tims
|
Dobro jutro. Kako? Nina me je ponoč klicala. Sem mislila da v sanjah, potem se pa dvignem in mi reče:" Lula". Pa jest njej, da ni nič hudega, da ima pleničko, pa ona men spet "lula". Pa jo jest en mejčkn gledam , pol mi pa kapne, da bi jo lahko vprašala, če jo lulat tišči in če bi šla na kahlico in mi z olajšanjem odgovori :"Jaaaa". In jo peljem, sem si mislila, da se je itak verjetno že v pleničko polulala.Ampak neeee, plenička je bila suha . Sej vem, da to ni še nič in kar še nekaj časa ji bom dajala pleničko za ponoč gor, mi je bilo pa ful lepo, da me je poklicala. Da je dejansko vedla, da jo lulat Inigo, ma taprava si . Prov fajn se slišjo tele zadevce Populis, lepe fotke . Enkrat moram tud jest kakšno prpopat od naše škratinje, pa men to tooook časa vzame. Sem bolj leva za te stvari Kok časa boš pa lahko uvajala Laro v vrtec? Al se boste bolj sprot dogovarjal? Rebeca, če boš zarad napisanga vsaj en mejčkn bolj vesela zime, bom prov ponosna nase . Sicer je pa tako, da sem jaz pa zimski tip. Čeprav me nonstop zebe, sem 100% pristašinja zime. Bele ali ne bele. Polet mi je od vročine kar slabo, pa sploh se ne moreš več slečt, pa švicaš, pa.... eh, ne maram. Razen ko smo na morju . Tole v vrtcu z zobnimi ščetkami mate pa res super pošlihtano . Bravo. Tko bi mogl bit v vseh vrtcih, da se navadijo na redno umivanje zobk. Pa super za risanke. Čez en mesec boš pa ven padla, ker bosta nonstop hotla gledat risanke . Hecam se. Almera, ja otročki imajo res spomin. Je pa tud res, da starejši ko so, manj ga je. Pozabijo, kaj ste se pred petimi minutami zmenil Neboglasnica, torbo imate že pripravljeno? Se Ana veseli šole? 3jeVi, ste pogledal, če imajo tricikle za malo večje otroke . Pa nej še kdo reče, da moški niso večni otroci . Ampak na dopustu vam pa res ni nič dolgčas. Zdej se grem pa s Timom dogovort, kaj bova počela dons.
|