metuljcek321
|
kaj pa temu vremenu ni jasno, ej? Skoraj sem dala skibucke gor ... mraz/zima & jaz - no go, no go, no go. kurjava v bloku - ma, grozljivka, sam je pa res, da je blo včeraj samo 10 stopinj - ni blo tko mraz v 50-ih letih baje ... verjamem ... hruškica, kva si nabavla? .... aha, že vidim ... par reči, pa je denarnica shirana in žalostna ... no, boš pa vsaj ti lepa in cvetoča/sijoča glugluglu, se že trese? neboglasnica, kako school - any better? Eko, jutri pa zalaufamo sistem ... ludnica bo 1. 9. - vse bo zabasano, uf, uf ... se bo dogajalo ... populis, luštne slikce, kva je Lara uživala, ej, se kar vidi . Dober štart tomorrow vam želim - boš vidla, prav fino bo. ŽE kaj veš, kako dolgo bo tam? Greš ti z njo? Pa potem 1 teden uvajanja al kako imate v vašem vrtcu? .... že prebrala ... itak, da ne bo problema ... že zdaj je v varstvu, zamenjala bo le družbo in "šefico." Ej, saj res - predaja povečane slikce - si izvedla? Kako je blo? Je uspel surprise? No, mi smo se pa danes poslovili od kolegice anglistke - je šla na drugo šolo (vrnila se je pa druga, k je prišla s porodniške), tko da je blo nekaj solz, objemanja ... sem šla včeraj po darila, goodbye čestitko, .... tims, Nina je carica marica, a vidiš, kva obvlada mala ... ma, kul, no ... brez pleničke tud zvečer - vprašanje dni ... enjoy the icecream, baby ... še zame eno kepico, OK? 3jemi, a bi vašemu tatkotu za rd namesto kakšne opreme za motor raje nabavili en tak konkreten tricikel? Kako si kaj ti? Si si uspela kaj spočit ob sem cigu-miguju z mladimi in starimi prenapihnjenimi frajerčki? Pa mladenič Lovro? zimska, ojej, ojej, kaj to berem - Ventolin, pa ukinitev GH ... ma, zgrožena sem ... poročaj ... super slikce - nasmejane, sončne, vesele, sproščene ... jih pa tud jaz ne vidim vseh?! kva je to!? flower, I've been keeping my fingers crossed for you all day long - kako si uštimala? Almera, a lohk igračke sabo v vrtec nese? Good luck tudi vam, fletno bo ... imaš vrtec blizu - peške varianta al ga moraš z avtom dostavit? dežni plašček - aha, bo treba nabavit ... zdaj ima 2 taki jaknici, k sta tud za na dež, ampak bom šla v nabavo soon ... vau, mojček, kva je kjut plašček - kje si ga pa zasledila? Ti je kdo namignil, da jih imajo? FUl dobr je. sončica, ojej, ubogi Benjamin risanke - pri nas pa še kar Nodi & Pepa rulata ... še eno bo ... še eno ... ok ... samo še 1, potem gre pa Nodi/Pepa spat ... ueeeeee ... no, sam še tole ... potem pa spat .... ueeeee ... in se Anja počasi pomiri & gre spat apetit - čez vikend je pri naših dveh tko lepo jedla, da je veselje, zdaj to kar nadaljuje ... včeraj pri kosilu: "Pa rižek, pa grahek, pa to pa to" ... to je zdaj nova fora, da reče zraven "pa to pa to" - pojma nimam, je to od kakšnega sošolca al od nove pomočnice finta, je pa zabavno In potem se smejem zraven, pa me vpraša: "A je smešno, mami?" Sonček moj mali. lidija, hello, hello, pozdravček tvojim princeskam.