo pogrešala. No mam pa zdej pri Niki 100x-no dozo. user posted image Še posebi zvečer, takrat reeees ni nihče dober, sam jaz. Čez dan pa seveda hoče nadoknadit vse, kar je dopoldan z mano zgubila, men pa tud paše. Na srečo jo pa tud Tija dosti zamoti.

Punce dejte mi nekaj povedat. Sam informativno me zanima. Če dobiš službo, kam vse moraš to sporočit. Za otroške in vrtec vem... pa kam v vrtec javiš, mislim na uravno enoto a ne? Al počakaš do novembra, ko se itak oddaja znižano plačilo?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
2.9.2010 10:51:02   
tasa_m

včeraj je šla kuj rikverc ko sva hoteli v igralnico user posted image user posted image
danes pa je pleničke nesla noter, jaz pa hitro zaprla vrata in šla.
Ma tolaži me to, da ima prehod čez kopalnico in je v njeni stari igralnici z bivšimi vzgojiteljicama. Tak, da so rekle, če nebo drugače šlo bo pač malo šla bivšim se igrat pol pa nazaj k njim.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
2.9.2010 10:53:35   
tasa_m
Punce dejte mi nekaj povedat. Sam informativno me zanima. Če dobiš službo, kam vse moraš to sporočit. Za otroške in vrtec vem... pa kam v vrtec javiš, mislim na uravno enoto a ne? Al počakaš do novembra, ko se itak oddaja znižano plačilo?

jaz sem javila za OD, pa v vrtec na upravo. In ne ne smeš čakat do novembra, ker službo dobiš takoj in tudi v roku 8.dneh ko oddaš vse dokumente (jaz sem morala samo pogodbo prinest) dobiš novo pogodbo in nov plačilni razred. user posted image Ma, to poskrbijo takoj, če pa bi morali kaj nazaj dat pa bi bil problem.

A se ti kaj kaže, da lahko dobiš kje?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
2.9.2010 10:53:49   
Najaa

včeraj je šla kuj rikverc ko sva hoteli v igralnico user posted image user posted image
danes pa je pleničke nesla noter, jaz pa hitro zaprla vrata in šla.
Ma tolaži me to, da ima prehod čez kopalnico in je v njeni stari igralnici z bivšimi vzgojiteljicama. Tak, da so rekle, če nebo drugače šlo bo pač malo šla bivšim se igrat pol pa nazaj k njim.

Aja, pol je pa tak isto kot pri nas.
Nika je pa včeri s terase avtomatsko zavila v svojo bivšo igralnico. user posted image Buča mala, sej se bo navadla.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
2.9.2010 10:54:39   
Najaa

jaz sem javila za OD, pa v vrtec na upravo. In ne ne smeš čakat do novembra, ker službo dobiš takoj in tudi v roku 8.dneh ko oddaš vse dokumente (jaz sem morala samo pogodbo prinest) dobiš novo pogodbo in nov plačilni razred. user posted image Ma, to poskrbijo takoj, če pa bi morali kaj nazaj dat pa bi bil problem.

A se ti kaj kaže, da lahko dobiš kje?

Aha, ok. Pa je treba še kej druga javit? Zdravstvo... zdej imamo vse tri preko mojega...

Mogoče nekaj kaže, ne vem še.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
2.9.2010 11:07:22   
tasa_m

Aha, ok. Pa je treba še kej druga javit? Zdravstvo... zdej imamo vse tri preko mojega...

Mogoče nekaj kaže, ne vem še.

Zdravsto je meni vse porihtal Lidl, ko sem se zaposlila. Dobila sem domov fotokopijo, da so me prijavili. Preverjat pa nisem še šla, če sem res user posted image user posted image
Jaz imam Lijo preko Tomaža zavarovano, samo če bo tak naprej šlo in bodo še CPM dolgo po TV vlačli, ne vem če še bo dolgo user posted image user posted image

No, obilo uspeha, upam da dobiš kar koli je že user posted image user posted image user posted image Jaz močno držim pesti!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
2.9.2010 11:12:24   
Najaa
Hvala. user posted image

Drgač pa, evo ravno sem hladilnik spucala in se blešči kot nov. user posted image Ne vem, kaj mi je danes, sam pucala bi. Verjetno sem osamljena. user posted image user posted image user posted image Hec, sam spet ne vem, kaj mi je, da komaj čakam, da grem po punci.user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
2.9.2010 11:47:28   
Tulipan12

Hvala. user posted image

Drgač pa, evo ravno sem hladilnik spucala in se blešči kot nov. user posted image Ne vem, kaj mi je danes, sam pucala bi. Verjetno sem osamljena. user posted image user posted image user posted image Hec, sam spet ne vem, kaj mi je, da komaj čakam, da grem po punci.user posted image user posted image

Pridnauser posted image  Meni ga je mami v torek, ko sva bila midva v kinuuser posted image
Kaj ti je? Ja, mami si in rabiš akcijouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?