|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerske nosečke
28.8.2010 19:12:49   
baby1978
mami41- nikam silit....sej vem, da je težko, ampak poskusi...

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 326
28.8.2010 20:10:09   
jaznoseca
Dekleta hvala lepa za tolažbo. Zdaj sem spet doma in cartam svojega sončka, ki  mi resnično lajša te težke trenutke user posted image . Imam pa eno dobro novico - v bolnici so mi ugodili citognezo, kljub temu, da sem imela drugi ss in to preiskavo nardijo šele po tretjem user posted image .

Aja pa vrtec smo dobili tam, kjer smo hoteli user posted image . Se splača včasih malo pobesnet...

Bodite dobro in vsem želim vse najlepše, jagoda tebi pa čim prej bebico v naročju user posted image !

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 327
29.8.2010 8:31:56   
jagoda28
Dobro jutro user posted image .
jagodi se bo zmešalo. Še zmeraj sem 2v1. Vse me tak boli da je groza, od včeraj še vse toliko bolj, sem pa še zmeraj tu. Zdaj me pa že vsi prehitevajo. Mi je malo prej bivša sošolka sms poslala da je rodila, rok je pa mela čez 14 dni.
Vsi tak lepo rojevajo jaz pa ko zombi :)
jaznoseca čestitke za vrtec. Pa upam da se čimprej potolažiš
mami41 vse bo ko bo čas za to.
Upam da uživate na polno. Lepo nedeljo vam vsem želim.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 328
29.8.2010 9:10:07   
D0aisy
jagoda28-se mi smiliš. Ni ti lahko. Očitno tvoje dete želi septembrski rojstni dan.

Mi se pa lahko pohvalimo z nakupom vozička Peg perego Pliko P3 Switch v črni moka (zeleno-rjavi) barvi. Zraven je tudi košara, lupinica in torba. Res, da je rabljen vendar zgleda kot nov. Sem čist hapy!

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 329
30.8.2010 8:39:26   
talika81
jagoda, upam, da si že rešena muk, če si slučajno šla v rim.

D0asiy, midva sva že tud zmenjena, da kupiva voziček od moje sodelavke - quinny speedy, rabljen dobro leto.  tako da sva tud midva glede tega že preskrbljena. jajčko mi bo posodila moja sodelavka, nabavla jo je lani, tako je skoraj kot nova. tako da morava nabavit samo košaro, za kero pa sem rekla, da bom kupila novo, ker jo bom največ rabla.

jaz mam pa danes morfologijo in moram rečt, da sem že kar malo živčna. upam, da bo vse okej.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 330
30.8.2010 9:26:26   
tejči28
jagoda upam,da že cartaš svojega user posted image . zdaj bom po datumu že skoraj jaz na vrsti, v sredo imam uradni rok,tak da zdaj pričakujem v kratkem,jutri al pa v sredo,ne bi čakala tak dolgo kot se mantra jagoda. So pa že vsi tečni okoli mene,ko me kličejoin sprašujejo,če sem že rodila.Mislim,pikolina,jim bom že povedala,ko bom v rimu.So bolj radovedni in neučakani kot jaz.user posted image

mami ne hitet na silo za novega user posted image ,moreš bit psihično čisto sproščena,če hočeš da vama uspe,naj pride spontano do tega,ker če boš pod pritiskom spet ne bo nič in bo kot začaran krog.Se bosta samo še kregala zaradi tega.Nima smisla.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 331
30.8.2010 12:19:03   
talika81
mami, se strinjam s tejči. bolj boš silila in se obremenjavala s tem, slabše bo. in sploh ne bo ratalo. dajta si čas in pač probajta in če bo, bo, če ne, pa tudi ne bo konec sveta. in bosta pač šla v nov krog.

jagoda, kako je s tabo?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 332
30.8.2010 13:13:53   
baby1978
Hello..
talika- ti že imaš morfologijo, jaz pa komaj čez 16 dni.....u se bom še načakala.
Doasy- čestitam za voziček, midva imava že izbranega, pa še bova malo počakala, se ne mudi.
Jaz sem danes vstala še bolj utrujena kot sem šla spat. Me vreme izdaja, pa še mrzlo je in dežuje. Kaj je že katera razmišljala glede poroda? Epiduralna ja ali ne?
Jaz kr veliko razmišljam o tem.....

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 333
30.8.2010 14:03:12   
talika81
baby, sej bo hitro minilo. boš videla.

jaz še o tem nisem razmišljala oziroma moram reči, da nisem razmišljala o epiduralni.
aja, baby - jaz sem tudi prijavljena na materinsko šolo v novembru. user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 334
30.8.2010 14:34:10   
jagoda28
Evo mene :D
Sem še zmeraj tukaj 2V1 Nič novega. Ctg še vredu, uz vredu, ostalega niso delali. Sem bla pa sigurna da bom mogla it rodit ko sem zjutraj pred ordinacijo vidla kdo dela.
So mi danes delali 2x ctg in 2x uz. Kr nekaj. Pridem z ctg-ja v ordinacijo mi pravi zdravnik, no ta ctg je še lep tu je sicer nekaj , zaradi česar bomo ponovili. Pa mi začne...gospa kaj vi nimate sladkorne. Pa jaz pravim ne. Ja pa kak ne če v prejšnji ste jo pa meli. Mu pravim da sem bla 2x na testih pa je blo vse ok. Pa on še kr nekaj. Mi nardi uz in pravi ja gospa vaš otrok ima pa prečno lego. To nebo dobro. Jaz pa nič kaj te naj nardim. Me pošlje še enkrat na ctg, kateri potem je bil ok. Mi prijazna babica na ctg-ju še svetuje kaj naj nardim če bi mi slučajno voda odtekla in je otrok dejansko v prečni legi. Grem nazaj v ordinacijo pa mi pravi ta ctg zdaj je tak kot mora bit. Pa ga potem vprašam kaj zaj to pomeni če mi otrok leži prečno. Da vem da če je tak nebom mogla naravno rodit. On pa meni ja kdo vam pa je reko da vam otrok prečno leži. Pa ga gledam kot tele, no mu pa še setra reče ja vi ste ji rekli prej na uz. Reče ja nič greva še enkrat na uz. No in potem je otrok spet na glavi tak da nevem več kaj je res in kaj ne. Sploh nevem kaj me dejansko čaka. Jutri mam spet ctg in kontrolni uz, tak da bomo vidli. Če nebo nič mi bojo v četrtek najblolj pozno sprožli porod.

tejci28 ti pa ne prehitevaj prosim :D

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 335
30.8.2010 14:37:59   
Rosi*
jagoda28 prav smiliš se mi. Upam, da boš še pred četrtkom cartala svojega user posted image . Pa naj vse min brez komplikacij.

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 336
30.8.2010 14:47:58   
talika81
uh, jej, jagoda ... upam, da se bo tole zate kmalu končalo.
sam so pa res ta pravi tam na ctg-ju.

tako da tudi jaz upam, da boš res kmalu držala svojega user posted image  v naročju. da se končno rešiš tega.

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 337
30.8.2010 15:38:34   
D0aisy
Pa je spet ponedeljek, bom mogla počasi sešteti koliko ponedeljkov bom še v službi pred porodniško. Potem pa leto dni doma, si sploh ne predstavljam...

Rosi- čestitke za selitev
talika81- srečno na morfologiji, pa čimprej poročaj kako je šlo
jagoda-user posted image
tejči28- upam, da se tebi ne bo zavleklo tako kot jagodi, mogoče pa istočasno rodita
Baby1978- jaz sem že skoraj 100 % da se bom odločla za epiduralno. Me je predavanje v MŠ dokončno prepričalo. Predvsem prvorodkam jo priporočajo. Zakaj bi trpele po nepotrebnem.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 338
30.8.2010 16:06:22   
baby1978
jagoda- še malo pa bo......
Doasy- jaz imam materisnko šolo novembra- mogoče bom takrat za epiduralno. Trenutno sem proti, in nekako imam vizijo, rojevanje v bazenu...Bomo videli.
talika- poročaj kako je bilo na morfologiji.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 339
31.8.2010 8:31:30   
talika81
da poročam, kako je bilo na morfologiji včeraj: vse je vredu, dete lepo raste in se razvija. videli smo vse organ, pogledala je, če je vse tako, kot je treba. in je. edino za UZ srčeka se moram naročit v P v MB, ker ga včeraj ni mogla vredu pogledat. je najino user posted image  tko ležalo, da ga je zakrivalo in je edino, kar je lahko videla, bilo to, kako so zaklopke migale.
tako da moram danes poklicati in se naročiti še na to.

sem bila zelo vesela, ko je bilo vsega konec. tudi MV je še super. dolg je 4,5 cm in je popolnoma zaprt, tako da se tudi glede tega zaenkrat ne rabim bat. user posted image
za spol nisem vprašala, ker naju itak ne zanima. pa tud ne vem, če bi se vidlo, ker je bila tudi pri meni, tako kot pri zaljubljeni, še vedno malo slabša vidljivost. mogoče tudi zato, ker imam še vedno en malo nazaj obrnjeno maternico.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 340
31.8.2010 9:13:37   
mami41

IZVIRNO SPOROČILO: jagoda28

Evo mene :D
Sem še zmeraj tukaj 2V1 Nič novega. Ctg še vredu, uz vredu, ostalega niso delali. Sem bla pa sigurna da bom mogla it rodit ko sem zjutraj pred ordinacijo vidla kdo dela.
So mi danes delali 2x ctg in 2x uz. Kr nekaj. Pridem z ctg-ja v ordinacijo mi pravi zdravnik, no ta ctg je še lep tu je sicer nekaj , zaradi česar bomo ponovili. Pa mi začne...gospa kaj vi nimate sladkorne. Pa jaz pravim ne. Ja pa kak ne če v prejšnji ste jo pa meli. Mu pravim da sem bla 2x na testih pa je blo vse ok. Pa on še kr nekaj. Mi nardi uz in pravi ja gospa vaš otrok ima pa prečno lego. To nebo dobro. Jaz pa nič kaj te naj nardim. Me pošlje še enkrat na ctg, kateri potem je bil ok. Mi prijazna babica na ctg-ju še svetuje kaj naj nardim če bi mi slučajno voda odtekla in je otrok dejansko v prečni legi. Grem nazaj v ordinacijo pa mi pravi ta ctg zdaj je tak kot mora bit. Pa ga potem vprašam kaj zaj to pomeni če mi otrok leži prečno. Da vem da če je tak nebom mogla naravno rodit. On pa meni ja kdo vam pa je reko da vam otrok prečno leži. Pa ga gledam kot tele, no mu pa še setra reče ja vi ste ji rekli prej na uz. Reče ja nič greva še enkrat na uz. No in potem je otrok spet na glavi tak da nevem več kaj je res in kaj ne. Sploh nevem kaj me dejansko čaka. Jutri mam spet ctg in kontrolni uz, tak da bomo vidli. Če nebo nič mi bojo v četrtek najblolj pozno sprožli porod.

tejci28 ti pa ne prehitevaj prosim :D
[/qu

kaj je zdaj a si že v rimu ...... mi pa smo karte rezervirali ...upam da nam rata za drugo leto....

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 341
31.8.2010 9:26:57   
Lun1ca
jagoda28 idi že rodit no hudiča user posted image No pa želim ti čim lažji naravni porod, ki bo hitro in brez večjih bolečin mimo! user posted image

talika81 čestitke za morfologijo.. same lepe informacije si torej dobila user posted image Srček pa je itak tudi ok, če so zaklopke pridno delale!

Jaz pa odštevam še zadnji teden do NS. Tak da juhuhu še 6 dni user posted image Upam, da hitro mine, ker sma z mojim že čisto neučakana.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 342
31.8.2010 9:40:57   
talika81
ja, pa res, jagoda, upam, da si že v rimu in da že držiš svojega user posted image  v naročju.

Lun1ca, hvala za čestitke. a ne? ma, so kar pridno delale, moram rečt. in fantastično je blo, ko sma z ginekologinjo štele prstke na rokah, na nogah, ko sem videla nosek, ustnice, ušeska ... tko da je blo vredu. user posted image
sej teh 6 dni bo hitro minilo, boš videla. kje pa maš NS?

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 343
31.8.2010 10:41:04   
baby1978
Dobro jutro.....
Talika- ja čestitam, za dobro opravljeno morfologijo, jaz že tudi komaj čakam.
jagoda- držim pesti....

Jaz pa imam danes žal zobarja, saj mi modrostni zobek nagaja, pa so mi na začetku nosečnosti dali neko zdravilo noter, ki je do včeraj držalo, zdaj pa spet boli, tako, da grem na pipanja, uh me je čisto malo strah, pa saj bo hitro mimo.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 344
31.8.2010 10:46:58   
Lun1ca
Joj kak fajn user posted image No sej po NS pa bom komaj čakala morfologijo.. samo to pa se bom kr načakala user posted image Tu grem v MB k dr. Pelkičevi. A je bla kera slučajno pri njej? Kolko sm malo po netu prebrskala so kr zadovoljne z njo, tak da mislim da bo kul user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 345
31.8.2010 10:56:45   
Nocturama
Jaz imam v četrtek NS pri dr. Pelkičevi in sem tudi brala po netu, da je super strokovnjakinja, edino da ni preveč zgovorna. No, saj jaz sem pa ista, tako da se bova pomoje super razumeli. user posted image

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 346
31.8.2010 11:19:20   
Rosi*
user posted image pozdravljene

a se jagoda že carta?

Jaz sem imela pa danes pregled, sladkor 5,6 - fenomenalno, glede na to da bi skoz in skoz jedla čokolado. user posted image  user posted image

Drugače pa je naša beba čisto ok. Mi je naredila UZ, pa je user posted image  bil tak aktiven/a, da sma ga/jo komaj pogledale. user posted image  user posted image  Skratka, vse je ok. Mami pa je lahko še naprej aktivna. user posted image

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 347
31.8.2010 11:21:11   
zaljubljena23
Talika, super za uspšeno morfologijo..Srček pa bo tudi ok...

Lun1ca, naj ti dnevi do NS hitro minejo..

Jaz imam naslednji UZ 16.9., v MB-ju....Hja, še dobre 14 dni, upam da bo takrat napravljen bolj korektno

Rosi, super za dober sladkor..Jaz pa sem ravno danes dobila aparat domov, si ga moram meriti...Namreč na triurnem testu ni vse bilo tako kot treba..Prva (na tešče 5,1) in zadnja meritev (3 ure po pitju glukoze 5,6) sta ok, vmes druga in tretja meritev pa sta povišani....

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 31.8.2010 11:23:29 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 348
31.8.2010 11:25:43   
Lun1ca
Nocturama uf sporoči kak bo! user posted image aja a ti veš kolk stane NS pri njej? Jaz sem čist pozabla vprašat.. pač ponavadi ne nosim tolk dnara glih zravn v denarnici, tak da je dobro vedet user posted image Eh jaz jo bom že spraševala to kar me zanima, če mi ne bo sama povedla user posted image Ko jaz pa sem bolj taka lapasta.

zaljubljena23 ah itak da bo, če ne se pa razjezi tam naj se potrudijo! user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 349
31.8.2010 11:48:24   
Nocturama
Lun1ca Jaz tudi nisem vprašala kolk stane... user posted image Po netu sem našla podatke da 60€ + 10€ če hočeš DVD. Zaj sem še šla brskat, če pregled dela preko trebuščka ali vaginalno, ker bi fanta imela zraven in vem, da bi mu bilo FUL nerodno, če bi delala vaginalno. Taki pač je. user posted image Baje praviloma dela preko trebuščka, razne če se iz takšnih ali drugačnih razlogov bebi ne vidi dobro, potem dela vaginalno.
Bom pa seveda poročala v četrtek s podatki iz prve roke. user posted image

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?