|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
31.8.2010 11:03:56   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tulipan - saj se trudimo ne user posted image  ,če mi rata vsaj podobno kot so mene starši vzgojili pol smo na konju.Veseli ,pa me ,da je tudi moj braco tak fajn kot jaz - skromenuser posted image .P.s. samo zaj ma prikolico ,ki mora bit skoz kar naloženauser posted image .A rabite prevajalca ?ni treba ne user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
31.8.2010 11:05:32   
PERSIDA
user posted image Da bomo nekaj jedli danes ,ne user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
31.8.2010 11:07:08   
PERSIDA
tulipanček - ti maš to ful stresno službo ne ,ko po rr skačeš? Hvalabogu za take službe.Daj še meni zrihtajuser posted image ,ker v staro mi ni za ituser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
31.8.2010 11:08:51   
PERSIDA
On ,pa bo sladico narediluser posted image
user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
31.8.2010 11:10:52   
PERSIDA
Tak zaj,pa me mate že polno rit tak,da se spokam.Pa zvečer .če je kaj časa pridite naokoli,da vam zatežim spetuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
31.8.2010 11:14:40   
Tulipan12

tulipanček - ti maš to ful stresno službo ne ,ko po rr skačeš? Hvalabogu za take službe.Daj še meni zrihtajuser posted image ,ker v staro mi ni za ituser posted image .

Ja, vedno sem govorila,da imam super službo. Danes je totalno zatišje, je bil prejšnji teden preveč napet. Veš kak mam jaz, sprotne stvari imam vedno ob določenih urah, za tiste, ko pa imam rok, pa si porazdelim. Večinoma tak vse končam full pred rokom, ker najbolj sovražim, da me nekaj čaka... No in če si sam organiziraš delo, si prihraniš dosti stresauser posted image

Pridi, pridi, novembra grem na bolniško, oktobra te začnem uvajat, do januarja 2012 pa spet zanosiš, ko se jaz vrnemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
31.8.2010 11:15:20   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Aja, kje kupujete copatke za doma? Al jih naročujete preko neta?

No, grem malo posteljo zmerit, če mi je še pravuser posted image  Lahko noč!
Jaz jih naročim tu preko Manuele :
http://www.mucamaca.si/
Zdaj dobi že ta tretje pa so ful fajni.

Sem si jih že nagledalauser posted image  kr dvojne rabim, še ene za k babici. Kak pa ti številko naročiš - sem že napisala - Lia bo zdaj 17m, katero številko naj ji naročim?
FUUL različno je...Leon ma že 24 številko, eni so pa še pri 21user posted image user posted image  moreš po njeni nogici gledat, ne po starosti. V Cicibanu imajo tisto nogico, kjer lahko zmeriš št. noge.

Neposredna povezava do sporočila: 3707
31.8.2010 11:16:00   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image tudi za MaJaLe, ki se je resno spravla h seznamu in ga tudi vestno ureja. user posted image

ooo hvala hvalauser posted image
sej mi je v veselje.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
31.8.2010 11:19:09   
*MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Če se ne bom preveč javlala, je to zato, ker me od jutri pa do petka ni v službi! user posted image

LAHKO NOČ!user posted image

SREČNICAAAAAAAAAA!!!user posted image
mene niti ne boooooooooooooouser posted image
Z Leonom mava ponovno uvajanje v vrtec...tokrat v ta pravi (prej je bil v varstvu na domu) tako da me prow zanima kako bo.
Danes ob 18.00 je otvoritev vrtca ker je bil zgrajen čisto na novo in baje je najboljši vrtec v Sloveniji. Fuuul je lep res, polno igral, igrišč, igralnic...
komaj čakam v glavnemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3709
31.8.2010 11:19:53   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Aja, kje kupujete copatke za doma? Al jih naročujete preko neta?

No, grem malo posteljo zmerit, če mi je še pravuser posted image  Lahko noč!
Jaz jih naročim tu preko Manuele :
http://www.mucamaca.si/
Zdaj dobi že ta tretje pa so ful fajni.

Sem si jih že nagledalauser posted image  kr dvojne rabim, še ene za k babici. Kak pa ti številko naročiš - sem že napisala - Lia bo zdaj 17m, katero številko naj ji naročim?
FUUL različno je...Leon ma že 24 številko, eni so pa še pri 21user posted image user posted image  moreš po njeni nogici gledat, ne po starosti. V Cicibanu imajo tisto nogico, kjer lahko zmeriš št. noge.

Vi ko ste izven serijskiuser posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
31.8.2010 11:46:50   
Najaa

Tulipan, pa sej jo že imaš za prijateljico. Otroški copatki Manuela Škorjanec!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nisem mogla ,da nebi.

Komu se zdaj smeješ, ti ti ti! Jaz v dobri veri njej predlagam prijateljico, ona jo pa že ima. user posted image   user posted image user posted image user posted image

Persida, ti to resno, da so jima taveliki že premajhni skoraj? Ups, koliko pa imata št. nogice?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
31.8.2010 11:46:57   
Najaa

Aja, da povem...naša mala žabonka je prišla med 11-tonke user posted image  user posted image  user posted image
No, ima skoraj 11 ton..bolj natančno 10,6kg. Sploh nisem mogla verjet ko sem na vago pogledala. Ljubi bog, bo mogla na hujšanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za enjastonko! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
31.8.2010 11:47:59   
Najaa

Zaenkrat sem zadovoljna,da nista ala mamiuser posted image .Ne res tega se najbolj bojim ,ker pol se bosta celo življenje mogla odrekat,seveda ,če se bi hotela .
Najbolj me moti okolica ,da danes bi mogli bit vsi po jusu,pa v najboljših znamkah ne res marsikaj sem čutla na svoji koži,pa tega ne privoščim bavcoma.Ker ,če hočeš preživet moraš bit vsaj pol tako pozitiven kot jaz.Res.Drugač te povozijo.
user posted image user posted image user posted image
ja saj to je problem, da gledajo vsi samo na zunanji videz user posted image

se mi zdi da je vedno hujše user posted image

Jaz definitivno ne gledam na zunanji videz. Po domače povedano se mi j..., sam da je človek na mestu.
Drugače pa kar se tiče Lj... grozno. Vsaka mama najprej pregleda voziček, pol otroka kak je oblečen, pol mamo... ma daj, ene so prav no comment. Pa da ne govorim, kak mora bit cela oblečena v stilu z otrokom in vozičkom...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
31.8.2010 11:48:25   
Najaa
Tako, jaz tudi grem zdaj kuhat. Lepo se mejte, babike.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
31.8.2010 11:50:20   
*MaJaLe*

Sicer ,pa komaj čakam na oktober da vidim kako velika sta ,če me ne bo prej premagalo in ju bom zmerla samo danes ziher ne ker sta kot dve osici.Kako jima naj dopovem ,da zunaj dežuuuuuuuuuuuuuuuuujeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Naj gre vsaj sneg mater božjo ,ker drugač me bosta za ormož spravla.No vsaj nekaj dobrega bo mi pa trezika pekla pecivo brez  beljakovuser posted image .
kaj se lahko pohvalim, da je pri nas fuuul lep sonnčeeeeek??user posted image
lahko nardim tudi sliko, če ne verjameteuser posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
31.8.2010 11:50:55   
*MaJaLe*

Vi ko ste izven serijskiuser posted image
samo res...včasih me kar malo skrbiuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
31.8.2010 11:51:19   
*MaJaLe*

Tako, jaz tudi grem zdaj kuhat. Lepo se mejte, babike.user posted image
dober teeeek..
js grem tudi čez 9 minut..komaj čakamuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
31.8.2010 11:56:24   
tasa_m

Tasa a bi bli ti za ob tebi stat na tistem pikniku nekoč,nekje?

user posted image
user posted image user posted image user posted image
za koga zdaj, zame, zate ali za naše tri bauce?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
31.8.2010 11:57:42   
tasa_m

tulipan - saj se trudimo ne user posted image  ,če mi rata vsaj podobno kot so mene starši vzgojili pol smo na konju.Veseli ,pa me ,da je tudi moj braco tak fajn kot jaz - skromenuser posted image .P.s. samo zaj ma prikolico ,ki mora bit skoz kar naloženauser posted image .A rabite prevajalca ?ni treba ne user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bogi bratec, si bo mogo neke druga najt, ki bo te pa te lahko samo na pol naložena user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
31.8.2010 11:59:47   
tasa_m
Z Leonom mava ponovno uvajanje v vrtec...tokrat v ta pravi (prej je bil v varstvu na domu) tako da me prow zanima kako bo.
Danes ob 18.00 je otvoritev vrtca ker je bil zgrajen čisto na novo in baje je najboljši vrtec v Sloveniji. Fuuul je lep res, polno igral, igrišč, igralnic...
te bote pa tak po TVju user posted image user posted image Če vidiš kamere maš da se nastavljata in če te kaj vprašajo, glej da marčevke pozdraviš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
31.8.2010 12:04:59   
tasa_m

Jaz definitivno ne gledam na zunanji videz. Po domače povedano se mi j..., sam da je človek na mestu.
Drugače pa kar se tiče Lj... grozno. Vsaka mama najprej pregleda voziček, pol otroka kak je oblečen, pol mamo... ma daj, ene so prav no comment. Pa da ne govorim, kak mora bit cela oblečena v stilu z otrokom in vozičkom...user posted image

saj, da neboš mislila, da je v Mb. kaj drugače.
Če hočeš bit tista fancy mamica moraš imeti Stokke voziček al kak se napiše, pa upicanjena v nulo, seveda v kombinaciji z vozičkom. Aja, pa ob 9.00 že na kavici v kafiču in če prideš sam tja v trenerki slišiš kak te po zobah vlačijo. Mene so samo enkrat vidli tam, pa nikoli več. NAredim velik ovinek okoli tega fancy kafiča, ker ko sem slišala, kak me je pol mamic po zobah vlačlo, ker sem Lijo kar na kavi podojila. No thank you...raje imam otroka, ki ga dojim v no fancy vozičku, kot pa fancy voziček in ne dojim, ker to pač ni fancy. Bljuh.
Okej, ne me zdaj pošpukat, drugo je če nimaš mleka ali kaj drua, nepa da ne dojiš, ker se ti bodo joške povesle user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 31.8.2010 12:06:35 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
31.8.2010 12:05:46   
tasa_m
kaj se lahko pohvalim, da je pri nas fuuul lep sonnčeeeeek??user posted image
lahko nardim tudi sliko, če ne verjameteuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
pa kaj sprašuješ če lahko, če pa si se že tak z drugim stavkom user posted image user posted image user posted image

No, saj pr nam se je tudi zdaj pokazal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
31.8.2010 12:21:22   
Najaa
Pr nas je tud sonček. Sam je mrrrrzlo.

tasa ja, sej se razumemo. Poznam take... ma se ne družim s takimi, ker si nimaš nič drugega za povedat kakor kdo je dal več za voziček, pa take. user posted image
Oprosti, ampak a sem te že kdaj pošpukala? user posted image

MaJaLe, dober tek.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
31.8.2010 12:50:09   
*MaJaLe*

Pr nas je tud sonček. Sam je mrrrrzlo.

tasa ja, sej se razumemo. Poznam take... ma se ne družim s takimi, ker si nimaš nič drugega za povedat kakor kdo je dal več za voziček, pa take. user posted image
Oprosti, ampak a sem te že kdaj pošpukala? user posted image

MaJaLe, dober tek.
haha, kakšna beseda,...boljše da ne veste čemu smo mi govorili ''špukat'' ko smo bli majhniuser posted image user posted image
Hvala, Naja

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
31.8.2010 12:50:52   
*MaJaLe*

te bote pa tak po TVju user posted image user posted image Če vidiš kamere maš da se nastavljata in če te kaj vprašajo, glej da marčevke pozdraviš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha...veš da bomuser posted image user posted image
ma bo ful lepo, ker so dali vsem otrokom iz tega vrtca iste majčke...tako da bojo vsi istiuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?