|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
27.8.2010 13:07:55   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Ma ti si VIP! :)
hahaha...kakor vzamešuser posted image

zakaj vip user posted image user posted image

al js ne poznam te slov.estrade ala D.Murko user posted image user posted image user posted image

Sej nič ne zgubljašuser posted image

nism nič mislila proti tebi... ampak res dej povejte mi.... igralka? si kje bila? pevka? big brother? user posted image user posted image

sej vem, sej vemuser posted image
BARuser posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
27.8.2010 13:13:27   
Belen
ahaaaaa ... sicer ga nism gledala (sm pa welik italijanski reality show manijak) user posted image user posted image user posted image .. če bi bila w kakšnem IT bi sigurno wedla user posted image .. res pa da Bar nism nikoli gledala... ma kdaj je blo to? kr nekaj let nazaj,ne? user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 177
27.8.2010 13:17:47   
*MaJaLe*

ahaaaaa ... sicer ga nism gledala (sm pa welik italijanski reality show manijak) user posted image user posted image user posted image .. če bi bila w kakšnem IT bi sigurno wedla user posted image .. res pa da Bar nism nikoli gledala... ma kdaj je blo to? kr nekaj let nazaj,ne? user posted image
ja ja...mislim, da bo zdej 5 let že...mater gre hitro vse skupajuser posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
27.8.2010 15:43:18   
krokar
Evo mene po dolgem cajtu! Sem rekla, da moram kaj napisat, da boste vedle, da še diham.
Mal sem vas brala za nazaj, mal sproti...za pisat pa lena ko ****s!! Z nosečnostjo sem prigurala v 33 teden in imam že vsega poln kufr. Lisa je živahna kot vedno. Jemo še ne sami, hodimo tudi še ne. No, naredi po par korakov potem pa pogon na vse 4. Je nič ne silim in vlačim z rokice- se kar držimo navodil fizioterapevtke. V ponedeljek imamo RA in upam da tokrat zadnjič.
Kako ste kaj z zobki? Mi smo jih pridelali 9 in še je zadaj nekaj nabreklo, pa jok in stok. Ko je res hudo ji dam kar mal calpola, da malo ublažimo te muke.
Še par dni in začnemo z vrtcem. Mene že nekaj dni stiska in mi gre na jok. Upam, da se bom obvladala, no saj se moram za dobro Lise. Sva preveč navezani ena na drugo. dostikrat gre tud z mano na WC!Joj kako se to grozno sliši!! Da o spanju ne govorim.
Aja, mi tudi še nismo dobil odločbe za plačilo vrtca. Ah, saj se mi približno sanja kako bo!! Če sem prav obveščena je treba dat oktobra še enkrat vlogo. Kako je s tem? MaJaLe (sori če si nisem pravilno zapomnila tvojega vzdevka) ti zagotovo veš kako je s tem, k si v tem fohu!?
Ja jst mam pa že 32 let. mama sem postala pri 31ih. Stara koka. MaJaLe, tvoj sine je Leon. Najlepše ime za fanta in moj nerojeni sin bo tudi Leon al pa Lev. Imam še slaba 2m da se odločim!!
Mame pridne bodite in kerajžno zakorakajte v vrtec!!

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 179
27.8.2010 20:38:41   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: krokar

Evo mene po dolgem cajtu! Sem rekla, da moram kaj napisat, da boste vedle, da še diham.
Mal sem vas brala za nazaj, mal sproti...za pisat pa lena ko ****s!! Z nosečnostjo sem prigurala v 33 teden in imam že vsega poln kufr. Lisa je živahna kot vedno. Jemo še ne sami, hodimo tudi še ne. No, naredi po par korakov potem pa pogon na vse 4. Je nič ne silim in vlačim z rokice- se kar držimo navodil fizioterapevtke. V ponedeljek imamo RA in upam da tokrat zadnjič.
Kako ste kaj z zobki? Mi smo jih pridelali 9 in še je zadaj nekaj nabreklo, pa jok in stok. Ko je res hudo ji dam kar mal calpola, da malo ublažimo te muke.
Še par dni in začnemo z vrtcem. Mene že nekaj dni stiska in mi gre na jok. Upam, da se bom obvladala, no saj se moram za dobro Lise. Sva preveč navezani ena na drugo. dostikrat gre tud z mano na WC!Joj kako se to grozno sliši!! Da o spanju ne govorim.
Aja, mi tudi še nismo dobil odločbe za plačilo vrtca. Ah, saj se mi približno sanja kako bo!! Če sem prav obveščena je treba dat oktobra še enkrat vlogo. Kako je s tem? MaJaLe (sori če si nisem pravilno zapomnila tvojega vzdevka) ti zagotovo veš kako je s tem, k si v tem fohu!?
Ja jst mam pa že 32 let. mama sem postala pri 31ih. Stara koka. MaJaLe, tvoj sine je Leon. Najlepše ime za fanta in moj nerojeni sin bo tudi Leon al pa Lev. Imam še slaba 2m da se odločim!!
Mame pridne bodite in kerajžno zakorakajte v vrtec!!

do sredine novembra je treba oddat še enkrat vlogo, ampak takrat se bo nardilo odločbo za celo leto 2011. Zdej pridejo ven odločbe samo od sept - decembra (do konca leta).
Leon je pa itak super ime...navijam!!!user posted image

si si zapomnila prav, siuser posted image to so prve 2 črke naših imen...in mi je smešno, ker vsak primorec ve, katera žival je maiale po italjanskouser posted image user posted image tako da sm se kaar za ta nick odločlauser posted image

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 27.8.2010 20:40:40 >

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 180
27.8.2010 20:51:56   
krokar
Mene so uvozil na primorsko, tako da bom mogla pokukat v slovar za kero žvau gre!!user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 181
29.8.2010 14:49:49   
Belen

Mene so uvozil na primorsko, tako da bom mogla pokukat v slovar za kero žvau gre!!user posted image

hehe

dwa namiga:

papaš pršut ali pa odojka user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 182
29.8.2010 21:51:59   
krokar
Ja,ja! Kralj živali torej!user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
30.8.2010 6:44:47   
Belen

no ja, ne wem če je lih kralj.... ampak je fin user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 184
30.8.2010 6:46:51   
Belen
jutroooooooooooooooo user posted image

danes imam pa moj prvi (in prvič) razgowor za en job.... user posted image .. čemo videt kako bo šlo..... user posted image ju3 imam še enega in tudi w wrtcu se spoznat z wzgojiteljco.... user posted image user posted image user posted image

dannyS si naročila pri nextu? user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
30.8.2010 8:13:39   
BIA79
Belen...držimo pesti!!!!user posted image

Joj...jaz se tudi moram odločit kaj naročit...sam malo me matrajo te številke...ma raje preveliko kot premajhno...

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 186
30.8.2010 8:35:27   
*MaJaLe*

eko user posted image user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 187
30.8.2010 8:35:47   
*MaJaLe*

jutroooooooooooooooo user posted image

danes imam pa moj prvi (in prvič) razgowor za en job.... user posted image .. čemo videt kako bo šlo..... user posted image ju3 imam še enega in tudi w wrtcu se spoznat z wzgojiteljco.... user posted image user posted image user posted image

dannyS si naročila pri nextu? user posted image

uuuu...držim pesti!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
30.8.2010 11:27:28   
BIA79
Evo...me je klical moj...svakinja je bila v vrtcu in je videla skupine...Baje smo dobili uredu vzgojiteljico in še boljšo pomočnico...moj jo celo pozna...nismo pa v skupini z našo sestrično, ker Klara spada v skupino "ta večjih" :) Upamo, da sta res ok...

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 189
30.8.2010 12:22:33   
Belen
super bia, a ti je nisi šla spoznat? niste imeli spoznawnega? user posted image mi imamo ju3 .... baje ti nameni-jo celih 15min user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 190
30.8.2010 13:19:38   
BIA79
Kako je šlo Belen?

Mi pridemo tam v sredo in to bo to...

Dej mogoče, ker imaš dve boš pol ure tam :)

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 191
30.8.2010 13:28:36   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Kako je šlo Belen?

Mi pridemo tam v sredo in to bo to...

Dej mogoče, ker imaš dve boš pol ure tam :)

ahaaaaaaa ti rečem.... user posted image

ma ne wem kako je šlo. "gospa wam sporočimo " user posted image user posted image user posted image
nas je 15 w "ožjem" izboru kao (po moje wse ki smo poslale prošnjo user posted image ) .. in zberejo seweda enega user posted image user posted image ... čemo videt user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 192
31.8.2010 12:58:02   
Belen
majale: eno wprašanje .... (morda glupo) user posted image user posted image user posted image

vlogo za znižanje pl.wrca je tsito kar smo že oddali na občino,ne? w kateri razred spadamo? js ne rabim dat dodatno,ker imam dvojčici in je ena zastonj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
31.8.2010 13:00:53   
BIA79
To kar si dala na občino je bila vloga za znižano plačilo...sedaj se menda za 3 mesece gledajo podatki za leto 2008, novembra (ti bo Majale točno povedala) se pa da še enkrat vloga, kjer se bodo upoštevali podatki iz leta 2009 in ti bodo veljali do naslednjega "šolskega" leta...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 194
31.8.2010 13:09:08   
*MaJaLe*

majale: eno wprašanje .... (morda glupo) user posted image user posted image user posted image

vlogo za znižanje pl.wrca je tsito kar smo že oddali na občino,ne? w kateri razred spadamo? js ne rabim dat dodatno,ker imam dvojčici in je ena zastonj? user posted image user posted image user posted image

ja, na občino si dala vlogo za znižano plačilo vrtca. Ne vem kaj misliš kot ''''dodatno''''...
za drugega otroka itak napišeš na prvi strani pod rubriko ''''oprostitev plačila vrtca za otroka XX''''.
Kot ti je BIA povedala pa moraš dat še enkrat vlogo novembra, ker bo za celo NASLEDNJE LETO (2011) in ne naslednje šolsko letouser posted image

Aja, ne vem v kateri plačilni razred spadate, ker ne vem tvojih podatkov, tako da ne morem pogledat, če je že narjena odločbauser posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
31.8.2010 13:24:48   
BIA79
Majele...potem v letu 2011 ni potrebno več dat odločbe?

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 196
31.8.2010 13:52:20   
Belen
ja sej se mi je zdelo,ampak.... ahhhhhh pustimo stat, ki me kolegice mešajo.... user posted image

ste wedle,une ki naročate?

http://www.gap.eu/

me zanima če dost.w SLO? we katera? kr js in moja ang user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 197
31.8.2010 14:16:52   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Majele...potem v letu 2011 ni potrebno več dat odločbe?
ja...na koncu letauser posted image  za leto 2012 user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 198
31.8.2010 14:17:36   
*MaJaLe*

ja sej se mi je zdelo,ampak.... ahhhhhh pustimo stat, ki me kolegice mešajo.... user posted image

me zanima če dost.w SLO? we katera? kr js in moja ang user posted image user posted image user posted image

nimam pojma, ki ne naročam tuuser posted image
ma js drugače itak ne morem naročevat preko kataloga...ki če ne provam, nimam pojma če mi bo stalo dobro...in se mi ne da jajcatuser posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 199
31.8.2010 14:31:07   
Belen

nimam pojma, ki ne naročam tuuser posted image
ma js drugače itak ne morem naročevat preko kataloga...ki če ne provam, nimam pojma če mi bo stalo dobro...in se mi ne da jajcatuser posted image

sej js zate niti ne naročam..... sam za moje user posted image     user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?