Lara Croft
|
Ne dela friskuk... pa kaj si ti nor? Vam povem štorjo iz mojega dopusta, ki ni trajal niti 24 ur? Bi se nekak dalo potrpet v majhni sobici, kjer se nisva mogli niti obrnit normalno, kaj šele, da bi se s kockami igrali... bi tut najdla eno drugo plažo, ker na tisti, oddaljeni skoraj 1 km, so bli kamčki iz kamnoloma, čeprav sem vprašala, kaj za eno kamnje je na plaži - ne vem, kje je tista fotka nastala... oz, so že vedeli kaj spustit ven s slike...... sem tut parkirnino pred hotelom za cel teden plačala - nej jim bo... Mislim, v nek mestni hotelčk sem prišla, ki ga obdaja samo cesta......hotel pač za prespat in it naprej... nobenga igrišča, ne ob hotelu, ne v neposredni bližini... Jaaa, na tisti strani, kjer pa ni bilo ceste pa je muska špilala.... do polnoči... jupiiiiiii..... in ko je muska nehala špilat je pa zvon zvonil...čisto blilzu, ene par metrov je bla cerkev ne moreš verjet... vsakih 15 minuuuut.... HALOOOOOO?! In to ne enkrat.... to ti je bimbalo tut po 9x vsakič.... ma za znoret.... Midve z Laro nisva nič spali.... ama ništa.... Si predstavljaš odraslega, ki nič ne spi? Kaj šele en otrok... V soboto je Lara dobila vročino... ne visoko... 37,5.... mene je pa zob začel bolet, da celo noč nič nisem spala... sem se vprašala, da če mi hoče povedat kdo, da nej ne hodim? No, pa sem vseeno šla... če ne bi šla, bi mi bilo žal, sej nebi vedela, kaj me tam čaka... Seveda sem fasala od vsega stresa tut migreno, buhvar če ne... na srečo ni blo tku hudo in sem srečno prišla domov... Lara je zaspala takoj, ko sva štartali in je spala do Reke... TK... samo še kampirat grem...