|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 0:18:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
31.8.2010 6:59:28   
neboglasnica
Jutroooo!

Evo, zajtrk v želodčku, instant kava je stekla po grlu, zdaj pa šibam proti službi.

Prijeten dan kljub kislosti vremena!

Almera: čvek? Ja, bi šlo. Samo sedaj bom nekaj časa brez moža, boste mogle k nam prit, z otroki pa saj veš, kolk lahko čvekamo.  user posted image Smo na vezi. Aja, pa naš basket je zakon, kajne? Zadnji koš je zabil moj bivši učenec, Miha Z. On je namreč gluh. Bil je tak pikolino mali, na, pa ga sedaj poglej.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 7:08:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3878
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 8:22:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3879
31.8.2010 8:35:10   
tims
Dobro jutro.

Kako?

Nina me je ponoč klicala. Sem mislila da v sanjah, potem se pa dvignem in mi reče:" Lula". Pa jest njej, da ni nič hudega, da ima pleničko, pa ona men spet "lula". Pa jo jest en mejčkn gledam , pol mi pa kapne, da bi jo lahko vprašala, če jo lulat tišči in če bi šla na kahlico in mi z olajšanjem odgovori :"Jaaaa". In jo peljem, sem si mislila, da se je itak verjetno že v pleničko polulala.Ampak neeee, plenička je bila suhauser posted image . Sej vem, da to ni še nič in kar še nekaj časa ji bom dajala pleničko za ponoč gor, mi je bilo pa ful lepo, da me je poklicala. Da je dejansko vedla, da jo lulatuser posted image

Inigo, ma taprava siuser posted image user posted image user posted image . Prov fajn se slišjo tele zadevceuser posted image

Populis, lepe fotkeuser posted image . Enkrat moram tud jest kakšno prpopat od naše škratinje, pa men  to tooook časa vzame. Sem bolj leva za te stvariuser posted image   Kok časa boš pa lahko uvajala Laro v vrtec? Al se boste bolj sprot dogovarjal?

Rebeca, če boš zarad napisanga vsaj en mejčkn bolj vesela zime, bom prov ponosna naseuser posted image . Sicer je pa tako, da sem jaz pa zimski tip. Čeprav me nonstop zebe, sem 100% pristašinja zime. Bele ali ne bele. Polet mi je od vročine kar slabo, pa sploh se ne moreš več slečt, pa švicaš, pa.... eh, ne maram. Razen ko smo na morjuuser posted image . Tole v vrtcu z zobnimi ščetkami mate pa res super pošlihtanouser posted image . Bravo. Tko bi mogl bit v vseh vrtcih, da se navadijo na redno umivanje zobk. Pa super za risanke. Čez en mesec boš pa ven padla, ker bosta nonstop hotla gledat risankeuser posted image . Hecam se.

Almera, ja otročki imajo res spomin. Je pa tud res, da starejši ko so, manj ga je. Pozabijo, kaj ste se pred petimi minutami zmeniluser posted image

Neboglasnica, torbo imate že pripravljeno? Se Ana veseli šole?

3jeVi, ste pogledal, če imajo tricikle za malo večje otrokeuser posted image . Pa nej še kdo reče, da moški niso večni otrociuser posted image . Ampak na dopustu vam pa res ni nič dolgčas.

Zdej se grem pa s Timom dogovort, kaj bova počela dons.

Neposredna povezava do sporočila: 3880
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 8:37:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3881
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 8:41:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3882
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 8:41:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3883
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 8:43:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3884
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 8:43:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3885
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 8:43:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3886
31.8.2010 8:49:48   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Sicer smo pa tale september začeli tko kot lani - z bruhanjem. Benjamin je včeraj tožil, da ga boli trebušček, pa je šel potem kakat, evo ponoči je 1x bruhal. Upam, da se Timi ne naleze, ker se malo bojim, kako bom zdajle sfolgala z obema.

Ojoj, a je možno da je kaj takega pojedel, pa da je mogoče od tega bruhal? A ima tud vročino? Eno ogromnouser posted image , da je samo muha enodnevnica.

Zimska, kdaj bomo gledal, kako Vid "laufa" okol? Kako pa je zdej z njim? Ja, zakaj sta nehala z GH?

Glu, kako si? A je dons dan  D? Lepo ga preživiteuser posted image

Metuljčica, sem ti bla kr mal fuoš, k sem brala, kok sta se mela luštn v dvojeuser posted image . Hecam seuser posted image . Prov privoščim vamauser posted image .  Je pa fajn bit samo v dvoje, čeprav potem ugotoviš, kot si napisala, da ves čas nekaj manjkauser posted image .

HD, dober si to šopingirala. Eh, ti glej na to tko, da denar je ITAK za zapravtuser posted image . Ampak - 5 kom  česa????

Zdej pa res grem.

Neposredna povezava do sporočila: 3887
31.8.2010 8:50:32   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

utrujena..akcija cel dan..za nameček pa še šoping..dijo buh sam v sephoro sem zavila (res nikamor drugam) in sem za 100eur lažja...kam gre ta svet???zakaj je kozmetika takoooo draga..jaz bi imela pa VSEEEE...mimgrede kupila sem 5 kom...

5 kom česa?!

Aha, vidim, da nisem edina firbčnauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3888
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 8:52:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3889
31.8.2010 8:53:18   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

tims: prav uvajanja da bi bila z njo tam ne bomo imeli. Sreda , četrtek petek bo tam od 07 30 in do 12 00, če karkoli ne bo štimalo me pokliče in prletim po njo. Z ponedeljkom bodo pa že spali tam.

Bom držala pesti, da bo vse ok in da ne boš imela tel. klicevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3890
31.8.2010 8:54:27   
lidija***
Pozdravljene čvekice!

Pri nas se že dogaja!! Imeli bomo dve šolarkiuser posted image user posted image . Še nekaj malega oviti pa polepiti in to je to. Mojca je šla danes v vrtec. Upam, da je ne bo preveč pretreslo, ko se bodo novi malčki jokcali. Ostane še pri isti vzgojiteljiciuser posted image , v jaslih.

Lepo bodite, poljubček vsem julijčkomuser posted image user posted image   in mamicamuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3891
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 8:55:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3892
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 8:56:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3893
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 8:59:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3894
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 9:49:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
31.8.2010 9:55:32   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: tims

tims: prav uvajanja da bi bila z njo tam ne bomo imeli. Sreda , četrtek petek bo tam od 07 30 in do 12 00, če karkoli ne bo štimalo me pokliče in prletim po njo. Z ponedeljkom bodo pa že spali tam.

Bom držala pesti, da bo vse ok in da ne boš imela tel. klicevuser posted image

Tudi jaz, glede na to da ne komplicira in se ful veseli se mi zdi ok da je tako. A bi mogla met slabo vest ker ne bom z njo na uvajanju?

Neee, zakaj? Mogoče je pa tko celo še boljš. Sicer je pa itak že bila v varstvu, tko da ni to čez noč, da bo nekje drugje in ne doma. Po moje no. Sicer boš pa vidla, kako bo, ko boš pršla ponjo. Boš vidla, da bo vse v reduuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3896
31.8.2010 9:57:25   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Eh, Populis - zakaj bi mogla imet pa slabo vest? Lara je itak že navajena na dejstvo, da ni doma in da hodi v vartsvo, pa vrtec tudi že pozna. Sploh je pa itak ful prilagodljiva punčka, ki se takoj vživi v novo okolico.

user posted image  Vidim, da bi mogla najprej bratuser posted image user posted image . Zdej že tko zgleda, da sam prepisujemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3897
31.8.2010 9:59:26   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Mojcek - spodnje majice - Mothercare jih ima - a ti grem ju3 pogledat in kaj kupit, ko grem v BTC?

Kdaj pa boš šla v BTC? Jaz tud študiram, da bi šla jutri v Mothercare po majčke.

Neposredna povezava do sporočila: 3898
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 10:11:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3899
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 10:17:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...
Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?