|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
31.8.2010 9:22:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Sem si jih že nagledalauser posted image  kr dvojne rabim, še ene za k babici. Kak pa ti številko naročiš - sem že napisala - Lia bo zdaj 17m, katero številko naj ji naročim?
Jaz sem tudi danes Puja naročila, da nebo spet v roza vse user posted image
Koliko ima Lia št. nogice? Lija ima 21 in sem ji naročila od 12 - 18 mes.
Pr Manueli tak ni problem veš, ker copatke plačaš komaj takrat ko ji poveš da so okej. Če boš imela občutek.,da so ji premali ji vrneš in dobiš večje pa komaj takrat plačas. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
31.8.2010 9:27:18   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Sem si jih že nagledalauser posted image  kr dvojne rabim, še ene za k babici. Kak pa ti številko naročiš - sem že napisala - Lia bo zdaj 17m, katero številko naj ji naročim?
Jaz sem tudi danes Puja naročila, da nebo spet v roza vse user posted image
Koliko ima Lia št. nogice? Lija ima 21 in sem ji naročila od 12 - 18 mes.
Pr Manueli tak ni problem veš, ker copatke plačaš komaj takrat ko ji poveš da so okej. Če boš imela občutek.,da so ji premali ji vrneš in dobiš večje pa komaj takrat plačas. user posted image

Lia ima št. nogice 20, tak da bom ji tudi jaz kr to št. naročila. O, to s plačilom pa ima ok. Kaj ona ima prodajo v Leclerku?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
31.8.2010 9:28:15   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tulipan, jaz tudi tu naročujem copatke in sem zelo zadovoljna z njimi. user posted image

Pa še dobro jutro. In - kje ste vse?

Kaj pa številka? Al so bolj okvirne?

Čaki, ti jo bom dala na fb, pa se lahko vse zmeniš.
Številke so od 12-18m, te ima zdej Nika in so do št. cca 21 oz. 13 cm. Niki so čisto prav. Tavečji, od 18-24m so ji pa pše preveliki. Pa sej ti si iz MB, pa pejdi eno soboto v leclerc, kjer ima štant in lahko sprobaš direkt na tamali copatke.

Neposredna povezava do sporočila: 3678
31.8.2010 9:30:06   
Najaa
Tulipan, pa sej jo že imaš za prijateljico. Otroški copatki Manuela Škorjanec!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
31.8.2010 9:41:33   
PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nisem mogla ,da nebi.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
31.8.2010 9:43:14   
PERSIDA
Nas ,pa copatki od18-24 mesecev že tišijo počasi.Imata že naslednje ,pa so malo too big,pa bo mami en krog naredila s šivalnim ,pa bouser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
31.8.2010 9:45:40   
PERSIDA
tasa to ti moram napisat user posted image ,kako je to ? škornje ima Lija večje kot bavca copate ,pa manjšeuser posted image
Oh joj men je vse smešno danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj bi še le bilo ,če bi kake domače salame jedlauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
31.8.2010 9:46:50   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nisem mogla ,da nebi.

Pa vem, da jo imam za prijateljico, ampak sem hotla malo uporabnike povprašat! Bom šla v Leclerc v soboto! HVALA!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
31.8.2010 9:55:15   
Tulipan12

tasa to ti moram napisat user posted image ,kako je to ? škornje ima Lija večje kot bavca copate ,pa manjšeuser posted image
Oh joj men je vse smešno danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
31.8.2010 10:13:40   
tasa_m

Lia ima št. nogice 20, tak da bom ji tudi jaz kr to št. naročila. O, to s plačilom pa ima ok. Kaj ona ima prodajo v Leclerku?
ja, ona prodaja tudi v Leclerku.

E, jaz sem prej preko FB kar naročila copatke pa jih danes že ob 15.30 dobim user posted image user posted image

(je Manuela 2 bloka vstran od mene doma user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3685
31.8.2010 10:15:05   
tasa_m

pa kaj ma večje?
Če pa vi ste med velikimi nogicami, mi imamo komaj št. 21 user posted image

čuj, kaj je te bilo v kapučinu, da ti je vse smešno? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
31.8.2010 10:16:35   
tasa_m
Aja, da povem...naša mala žabonka je prišla med 11-tonke user posted image  user posted image  user posted image
No, ima skoraj 11 ton..bolj natančno 10,6kg. Sploh nisem mogla verjet ko sem na vago pogledala. Ljubi bog, bo mogla na hujšanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
31.8.2010 10:23:36   
PERSIDA

Aja, da povem...naša mala žabonka je prišla med 11-tonke user posted image  user posted image  user posted image
No, ima skoraj 11 ton..bolj natančno 10,6kg. Sploh nisem mogla verjet ko sem na vago pogledala. Ljubi bog, bo mogla na hujšanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaostajata še o,80 kg pri nas je šla vaga navzdoluser posted image user posted image .Lepo gre vama to ni kaj.user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
31.8.2010 10:26:26   
tasa_m
No, saj se mi je zdela težka, samo sem mislila da še nima tolko.
No, samo tudi pri 11kg se ji vse rebre vidijo user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
31.8.2010 10:27:42   
PERSIDA
Sicer ,pa komaj čakam na oktober da vidim kako velika sta ,če me ne bo prej premagalo in ju bom zmerla samo danes ziher ne ker sta kot dve osici.Kako jima naj dopovem ,da zunaj dežuuuuuuuuuuuuuuuuujeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Naj gre vsaj sneg mater božjo ,ker drugač me bosta za ormož spravla.No vsaj nekaj dobrega bo mi pa trezika pekla pecivo brez  beljakovuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
31.8.2010 10:29:05   
PERSIDA

No, saj se mi je zdela težka, samo sem mislila da še nima tolko.
No, samo tudi pri 11kg se ji vse rebre vidijo user posted image user posted image

Čuj men tudi ni jasno kak se jima lahko vse rebre vidijo pod njimi ,pa taki lampičuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
31.8.2010 10:33:09   
PERSIDA
Zaenkrat sem zadovoljna,da nista ala mamiuser posted image .Ne res tega se najbolj bojim ,ker pol se bosta celo življenje mogla odrekat,seveda ,če se bi hotela .
Najbolj me moti okolica ,da danes bi mogli bit vsi po jusu,pa v najboljših znamkah ne res marsikaj sem čutla na svoji koži,pa tega ne privoščim bavcoma.Ker ,če hočeš preživet moraš bit vsaj pol tako pozitiven kot jaz.Res.Drugač te povozijo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
31.8.2010 10:34:18   
tasa_m

Sicer ,pa komaj čakam na oktober da vidim kako velika sta ,če me ne bo prej premagalo in ju bom zmerla samo danes ziher ne ker sta kot dve osici.Kako jima naj dopovem ,da zunaj dežuuuuuuuuuuuuuuuuujeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Naj gre vsaj sneg mater božjo ,ker drugač me bosta za ormož spravla.No vsaj nekaj dobrega bo mi pa trezika pekla pecivo brez  beljakovuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
31.8.2010 10:35:27   
tasa_m

Zaenkrat sem zadovoljna,da nista ala mamiuser posted image .Ne res tega se najbolj bojim ,ker pol se bosta celo življenje mogla odrekat,seveda ,če se bi hotela .
Najbolj me moti okolica ,da danes bi mogli bit vsi po jusu,pa v najboljših znamkah ne res marsikaj sem čutla na svoji koži,pa tega ne privoščim bavcoma.Ker ,če hočeš preživet moraš bit vsaj pol tako pozitiven kot jaz.Res.Drugač te povozijo.
user posted image user posted image user posted image
ja saj to je problem, da gledajo vsi samo na zunanji videz user posted image

se mi zdi da je vedno hujše user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
31.8.2010 10:35:53   
tasa_m
Nič, Lijo bojo mi domu prpelali vsak čas, jaz pa nimam še nič narejeno.

Se tipkamo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
31.8.2010 10:44:02   
PERSIDA

Nič, Lijo bojo mi domu prpelali vsak čas, jaz pa nimam še nič narejeno.

Se tipkamo. user posted image

Zakaj leuser posted image ,fajn bodiuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
31.8.2010 10:53:13   
PERSIDA
Tasa a bi bli ti za ob tebi stat na tistem pikniku nekoč,nekje?

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
31.8.2010 10:53:36   
Tulipan12

ja saj to je problem, da gledajo vsi samo na zunanji videz user posted image

se mi zdi da je vedno hujše user posted image

user posted image  za pozitivo, Persida!
Se strinjam z vama glede okolice in zunanjega videza. Žalosto, res. Mi smo tak že preživeli najhujše, ampak kaj naše otroke čaka, pa me prav skrbi. Sem pa mnenja, da vzgoja full pomaga, oz. da jim od malega vcepiš vrline in prioritete, mogoče lažje splavajo, če najdejo radosti v malih stvareh.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
31.8.2010 10:57:45   
PERSIDA
user posted image
Evo take rabijo sedaj no Lija rabiuser posted image user posted image user posted image ,če najdete kje takšne št.21 takoj kupituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3699
31.8.2010 11:01:35   
PERSIDA
tulipan - saj se trudimo ne user posted image  ,če mi rata vsaj podobno kot so mene starši vzgojili pol smo na konju.Veseli ,pa me ,da je tudi moj braco tak fajn kot jaz - skromenuser posted image .P.s. samo zaj ma prikolico ,ki mora bit skoz kar naloženauser posted image .A rabite prevajalca ?ni treba ne user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?