metuljcek321
|
Hej, pupe! za uspešni prvi dan uvajanja v vrtec ... in za začetek šole ... kako naši vrtičkarji & šolarji danes? vprašanja vzgojiteljic o posebnostih/navadah/značilnostih otroka - meni se zdi to nujno ... tudi pri nas smo imeli lani individualne sestanke nekaj dni pred začetkom, tko da si je vse zapisala & mi je blo všeč ... je pa res, da mogoče pa furajo No, mi smo imeli pa včeraj otvoritev šole - ste nas kaj videle po TV? Blo je ulala ulali, prišel tudni minister, pa Janković & še kar nekaj županov ... je pa da najbolj kul stavba zdaj to ... za special surprise pa je poskrbel Ribič Pepe & Čuki ... too bad, da je blo to take vrste presenenčenje, da še niti mi nismo vedeli, da bojo, tko da je bla mala miss at home pri babi (na veliko stregla namišljeni čaj, spraševala, kakšen je, če bo še itd. - mami pravi, da bo Anja igralka ... res, ej) Živa? glugluglu & hubby Bo zdaj DOOOOOOOLGO doma? I hope so ... kolk so ga bli pa tamaučki veseli? Inigo, mate hot water? Upam, ej ... kako je šlo včeraj umivanje po stareh? Si pridna z laufanjem? Kdaj šibaš na kakšen tek? Almera, kam pa hodiš na to pripravo ... kaj si kaj zvedla? Umpa, res je, kar praviš - MEGASTIČEN je tale naš vrtec, midva sva maximalno zadovoljna, malečka pa tudi. Pa a se spomniš, kolk sem bla paf, k je bla na začetku pomočnica tko čudna, pa rekla, da take punčke, kot je Anja, še ni imela - da je čisto sama v kotu, da se z nikomer ne druži, da ne je, bla, bla, bla ... lahko si predstavljaš, da se mi je trgalo po prvem sestanku (vsak mesec imamo govorilne za male & lahko pridemo na pogovor - meni je to super - je vsaj malo časa, da ti kaj več povejo - ker ko jo grem iskat, .je samo: "Kako je blo?" "OK" & je to skoraj to ) ... no, tko se je naš revček navajal na spremembe - je bla pupa boga, potem pa je kar naenkrat steklo in je ful, ful dobro! Kar pogumno, fino bo, you'll see.